|
|
Stranica: 3150/3593.
|
[ 89809 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
carles
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:47 |
|
|
hahahahah lik došao od ''ne možete imat hrvatsku osobnu s preb. u BiH'' do ''ne možete s hrvatskom osobnom glasat u BiH''
Pajdo, to kad mognemo posao će bit gotov
|
|
Vrh |
|
|
Paša
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:49 |
|
|
Imota je napisao/la: Paša je napisao/la: glupi kamenjarski škutorski retardu pa nemaju OPET svi hrvati u BH hrvatsko državljanstvo degeneriku ja sam za tebe Ajnštajn i Nikola Tesla do juče si šverco kamenom škutore jedan nepsimeni, niste imali dva fakultetsjka obrazovana čovjeka u čitavom kamenjaru, kad se *** ispod kamena uskurči O Bože budale, koji nemaju? Netko baš neće Hrvatske papire nego će radije satima čekat u redu u prljavom bliskoistočnom sarajevu satima? Pa jel čuješ ti sebe kako si glup Hrvatske papire elektronski dobiješ u par klikova, i to roditelji naprave dici čim se rode, ko bi čeka cili život bez da vadi hrvatske papire da bi čeka u redu satima kretenu? Takav bi treba bit baš ko glupi mujo, onda ne bi ni bio hrvat nego glupi mujo i haso. Ja sam iz Hrvatske kretenu, o kakvim ti diplomama seruckaš kod vas muslimana nema 3 obrazovana čovika vama ljude liče ljudi s lažnim diplomama. ma ti si *** škutosko koje je pobjeglo u Tvacku možeš ti otić i na Mars ti ćeš ostat primitvna seljačina u bijelim čarapama dovoljno je da napišeš 3 rečenice, otkrivaš se majmune kamenjarski
_________________ gubitak stanovništva: Republika Vlaška -65.000 od 850.000 (2013.) 7,5 % Federacija: -75.000 od 1.660.000 (2013.) 4,5 % dakle skoro duplo veći gubitak stanovništva u Vlaškoj 7,5 % naspram 4,5 % u FBH
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:50 |
|
|
Paša je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bože što je nervozan ovaj Musliman... Puno nezvozniji od Južnoafrikanaca. Tako nervozan narod neće nikad imati svog Mandelu. odgovaaj na pitanje opančaru ne izbjegavaj i ne pravi se blesav što ste pičke kukavičke koje 30 godina ne smiju da progalse ocepljenje a svi junački narodi to uradili, čak i Slovenci, bre Neću da oftopičim ovu svetu temu Mujo. Al eto ako baš insistiraš na odgovoru... jedno je biti junak a drugo je biti glup. Vi ste zaista junački vododovnim cijevima krenuli u preglasavanje i ubijanje Srba al nije vam to pametno bilo. Pametni narodi čekaju pravo vrijeme i priliku. Glupi narodi završe u haparthejdu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:51 |
|
|
Paša je napisao/la: Imota je napisao/la: O Bože budale, koji nemaju? Netko baš neće Hrvatske papire nego će radije satima čekat u redu u prljavom bliskoistočnom sarajevu satima? Pa jel čuješ ti sebe kako si glup Hrvatske papire elektronski dobiješ u par klikova, i to roditelji naprave dici čim se rode, ko bi čeka cili život bez da vadi hrvatske papire da bi čeka u redu satima kretenu? Takav bi treba bit baš ko glupi mujo, onda ne bi ni bio hrvat nego glupi mujo i haso. Ja sam iz Hrvatske kretenu, o kakvim ti diplomama seruckaš kod vas muslimana nema 3 obrazovana čovika vama ljude liče ljudi s lažnim diplomama. ma ti si *** škutosko koje je pobjeglo u Tvacku možeš ti otić i na Mars ti ćeš ostat primitvna seljačina u bijelim čarapama dovoljno je da napišeš 3 rečenice, otkrivaš se majmune kamenjarski Nemaš ništa za odgovorit jesi nadoša kako si ispa glupi mujo. Jesi svatio da Hrvati ne čekaju u redu ispred hambasade a vidiš ni srbi nemaju zašto jer u srpskom gradu imaju konzulat za izdavanje papira. Jeftine su ti te uvrede mojih sunarodnjaka iz Hercegovine, ja sam iz Dalmacije moronu.
|
|
Vrh |
|
|
Paša
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:52 |
|
|
Imota je napisao/la: Paša je napisao/la: aaaa debilčino kamenjarska škutorska ipak ćuvaš i ličnu BH zahvali se šupcima iz EU na dvostrukim stndardima *** ćeš moj glasat i u Njemačkoj i u Rvackoj Šta će Hrvatima glasanje u Njemačkoj, nije Njemačka naša kolonija u kojoj provodimo Haparthejd već bih nije pitanje "što će" nego da li može ne može jarane, nema srat Švabi ali je EU šupačka bagra dozvilila da se može srat po BH jer da nije tako, kao što sam već napiso, pobješnjeli divlji krmak od Laktaša bi do sada bio ili uhapšen ili u izgnanstvu kao i onaj Katalonski vođa koji se zalagao za nezavisnost Katalonije prije koju godinu
_________________ gubitak stanovništva: Republika Vlaška -65.000 od 850.000 (2013.) 7,5 % Federacija: -75.000 od 1.660.000 (2013.) 4,5 % dakle skoro duplo veći gubitak stanovništva u Vlaškoj 7,5 % naspram 4,5 % u FBH
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:53 |
|
|
carles je napisao/la: hahahahah lik došao od ''ne možete imat hrvatsku osobnu s preb. u BiH'' do ''ne možete s hrvatskom osobnom glasat u BiH''
Pajdo, to kad mognemo posao će bit gotov Bogati još i da s hrvatskom osobnom se more glasat to bi bilo preveliko pišanje po sirotinji Neka birokracije da crpi proračun bih šteta je ukinit to.
|
|
Vrh |
|
|
Paša
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:53 |
|
|
Imota je napisao/la: Paša je napisao/la: ma ti si *** škutosko koje je pobjeglo u Tvacku možeš ti otić i na Mars ti ćeš ostat primitvna seljačina u bijelim čarapama dovoljno je da napišeš 3 rečenice, otkrivaš se majmune kamenjarski Nemaš ništa za odgovorit jesi nadoša kako si ispa glupi mujo. Jesi svatio da Hrvati ne čekaju u redu ispred hambasade a vidiš ni srbi nemaju zašto jer u srpskom gradu imaju konzulat za izdavanje papira. Jeftine su ti te uvrede mojih sunarodnjaka iz Hercegovine, ja sam iz Dalmacije moronu. glupi retardu nije riječ da li čekaju ispred mabasade nego sam rekao da nemaju svi hrvati hrvatsko državljanstvo evo Komšić prvi i slični njemu retardu kamenjarski ma korjeni su ti škutosko kamenjarski milion posto Dalmatinci su drevan kuturan narod, potomci starih Dalmata i Rimljana a ti si obična kamenjarska seljačina u bijelim čarapama
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:54 |
|
|
Paša je napisao/la: Imota je napisao/la: Šta će Hrvatima glasanje u Njemačkoj, nije Njemačka naša kolonija u kojoj provodimo Haparthejd već bih nije pitanje "što će" nego da li može ne može jarane, nema srat Švabi ali je EU šupačka bagra dozvilila da se može srat po BH jer da nije tako, kao što sam već napiso, pobješnjeli divlji krmak od Klktaša bi do sada bio ili uhapšen ili u izgnanstvu kao i onaj Katalonski vođa koji se zalagao za nezavisnost Katalonije prije koju godinu EU se piša po vama ne vole vas jer ste muslimani. Boli me *** za dodiga to se srbima žali, šta nas to briga.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:55 |
|
|
Paša je napisao/la: Imota je napisao/la: Šta će Hrvatima glasanje u Njemačkoj, nije Njemačka naša kolonija u kojoj provodimo Haparthejd već bih nije pitanje "što će" nego da li može ne može jarane, nema srat Švabi ali je EU šupačka bagra dozvilila da se može srat po BH jer da nije tako, kao što sam već napiso, pobješnjeli divlji krmak od Klktaša bi do sada bio ili uhapšen ili u izgnanstvu kao i onaj Katalonski vođa koji se zalagao za nezavisnost Katalonije prije koju godinu Ne možeš Mujo porediti jebenu Kataloniju sa Republikom Srpskom. Mi smo država, vrhovne odluke za BiH se donose u NSRS. Jebena Katalonija nema ni policiju. Imaju pare al nemaju državu. A vala ne možeš porediti ni virtuelnu Nakaradu BiH sa velesilom kakva je Španija. Uvijek griješite i samozavaravate se kad razmišljate o dunjaluku, baš uvijek...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:56 |
|
|
Paša je napisao/la: Imota je napisao/la: Nemaš ništa za odgovorit jesi nadoša kako si ispa glupi mujo. Jesi svatio da Hrvati ne čekaju u redu ispred hambasade a vidiš ni srbi nemaju zašto jer u srpskom gradu imaju konzulat za izdavanje papira.
Jeftine su ti te uvrede mojih sunarodnjaka iz Hercegovine, ja sam iz Dalmacije moronu.
glupi retardu niej riječ da li čekaju ispred mabasade nego sam rekao da nemaju svi hrvati hrvatsko državljanstvo evo Komšić prvi i slični njemu retardu kamenjarski Hhaha naša si sejdu on nije hrvat, koliko ima takvih pot.urica? Jel sejdo čeka u redu ispred hambasade? Koliko ima takvih sejda? Slobodno nek isele nećemo plakat za njima , hahah meleoni sejda.
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:58 |
|
|
To je kod nas pitanje higijene. Domovnica se vadi djeci odmah po izlasku iz porodilišta.
Al šta ti znaš, tebi je zlatni ljiljan Hrvat i primjer koji nema hr. državljanstvo. Glupa muslimanska tikva, di islam zađe tu nema spasa
|
|
Vrh |
|
|
Paša
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Paša je napisao/la: odgovaaj na pitanje opančaru ne izbjegavaj i ne pravi se blesav što ste pičke kukavičke koje 30 godina ne smiju da progalse ocepljenje a svi junački narodi to uradili, čak i Slovenci, bre Neću da oftopičim ovu svetu temu Mujo. Al eto ako baš insistiraš na odgovoru... jedno je biti junak a drugo je biti glup. Vi ste zaista junački vododovnim cijevima krenuli u preglasavanje i ubijanje Srba al nije vam to pametno bilo. Pametni narodi čekaju pravo vrijeme i priliku. Glupi narodi završe u haparthejdu. kako nije imamo danas 33% svoje države, koju su milošević i tuđman bili 1991. u Karađorđevu gruntovali u hrvatsku i srpsku banovninu po dogovoru Cvetković - Maček 1939. i imamo vas koji kmećite 30 godina da ćete da se otcepite slušat pobješnjelog divljem krmka kako svako malo kmeći o ocepljenju... neprocjenjivo za sve ostalo tu je Master Card
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 14:59 |
|
|
carles je napisao/la: To je kod nas pitanje higijene. Domovnica se vadi djeci odmah po izlasku iz porodilišta.
Al šta ti znaš, tebi je zlatni ljiljan Hrvat i primjer koji nema hr. državljanstvo. Glupa muslimanska tikva, di islam zađe tu nema spasa Bolje se bost u venu manja je šteta na mozgu. Al dobro je uči nešto, on jadan nije bio ni svjestan da Hrvati imaju Hrvatske papire i putuju s hrvatskom osobnom di oće.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60791 Lokacija: DAZP HQ
|
Paša je napisao/la: Imota je napisao/la: Nemaš ništa za odgovorit jesi nadoša kako si ispa glupi mujo. Jesi svatio da Hrvati ne čekaju u redu ispred hambasade a vidiš ni srbi nemaju zašto jer u srpskom gradu imaju konzulat za izdavanje papira.
Jeftine su ti te uvrede mojih sunarodnjaka iz Hercegovine, ja sam iz Dalmacije moronu.
glupi retardu nije riječ da li čekaju ispred mabasade nego sam rekao da nemaju svi hrvati hrvatsko državljanstvo evo Komšić prvi i slični njemu retardu kamenjarski ma korjeni su ti škutosko kamenjarski milion posto Dalmatinci su drevan kuturan narod, potomci starih Dalmata i Rimljana a ti si obična kamenjarska seljačina u bijelim čarapama Komšić nije Hrvat, kakav je to Hrvat kojem je mama Srpkinja, žena muslimanka, on vojevao u muslimanskoj vojsci i pucao po Hrvatima. Taj ne može ni za tisuću godina dobiti hrvatsko državljanstvo. Zapravo, bilo tko s prezimenom Komšić zbog njega prolazi posebne procedure i provjere.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
carles
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:03 |
|
|
Evo ga na, opet hateista. Svih 568 sa popisa nekako završili ovde na forumu. Čudno
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:06 |
|
|
Paša je napisao/la: carles je napisao/la: Pajdo brukaš se. Prestani za svoje dobro. Samo potvrđuješ tezu o glupom Muji. A za ljiljana samo naprijed, puno vam je dobrog donio i dosad pa samo nastavite retardu odgvori ti na pitanje kako ćeš glasat za čovketa sa tom Tvackom ličnom koja ima prebivalište u Bosni, kao što može biti i u austriji ili Njemačkoj, svejedno, U DRUGOJ DRŽAVI je jasno navedeno piše BOSNA I HERCEGOVINA debilu Hrvati imaju dvije osobne iskaznice. Jedna ne isključuje drugu. Hrvat iz BiH na izborima bira isto kao i ti, pokaže BiH osobnu. Jesi ti čuo uopće za dvojno državljanstvo?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1017 of 2558 - 39.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Paša je napisao/la: retardu odgvori ti na pitanje kako ćeš glasat za čovketa sa tom Tvackom ličnom koja ima prebivalište u Bosni, kao što može biti i u austriji ili Njemačkoj, svejedno, U DRUGOJ DRŽAVI je jasno navedeno piše BOSNA I HERCEGOVINA debilu Hrvati imaju dvije osobne iskaznice. Jedna ne isključuje drugu. Hrvat iz BiH na izborima bira isto kao i ti, pokaže BiH osobnu. Jesi ti čuo uopće za dvojno državljanstvo? Hhaha kad sad sazna da postoji dvojno državjanstvo buuum. Jel ovo previše novih saznanja za kozojeba?
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:11 |
|
|
Hateistu jel ti jebeš sotonu alaha?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Paša je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Neću da oftopičim ovu svetu temu Mujo. Al eto ako baš insistiraš na odgovoru... jedno je biti junak a drugo je biti glup. Vi ste zaista junački vododovnim cijevima krenuli u preglasavanje i ubijanje Srba al nije vam to pametno bilo. Pametni narodi čekaju pravo vrijeme i priliku. Glupi narodi završe u haparthejdu.
kako nije imamo danas 33% svoje države, koju su milošević i tuđman bili 1991. u Karađorđevu gruntovali u hrvatsku i srpsku banovninu po dogovoru Cvetković - Maček 1939. i imamo vas koji kmećite 30 godina da ćete da se otcepite slušat pobješnjelog divljem krmka kako svako malo kmeći o ocepljenju... neprocjenjivo za sve ostalo tu je Master Card Franjo je bio skroman, htio neki mali dio a ostalo da se raskrste Srbi i Muslimani. A evo sad Muslimani ništa ne dobiše. Taj zeleni dio je sad pod kontrolom nas zapadnjaka. No mor taliban, tali mi banana... Uživam u razvoju situacije. U EU, pa bila hrvatska BiH ili ne bila, i nije neka razlika za nas. Za talibaniju je, ogromna.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:14 |
|
|
dobro je ba, lakše malo sa psovkama i vjerom
|
|
Vrh |
|
|
Paša
|
|
|
hoćete u Europu a seljačine ste srednjovjekovne za Balkana ste vi stoko, kakvi vi i Europa
|
|
Vrh |
|
|
Paša
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Paša je napisao/la: retardu odgvori ti na pitanje kako ćeš glasat za čovketa sa tom Tvackom ličnom koja ima prebivalište u Bosni, kao što može biti i u austriji ili Njemačkoj, svejedno, U DRUGOJ DRŽAVI je jasno navedeno piše BOSNA I HERCEGOVINA debilu Hrvati imaju dvije osobne iskaznice. Jedna ne isključuje drugu. Hrvat iz BiH na izborima bira isto kao i ti, pokaže BiH osobnu. Jesi ti čuo uopće za dvojno državljanstvo? već reko ovom prije hajd kod Švabe
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:20 |
|
|
Paša je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hrvati imaju dvije osobne iskaznice. Jedna ne isključuje drugu. Hrvat iz BiH na izborima bira isto kao i ti, pokaže BiH osobnu.
Jesi ti čuo uopće za dvojno državljanstvo?
već reko ovom prije hajd kod Švabe Muslimani idu, satima su spremni čekat da bi otišli Mi smo već europa i nato i sad vam umećevamo sve sa eu i nato podrškom.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:26 |
|
|
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2023. Krah multietniĆarsko-demografske politike , nakba i hidžra u Njemačku Postano: 18 svi 2023, 15:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Harezm je napisao/la: Rekao je Bakir da će smanjit nezaposlenost. Čovjek fakat drži riječ.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|