HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 sij 2025, 18:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ] 

Jeste li ocekivali ovo i kako ce zavrsiti?
Da 7%  7%  [ 23 ]
Ne 22%  22%  [ 68 ]
Lose za Ukrajinu 29%  29%  [ 91 ]
Lose za Rusiju 13%  13%  [ 39 ]
Lose za obe zemlje 29%  29%  [ 90 ]
Ukupno glasova : 311
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu
PostPostano: 09 lip 2023, 18:19 

Meni to izgleda uništeno, nepopravljivo uglavnom.
Izgled možda vara a čini mi se da se vide i rastaljeni dijelovi.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 18:38 

slika

slika

slika

slika

To se samo malo čekićem izlupa i nazad u borbu

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 19:15 

Ne valja Ukrajincima što ovako gube tehniku, u ova dva precizna udara ruske artiljerije na 2 kolone, koje smo vidjeli na snimcima, su uzgubili 300 oklopnih vozila i poguinulo je preko 2000 boraca, sve sami elitni, već jednom poginuli u Bahmutu.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 19:18 

Lebowski je napisao/la:
Ne valja Ukrajincima što ovako gube tehniku, u ova dva precizna udara ruske artiljerije na 2 kolone, koje smo vidjeli na snimcima, su uzgubili 300 oklopnih vozila i poguinulo je preko 2000 boraca, sve sami elitni, već jednom poginuli u Bahmutu.

Više puta izginuli :zubati
slika

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 19:22 

Pravo je pitanje da li ima smisla slati 300 drugih njemačkih tenkova ako je ovaj jedan ovako lako uništen.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 19:29 

Koga briga za Huntingtona i njegovu podelu sveta na civilizacije, koji *** spominješ to. Hajd da si reko da u Bibliji piše pa i nekako...

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 19:35 

Lebowski je napisao/la:
Pravo je pitanje da li ima smisla slati 300 drugih njemačkih tenkova ako je ovaj jedan ovako lako uništen.

Postavit će se vjerojatno jedno slično pitanje uskoro,
ima li smisla slati oružje Ukrajini ako ne uspijevaju pomaknuti crtu?

Ovo pitanje je vjerojatno vrlo ozbiljno na stolu.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 19:39 

I zapadni ISW priznaje da su Ukrajinci nagrabusili zbog ruske zračne nadmoći.
Jučer ste se smijali da Rusi uništavaju kombajne, sad kad imamo video potvrde uništenih njemačkih nije smiješno.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 20:21 

daramo je napisao/la:
I zapadni ISW priznaje da su Ukrajinci nagrabusili zbog ruske zračne nadmoći.
Jučer ste se smijali da Rusi uništavaju kombajne, sad kad imamo video potvrde uništenih njemačkih nije smiješno.

NATO doktrina i NATO oružja stekli slavu u borbi protiv pećinskih ljudi po Afganistanu i Iraku, sada vidimo da može i od njih biti vatromet, a po telegramu se može vidjeti i da su na nekim mjestima Ukrajinci izgubili i po desetak vozila...

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 20:26 

Iako Rusi i rusofili naravno pretjeruju- ne vidim zašto bi Ukrajinci išli u ofenzivu bez zračne nadmoći. Ili bar da je gal, tj. da su Rusi paralizirani (u zraku).

Nitko normalan nije mislio da će Rusi samo kidnuti kao Srbi iz ĆAO Krajjine, pa je stoga ozbiljnija akcija smislena samo kad si već nadmoćan u bitnim točkama. Ne vidim da Ukrajinci to jesu, pa ako su ovo i stradali, to se zbiva u stalnim okršajima, ali nema nikakve potvrde da je to zaustavljena neka njihove ofenziva.

To još nema, i vjerojatno je ne će ni biti do F 16 i sl.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 20:29 

i_jopet je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Postavit će se vjerojatno jedno slično pitanje uskoro,
ima li smisla slati oružje Ukrajini ako ne uspijevaju pomaknuti crtu?

Ovo pitanje je vjerojatno vrlo ozbiljno na stolu.

Ne znam može li djetinjastije.

Tko može pomaknuti crtu ako nije jednak, a bolje i nadmoćan u bitnom oružju? Moral jest 70%, ali nije 100%.

Retoričko pitanje nema smisla.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 22:37 

Hroboatos je napisao/la:
car_mrazomor je napisao/la:
Da mi je netko rekao prije koju godinu da će njemački panzeri opet ići na Rusiju, puknuo bi se smijat.
Da mi je netko rekao da će moje simpatije u tom slučaju imati Rusi, puknuo bi ga u glavu.. (figurativno naravno, ja sam pacifist :smajl013 )

Ali eto nas ovdje...

Hvala Soroševcima plaćenim i neplaćenim (ima ih i na ovom forumu brdo) što su mi otvorili oči.
Živjeli rodijaci i samo nastavite budit hrvatsku omladinu :zivili

Netko je takav da ne vidi šumu od drveta.

Ako tko misli da je ovaj rat kao neki sveti rat u kom Rusija navodno brani klasičnu europsku civilizaciju od strašnih transrodno-multikulti-islamomansko- homo- obojenih pohlapnih i pokvarenih zapadnih elita- tomu nedostaje ne daska, nego brvnara u glavi.

Ovdje se radi o klasičnom imperijalnom genocidnom ratu velike sile na manju zemlju, na tuđu zemlju. Rusi su tu smeće kao i Kinezi s Tibećanima, Monglima i Ujgurima- osvojili tuđu zemlju i uništavaju domaći narod koji ima jedino tu zemlju i nikakvu drugu.

Tu rasprave o pravu ili krivu, za normalne- ne može biti.

Ne znam na koga se referiraš da misli da je ovo sveti rat Rusa koji brane europsku civilizaciju...
budući da citiraš moju malnekost, možda misliš na mene...
Ako je tako, u krivu si...
Ja Ruse ne volim, dobro znam šta su oni još od 1917.
Ali i takvi su manje zlo od sotonista sa zapada koji aktivno rade na uništenju rase, nacije i obitelji.
Vidiš, kakvi god da jesu Rusi (a grozni su) oni mi ipak ne guraju niz grlo lgbt propagandu, ne guraju kurikulume našoj djeci o genitalnim sakaćenjima niti su oni zaslužni za to što je moj rodni grad svakim danom sve sličniji multikulti sranjima od gradova na zapadu Europe.
Nema ruskih NGO-a u RH, samo ovih (((zapadnih)))...

Citat:
Ovdje se radi o klasičnom imperijalnom genocidnom ratu velike sile na manju zemlju, na tuđu zemlju. Rusi su tu smeće kao i Kinezi s Tibećanima, Monglima i Ujgurima- osvojili tuđu zemlju i uništavaju domaći narod koji ima jedino tu zemlju i nikakvu drugu.

Srećom pa Ameri nisu imperijalisti i ratuju samo sa velikim silama... Vijetnam, Granada, Panama, Somalija i ostatak vesele družine
Naravno uz to pazeći da nema kolateralnih žrtava i da narodi kojima su velikodušno donijeli tekovine liberalne demokracije danas žive u blagostanju...
Libija, Irak, Sirija, Afganistan... ma milina frende

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 22:41 

Srećom pa Ameri nisu imperijalisti i ratuju samo sa velikim silama... Vijetnam, Granada, Panama, Somalija i ostatak vesele družine

Jesu li izvršili aneksiju? Jesu li podastirali povijesne karte? Jesu li kao uvod u rat svojim drzavljanima i svijetu objasnili kako su Vijetnam, Granada, Panama, Somalija, Srbija,.. povijesne greške koje ne bi trebae da postoje?

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 22:46 

Pitam se zašto toliko videa kako helikopteri uništavaju oklop kad naletim na kolumnu.

Citat:
Russian helicopter pilots began to destroy the Leopards in columns

The potential of Russian strike aviation began to unfold against the backdrop of the “counterattack” of the Armed Forces of Ukraine
Army strike aviation got a chance to reveal its potential June 9, 2023, 22:11

Russian attack helicopters began to show high efficiency in the NVO zone. During one of the sorties, two helicopters destroyed seven units of enemy armored vehicles. Helicopters have been used since the beginning of the special operation, but only now they have begun to show their full combat potential, which an artillery regiment could envy. Why are helicopters valuable in terms of fighting tanks and why are they so successful after the start of the Ukrainian offensive?

On Friday, the Ministry of Defense published a video of the destruction of a Western-made tank by a Russian Ka-52 reconnaissance and attack helicopter in the South Donetsk direction. The helicopter crew spotted the tank and hit it with a guided missile along with the crew. This is far from an isolated case in recent times.

Earlier this week Major General Ivan Popov, Commander of the 58th Army of the Southern Military District, spoke about the effectiveness of helicopters in recent days. “Each flight of the army aviation unit ended with the effective use of anti-tank guided missiles against enemy armored vehicles. In one sortie, two helicopters destroyed from five to seven enemy tanks and armored vehicles,” Popov said.

The fact that reconnaissance-strike Ka-52s play a leading role in helicopter technology during a special military operation (SVO) in Ukraine was said in May by the head of Rosoboronexport, Alexander Mikheev. “The Russian military helicopters Ka-52, Mi-28N and Mi-8AMTSh (in the export version Mi-171Sh) are being successfully used. The leading position in the army aviation grouping is occupied by Ka-52 combat reconnaissance and attack helicopters, which are the leaders of tactical groups of combat and transport-combat helicopters,” he said.

The high efficiency of the Ka-52 helicopters is achieved by a combination of power-to-weight ratio, maneuverability, flight performance and operational characteristics, the presence of an integrated on-board radio-electronic complex, powerful weapons, an on-board defense complex, as well as a high degree of their armor protection.

“Efficiency in this episode is good,” notes Alexander Tsalko, former deputy commander of the Air Force of the Baltic Military District of the USSR for army aviation, major general, regarding the destruction of seven units of enemy equipment.

According to him, "helicopters can and should be so highly efficient." “One helicopter survives a battle with seventeen tanks in a game situation. Its main task is to fight against mobile armored targets on the battlefield. The attack helicopter was created for this,” Tsalko stressed.
“The question is not only in weapons, but also in the professionalism of the people who operate the equipment. There are tactics, intelligence of pilots. How many missiles a helicopter has, so many tanks can be destroyed,” adds pilot Alexander Smirnov, who participated in the tests of the Ka-52.

He explained the success of the last sorties by the fact that the enemy forces "climb like ants." “It's one thing to chase individual cars, and another thing when they are in a bunch. Get in a good position and take turns hitting from a range of ten kilometers. Rockets are good, effective. But it all depends on the situation,” the source said.

“Attack helicopters were invented as the main means of destroying equipment and enemy strongholds,” says Dmitry Drozdenko, a military pilot and columnist for Arsenal of the Fatherland magazine.

He notes that until the last moment the fighting was not conducted on such a large scale. “Now we see the real presence of the movement of armored, mechanized brigades and even corps of Ukraine. Accordingly, army aviation can show its real teeth, ”the expert emphasizes.

Nevertheless, the destruction of even one tank is a technically difficult task. “We need coordinated work of the crew. The target must be detected, aimed at, and accompanied by the missile. This is a whole range of activities that require very high professionalism despite all the modern automation systems. This is hard work, and our guys are handsome, ”adds the interlocutor.

As the Telegram channel “The View of a Man in Stripes” writes, according to the results of the attempts of the Ukrainian offensive, it was attack helicopters that became one of the main tools for destroying enemy armored vehicles. Seven tanks per sortie - such a result "may be the envy of even an artillery regiment." “Of course, helicopters have been used by the Russian Armed Forces since the very beginning of active hostilities, since February 2022. However, their strike potential is only truly beginning to unfold now, in the context of the Ukrainian “counteroffensive,” the report says.

The Mi-28n and Ka-52 attack helicopters are capable of operating at night, as are the German Leopard tanks and other equipment transferred to the Armed Forces of Ukraine.

“For more than a year now, a helicopter group of so-called night hunters has been working at the front, that is, a unit specially created precisely and primarily for performing night combat missions. When the enemy himself goes on the offensive, and even in columns, when the most likely directions of his attack are known, then attack helicopters are able to show themselves in all their glory, ”analysts say.

The crew of an attack helicopter with eight guided missiles on board with a range of up to 10 km “is capable of receiving target designation from other sources, and operating in free hunting mode, and evaluating the result of the strike in order to repeat it if necessary.” “If the leader has run out of guided missiles, the follower can finish the work for him. This autonomy removes from the bulky military machine a whole series of links, in common practice - for example, during the work of artillery - absolutely necessary. This means that it increases the speed and effectiveness of combat missions,” the authors add.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 22:53 

DrMag je napisao/la:
Oprostite kakvu vi korist očekujete od eventualne Ruske (Putinove) pobjede? Hoćete li bolje živjeti?

Ti ko moja majka kad sam gledao Vatrene na mundijalu. Ona bi rekla - zašto ti je stalo, kakve ti koristi imaš od zlatne medalje?

Koju korist ljudi očekuju od pobjede Zelenka?

Jesi ti sebičan čovjek, ti samo gledaš jel tebi u džep pa ćeš onda temeljem toga formirati svoj stav. Aj reci pravo, da ti Rusi ponude 100 milijuna Eura da ne pišeš kontra njih na forumu bi li prihvatio? Naravno da ne bi, kao ni ja da meni to Ukrajinci ponude. :smajl034

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 22:59 

DrMag je napisao/la:

Jesu li izvršili aneksiju? Jesu li podastirali povijesne karte? Jesu li kao uvod u rat svojim drzavljanima i svijetu objasnili kako su Vijetnam, Granada, Panama, Somalija, Srbija,.. povijesne greške koje ne bi trebae da postoje?

Uvijek istia priča...

Nebitni detalji moj progersivno napredni prijatelju.

Oni ne aneksiraju. Davno su prošla vremena kad su nacije tražile svoj lebensraum..
oni nakon što rasture države demokratskim bombama, postave svoje pijunčiće na čelo država preko kojih kupe vrhnje (opijum, nafta itd) , dovode svoje koorporacije koje im po nadasve niskim i pristupačnim kamatnim stopama daju kredite da obnove zemlju (što bi rekli crnogorci, da gradovi budu još ljepši i stariji) i uvoze svoje operativce preko NGO-a da guraju svoje bolesti ili da mogu aktivirati pokoju obojanu revoluciju ukoliko se netko od pijunčića osokoli pa krene na svoju stranu.
Nije aneksija per se, ali ono... možda bi bilo i bolje da je ;)

Na kraju krajeva Ruje su amateri po tim pitanjima, Ameri imaju iza sebe višestoljetno iskustvo kako to odraditi a da ti pritom cijeli svijet aplaudira...

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 23:01 

Ne znam na koga se referiraš da misli da je ovo sveti rat Rusa koji brane europsku civilizaciju...
Ali i takvi su manje zlo od sotonista sa zapada koji aktivno rade na uništenju rase, nacije i obitelji.
Vidiš, kakvi god da jesu Rusi (a grozni su) oni mi ipak ne guraju niz grlo lgbt propagandu, ne guraju kurikulume našoj djeci o genitalnim sakaćenjima niti su oni zaslužni za to što je moj rodni grad svakim danom sve sličniji multikulti sranjima od gradova na zapadu Europe.

Kad netko počne o sotonistima, znam da se radi o poremećenicima.
Ne postoji nikakva urota oko spolnih devijacija i uništenja obitelji. To je običan kretenizam. Postoji jednostavno mozaik raznih civilizacija raznih stupnjeva u kojima s epojavljuju razne krize. U zapadnoj civilizacija je kriza zbog materijalnog uspjeha i ispraznog hedonizma od kontrakulture 60ih nadalje, i to kulminira posljednjih 10-20 godina. To su kulturni trendovi zapada koji je 10% čovječanstva i 90% svega što vrijedi. U drugim civilizacijama i kulturama se zbivaju enormno veći užasi- npr. u Rusiji, a o Kini da ne govorimo.

Zankovito je da su u zagradama stavljeni navodni dijabolici svega, a to su kao Židovi. To je doista suludo. U samom Izraelu ima tih homo parada koliko hoćeš, imaju sve slobode i Izrael ne propada nego je snažna država. Transrodni, homosi,...nemaju veze s krizom obitelji, nego normalni koji nemaju želje za životom na uobičajeni način i ne zasnivaju normalne društvene zajednice, nego se ponašaju kao idioti, kurvaju, drogiraju, pijančuju...za što im nije kriv ni zaslužan nitko nego oni sami. Nikakva promičba ne uništava obitelj ni nekom magijom stvara homse i sl.

Citat:

Naravno uz to pazeći da nema kolateralnih žrtava i da narodi kojima su velikodušno donijeli tekovine liberalne demokracije danas žive u blagostanju...

To su osim Vijetnama sve države sranja i vukoyebine.

No, vrjednovanja na stranu: Amerikanci nigdje nisu napali, kao Rusi, zemlje s ciljem da prošire Lebensraum. Niijedna njihova intervencija, od kojih je oko 2/3 bilo opravdano- ostalo nije- nije imala za cilj genocid i etničko čišćenje, ni zamjenu stanovništva uvozom Amerikanaca (usput- što su Amerikanci? ta nacija više ne postoji bar 50 godina, to je višerasna imperijalna sila za vrtnju novca, bez etosa koji je vladao negdje do ubojstva Kennedyja).

Ono što Putin radi, to je kao Hitler - negirati narod (Hitler je tu bio bolji, bar nije negirao Česima da su narod) i počistiti ga kao individualitet ovako i onako. To je genocid. I to je NO-NO-NO-NEVER u međunarodnom pravu od 1945., kvalitativno drugačije od američkih intervencija.

Vijetnam je bio opravdani rat na poziv juga protiv komunističke agresije; ostalo su sve posve pravno i moralno opravdane intervencije raznih motiva protiv država bandita. To što nisu uspjeli u nekima znak je samo da se od divljaka ne može napraviti- ništa. No- da je i sve bilo 100% pravno krivo- to je neusporedivo s Putinom, koji je kao Hitler u Sudetima s ijemcima koji su 1945. svi šupirani, njih 3 milijuna, da se konačno ostvari mir.

U tu je fundamentalna razlika od američkih i ruskih- i kineskih- svinjarija.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 23:13 

Hroboatos je napisao/la:

Ne postoji nikakva urota oko spolnih devijacija i uništenja obitelji. To je običan kretenizam. Postoji jednostavno mozaik raznih civilizacija raznih stupnjeva u kojima s epojavljuju razne krize. U zapadnoj civilizacija je kriza zbog materijalnog uspjeha i ispraznog hedonizma od kontrakulture 60ih nadalje, i to kulminira posljednjih 10-20 godina. To su kulturni trendovi zapada koji je 10% čovječanstva i 90% svega što vrijedi. U drugim civilizacijama i kulturama se zbivaju enormno veći užasi- npr. u Rusiji, a o Kini da ne govorimo.

Zankovito je da su u zagradama stavljeni navodni dijabolici svega, a to su kao Židovi. To je doista suludo. U samom Izraelu ima tih homo parada koliko hoćeš, imaju sve slobode i Izrael ne propada nego je snažna država. Transrodni, homosi,...nemaju veze s krizom obitelji, nego normalni koji nemaju želje za životom na uobičajeni način i ne zasnivaju normalne društvene zajednice, nego se ponašaju kao idioti, kurvaju, drogiraju, pijančuju...za što im nije kriv ni zaslužan nitko nego oni sami. Nikakva promičba ne uništava obitelj ni nekom magijom stvara homse i sl.

Citat:

No, vrjednovanja na stranu: Amerikanci nigdje nisu napali, kao Rusi, zemlje s ciljem da prošire Lebensraum. Niijedna njihova intervencija, od kojih je oko 2/3 bilo opravdano- ostalo nije- nije imala za cilj genocid i etničko čišćenje, ni zamjenu stanovništva uvozom Amerikanaca (usput- što su Amerikanci? ta nacija više ne postoji bar 50 godina, to je višerasna imperijalna sila za vrtnju novca, bez etosa koji je vladao negdje do ubojstva Kennedyja).

Ono što Putin radi, to je kao Hitler - negirati narod (Hitler je tu bio bolji, bar nije negirao Česima da su narod) i počistiti ga kao individualitet ovako i onako. To je genocid. I to je NO-NO-NO-NEVER u međunarodnom pravu od 1945., kvalitativno drugačije od američkih intervencija.

Vijetnam je bio opravdani rat na poziv juga protiv komunističke agresije; ostalo su sve posve pravno i moralno opravdane intervencije raznih motiva protiv država bandita. To što nisu uspjeli u nekima znak je samo da se od divljaka ne može napraviti- ništa. No- da je i sve bilo 100% pravno krivo- to je neusporedivo s Putinom, koji je kao Hitler u Sudetima s ijemcima koji su 1945. svi šupirani, njih 3 milijuna, da se konačno ostvari mir.

Vijetnam konačno izmolio Amere da im sagrade kompleks ambasade.
Od neprijatelja do prijatelja. Prema kineskom granici hrpa špijunske opreme.
Vijetnamci se boje kineza..

Zašto su USA i amerika ratovali@?

The US State Department has broken ground on a US embassy building in Vietnam.

https://www.globalconstructionreview.co ... 20minister.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 23:23 

Citat:

Ma jok, di bi postojala urota, to je sve zapravo jedna velika slučajnost.. sve koorporacije baš slučajno mijenjaju logo u dugine boje, u 6.mjesecu ne mogu otvorit paštetu da me dugine boje ne opizde po tintari... filmovi, serije, reklame.. LGBT za djecu u supermarketima, LGBT za djecu u disnijevim crtićima..
Nema nikih problema reko bi pokojni vlatko marković.
Ja sam "poremećenik" :zubati

Što se tiče Izraela, vidjet ćemo, tekma se još igra

Citat:

Opa, evo nam i Hiće u raspravi, dugo li je trebalo. :zubati

Inače Rusima baš fali životnog prostora, nekako im je pretijesno na dva kontinenta bit će

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 23:27 

@car_mrazomor, poznajemo li se? Da, "Uvijek istia priča.".

@bobovac, mene se ne može kupiti, niti kupujem bilo čiju naklonost. Pogotovo neko ko rat pokreće govorom "kako neko ne bi trebao postojati".

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 23:35 

Ima li na telegramu kakvih video klipova današnjeg himarisanja, excaliburisanja, altiusanja, stromhadowanja, towisanja, bježanije sa prve crte?

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 23:58 

Malo je nervozan zbog Leoparda. Jbg gamechanger

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 23:59 

trofazna_struja je napisao/la:
Malo je nervozan zbog Leoparda. Jbg gamechanger

Jeste tako je klončino.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2023, 00:10 

Trolaš temu. Odrasti i smiri se.

Vrh

PostPostano: 10 lip 2023, 00:14 

BBC je napisao/la:
Trolaš temu. Odrasti i smiri se.

Da se zakunem alahom, kako nisam musliman? Cuj trolam temu, 100k vs 10k gluposti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1461, 1462, 1463, 1464, 1465, 1466, 1467 ... 1622  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, zrnorazuma i 26 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: