Ofanziva je već je uspjela. Front je probijen na najmanje tri pravca. Rusi masovno bježe s položaja. Partizani djeluju u pozadini. Dalekometne rakete uništavaju logistiku. Pruga iz Donbasa do Krima je praktički već sad van funkcije, a pitanje je koliko će Kerčki most još izdržati.
_________________ OSRH Preko rijeke od mora Izrael se širit mora !
Ofanziva je već je uspjela. Front je probijen na najmanje tri pravca. Rusi masovno bježe s položaja. Partizani djeluju u pozadini. Dalekometne rakete uništavaju logistiku. Pruga iz Donbasa do Krima je praktički već sad van funkcije, a pitanje je koliko će Kerčki most još izdržati.
A gde su to probili, i sta su uzeli...
Samo da nije citat iz nekog neimenovanog izvora, nego proverena slika i geolokacija... neko jako uporiste, bilo koje vazno naseljeno mesto.
Ovo na sta su naterali Ukre da rade na silu... to je bez presedana u nehumanosti i svesnom zrtvovanju ljudi i tehnike, zarad... nicega.
Ovo je bukvalno pocetak kraja ovog rata, koji je od pocetka u mnogim stvarima besmislen, ali sad ulazi u metastazu gluposti.
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
Ja sam jedno vreme pokusavao kao da pisem nesto ozbiljno, ali mislim sta napisati tim dillusional likovima. Da im pisem neke podatke, ozbiljne analize itd...ljudi su dillusional, tamo su pisali o nekakvom raspadu Rusije, o Belgorodskoj republici, nekakvim ruskim partizanima. Ljudi gutaju propagandu kao nekakav lek za smirenje, sta li? Nema tu ozbiljne diskusije sa takvim ljudima. Njima stavis snimak nekog pozara negde u Rusiji (ako je uopste u Rusiji) i likovi krenu da svrsavaju kao da gledaju Lanu Rhoades, snimak van bilo kakvog konteksta, bez analize koji je uticaj tog pozara, kako je doslo do istog itd...
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
U pitanju je totalna psihoza gdje su umislili kako Zelenko lično čita njihove savjete za kontraofanzivu. Rusi su četnici a ukrajinci su hrabra hArmija BejHa
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12572 Lokacija: Sjeverna Bosna
Pokušavam pronaći potvrdu o starom snimku. No ovakve stvari se događaju, "gamechangeri" se naveliko upotrebljavaju sa obje strane, odnoseći ljudske živote.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Čekamo i dalje potvrdu da je snimka uništenog konvoja stara. Nisu bitna sela toliko, bitnije su uzvisine koje su ukrajinci zauzeli. Sela će pasti sama od sebe.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
Ne znam zašto se bar se uslikaju uz tablu ona dva zaselka od 10 kuća koja su bili osvojili za ovih tjedan dana. Ipak bi i to bilo nešto. Mora da to čuvaju za posebnu prigodu. Za dizanje morala kad baš zagusti.
Ma kakva sela, semafori i zaseoci, nismo tiktokeri!
I time se hvale. Šta su ostali izbrisani ili pobjegli
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.