|
|
Stranica: 41/68.
|
[ 1685 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:29 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Moderatori krše pravila foruma, kako da vas prijavim i kome? Imaš onu temu zamjerke moderaciji.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1421 of 2558 - 55.55%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:29 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: O čemu ti? O kakvom alahu govoriš? Činjenica je da su Srbi na sjeveru Kosova 2023 = Hrvati u Zapadnoj Hercegovini 2030. no bez podpore Zagreba. Zagreb nije Beograd. Ma Koliko vi prizelhkivali i navijali za takvu podrsku.  Srbi će na Sjeveru Kosova 2030 imati više teritorija od Albanaca, imati će Dom naroda, Predsjedništvo, vlastitu vojsku, trećinu ministara, 5 kantona, i Albanci će im dolaziti na noge da mole ulazak u federalnu vlast? Nemere, to je ekskluzivno tamo gdje su naše drage komšije. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87102 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gledajte je iskoristiti. Prije no spadnete na zapadnu Hercegovinu. Možeš li opisati kako ćemo u slijedećih 7 godina izgubiti sve osim ZHŽ? Evo konkretno, kojim procesom ćemo u slijedećih 7 godina izgubiti HBŽ?  Trenutno smo zaposleni apsolutnom dominacijom nad Federacijom, možda od slasti upravljanja s Federacijom ne vidimo bitne procese. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:30 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nemoj samo ti o bozarnostima. Molim te. Pa ti zeliš autonomiju naciji koja prouzrocila Ovcaru i Korišcanske stijene. Na stetu Kosovara koji vas nikad nisu ostetili. S kojim nikad niste ratovali. Niti bili na suprotnim stranama. Ogavni ste. U svom licemjerju.  Mi smo Srbe pobijedili i tu je kraj priče s njima, dok vi kao humanitrani slučaj ima da slušate pobjednike.  Najmanje o čemu treba da brinete je što mi želimo i kako želimo.  Pisate se svakodnevno po sopstvenim zrtvama i prognanicima. Svakodnevno. Neugodno mi je u vase ime. Bas neugodno. Nikog vi niste pobjedili. Nego su Srbi zasrali u cijeloj EX YU. A Kosovo je bio vrhunac. Pa su vam Ameri dali i zbog tog Kosova i zbog BiH da odradite Oluju bez kazne. Dali vam zeleno svjetlo. Stoga je jos neugodnije sto serete po tom kreditu sto vam omogucila BiH i Kosovo. Fuj!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A zašto bi svoje dijelili ? Kad si pripadnik nacije X, onda želiš dijeliti sve osim X. Što je tu neobično. Nudili smo autonomiju Srbima u RSK. Odbili su. Više ne postoje, tako da se nema ni kome nuditi. U DGG je 2022 rođeno 20 Srba (ko Hrvata u jednom Kupresu), u Glamoču 2 od 11, nemamo kome.  Hoće li od ta 2 rođena Srbina u Glamoču jedan biti premijer, a drugi predsjednik srpske autonomije?  A kosovskim Srbima eto natalitet je u porastu pa im treba autonomija da zaštite svoje nacionalne interese? Zašto izmišljaš? Na sjeveru Kosova je ostala šačica Srba, i Beograd vidi zadnju priliku da ta šačica Srba postane punkt za vječno nestabilno Kosovo u budućnosti. Zašto ljudima želiš zlo, koji ti nikad ništa nažao nisu napravili u životu? Stvar je u tome, nama su i kjafiri ljudi. Tebi su Albanci ljudi. Nama su ljudi i Albanci i Srbi.
1421 of 2558 - 55.55%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Mi smo Srbe pobijedili i tu je kraj priče s njima, dok vi kao humanitrani slučaj ima da slušate pobjednike.  Najmanje o čemu treba da brinete je što mi želimo i kako želimo.  Pisate se svakodnevno po sopstvenim zrtvama i prognanicima. Svakodnevno. Neugodno mi je u vase ime. Bas neugodno. Nikog vi niste pobjedili. Nego su Srbi zasrali u cijeloj EX YU. A Kosovo je bio vrhunac. Pa su vam Ameri dali i zbog tog Kosova i zbog BiH da odradite Oluju bez kazne. Dali vam zeleno svjetlo. Stoga je jos neugodnije sto serete po tom keditu sto vam omogucila BiH i Kosovo. Fuj! Najmanje što nam je potrebno je da oni koji su četiri godine bili humanitarni slučaj i predmet sažaljevanja u naslovnicama svih svjetskih medija, komentiraju tko je pobjednik. Morate se podčiniti pobjednicima. Bolje i za vas.  Vi ste moljakali da se spasi Bihać i da ne dođe do još jednog genocida. Toliko o "kreditima".
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87102 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: @Robbie mislim kako počinjem shvaćati razlikovni riječnik. Čini se da u islamu nema pojmova uzroka i posljedice, nego je sve u alahovim rukama.
Zato draga Sarajka ne može shvatiti da su Srbi iz RSK završena priča, a Srbi na Kosovu su još tu. Što su činjenice i sadašnjost za alaha, ništa. On je jednako sposoban u 2023 kao i u 1991.
O čemu ti? O kakvom alahu govoriš? Činjenica je da su Srbi na sjeveru Kosova 2023 = Hrvati u Zapadnoj Hercegovini 2030. no bez podpore Zagreba. Zagreb nije Beograd. Ma Koliko vi prizelhkivali i navijali za takvu podrsku.  Kojim procesom ćemo kroz slijedećih 7 godina izgubiti HBŽ ? Pa da imamo samo ZHŽ. Kojim procesom ćemo izgubiti Dom naroda. Ako HBŽ šalje više Hrvata od KS, TK i USK zajedno.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Gledajte je iskoristiti. Prije no spadnete na zapadnu Hercegovinu. Možeš li opisati kako ćemo u slijedećih 7 godina izgubiti sve osim ZHŽ? Evo konkretno, kojim procesom ćemo u slijedećih 7 godina izgubiti HBŽ?  Trenutno smo zaposleni apsolutnom dominacijom nad Federacijom.  Haraci vam svaku sjednicu bosanski kriminalac. Nemate stabilne vecine. Toliko o dominaciji. A kako cete izgubiti status konstitutivnosti? Pa kao i Srbi u RSK. Ustavnim promjenama. A onda moras u rov da vratis sve. Ne?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Mi smo Srbe pobijedili i tu je kraj priče s njima, dok vi kao humanitrani slučaj ima da slušate pobjednike.  Najmanje o čemu treba da brinete je što mi želimo i kako želimo.  Pisate se svakodnevno po sopstvenim zrtvama i prognanicima. Svakodnevno. Neugodno mi je u vase ime. Bas neugodno. Nikog vi niste pobjedili. Nego su Srbi zasrali u cijeloj EX YU. A Kosovo je bio vrhunac. Pa su vam Ameri dali i zbog tog Kosova i zbog BiH da odradite Oluju bez kazne. Dali vam zeleno svjetlo. Stoga je jos neugodnije sto serete po tom kreditu sto vam omogucila BiH i Kosovo. Fuj! Sa tim se zapravo slažem. Zahvaljujući Srebrenici dobili smo zeleno svjetlo za Oluju. Može se reći da smo se i mi malo ogrebali o taj kredit Srebrenice.
1421 of 2558 - 55.55%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: I Srbi i Albanci su ljudi.
A želim što više etničkih autonomija na Balkanu, izvan hrvatskog prostora. Da se jača taj princip. I da se pokaže uspješan kao u BiH.
Sto izvan HR prostora? Zato što smo Hrvati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zašto bi mi tražili ZSO, to traže oni koji imaju samo općine.  ZSO na kosovu bi bio jedan slabiji kanton. Mi imamo kantone i Federaciju, jednog od tri člana predsjedništva, posebnu podvojsku, Dom naroda i trećinu ministara na državnoj razini, četvrtinu teritorija BiH i podršku Hrvatske i Amerike. Težimo višem, a ne manjem. Znači, slijedeće razmišljamo o pripojenju cijele Federacije Hrvatskoj. Naše su općine već udružene, nisi čula za Posavsku Županiju npr.  Vi cete dobiti narodne nošnje i casove na starohercegovačkom kao dopunsku nastavu za bosanski. Kakav ZSO 2030! Jesi sigurna da ćemo SDA i DF odabrati 2030?  Za popunjavanje muslimanske kvote.  Ili možda misliš da će nam Konaković i Nikšić tijekom slijedeće 3 godine ukinuti sve osim narodnih nošnji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:39 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pisate se svakodnevno po sopstvenim zrtvama i prognanicima. Svakodnevno. Neugodno mi je u vase ime. Bas neugodno. Nikog vi niste pobjedili. Nego su Srbi zasrali u cijeloj EX YU. A Kosovo je bio vrhunac. Pa su vam Ameri dali i zbog tog Kosova i zbog BiH da odradite Oluju bez kazne. Dali vam zeleno svjetlo. Stoga je jos neugodnije sto serete po tom keditu sto vam omogucila BiH i Kosovo. Fuj!
Najmanje što nam je potrebno je da oni koji su četiri godine bili humanitarni slučaj i predmet sažaljevanja u naslovnicama svih svjetskih medija, komentiraju tko je pobjednik. Morate se podčiniti pobjednicima. Bolje i za vas.  Vi u BiH ste samo harač uzimali u humanitarnim akcijama. Da se podčinimo kokošarenju i ratnom profiterstvu? LOL Mislim 85% rat vam se svodio na to. Kasnije ste na kreditu tog istog Kosova i razorene BiH profitirali i prošli nekaznjeno s olujom. Umjesto da se zahvalite, vi bili licemjeri i ostali, negirate sve zasluge drugima. Ovo nisam nikad rekla, no Dabogda vam u produzetcima RSK bila do Zagreba! Amin! To zasluzujete! Srbi vam na domak Zegeja bili!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Možeš li opisati kako ćemo u slijedećih 7 godina izgubiti sve osim ZHŽ? Evo konkretno, kojim procesom ćemo u slijedećih 7 godina izgubiti HBŽ?  Trenutno smo zaposleni apsolutnom dominacijom nad Federacijom.  Haraci vam svaku sjednicu bosanski kriminalac. Nemate stabilne vecine. Toliko o dominaciji. A kako cete izgubiti status konstitutivnosti? Pa kao i Srbi u RSK. Ustavnim promjenama. A onda moras u rov da vratis sve. Ne? Za ustavne promjene je potrebna dvotrećinska većina, a SDF ima oko 25%. Fali još 41%.
1421 of 2558 - 55.55%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Haraci vam svaku sjednicu bosanski kriminalac. Nemate stabilne vecine. Toliko o dominaciji. A kako cete izgubiti status konstitutivnosti? Pa kao i Srbi u RSK. Ustavnim promjenama. A onda moras u rov da vratis sve. Ne?
Za ustavne promjene je potrebna dvotrećinska većina, a SDF ima oko 25%. Fali još 41%. Sta ti znas koji ce omjer snaga biti 2030. Dino i Nerko na smetljistusa HDZ!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Najmanje što nam je potrebno je da oni koji su četiri godine bili humanitarni slučaj i predmet sažaljevanja u naslovnicama svih svjetskih medija, komentiraju tko je pobjednik. Morate se podčiniti pobjednicima. Bolje i za vas.  Vi u BiH ste samo harač uzimali u humanitarnim akcijama. Da se podčinimo kokošarenju i ratnom profiterstvu? LOL Mislim 85% rat vam se svodio na to. Kasnije ste na kreditu tog istog Kosova i razorene BiH profitirali i prošli nekaznjeno s olujom. Umjesto da se zahvalite, vi bili licemjeri i ostali, negirate sve zasluge drugima. Ovo nisam nikad rekla, no Dabogda vam u produzetcima RSK bila do Zagreba! Amin! To zasluzujete! Srbi vam na domak Zegeja bili! Što vam znače te kletve, nije valjda da mislite da to ima nekog efekta? 
1421 of 2558 - 55.55%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:42 |
|
|
Pazi Sarajka, 7 godina brzo prođe, a tijekom ove preostale 3 godine mandata Nikšić i Konaković moraju odraditi 40% tog ukidanja. 2026 imamo jednog Bošnjaka iz ZHŽ u Dom naroda, ljestvica za SDF se povećava za još 1, a Trojka neće praviti grešku s kandidiranjem nebošnjaka u kantonalne skupštine, sada kada znaju da je glavna bitka za vlast u Federaciji prešla iz hrvatskog u bošnjački klub. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vi cete dobiti narodne nošnje i casove na starohercegovačkom kao dopunsku nastavu za bosanski. Kakav ZSO 2030! Jesi sigurna da ćemo SDA i DF odabrati 2030?  Za popunjavanje muslimanske kvote.  Ili možda misliš da će nam Konaković i Nikšić tijekom slijedeće 3 godine ukinuti sve osim narodnih nošnji.  Bumo vidjeli omjer snaga 2030. ja ne bi bila optimista na vasem mjestu! Nimalo!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
|
|
Pisate se svakodnevno po sopstvenim zrtvama i prognanicima. Svakodnevno. Neugodno mi je u vase ime. Bas neugodno. Nikog vi niste pobjedili. Nego su Srbi zasrali u cijeloj EX YU. A Kosovo je bio vrhunac. Pa su vam Ameri dali i zbog tog Kosova i zbog BiH da odradite Oluju bez kazne. Dali vam zeleno svjetlo. Stoga je jos neugodnije sto serete po tom kreditu sto vam omogucila BiH i Kosovo. Fuj!
Sa tim se zapravo slažem. Zahvaljujući Srebrenici dobili smo zeleno svjetlo za Oluju. Može se reći da smo se i mi malo ogrebali o taj kredit Srebrenice. To je bilo skroz minimalno. Muje su kmečali zbog Srebrenice i dvije godine prije, tražeći hrvatski pomoć 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:44 |
|
|
Vi u BiH ste samo harač uzimali u humanitarnim akcijama. Da se podčinimo kokošarenju i ratnom profiterstvu? LOL Mislim 85% rat vam se svodio na to.
Kasnije ste na kreditu tog istog Kosova i razorene BiH profitirali i prošli nekaznjeno s olujom. Umjesto da se zahvalite, vi bili licemjeri i ostali, negirate sve zasluge drugima. Ovo nisam nikad rekla, no Dabogda vam u produzetcima RSK bila do Zagreba! Amin! To zasluzujete! Srbi vam na domak Zegeja bili!
Što vam znače te kletve, nije valjda da mislite da to ima nekog efekta?  Ne mislim da ima efekta, no kolo srece se okrece. Pa tako mozete od „pobjednika“ vrlo brzo u buducnosti, doci do poraza! A Bogami ste ga zasluzili debelo. Karma je kurva!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:44 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nemoj samo ti o bozarnostima. Molim te. Pa ti zeliš autonomiju naciji koja prouzrocila Ovcaru i Korišcanske stijene. Na stetu Kosovara koji vas nikad nisu ostetili. S kojim nikad niste ratovali. Niti bili na suprotnim stranama. Ogavni ste. U svom licemjerju.  Mi smo Srbe pobijedili i tu je kraj priče s njima, dok vi kao humanitrani slučaj ima da slušate pobjednike.  Najmanje o čemu treba da brinete je što mi želimo i kako želimo.  Da. Trebaju se fokusirati na ispunjavanje onoga što želimo, a ne da se bave zašto nešto želimo ili ne želimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:45 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sa tim se zapravo slažem. Zahvaljujući Srebrenici dobili smo zeleno svjetlo za Oluju. Može se reći da smo se i mi malo ogrebali o taj kredit Srebrenice. To je bilo skroz minimalno. Muje su kmečali zbog Srebrenice i dvije godine prije, tražeći hrvatski pomoć  Mislio sam na USA podršku za Oluju. Da nije bilo neposredne opasnosti da Bihać bude nova Srebrenica, vjerojatno bi pozivali na pregovore i razgovore.
1421 of 2558 - 55.55%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:45 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sa tim se zapravo slažem. Zahvaljujući Srebrenici dobili smo zeleno svjetlo za Oluju. Može se reći da smo se i mi malo ogrebali o taj kredit Srebrenice. To je bilo skroz minimalno. Muje su kmečali zbog Srebrenice i dvije godine prije, tražeći hrvatski pomoć  Kosovo i BiH su vam omogucili da Oluja prodje nekaznjeno. No karma je kurva. Samo je izazivajte. Mislim zivjeti jos 50 godina, licno bi mi bilo drago u skorijoj buducnosti da vas pukne Bumerang!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Najmanje što nam je potrebno je da oni koji su četiri godine bili humanitarni slučaj i predmet sažaljevanja u naslovnicama svih svjetskih medija, komentiraju tko je pobjednik. Morate se podčiniti pobjednicima. Bolje i za vas.  Vi u BiH ste samo harač uzimali u humanitarnim akcijama. Da se podčinimo kokošarenju i ratnom profiterstvu? LOL Mislim 85% rat vam se svodio na to. Kasnije ste na kreditu tog istog Kosova i razorene BiH profitirali i prošli nekaznjeno s olujom. Umjesto da se zahvalite, vi bili licemjeri i ostali, negirate sve zasluge drugima. Ovo nisam nikad rekla, no Dabogda vam u produzetcima RSK bila do Zagreba! Amin! To zasluzujete! Srbi vam na domak Zegeja bili! Bez nas, izlaska na referendum, vojne, humanitarane i svake druge pomoći, vi bi ste danas bili na rangu Sandžaklija. Možda bi bolje bilo za vas. Niste dostojni svega što je se za vas učinilo. Nezahvalna rulja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Mi smo Srbe pobijedili i tu je kraj priče s njima, dok vi kao humanitrani slučaj ima da slušate pobjednike.  Najmanje o čemu treba da brinete je što mi želimo i kako želimo.  Pisate se svakodnevno po sopstvenim zrtvama i prognanicima. Svakodnevno. Neugodno mi je u vase ime. Bas neugodno. Nikog vi niste pobjedili. Nego su Srbi zasrali u cijeloj EX YU. A Kosovo je bio vrhunac. Pa su vam Ameri dali i zbog tog Kosova i zbog BiH da odradite Oluju bez kazne. Dali vam zeleno svjetlo. Stoga je jos neugodnije sto serete po tom kreditu sto vam omogucila BiH i Kosovo. Fuj! Srbima si rekla da i oni pišaju na svoje žrtve, svaki put kad se desi bilo koji vid suradnje između velikih i državotvornih naroda ove regije. Kako to da mi i Srbi pišamo jedni po drugima, a na kraju ipak vi izađete kao jedini popišani? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 10 lip 2023, 17:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: To je bilo skroz minimalno. Muje su kmečali zbog Srebrenice i dvije godine prije, tražeći hrvatski pomoć  Kosovo i BiH su vam omogucili da Oluja prodje nekaznjeno. No karma je kurva. Samo je izazivajte. Mislim zivjeti jos 50 godina, licno bi mi bilo drago u skorijoj buducnosti da vas pukne Bumerang! Da smo se mi uzdavali u BiH i Kosovo, prošli bi ko vi u istočnoj Bosni, gdje je se Alija uzdavao da će Srbi s muslimanima ispijati rakiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|