|
|
Stranica: 49/68.
|
[ 1685 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:08 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kosovari ako su pametni, ni pod kojim uvjetima ne trebaju činiti ustupke u teritorijalnom smislu. USA i MZ dali su im neovisnost. To sto bi ta ista MZ i USA sada ponovo pokušala neki eksperiment poput MiNI šumske, na sjeveru Kosova je problem MZ i USA.
Tko im je dao, taj i može oduzeti 20%. I vama su davali 44%, pa na kraju isto oduzeli. Ti bi da budete izolirani slučaj.  Tako ti je to kad si predmet trgovine. Definitivno. A vi ste partneri? Nakon vise od 20 godina “guzenja”. MZ i USA su spoznali vas potencijal. Ajde nemoj me zezati Novemčiću 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:08 |
|
|
Katoliban je napisao/la: A šta si ti i vi hrvati iz herceg Bosne toliko stali na srpsku stranu Mujaga, ti si brini za Trojku i na čiju je ona stranu stala. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kosovari ako su pametni, ni pod kojim uvjetima ne trebaju činiti ustupke u teritorijalnom smislu. USA i MZ dali su im neovisnost. To sto bi ta ista MZ i USA sada ponovo pokušala neki eksperiment poput MiNI šumske, na sjeveru Kosova je problem MZ i USA.
Tko im je dao, taj i može oduzeti 20%. I vama su davali 44%, pa na kraju isto oduzeli. Ti bi da budete izolirani slučaj.  Tako ti je to kad si predmet trgovine. Definitivno. A vi ste partneri? Nakon vise od 20 godina “guzenja”. MZ i USA su spoznali vas potencijal. Ajde nemoj me zezati Novemčiću 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Tko im je dao, taj i može oduzeti 20%. I vama su davali 44%, pa na kraju isto oduzeli. Ti bi da budete izolirani slučaj.  Tako ti je to kad si predmet trgovine. Definitivno. A vi ste partneri? Nakon vise od 20 godina “guzenja”. MZ i USA su spoznali vas potencijal. Ajde nemoj me zezati Novemčiću  Mi smo suvereni vladari Trojke i preko nje "guzimo", pardon europeiziramo, ostale podanike iz te vjerske skupine.  Šta nam treba više. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:14 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Definitivno. A vi ste partneri? Nakon vise od 20 godina “guzenja”. MZ i USA su spoznali vas potencijal. Ajde nemoj me zezati Novemčiću  Mi smo suvereni vladari Trojke i preko nje "guzimo", pardon europeiziramo, ostale podanike iz te vjerske skupine.  Šta nam treba više.  Novem, sad mi slika u glavi ti i Nerko u nekom klinču. Šmrc!!!!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:14 |
|
|
|
Interesantno je kako je Novem preuzeo SDA retoriku.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Mi smo suvereni vladari Trojke i preko nje "guzimo", pardon europeiziramo, ostale podanike iz te vjerske skupine.  Šta nam treba više.  Novem, sad mi slika u glavi ti i Nerko u nekom klinču. Šmrc!!!! U klinču su vaša dva tabora, gdje je nastao rascjep.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:18 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Interesantno je kako je Novem preuzeo SDA retoriku. Pa mora vas netko praviti za budale. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:26 |
|
|
novem je napisao/la: Katoliban je napisao/la: Novem je poskokovac koji brani srbe pičetina Neću braniti tebe islamiziranog smrdonju. Nadji se fino s momkom i raščisti to. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:27 |
|
|
|
I meni nije jasan stav ovdašnjeg forumskog pučanstva.
Mada, i Tuđman je 1999. imao "razumijevanje" za Slobu. Udbaši bili i ostali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Neću braniti tebe islamiziranog smrdonju.
Nadji se fino s momkom i raščisti to.  Čim s tobom raščistim. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:34 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: I meni nije jasan stav ovdašnjeg forumskog pučanstva.
Mada, i Tuđman je 1999. imao "razumijevanje" za Slobu. Udbaši bili i ostali. Za vas humanitarni slučaj ni Turska nije ima razumijevanje. Demirel je moljakao Tuđmana da vam se pomogne i spasi. Na našu sramotu smo to učinili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:37 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nadji se fino s momkom i raščisti to.  Čim s tobom raščistim.  Kad bi smio! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Katoliban
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 20:43 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: I meni nije jasan stav ovdašnjeg forumskog pučanstva.
Mada, i Tuđman je 1999. imao "razumijevanje" za Slobu. Udbaši bili i ostali. Tuđman je rekao da se podjele po etničkoj liniji što je bilo i pametno i humano. A ni meni nije jasno ovoliko srbofilstvo sa mojim ocem i stričevima su se borili albanci pa iako su muslimani nisu prešli muslimanima tzv armiji bih. Mi iskrenije prijatelje od Albanaca nemamo. Mnogo ih je dao živote za hrvatsku i herceg bosnu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 21:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44297 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Mada, i Tuđman je 1999. imao "razumijevanje" za Slobu. Udbaši bili i ostali. To smo već shvatili da imate problema s razumijevanjem potpisanih sporazuma i dogovora.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 22:20 |
|
|
|
Iz većine vaših postova ovdje jasno izbija srbofilstvo, ne morate vi meni ništa objašnjavati. Razumijem takav odnos kada su naše bh. prilike u pitanju, ali navijanje za Srbe na Kosovu je već znak patološkog razvoja.
Albanci su vaši partneri, u ratu ih je puno više bilo u HV-u nego u Armiji, bili među visokim vojnim zvaničnicima i tkd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 22:34 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Iz većine vaših postova ovdje jasno izbija srbofilstvo, ne morate vi meni ništa objašnjavati. Razumijem takav odnos kada su naše bh. prilike u pitanju, ali navijanje za Srbe na Kosovu je već znak patološkog razvoja.
Albanci su vaši partneri, u ratu ih je puno više bilo u HV-u nego u Armiji, bili među visokim vojnim zvaničnicima i tkd. Iz tvojih postova izbija srbofobija i kroatofobija pa se niko ne žali.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 22:36 |
|
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 22:38 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Iz većine vaših postova ovdje jasno izbija srbofilstvo, ne morate vi meni ništa objašnjavati. Razumijem takav odnos kada su naše bh. prilike u pitanju, ali navijanje za Srbe na Kosovu je već znak patološkog razvoja.
Albanci su vaši partneri, u ratu ih je puno više bilo u HV-u nego u Armiji, bili među visokim vojnim zvaničnicima i tkd. Iz tvojih postova izbija srbofobija i kroatofobija pa se niko ne žali. Moji stavovi prema separatistički nastrojenim bosanskim Srbima i Hrvatima je "razumljiv", isto važi za mržnju istih prema islamu i Bošnjacima koja se ovdje iznosi. Ratovalo je se, i do dan-danas postoje političke nesuglasice. Ovaj odnos prema Albancima je nešto drugo. Albanci i Hrvati nisu nikakvi neprijatelji, naprotiv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 22:40 |
|
|
|
Zasto? Pa nije Bosna samo tvoja, vec na tri se sve deli... tj podelilo se u ratu. Tako da ako si protiv separatizma Srba i Hrvata, automatski si islamista
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 16 lip 2023, 22:43 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Iz tvojih postova izbija srbofobija i kroatofobija pa se niko ne žali. Moji stavovi prema separatistički nastrojenim bosanskim Srbima i Hrvatima je "razumljiv", isto važi za mržnju istih prema islamu i Bošnjacima koja se ovdje iznosi. Ratovalo je se, i do dan-danas postoje političke nesuglasice. Ovaj odnos prema Albancima je nešto drugo. Albanci i Hrvati nisu nikakvi neprijatelji, naprotiv. Kako 2 konstitutivna naroda mogu bit separatisti ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 07:38 |
|
|
Katoliban je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: I meni nije jasan stav ovdašnjeg forumskog pučanstva.
Mada, i Tuđman je 1999. imao "razumijevanje" za Slobu. Udbaši bili i ostali. Tuđman je rekao da se podjele po etničkoj liniji što je bilo i pametno i humano. A ni meni nije jasno ovoliko srbofilstvo sa mojim ocem i stričevima su se borili albanci pa iako su muslimani nisu prešli muslimanima tzv armiji bih. Mi iskrenije prijatelje od Albanaca nemamo. Mnogo ih je dao živote za hrvatsku i herceg bosnu Skoro tri tisuće Albanaca se borilo u HV, a bilo ih je itekako i u HVO. Bili su od ogromne važnosti u Žepču, gdje je jedna diverzantska jedinica sačinjena isključivo od kosovskih Albanaca. Već sam rekao da su oni velikom većinom nereligiozni i da im islam ne igra ulogu. Povijesno je albanski nacionalizam (iz 19. stoljeća) bio izrazito sekularan, sekularniji od bilo kojeg drugog nacionalizma na balkanu. Pola nacionalnih preporoditelja su im katolici, pravoslavci ili bektašije. Što je najbolje, čak im je i staro običajno pravo (kanun Leke Dukađinija) sekularno. Tako da ni povijesno nisu baš držali do islama, više samo formalno, nego suštinski. Potpuna je ludost njih uopće uspoređivati s Bošnjacima, nemaju ništa zajedničko. To što danas Edi rama diže džamije koje financira Turska, to je stvar toga što je današnja Albanija pod nazodorm mafije koja bi za dobre pare izgradila bilo što. Na koncu, i hrvatske vlasti dižu islamske centre pa to ne znači da su Hrvati turkofili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 07:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44297 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Iz tvojih postova izbija srbofobija i kroatofobija pa se niko ne žali. Moji stavovi prema separatistički nastrojenim bosanskim Srbima i Hrvatima je "razumljiv", isto važi za mržnju istih prema islamu i Bošnjacima koja se ovdje iznosi. Ratovalo je se, i do dan-danas postoje političke nesuglasice. Ovaj odnos prema Albancima je nešto drugo. Albanci i Hrvati nisu nikakvi neprijatelji, naprotiv. Onda je razumljiv i stav Srba prema separatistički nastrojenim Albancima ali i devedesetih separatistički nastrojenim bosanskim Muslimanima. Hrvati podržavaju neovisnost Kosova, Hrvatska je priznala Kosovo ovo je više pitanje čojstva i poštivanja sporazuma. Radikalnim muslimanima je čudno da neki Hrvati ne podržavaju cipelarenje poraženog protivnika. Valjda bi Srbe trebali podržavati oni koji su protiv separatizma ali opet poznati dvostruki muslimanski standardi, podržavamo albanski separatizam ali ne i srpski. Vi bi prvi trebali biti protiv narušavanja međunarodno priznatih granica i protiv podrške separatistima ali ne vodi vas razum kao Španjolce i Rumunje nego mržnja prema Srbima. Priznavanje Albancima prava na odcjepljenje entiteta Srbije samo dajete mogućnost da se u budućnosti i srpski entitet odcijepi od BiH na istim principima. Samo se glupani u politici povode mržnjom i niskim strastima iako im se to sutra može obiti o tikvu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 07:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Moji stavovi prema separatistički nastrojenim bosanskim Srbima i Hrvatima je "razumljiv", isto važi za mržnju istih prema islamu i Bošnjacima koja se ovdje iznosi. Ratovalo je se, i do dan-danas postoje političke nesuglasice.
Ovaj odnos prema Albancima je nešto drugo. Albanci i Hrvati nisu nikakvi neprijatelji, naprotiv.
Onda je razumljiv i stav Srba prema separatistički nastrojenim Albancima ali i devedesetih separatistički nastrojenim Muslimanima. Separatisti u ovoj priči su Srbi sa sjevera Kosova koji bi trebali shvatiti da žive u Republici Kosovo. Na koncu, nećemo igrati mačke i miša, tko je kome separatist. I Hrvati su bili separatisti 1990. Ja ne znam znate li vi išta o Albancima u RH, njih ima zaista puno i malo je reći da su lojalni Hrvati. Veći su domoljubi od pola etničkih Hrvata. Osim toga, i naši imaju simpatije prema njima. Pogledajte samo kako izgleda kada se susretnu hrvatski i albanski navijači bilo gdje na bilo kojem prvenstvu.     Ovakvih slika imate stotine Zanimljivo je i da su u SFRJ najprogonjeniji bili hrvatski i albanski nacionalisti. Stoga ne čudi da ankete pokazuju npr. da su raspadom Jugoslavije najzadovoljniji Albanci i zatim Hrvati.  S druge strane, pogledajmo srpske nacionaliste na Kosovu koji pjevaju o "srpskom" Dubrovniku i Kninu. Nema ljudi koji jače mrze Hrvate od velikosrpskih šovinista, a dio forumaša upravo njima drži stranu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 08:06 |
|
|
Nemaju srpski nacionalisti bezveze parolu "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata"    Zadnja slika je naslovna fotografija jedne vrlo popularne stranice hrvatsko-albanskog prijateljstva
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|