|
|
Stranica: 55/68.
|
[ 1685 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 23:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86974 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Čestitam ipak sto si uspjesno skrenuo temu na hrvatsko-srpski spor. Idemo nazad na srpski kanton/ mini RS na Kosovu kojim se betonira stanje u BiH i ustvari kopira kao uspješan model.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 23:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86974 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ok, 5.84%. I opet bi mi to potpisali i sve isto ponovili. Ja današnje stanje ne bih mijenjao, a ti? Ja sam vlast; a tvoji? LOL. Pa vidiš odakle sam, šta misliš za koju stranku sam glasao? Uz vas, većina Bošnjaka je došla do svog cilja - izbacivanja SDA, hvala vam na svesrdnoj pomoći u skidanju unutar-bošnjačkih okova. Ako trojka bude radila kao u mom gradu, ima da broj novorođenih Bošnjaka ide na 90%  Nema na čemu. Do 2040 mislimo držati SDF u oporbi. Ali pazite da ne date previše glasova SDP-u, jer tada ćemo uzeti SDA u vlast. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 23:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: LOL. Pa vidiš odakle sam, šta misliš za koju stranku sam glasao? Uz vas, većina Bošnjaka je došla do svog cilja - izbacivanja SDA, hvala vam na svesrdnoj pomoći u skidanju unutar-bošnjačkih okova. Ako trojka bude radila kao u mom gradu, ima da broj novorođenih Bošnjaka ide na 90%  Nema na čemu. Do 2040 mislimo držati SDF u oporbi. Ali pazite da ne date previše glasova SDP-u, jer tada ćemo uzeti SDA u vlast.  Do 2040. se u SBK uvodi arapsko pismo kao obavezni premet u osnovnim školama Haj, želim ti ugodnu noć, mislim da sam dosta diskutovao za danas.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 23:43 |
|
|
2040. će muslimani imati sjećanje na Bakira ko Albanci na Skenderbega. Samo obrnuto. A SDA više derivata nego sada zastupnika u KS.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 23:43 |
|
|
Neću pasti u zamku vise. Trebamo se miriti, vidiš kako se slažemo da je dobro izbaciti SDA, Federaciji ide bolje nego ikad, a i mi i vi ste populacija ispod 1 milijun stanovnika, s tim da mi imamo podrsku Hrvatske. Tema je Kosovo. Dakle, čini se da se sprema proglašenje srpske autonomije tamo, i po prvi puta mogli bi imati podrsku Amerike. To će biti ogromni šok za neke. Ne i za mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 23:46 |
|
|
Meni osobno je recimo simpatično sto ima bošnjačka mahala u Sjevernoj Mitrovici. To sve čiji zanimljivijim. Ja bih Bošnjacima na Kosovu recimo dao općinu. Kao i Romima. A možda i Turcima. Da bude istinski multietnička država, kakvom smo ih i priznali. Maksimalno raskupusati. Ti presedani bi dobro došli i u BiH da se pokrene pitanje pravljenja novih i manjih općina. Na prostoru Tuzle recimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 23:54 |
|
|
|
Muslimani, Romi, Turci pa i Hrvati ne će dobiti ništa. I teško bi bilo Albance i na to prisiliti. Vjerojatno bi taj potez usput i CG i MAC dosta destabiliziralo. Iako to pitanje podjele općina za BiH ima smisla, kako su Srbi svojevremeno izveli. BiH treba zasebno tretirati.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 17 lip 2023, 23:58 |
|
|
novem je napisao/la: Muslimani, Romi, Turci pa i Hrvati ne će dobiti ništa. I teško bi bilo Albance i na to prisiliti. Vjerojatno bi taj potez usput i CG i MAC dosta destabiliziralo. Iako to pitanje podjele općina za BiH ima smisla, kako su Srbi svojevremeno izveli. BiH treba zasebno tretirati. Da… ne moramo ići u krajnost. No svakako pozdraviti još jedan homogeni i stabilni etnički kanton, na Balkanu. Ujedno pozdravljamo proces u kojem Amerikanci za mezimce na Balkanu uzimaju narode po kojima su donedavno mlatili. A donedavni mezimci dobijaju toljagu po tikvi.  To povrdjuje, te povećava šanse, za dugotrajnost i naše pozicije, kao američkog mezimca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 00:04 |
|
|
U Ohridskom sporazumu je to čak i navedeno, a dali je sasvim provedeno, ne znam. Vjerojatno. Citat: 3.2. Granice općina bit de revidirane u roku od jedne godine od završetka novog popisa stanovništva, koji de biti proveden pod međunarodnim nadzorom do kraja 2001. godine. Reviziju općinskih granica izvršit de lokalne i državne vlasti uz međunarodno sudjelovanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 00:07 |
|
|
Ne samo Muslimanima, nego i Albancima, je otišla zlatna ribica. U potpuno isto vrijeme !!! Je li to slučajnost? To ekstremno povećava šanse da se radi o puno većoj, regionalnoj priči a ne nekoj lokalnoj. Ujedno povećava šanse da se radi o arhitekturi koja će barem do 2050 trajati.  Da umetanje u Federaciji nije greška, da nije slučajnost, da ne može i u Federaciji i na Kosovu biti da “jedan Amerikanac vodi neku svoju ličnu i privatnu politiku”. Svi mi to dobro detektiramo, makar na podsvjesnoj razini. Zato ovakva nervoza osvetoljubive SDF dijaspore. I naša zaintrigiranost, i otvoreno navijanje da se jos jedne donedavne mezimce lupi malo po tikvi, s druge strane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 00:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne samo Muslimanima, nego i Albancima, je otišla zlatna ribica. U potpuno isto vrijeme !!! Je li to slučajnost? To ekstremno povećava šanse da se radi o puno većoj, regionalnoj priči a ne nekoj lokalnoj. Ujedno povećava šanse da se radi o arhitekturi koja će barem do 2050 trajati.  Da umetanje u Federaciji nije greška, da nije slučajnost, da ne može i u Federaciji i na Kosovu biti da jedan Amerikanac vodi neku svoju ličnu i privatnu politiku”. Svi mi to dobro detektiramo, makar na podsvjesnoj razini. Zato ovakva nervoza osvetoljubive SDF dijaspore. I naša zaintrigiranost. Mujo ostao bez maltera, mora potrajati. Mješalici struju uključujemo mi.  Spojeni su direktno na Elektroprivredu HZHB, gdje god uštekaš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 00:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne samo Muslimanima, nego i Albancima, je otišla zlatna ribica.
U potpuno isto vrijeme !!!
Je li to slučajnost?
Albancima je u biti otišla još prije 10 godina kad su potpisali onaj Briselski sporazum, samo su se sada posložile sve kockice, da to shvate i snose posljedice jer nisu ispunili dogovor, kao i naše komšije, koji su godinama redom reforme zabušavali i pri tome se još hvalili. Da, po gubitku strpljenja je u isto vrijeme "odlepršala". Totalno su podcijenili zapadne partnere kojima doslovce sve duguju. "Derišta" koja ne odrastaju i ne slušaju svoje "roditelje", sad im je oduzeta jedna igračka. A Zapadu se zbog poznatih okolnosti žuri da iskoristi priliku i uvede red i stabilnost na otvorenim bauštelama, te Srbiju jače da pridobije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 01:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Muslimanima teško pada da bi i Srbi na Kosovu mogli na kraju price bolje proc nego oni (ili barem slicno, no nikako lošije), ljubomorni su na pažnju Amerikanaca koju Srbi tamo dobijaju. Nemoj zaboraviti da se sva njihova priča o "građanskoj" državi time dodatno razvodnjava, i svaki oblik kantonizacije u susjedstvu koji funkcionira im je kost u grlu. Vidiš da i Kurti podrškom da "Sarajevo treba biti snažno", puše u isti rog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 08:39 |
|
|
|
Koji su glavni albanski portali na Kosovu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 08:43 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Vi ste licemjeri na kub. Čuj da odu s Balkana oni koji su vam legalizirali genocid i 49% BiH? Nemoj me zezati. Kao sto rekoh s vama nema pregovora i ustupaka. RS je očigledan dokaz te tvrdnje. Ako MZ napravi na Kosovu isto sranje i pokloni vam 10% teritorije onda je to dokaz da vas sponzoriraju lično oni i da su vam lično oni zaštitnici u vašim bolesnim nakanama.
Rs je abortus. Potencirati nešto iole slično na Kosovu je šta?
Ok, znači ti u nastanku ZSO vidiš potvrdu da RS nikad neće nestati. I zato ti ovo najviše smeta?  Ja sam, za razliku od tebe i nekih drugih, dobra osoba. Nisam govno i licemjer. S Kosovarima nemam nikakvih dodirnih tacaka. Ali im ne zelim ni zlo. O ZSO i stvaranju te mini šumake na sjeveru Kosova, ne radi se ni o kakvoj zastiti srpskog zivlja. Nego o pokusaju Beograda i velikosrpske politike da iskamci od MZ, kontrolni punkt na Kosovu, kako bi mogli u buducnosti destabilizirati tu medjunarodno priznatu drzavu. RS na 49% BiH pokazala se abortusom. Propali Stalne blokade, konflikti i prijetnje ocjepljenjem po nalogu Beograda. Zasto bi ljudima, koji mi nikad zlo nisu uradili pozeljela sudbinu BiH i genocidne tvorevine na 10% njihove teritorije? Zasto? Ja nisam poremeceni psihopat koji ce iskonsko zlo, maskirati nekim navodno dobrim poznavanjem politickih prilika. Ja sam normalna osoba. Trudim se biti. Ti Kosovari nisu ratovali u BiH, klali i ubijali. Dakle nijedan dovoljno razuman i normalan razlog ne postoji, da ja ljudima pozelim ono sto se u mojoj razorenoj zemlji pokazalo kao los pokusaj kompromisa sa pomahnitalim Srbima. Da sam na tvom mjestu, dobro bi se zamislila nad cinjenicom zasto Kosovarima zelim zlo. Dobro bi se zapitala. A takodjer se i zapitaj koliki si licemjer i ne samo ti. Takodjer se zapitaj i koliko si neiskrena i pokvarena osoba. Nadam se da, a linkacu onom govnaru Dini, imamo zajednickih prijatelja na FB, ovu temu. Zoran prikaz koliko ste vi iskreni „partneri“ u bilo cemu. Kad vi Kosovare patoloski mrzite, kako cete biti iskreni u nakanama za zivot s nama. Ili za Srbima. I ovdje prisutni Srbi na temi, kojima kao povladjujete, vasi neprijatelji, trebaju se takodjer zapitati, sto ste toliko zlo. Da njima neprijateljima kao mislite dobro, a Kosovarima sve najgore. Fuj! Fuj! Fuj!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:10 |
|
|
|
ZSO nije nikakav projekat Beograda niti ikakav ustupak Srbiji.
To je odavno POTPISAN dokument (2013-ta godina) izmedju Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom zapada.
U njemu se od Srbije traži povlačenje Srba iz institucija države Srbije i prelazak u kosovske institucije, a od Albanaca se traži formiranje ZSO.
Dakle to je dogovor.
Mi smo naš deo na terenu sproveli od prvog dana. Albanci nisu.
Da nije bilo tog sporazuma sever Kosova bi i dalje bio de facto Srbija, a to je mnogo veća "Republika Srpska" od ZSO.
.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:20 |
|
|
|
S vama dogovor ne postoji. Uostalom to sto je podpisano za sjever Kosova, oboreno je u ustavnom sudu naknadno. Nakon nereda i podpisivanja peticije od preko 200.000 ljudi.
Vi ste Kosovo izgubili. Moracete ga priznati. Ta šaka ljudi kojima manipulirate u vaše velikosrpske ciljeve, nije nikakav politicki faktor. Ovo su vasi zadnji trzaji. Nakon ovoga, Vi ste porazeni. Zasto bi Albanci pristali da davanjem 10% svoje teritorije ublazavaju vellikosrpski poraz? Zasto? Vucica ce ZSO odrzati na vlasti. I budali je jasno da ide na prijevremene izbore. I da je ovo aktivirao upravo zbog toga. Onaj ko misli Srbiji dobro i da Vucic sjase, ne moze biti za ZSO.
Ionako su vam protesti, mi se svi okolo nadamo da cete se o sebi zabaviti konacno. Zivite u toj septickoj jami od drzave. Sredite svoje prebivaliste.
Dati 10% Kosova, kad su kod vas trenja tolika, bilo bi spasiti Vucica. Jebte se i konacno tu septicku jamu sredite od drzave. A ne da stalno gledate drugim oko sebe naskoditi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:26 |
|
|
Ajde ne piši više gluposti. Ustavni sud je albanski spin. Ko šta pita njihov ustavni sud. Po našem ustavu Kosovo je Srbija i nema nikakvih medjunarodnoh sporazuma sa Kosovom. Jedini ko ne poštuje dogovor su vazda muslimani (Albanci su takodje muslimani  ) Ajde opet.. Sever Kosova je bio de facto država Srbija do briselskog sporazuma. DE FACTO DRŽAVA SRBIJAAlbanci nama nešto da daju... :) LOL Samo nek' sprovode šta su potpisali i to je sve. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:28 |
|
|
|
BTW, ZSO se ne odnosi samo na Sever Kosova nego i na enklave na jugu (gde živi više Srba).
Informiši se bar osnovne stvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ok, znači ti u nastanku ZSO vidiš potvrdu da RS nikad neće nestati. I zato ti ovo najviše smeta?  Ja sam, za razliku od tebe i nekih drugih, dobra osoba. Nisam govno i licemjer. S Kosovarima nemam nikakvih dodirnih tacaka. Ali im ne zelim ni zlo. O ZSO i stvaranju te mini šumake na sjeveru Kosova, ne radi se ni o kakvoj zastiti srpskog zivlja. Nego o pokusaju Beograda i velikosrpske politike da iskamci od MZ, kontrolni punkt na Kosovu, kako bi mogli u buducnosti destabilizirati tu medjunarodno priznatu drzavu. RS na 49% BiH pokazala se abortusom. Propali Stalne blokade, konflikti i prijetnje ocjepljenjem po nalogu Beograda. Zasto bi ljudima, koji mi nikad zlo nisu uradili pozeljela sudbinu BiH i genocidne tvorevine na 10% njihove teritorije? Zasto? Ja nisam poremeceni psihopat koji ce iskonsko zlo, maskirati nekim navodno dobrim poznavanjem politickih prilika. Ja sam normalna osoba. Trudim se biti. Ti Kosovari nisu ratovali u BiH, klali i ubijali. Dakle nijedan dovoljno razuman i normalan razlog ne postoji, da ja ljudima pozelim ono sto se u mojoj razorenoj zemlji pokazalo kao los pokusaj kompromisa sa pomahnitalim Srbima. Da sam na tvom mjestu, dobro bi se zamislila nad cinjenicom zasto Kosovarima zelim zlo. Dobro bi se zapitala. A takodjer se i zapitaj koliki si licemjer i ne samo ti. Takodjer se zapitaj i koliko si neiskrena i pokvarena osoba. Nadam se da, a linkacu onom govnaru Dini, imamo zajednickih prijatelja na FB, ovu temu. Zoran prikaz koliko ste vi iskreni „partneri“ u bilo cemu. Kad vi Kosovare patoloski mrzite, kako cete biti iskreni u nakanama za zivot s nama. Ili za Srbima. I ovdje prisutni Srbi na temi, kojima kao povladjujete, vasi neprijatelji, trebaju se takodjer zapitati, sto ste toliko zlo. Da njima neprijateljima kao mislite dobro, a Kosovarima sve najgore. Fuj! Fuj! Fuj! Jesu li Srbi ljudi?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1416 of 2558 - 55.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:35 |
|
|
|
Kosovari trebaju izdrzati pritisak. I pod cijenu sankcija. Budale su kolektivno, ako vam daju ono sto ste izgubili u ratu. Kompromisi s vama su se pokazali neuspjesni. Nema sanse da taj ZSO bude bilo sto drugo od Mini Šumske. To Sta ti smatraš i zeliš, mozes u Pirotu pokusati ostvariti. Ili idi napadaj Bugare. Dovoljno sam ja informirana i dovoljno znam, ne Treba mi velikocetalj objasnkavati Sta je Kosovo. Srbije nije 109%. Da je Srbija, ne biste sa ono vase bijede tamo manipulirali i moljakalk za ZSO. Nego bi Kosovare smiriti tenkovima kao osamdesetih. Prosla baba s kolacima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ok, znači ti u nastanku ZSO vidiš potvrdu da RS nikad neće nestati. I zato ti ovo najviše smeta?  Ja sam, za razliku od tebe i nekih drugih, dobra osoba. Nisam govno i licemjer. S Kosovarima nemam nikakvih dodirnih tacaka. Ali im ne zelim ni zlo. O ZSO i stvaranju te mini šumake na sjeveru Kosova, ne radi se ni o kakvoj zastiti srpskog zivlja. Nego o pokusaju Beograda i velikosrpske politike da iskamci od MZ, kontrolni punkt na Kosovu, kako bi mogli u buducnosti destabilizirati tu medjunarodno priznatu drzavu. RS na 49% BiH pokazala se abortusom. Propali Stalne blokade, konflikti i prijetnje ocjepljenjem po nalogu Beograda. Zasto bi ljudima, koji mi nikad zlo nisu uradili pozeljela sudbinu BiH i genocidne tvorevine na 10% njihove teritorije? Zasto? Ja nisam poremeceni psihopat koji ce iskonsko zlo, maskirati nekim navodno dobrim poznavanjem politickih prilika. Ja sam normalna osoba. Trudim se biti. Ti Kosovari nisu ratovali u BiH, klali i ubijali. Dakle nijedan dovoljno razuman i normalan razlog ne postoji, da ja ljudima pozelim ono sto se u mojoj razorenoj zemlji pokazalo kao los pokusaj kompromisa sa pomahnitalim Srbima. Da sam na tvom mjestu, dobro bi se zamislila nad cinjenicom zasto Kosovarima zelim zlo. Dobro bi se zapitala. A takodjer se i zapitaj koliki si licemjer i ne samo ti. Takodjer se zapitaj i koliko si neiskrena i pokvarena osoba. Nadam se da, a linkacu onom govnaru Dini, imamo zajednickih prijatelja na FB, ovu temu. Zoran prikaz koliko ste vi iskreni „partneri“ u bilo cemu. Kad vi Kosovare patoloski mrzite, kako cete biti iskreni u nakanama za zivot s nama. Ili za Srbima. I ovdje prisutni Srbi na temi, kojima kao povladjujete, vasi neprijatelji, trebaju se takodjer zapitati, sto ste toliko zlo. Da njima neprijateljima kao mislite dobro, a Kosovarima sve najgore. Fuj! Fuj! Fuj! Još jedan post u kojem doslovce kažeš da Srbi za tebe nisu ljudi. A počinješ ga sa “ja sam dobra osoba.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja sam, za razliku od tebe i nekih drugih, dobra osoba. Nisam govno i licemjer. S Kosovarima nemam nikakvih dodirnih tacaka. Ali im ne zelim ni zlo. O ZSO i stvaranju te mini šumake na sjeveru Kosova, ne radi se ni o kakvoj zastiti srpskog zivlja. Nego o pokusaju Beograda i velikosrpske politike da iskamci od MZ, kontrolni punkt na Kosovu, kako bi mogli u buducnosti destabilizirati tu medjunarodno priznatu drzavu. RS na 49% BiH pokazala se abortusom. Propali Stalne blokade, konflikti i prijetnje ocjepljenjem po nalogu Beograda. Zasto bi ljudima, koji mi nikad zlo nisu uradili pozeljela sudbinu BiH i genocidne tvorevine na 10% njihove teritorije? Zasto? Ja nisam poremeceni psihopat koji ce iskonsko zlo, maskirati nekim navodno dobrim poznavanjem politickih prilika. Ja sam normalna osoba. Trudim se biti. Ti Kosovari nisu ratovali u BiH, klali i ubijali. Dakle nijedan dovoljno razuman i normalan razlog ne postoji, da ja ljudima pozelim ono sto se u mojoj razorenoj zemlji pokazalo kao los pokusaj kompromisa sa pomahnitalim Srbima.
Da sam na tvom mjestu, dobro bi se zamislila nad cinjenicom zasto Kosovarima zelim zlo. Dobro bi se zapitala. A takodjer se i zapitaj koliki si licemjer i ne samo ti. Takodjer se zapitaj i koliko si neiskrena i pokvarena osoba. Nadam se da, a linkacu onom govnaru Dini, imamo zajednickih prijatelja na FB, ovu temu. Zoran prikaz koliko ste vi iskreni „partneri“ u bilo cemu. Kad vi Kosovare patoloski mrzite, kako cete biti iskreni u nakanama za zivot s nama. Ili za Srbima. I ovdje prisutni Srbi na temi, kojima kao povladjujete, vasi neprijatelji, trebaju se takodjer zapitati, sto ste toliko zlo. Da njima neprijateljima kao mislite dobro, a Kosovarima sve najgore. Fuj! Fuj! Fuj!
Jesu li Srbi ljudi? Pitaš gluposti. Ti Srbi na sjeveru bi trebali biti prvo ljudi Vucicu i Beogradu. Zive poput stakora. A Beograd ne radi nista po pitanju Tomassen im olaksa. Zato pitaj Grobija jesu njemu ljudi. On botuje za Vucica.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: S vama dogovor ne postoji. Uostalom to sto je podpisano za sjever Kosova, oboreno je u ustavnom sudu naknadno. Nakon nereda i podpisivanja peticije od preko 200.000 ljudi.
Vi ste Kosovo izgubili. Moracete ga priznati. Ta šaka ljudi kojima manipulirate u vaše velikosrpske ciljeve, nije nikakav politicki faktor. Ovo su vasi zadnji trzaji. Nakon ovoga, Vi ste porazeni. Zasto bi Albanci pristali da davanjem 10% svoje teritorije ublazavaju vellikosrpski poraz? Zasto? Vucica ce ZSO odrzati na vlasti. I budali je jasno da ide na prijevremene izbore. I da je ovo aktivirao upravo zbog toga. Onaj ko misli Srbiji dobro i da Vucic sjase, ne moze biti za ZSO.
Ionako su vam protesti, mi se svi okolo nadamo da cete se o sebi zabaviti konacno. Zivite u toj septickoj jami od drzave. Sredite svoje prebivaliste.
Dati 10% Kosova, kad su kod vas trenja tolika, bilo bi spasiti Vucica. Jebte se i konacno tu septicku jamu sredite od drzave. A ne da stalno gledate drugim oko sebe naskoditi. Nije to albanski teritorij. Albanci ga nisu vojno osvojili, osvojila ga je Amerika. To je američki teritorij. Što će uskoro pokazati i SFOR kada Srbi na sjeveru jednostrano proglase ZSO.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 09:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63221 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kosovari trebaju izdrzati pritisak. I pod cijenu sankcija. Budale su kolektivno, ako vam daju ono sto ste izgubili u ratu. Kompromisi s vama su se pokazali neuspjesni. Nema sanse da taj ZSO bude bilo sto drugo od Mini Šumske. To Sta ti smatraš i zeliš, mozes u Pirotu pokusati ostvariti. Ili idi napadaj Bugare. Dovoljno sam ja informirana i dovoljno znam, ne Treba mi velikocetalj objasnkavati Sta je Kosovo. Srbije nije 109%. Da je Srbija, ne biste sa ono vase bijede tamo manipulirali i moljakalk za ZSO. Nego bi Kosovare smiriti tenkovima kao osamdesetih. Prosla baba s kolacima. Kosovari su slabi kao i vi, pucaju na najmanji pritisak, ekonomski zaostali, žive u Europi otvorenih granica, kakvi pritisci i sankcije, to je kao trula suha grana, samo je pogledaš i ona pukne.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|