|
|
Stranica: 1484/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 08:43 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Iza svega što sam rekao stojim još jednom. Političari i ruski generali takvi kakvi jesu nisu pali s marsa nevinim i dobrim rusima. Oni su njihova slika i prilika. Ruska agresija na ukrajinu pokazuje kakva je istinska priroda i duša te države i tog društva.
Kako? Pa i Ukrajinci su Rusi. To iz tebe progovara Šešelj?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 09:04 |
|
|
Znate li i da ukrajini dolazi još 5 kompletnih sustava Patriot? Približava se konačan kraj ruskom teroriziranju ukrajinskih civila.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 09:15 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Znate li i da ukrajini dolazi još 5 kompletnih sustava Patriot? Približava se konačan kraj ruskom teroriziranju ukrajinskih civila.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 09:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25761 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Rutinerr je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Kako? Pa i Ukrajinci su Rusi.
Misliš Sloveni. Tom tvojom logikom i ti si Rus. Ma nije bolan. Nisu isto Slaveni i Rusi. Rusi su samo jedan od slavenskih naroda. Čudi me što to ne znaš.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 09:24 |
|
|
DrMag je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Kako? Pa i Ukrajinci su Rusi.
To iz tebe progovara Šešelj? Zna Šešelj što zbori.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 09:33 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: buli6 je napisao/la: Jesi to propitkivao i od 9 mjeseca za Hersonsku oblast? Do 11og mjeseca je dobro završila Čime vas kljukaju.... Kijevska hersonska ofenziva je bila neuspješna. Uzelo se par sela na čistini i vjetrometini ruske artiljerije. Uspješno je jedino bilo povlačenje ruske armije. Rusima nije bilo prihvatljivo više ginuti pa su se povukli. Njihova odluka, kad tad će to morati vratiti. Onda se VSU ušetao u nebranjen Herson. I to je to. S druge strane, primjerice, harkivska ofenziva je bila uspješna. Rusi su bili iznenadno razbijeni, tu liniju su branili mobiksi iz Luganska, porazbacali ih. Izyum i Lyman su značajne pobjede vojske Zelenskog. Tko god misli da pobornici Kijeva mogu ponoviti takvu ofenzivu, nakon djelomične mobilizacije u Rusiji i ukrajinskih gubitaka ove godine, se grdno vara. Ova trenutna "kontra" VSU-a je dokaz toga. Pa vrtimo se u krug ali reči ću koje kljukajuće misli mi se sudaraju u glavi kad si već informiran i voljan podučavati. Kada Rusi kažu da Ukrajinci nešto nemaju šanse iz iskustva mi je to upitno. Uzeli su im ravnicu pored topništva i zračnih snaga. S druge strane s obzirom da neki kažu da je Ukrajince usporio otpor u Limanu kojeg su imali na dlanu i zaustavio lokalni zapovjednik sa svojom ekipom u Kremini koju su isto imali na dlanu pitam se kako će proći ovaj otpor
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 09:40 |
|
|
buli6 je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Čime vas kljukaju.... Kijevska hersonska ofenziva je bila neuspješna. Uzelo se par sela na čistini i vjetrometini ruske artiljerije. Uspješno je jedino bilo povlačenje ruske armije. Rusima nije bilo prihvatljivo više ginuti pa su se povukli. Njihova odluka, kad tad će to morati vratiti. Onda se VSU ušetao u nebranjen Herson. I to je to. S druge strane, primjerice, harkivska ofenziva je bila uspješna. Rusi su bili iznenadno razbijeni, tu liniju su branili mobiksi iz Luganska, porazbacali ih. Izyum i Lyman su značajne pobjede vojske Zelenskog. Tko god misli da pobornici Kijeva mogu ponoviti takvu ofenzivu, nakon djelomične mobilizacije u Rusiji i ukrajinskih gubitaka ove godine, se grdno vara. Ova trenutna "kontra" VSU-a je dokaz toga. Pa vrtimo se u krug ali reči ću koje kljukajuće misli mi se sudaraju u glavi kad si već informiran i voljan podučavati. Kada Rusi kažu da Ukrajinci nešto nemaju šanse iz iskustva mi je to upitno. Uzeli su im ravnicu pored topništva i zračnih snaga. S druge strane s obzirom da neki kažu da je Ukrajince usporio otpor u Limanu kojeg su imali na dlanu i zaustavio lokalni zapovjednik sa svojom ekipom u Kremini koju su isto imali na dlanu pitam se kako će proći ovaj otpor U redu, poštujem. Nije mi cilj bio biti bezobrazan osim ako osoba baš guta Jutarnji Index Guardian CNN etc....
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 09:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Žale se Ukrajinci da imaju velik nered bez stranih vojnika pješadije i onih koji su ih trenirali. Poslije nešto raketa na mjesta okupljanja stranaca sve im pobjeglo. Nema discipline ni kod vojnika ni kod zapovjednika, puno alkoholiziranih.Zapovjednici se žale na nizak moral mobiliziranih. Kažu da trebaju 4 mjeseca obuke u odnosu na danas ne znam koliko imaju, par tjedana.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Misliš Sloveni.
Tom tvojom logikom i ti si Rus.
Ma nije bolan. Nisu isto Slaveni i Rusi. Rusi su samo jedan od slavenskih naroda. Čudi me što to ne znaš. Znam ja da su jedan od slavenskih naroda, ali ovo tvoje nije zvučalo tako. Više je išlo na ono svi smo mi Srbi ili tako nešto. Rusija do Tokija
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:20 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Više je išlo na ono svi smo mi Srbi ili tako nešto. Ono realno, vi i jeste Srbi, bar podrijeklom. Citat: Rusija do Tokija Ono realno, Rusija i jeste do Japana.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Više je išlo na ono svi smo mi Srbi ili tako nešto. Ono realno, vi i jeste Srbi, bar podrijeklom. Citat: Rusija do Tokija Ono realno, Rusija i jeste do Japana. Šta si ti porijeklom? Turčin? Nisi shvatio alegoriju. A Srbi su porijeklom....Hrvati?!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Šta si ti porijeklom? Turčin?
Zašto Turčin?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:31 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Šta si ti porijeklom? Turčin?
Zašto Turčin? Eto, došlo mi tako. Otprilike je to nekakva tvrdnja kao da smo mi bili Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:33 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zašto Turčin?
Eto, došlo mi tako. Ejs, pa nemoj se sad stidjeti. Fino kažeš zašto. Samo hrabro. Citat: Otprilike je to nekakva tvrdnja kao da smo mi bili Srbi. Ako ne vjeruješ meni pitaj Kusturicu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Eto, došlo mi tako.
Ejs, pa nemoj se sad stidjeti. Fino kažeš zašto. Samo hrabro. Citat: Otprilike je to nekakva tvrdnja kao da smo mi bili Srbi. Ako ne vjeruješ meni pitaj Kusturicu. Čega da se stidim? Moj ti, nije ti dobro. Kusturicu? On za početak treba oprati kosu. A identitet je promijenio radi ličnog interesa. Ako ti je za bilo šta on nekakav autoritet, onda ne znam šta da ti kažem osim da si zaluto.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:46 |
|
|
Zalutali ste vi komplet ko "nacija".
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Zalutali ste vi komplet ko "nacija". Zato si ti tu da nas izvedeš na pravi put Da budemo kao Ukrajinci što su Rusi. Ovo da vratim temu na pravi put. Negatori nečijeg identiteta nisu nikad slavno završili.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:50 |
|
|
Ne može vas više nitko izvesti nigdje.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 10:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ne može vas više nitko izvesti nigdje. Tako je kako je...ni tebi pomoći nema, pa šta da radimo. Život ide dalje.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 11:01 |
|
|
Dobrih fora u Rutinerra. Svaka mu čast.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 11:06 |
|
|
Znam da bismo popili pivu bez obzira na sve. Forum je jedno, real life - jebajiga.
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 18:38 |
|
|
Na fronti u Zaporožju odvija se strašna bitka: neprijatelj u valovima napreduje prema Pyatikhatki. Nakon izvješća da je napad u Vasiljevskoj regiji odbijen, neprijatelj je uveo nove snage u bitku na liniji Kamenskoye-Lobkovoe-Pyatikhatki. Nakon što je u jutarnjim satima očistio prolaz, neprijatelj je izvršio topničku pripremu i prebacio tenkove i lako oklopna vozila prema položajima 19. divizije. Tijekom borbi Oružane snage Ukrajine pretrpjele su značajne gubitke, djelomično su se povukle, ali su nastavile ofenzivu u valovima. Nakon borbe za desant, jurišnici Oružanih snaga Ukrajine uspjeli su ući u predgrađe Pyatikhatkija i uhvatiti se za prve kuće. Naši aktivno gađaju haubicama, MLRS-ima, Suncima i minobacačima. Vode se izravne tenkovske borbe. Naše pješaštvo krenulo je u protunapad na selo, koristeći RPG i ATGM. Naši jurišni helikopteri doletjeli su u pomoć spaljujući neprijateljsku opremu. https://rusvesna.su/news/1686931640
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 19:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39463 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Rusi su napravili strašnu obrambenu liniju. Prva linija je minska polja i obični iskopani rovovi. Druga linija isto ali pokrivena artiljerijom i dronovima, tako da su Ukrajinci dok izbjegavaju minska polja izloženi ruskoj artiljeriji i bez podrške vlastite. Treća linija su armirano-betonski bunkeri povezani podzemnim telekomunikacijama kako bi se uskladila artiljerija i zapovjedu. Ovakva linija se može probiti samo uz ogromne gubitke.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 19:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Takve su bile ukrajinske i bolje pa su ih Rusi probijali. Ruska armija je opasna ukrjainska nije, to je sve. I nikakvo NATO kokodakanje ne može promijeniti tu činjenicu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lip 2023, 20:01 |
|
|
Rusi su glupi Ukrajinci nisu, plus savjetuju ih Amerikanci. Cilj je zauzeti nešto i sačuvati ljude koliko je moguće, tehnika je već tu da se uništava . Naravno da će Ukrajina imati gubike ali sigurno ne kao Rusi kod Bahmuta. Nema većih kretena od Rusa zato je i poginulo toliko mnogo Prigožinovih plaćenika.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|