Jesi to propitkivao i od 9 mjeseca za Hersonsku oblast? Do 11og mjeseca je dobro završila
Čime vas kljukaju.... Kijevska hersonska ofenziva je bila neuspješna. Uzelo se par sela na čistini i vjetrometini ruske artiljerije. Uspješno je jedino bilo povlačenje ruske armije. Rusima nije bilo prihvatljivo više ginuti pa su se povukli. Njihova odluka, kad tad će to morati vratiti. Onda se VSU ušetao u nebranjen Herson. I to je to.
S druge strane, primjerice, harkivska ofenziva je bila uspješna. Rusi su bili iznenadno razbijeni, tu liniju su branili mobiksi iz Luganska, porazbacali ih. Izyum i Lyman su značajne pobjede vojske Zelenskog.
Tko god misli da pobornici Kijeva mogu ponoviti takvu ofenzivu, nakon djelomične mobilizacije u Rusiji i ukrajinskih gubitaka ove godine, se grdno vara. Ova trenutna "kontra" VSU-a je dokaz toga.
Iza svega što sam rekao stojim još jednom. Političari i ruski generali takvi kakvi jesu nisu pali s marsa nevinim i dobrim rusima. Oni su njihova slika i prilika. Ruska agresija na ukrajinu pokazuje kakva je istinska priroda i duša te države i tog društva.
Jesi to propitkivao i od 9 mjeseca za Hersonsku oblast? Do 11og mjeseca je dobro završila
Čime vas kljukaju.... Kijevska hersonska ofenziva je bila neuspješna. Uzelo se par sela na čistini i vjetrometini ruske artiljerije. Uspješno je jedino bilo povlačenje ruske armije. Rusima nije bilo prihvatljivo više ginuti pa su se povukli. Njihova odluka, kad tad će to morati vratiti. Onda se VSU ušetao u nebranjen Herson. I to je to.
S druge strane, primjerice, harkivska ofenziva je bila uspješna. Rusi su bili iznenadno razbijeni, tu liniju su branili mobiksi iz Luganska, porazbacali ih. Izyum i Lyman su značajne pobjede vojske Zelenskog.
Tko god misli da pobornici Kijeva mogu ponoviti takvu ofenzivu, nakon djelomične mobilizacije u Rusiji i ukrajinskih gubitaka ove godine, se grdno vara. Ova trenutna "kontra" VSU-a je dokaz toga.
Jest, taktičko rusko povlačenje Iz oblasti koju su anektirali
Logično da je ljudski život važniji ali u ovoj situaciji se ne radi o tome nego da su zapadni mediji predstavili Leoparde kao nešto neuništivo što će potjerati ruse do Sibira
Diskutujete o nekom navodnom pisanju, nekih navodno ruskih vojnih blogera, bez ikakvih dokaza.. Ajde da pricamo isto tako i o Big foot-u ili o cudovistu iz Lock Nesa, mislim ljudi o tome pricaju 50 godina, tako da mora da je istina. Da ne govorim o chemtrailsima ili ravnoj zemlji.
Unistenje leoparda je vizuelno potvrdjeno, ovo drugo je laprdanje ukro-nato laprdavaca kojima je posao da sire mrznju i laprdaju po tviteru.
Jest, vizuelno je potvrđeno uništenje maketa čega god ti volja.
Da, rusi su zli i primitivni i to je toliko vidljivo da se o tome uopće ne treba raspravljati. Vama srbima naprimjer je dobro i zlo stvar vašeg koristoljublja, a ne objektivne istine.
Evo naprimjer tipično rezoniranje prosječnog srbina koje to dokazuje.
Ti si Rusa video jedino na crtacu, Rusi su jedna od najobrazovanijih nacija na svetu i ove koje sam ja sreo su izetno neprimitivni i ne zli. Rusi nisu imali logore za decu, i nisu ubijale ljude u gasnim komorama za razliku od nekih. To sto si ti rusofob i lobotomiran nato propagadnom to je tvoj problem.
Kopas neke videe po youtube-u da bi nam pokazao rezonovanje prosecnog Srbina. U Srbiji je slobodoumlje na mnogo visem nivou nego kod vas Hrvata, tako da je rezonovanje prosecnog Srbina zapravo mnogo teze naci, nego rezonovanje prosecnog Hrvata.
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Bobovac je napisao/la:
Primarijus je napisao/la:
Iza svega što sam rekao stojim još jednom. Političari i ruski generali takvi kakvi jesu nisu pali s marsa nevinim i dobrim rusima. Oni su njihova slika i prilika. Ruska agresija na ukrajinu pokazuje kakva je istinska priroda i duša te države i tog društva.
Kako? Pa i Ukrajinci su Rusi.
To iz tebe progovara Šešelj?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Pa vrtimo se u krug ali reči ću koje kljukajuće misli mi se sudaraju u glavi kad si već informiran i voljan podučavati.
Kada Rusi kažu da Ukrajinci nešto nemaju šanse iz iskustva mi je to upitno. Uzeli su im ravnicu pored topništva i zračnih snaga.
S druge strane s obzirom da neki kažu da je Ukrajince usporio otpor u Limanu kojeg su imali na dlanu i zaustavio lokalni zapovjednik sa svojom ekipom u Kremini koju su isto imali na dlanu pitam se kako će proći ovaj otpor
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
Pa vrtimo se u krug ali reči ću koje kljukajuće misli mi se sudaraju u glavi kad si već informiran i voljan podučavati.
Kada Rusi kažu da Ukrajinci nešto nemaju šanse iz iskustva mi je to upitno. Uzeli su im ravnicu pored topništva i zračnih snaga.
S druge strane s obzirom da neki kažu da je Ukrajince usporio otpor u Limanu kojeg su imali na dlanu i zaustavio lokalni zapovjednik sa svojom ekipom u Kremini koju su isto imali na dlanu pitam se kako će proći ovaj otpor
U redu, poštujem. Nije mi cilj bio biti bezobrazan osim ako osoba baš guta Jutarnji Index Guardian CNN etc....
Žale se Ukrajinci da imaju velik nered bez stranih vojnika pješadije i onih koji su ih trenirali. Poslije nešto raketa na mjesta okupljanja stranaca sve im pobjeglo. Nema discipline ni kod vojnika ni kod zapovjednika, puno alkoholiziranih.Zapovjednici se žale na nizak moral mobiliziranih. Kažu da trebaju 4 mjeseca obuke u odnosu na danas ne znam koliko imaju, par tjedana.
Ejs, pa nemoj se sad stidjeti. Fino kažeš zašto. Samo hrabro.
Citat:
Otprilike je to nekakva tvrdnja kao da smo mi bili Srbi.
Ako ne vjeruješ meni pitaj Kusturicu.
Čega da se stidim? Moj ti, nije ti dobro.
Kusturicu? On za početak treba oprati kosu. A identitet je promijenio radi ličnog interesa. Ako ti je za bilo šta on nekakav autoritet, onda ne znam šta da ti kažem osim da si zaluto.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.