HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 vel 2025, 21:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1498 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 56, 57, 58, 59, 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Yugo ljevičari, LGTBQ trans aktivistkinja, hladnopivaš uhićeni u Africi zbog trgovine djecom
PostPostano: 22 ožu 2023, 18:11 

Reconquista je napisao/la:
Citat:
Zambijske vlasti: Dokumentacija Hrvata za posvajanje je lažna, djeca moraju biti vraćena Kongu
slika

https://www.vecernji.hr/vijesti/zambijs ... gu-1666231

Nove nevolje za uhićene Hrvate...

Točno se vidi kako novi dokazi dolaze tako je jasno da je vrijeme za staro dobro zataskavanje.
Umjesto da o ovome bruju svih 214 portala u državi, o ovome je izvijestio njih tek 198, dok se ovi ostali izgovaraju da su ili lokalni ili da su se ugasili, a sve to u cilju zataškavanja.

Ili umjesto da HDZovci kao vlast napišu na ovu temu bar 99% postova, aktivni član HDZa je tek otvorio ovu temu i napisao samo 80% postova i prenio ni 90% vijesti.
Zato zna se što nam je činiti, dovedimo Možemo na vlast.

Edit: Možda je moje pisanje postalo dosadno, ali ja s njima više ne mogu ozbiljno razgovarati.

Vrh

Naslov: Re: Yugo ljevičari, LGTBQ trans aktivistkinja, hladnopivaš uhićeni u Africi zbog trgovine djecom
PostPostano: 22 ožu 2023, 18:23 

Naša Kvačica je napisao/la:
Zločinačka organizacija.

Bar ce upoznati Zambiju.

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2023, 19:43 

zaba1111 je napisao/la:

Točno se vidi kako novi dokazi dolaze tako je jasno da je vrijeme za staro dobro zataskavanje.
Umjesto da o ovome bruju svih 214 portala u državi, o ovome je izvijestio njih tek 198, dok se ovi ostali izgovaraju da su ili lokalni ili da su se ugasili, a sve to u cilju zataškavanja.

Ili umjesto da HDZovci kao vlast napišu na ovu temu bar 99% postova, aktivni član HDZa je tek otvorio ovu temu i napisao samo 80% postova i prenio ni 90% vijesti.
Zato zna se što nam je činiti, dovedimo Možemo na vlast.

Edit: Možda je moje pisanje postalo dosadno, ali ja s njima više ne mogu ozbiljno razgovarati.

ako te zaista zanima kako HDZ pristupa ovime, umejsto što ovdje prdaješ ublehe, evo ti kak onastalvjaju štiti krijumčare djecom: https://narod.hr/hrvatska/mvep-proturij ... enti-lazni

dake, ovo je najviša razina HDZa. najviša

Vrh

PostPostano: 22 ožu 2023, 20:44 

Citat:
Pernar kaže da su zambijske vlasti saznale da "odvjetnik" koji je sređivao papire za posvojenje preko onog frajera Kabonga koji je odgovoran skupa s lokalnim Možemašima za 100+ posvojenja u RH uopće nije odvjetnik nego se lažno predstavljao

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2023, 08:36 

Sve to duboko smrdi na uhodani kriminal

https://narod.hr/hrvatska/afera-zambija ... noj-udruzi

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2023, 11:08 

Meni ovo od početka miriši na nešto što bi moglo podosta protresti političku scenu u HR.
Medijsko zataškavanje, borba rukama i nogama za zambijsku osmorku od strane najviših državnih dužnosnika, upletenost sudstva, upletenost raznih NGO-a...

Tko zna, možda će ovo biti domino kocka koja će započeti konačni pad vladajuće elite u HR.

Jedno je sigurno poslije najnovijih vijesti iz Zambije (po mome skromnome mišljenju), pandorina kutija je otvorena, zataškati ovu situaciju je postalo nemoguće.

Čini mi se da su i msm mediji ostali pomalo zatečeni, koliko sam upratio, vijest je mlako prenešena i članci se guraju na dno portala...
Čak je i forum.hr izvan funkcije (barem meni) zadnjih par dana.
Damage control in full effect..

Vidjet ćemo :zubati

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2023, 17:43 

slika

slagvort je tu, na hadezenjarama je da razrade novu taktiku :D

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2023, 17:47 

Problem je sto ne znaju protiv cega se bore odnosno kakvim dokazima raspolaze tuziteljstvo (vjeorvatno nece ni znati do sudjenja)
Sad su se uhvatili nekakve izjave i odmah svim snagama idu u tome smijeru odnosno pobijanju te izjave, a nisu ni svjesni da se tako mogu jos vise navuci i uvaliti sve opet ovisno o dokazima. Medjutim to ih ocito ne brine puno jer su odlucili bez obzira na sve braniti do zadnjeg krijumcare

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2023, 17:50 

krstjanin je napisao/la:
Problem je sto ne znaju protiv cega se bore odnosno kakvim dokazima raspolaze tuziteljstvo (vjeorvatno nece ni znati do sudjenja)
Sad su se uhvatili nekakve izjave i odmah svim snagama idu u tome smijeru odnosno pobijanju te izjave, a nisu ni svjesni da se tako mogu jos vise navuci i uvaliti sve opet ovisno o dokazima. Medjutim to ih ocito ne brine puno jer su odlucili bez obzira na sve braniti do zadnjeg krijumcare

Ne brane oni krijumčare već "diversity".

Sve institucije RH svim snagama u borbi za multirasno i multigender društvo.

Tamo neka Zambija će da kvari našu woke političku agendu.

Vrh

PostPostano: 23 ožu 2023, 18:24 

Bobovac je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Ne brane oni krijumčare već "diversity".

Sve institucije RH svim snagama u borbi za multirasno i multigender društvo.

Tamo neka Zambija će da kvari našu woke političku agendu.

:palacgore2

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 00:05 

Citat:

IVAN PERNAR: VLAST MI PRIJETI ZBOG AFERE KONGO! Zambijski tužitelj ima pokajnika?!

Vrh

PostPostano: 25 ožu 2023, 00:19 

Negdje pročitah, da je "uvezeno" nekoliko stotina djece na ovaj način a da ih je puno manje u Hrvatskoj.
Ako je to istina, treba istražiti gdje su nestala djeca (roblje, organi i sl.) ? Izgleda da bi ovdje moglo biti mnogo umješanih.
A ako je sve bilo zbog posvajanja djece opet nije normalno i u redu ići u Zambiju posvajati djecu. Smrdi kako god okreneš.

Vrh

PostPostano: 26 ožu 2023, 13:20 

Citat:
'SMIŠLJENO BRANE HRVATE'
Čičak o slučaju Zambija: Posvojenoj djeci gubi se svaki trag. Govorim to već mjesec dana, zna to i MUP

Osmero optuženih Hrvata za trgovinu djecom čeka u Zambiji suđenje na slobodi. Dok ih hrvatske vlasti brane, njihov pozicija pred zambijskim pravosuđem nije obećavajuća. Prije nekoliko dana predstavnik zambijskih vlasti je na sjednici UN-ova Odbora za prisilne nestanke u Ženevi izričito naveo da su dokumenti o usvajanju djece bili krivotvoreni.

Predsjednik Hrvatskog Helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak od početka izbijanja afere tvrdi da je riječ o trgovini djecom s kojom su bili upoznate i hrvatske institucije, ali ništa nisu učinile da se to prekine.

Kazao je da riječi zambijskog tajnika nisu ništa posebno i da je on slično govorio za hrvatsku javnost.

"Očigledno je da je riječ o skupini organiziranih osoba u sprovođenju transgraničnog kriminala s djecom.

Drugo, važno je naglasiti da se taj skup na kojem je govorio zambijski državni tajnik dogodio ne u Zambiji nego u sjedištu UN-ovog Odbora za prisilne nestanke u Ženevi i to na međunarodnoj konferenciji.

To samo potvrđuje da je Hrvatska doživjela ozbiljan međunarodni politički šamar. To će tako dugo trajati dok se Hrvatska ne otrijezni i doista ne prestane s manipulacijama osnivanjem komisije koja neće otkriti ništa. Dakle, kao što je rekao Winston Churchill, ako hoćeš gurnuti problem pod tepih, osnuj komisiju. I to se kod nas dogodilo. Mi i dalje ne znamo koliko je djece iz afričkih zemalja, a to su Etiopija, Botswana Kongo došlo u Hrvatsku. Koliko je djece došlo ovim pravcem, a koliko je djece došlo preko našeg konzulata u Francuskoj, s obzirom na to da je za Kongo nadležno naše veleposlanstvo u Parizu", rekao je za Teleskop.

Upitan je kako tumači to da su hrvatske vlasti naivno ili možda jako smišljeno stale u obranu uhićenih Hrvata u Zambiji? Brane ih pod svaku cijenu.

"Nije to naivno, to je smišljeno. Još uvijek nismo saznali koji su suci donosili rješenja u Hrvatskoj, koji sudovi i kakvu su odgovornost snosili suci koji su donosili odluke, a oni moraju snositi posljedice jer nigdje nema košuljice spisa u kojima se čuvaju dokumenti o posvojenju. Postoji međunarodna obveza po kojoj to moramo imati i čuvati", rekao je Čičak.

"Postavljam pitanje što rade naše službe. Poznato je da se dijelu djece gubi svaki trag. I to u vrhu Ministarstva unutarnjih poslova znaju. Ja to pouzdano znam. Zašto šute", upitao je.

Upitan je znači li to da posjeduje informacije da se gubi trag nekoj djeci koja su došla u Hrvatsku?

"Tako je. Ja o tome govorim već više od mjesec dana".

https://direktno.hr/domovina/cicak-o-sl ... -i-309984/

Vrh

PostPostano: 26 ožu 2023, 13:27 

Ovo je za 40 godina zatvora najmanje (i to zato jer smo dio civiliziranog svijeta pa nemamo doživotni zatvor) ako su kupovali djecu u Africi pa preprodavali u Hrvatskoj.

Djeci se gubi svaki trag i da to ne vrišti sa svih naslovnica.

Vrh

PostPostano: 26 ožu 2023, 14:34 

Citat:
'SMIŠLJENO BRANE HRVATE'
Čičak o slučaju Zambija: Posvojenoj djeci gubi se svaki trag. Govorim to već mjesec dana, zna to i MUP

Osmero optuženih Hrvata za trgovinu djecom čeka u Zambiji suđenje na slobodi. Dok ih hrvatske vlasti brane, njihov pozicija pred zambijskim pravosuđem nije obećavajuća. Prije nekoliko dana predstavnik zambijskih vlasti je na sjednici UN-ova Odbora za prisilne nestanke u Ženevi izričito naveo da su dokumenti o usvajanju djece bili krivotvoreni.

Predsjednik Hrvatskog Helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak od početka izbijanja afere tvrdi da je riječ o trgovini djecom s kojom su bili upoznate i hrvatske institucije, ali ništa nisu učinile da se to prekine.

Kazao je da riječi zambijskog tajnika nisu ništa posebno i da je on slično govorio za hrvatsku javnost.

"Očigledno je da je riječ o skupini organiziranih osoba u sprovođenju transgraničnog kriminala s djecom.

Drugo, važno je naglasiti da se taj skup na kojem je govorio zambijski državni tajnik dogodio ne u Zambiji nego u sjedištu UN-ovog Odbora za prisilne nestanke u Ženevi i to na međunarodnoj konferenciji.

To samo potvrđuje da je Hrvatska doživjela ozbiljan međunarodni politički šamar. To će tako dugo trajati dok se Hrvatska ne otrijezni i doista ne prestane s manipulacijama osnivanjem komisije koja neće otkriti ništa. Dakle, kao što je rekao Winston Churchill, ako hoćeš gurnuti problem pod tepih, osnuj komisiju. I to se kod nas dogodilo. Mi i dalje ne znamo koliko je djece iz afričkih zemalja, a to su Etiopija, Botswana Kongo došlo u Hrvatsku. Koliko je djece došlo ovim pravcem, a koliko je djece došlo preko našeg konzulata u Francuskoj, s obzirom na to da je za Kongo nadležno naše veleposlanstvo u Parizu", rekao je za Teleskop.

Upitan je kako tumači to da su hrvatske vlasti naivno ili možda jako smišljeno stale u obranu uhićenih Hrvata u Zambiji? Brane ih pod svaku cijenu.

"Nije to naivno, to je smišljeno. Još uvijek nismo saznali koji su suci donosili rješenja u Hrvatskoj, koji sudovi i kakvu su odgovornost snosili suci koji su donosili odluke, a oni moraju snositi posljedice jer nigdje nema košuljice spisa u kojima se čuvaju dokumenti o posvojenju. Postoji međunarodna obveza po kojoj to moramo imati i čuvati", rekao je Čičak.

"Postavljam pitanje što rade naše službe. Poznato je da se dijelu djece gubi svaki trag. I to u vrhu Ministarstva unutarnjih poslova znaju. Ja to pouzdano znam. Zašto šute", upitao je.

Upitan je znači li to da posjeduje informacije da se gubi trag nekoj djeci koja su došla u Hrvatsku?

"Tako je. Ja o tome govorim već više od mjesec dana".

Ako je ovo točno očito je puno umiješanih u trgovinu djecom. Sve istražiti, uhapsiti, kazniti... djeca su nevina i nemoćna bića svako nasilje/iskorištavanje najteže kazniti.

Vrh

PostPostano: 26 ožu 2023, 18:22 

car_mrazomor je napisao/la:
Meni ovo od početka miriši na nešto što bi moglo podosta protresti političku scenu u HR.
Medijsko zataškavanje, borba rukama i nogama za zambijsku osmorku od strane najviših državnih dužnosnika, upletenost sudstva, upletenost raznih NGO-a...

Tko zna, možda će ovo biti domino kocka koja će započeti konačni pad vladajuće elite u HR.

Jedno je sigurno poslije najnovijih vijesti iz Zambije (po mome skromnome mišljenju), pandorina kutija je otvorena, zataškati ovu situaciju je postalo nemoguće.

Čini mi se da su i msm mediji ostali pomalo zatečeni, koliko sam upratio, vijest je mlako prenešena i članci se guraju na dno portala...

Vidjet ćemo

Zatrest ce ku*cic xD

Kad imas posla sa doslovnim psihopatima i amoralnim ljudima, oni kad ih se otkrije se pocnu hihotati, nekad i nekontrolirano smijat jer im je to naslada... da se zna kako su mocni i s cim se sve izvuku.

TKO... KOJA INSTITUCIJA ce sav taj nakot istrazit i pozatvarat... u koje gulage?

Ne moze se ovo 'civilizirano' rijesit.

Vidis da je dio vladajuce koalicije nekih 80ak ljudi i nikome ne smeta plivat u ***. Nitko u koaliciji nema savjest. Nitko u HDZu nema savjest. Nitko u medijima nema savjest.

Imas drzavu. Drzava su ljudi na funkcija. To ljudi su psihopati, tj nehumani.

Vrh

PostPostano: 26 ožu 2023, 18:26 

Ne iden nikad na forumhr ali kaze crni da ne radi. Meni radi i prva tema je "andrej plenkovic, snazni i karizmaticni predsjednik vlade i HDZa'

HAHAHAHAHAHA vole ga libtardi usrani

Edit

Malo san pogleda forumhr politika sekciju i dosadna je. Ne govore o icem zanimljivom. Samo tipicno rvacko preseravanje o tome koji politicar sta vozi, ko ima dicu a ko je stari momak, ko je korumpiran. Ekstremno nisko relevantne i marginalne teme. Imaju visoko pozicioniranu temu o SAUCHI. Nista nigdi o pedosima, o imigrantima, o globalizmu, o woke.

Zbilja ne znam zasto bi IKO isa tamo. Za STA TOCNO?

Doslovce su nebitni.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2023, 09:42 

Velebit je napisao/la:

Ne iden nikad na forumhr ali kaze crni da ne radi. Meni radi i prva tema je "andrej plenkovic, snazni i karizmaticni predsjednik vlade i HDZa'

HAHAHAHAHAHA vole ga libtardi usrani

Pa zajebavaju se, nisu to neironični cjenitelji Plenkovića.

Velebit je napisao/la:

Malo san pogleda forumhr politika sekciju i dosadna je. Ne govore o icem zanimljivom. Samo tipicno rvacko preseravanje o tome koji politicar sta vozi, ko ima dicu a ko je stari momak, ko je korumpiran. Ekstremno nisko relevantne i marginalne teme. Imaju visoko pozicioniranu temu o SAUCHI. Nista nigdi o pedosima, o imigrantima, o globalizmu, o woke.

Zbilja ne znam zasto bi IKO isa tamo. Za STA TOCNO?

Doslovce su nebitni.

A uglavnom ima tema o svemu tome, ali je prevladavajući (i dopušteni) ton dosta drugačiji nego ovdje.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2023, 10:01 

Citat:
'SMIŠLJENO BRANE HRVATE'

Tom popisu afričkih zemalja treba dodati i Gvineju Bisau, Kamerun i Liberiju.

O uvozu djece iz te tri zemlje u Hrvatsku bilo je novinskih članaka u razdoblju nakon što je u Zambiji uhićena ova banda.

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2023, 12:47 

Velebit je napisao/la:
car_mrazomor je napisao/la:

Vidjet ćemo

Zatrest ce ku*cic xD

Kad imas posla sa doslovnim psihopatima i amoralnim ljudima, oni kad ih se otkrije se pocnu hihotati, nekad i nekontrolirano smijat jer im je to naslada... da se zna kako su mocni i s cim se sve izvuku.

TKO... KOJA INSTITUCIJA ce sav taj nakot istrazit i pozatvarat... u koje gulage?

Ne moze se ovo 'civilizirano' rijesit.

Vidis da je dio vladajuce koalicije nekih 80ak ljudi i nikome ne smeta plivat u ***. Nitko u koaliciji nema savjest. Nitko u HDZu nema savjest. Nitko u medijima nema savjest.

Imas drzavu. Drzava su ljudi na funkcija. To ljudi su psihopati, tj nehumani.

Nisam se dobro izrazio. Mislio sam na kraj trenutno vladajuće garniture u ZG a moguće i HDZ-a na državnoj razini ukoliko ovaj skandal bukne (a sve su prilike da bude).
Ne mislim da će se nešto posebno mijenjati za nas plebse sve da se to i dogodi... sjaši kurta da uzjaši murta.. ili kako se već kaže.. kao što se nije mijenjalo ni kada je pao Sanader..

Slažem se da nema kako bi ti rekao "civiliziranog rješenje" za probleme koje trenutno ima zapadni svijet kojeg smo i sami dio.. makar samo kao rubna kolonija.
Političko rješenje ne postoji, demokracija je iluzija izbora i slobode, sistem je namješten da pogoduje samo onima koji su dio sistema... Institucije po običaju neće napraviti ništa, mediji neće propitkivati ništa.. vrana vrani oči ne vadi.. status quo se nastavlja

Ali,
svi pokazatelji na globalnoj razini upućuju da živimo u vremenima o kojima će se pisati u udžbenicima povijesti sljedećih 2000 godina, nešto slično kao što danas čitamo o 476. godini.. kraj jedne ere, pad sistema, njihovih poltrona i svih onih trulih stupova koji su taj degenerični sistem držali... sa njima padaju i soroševske agenture koje nas jašu zadnjih 30tak godina.

Ili se barem nadam :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2023, 17:00 

Citat:

Vesna Vučemilović: Ilegalna posvojenja nisu ništa drugo nego trgovina djecom!

Vrh

PostPostano: 27 ožu 2023, 17:15 

Citat:
Odvjetnik Karačić: Da je dokumentacija o posvajanju kongoanske djece krivotvorena moglo se utvrditi u pola sata

https://narod.hr/hrvatska/odvjetnik-kar ... -pola-sata

Vrh

PostPostano: 05 tra 2023, 19:14 

SLUČAJ ZAMBIJA Uhićen još jedan muškarac, državljanina DR Konga tereti se za krijumčarenje djece!

https://direktno.hr/eu-i-svijet/slucaj- ... ce-311252/

Zambijsko pravosuđe. :smajl007

Vrh

PostPostano: 08 tra 2023, 17:07 

slika

tuzna su zelena polja, tuzni su izvori...

Vrh

PostPostano: 09 tra 2023, 00:22 

crni_bombarder je napisao/la:
slika

tuzna su zelena polja, tuzni su izvori...

Koja su to pateticna gamad. Mawene sobisSe za mawene cwnchiche shu pwazne kme kme

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1498 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 56, 57, 58, 59, 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: kily, VUKsaJUGA i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: