HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 sij 2025, 05:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 15420 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 492, 493, 494, 495, 496, 497, 498 ... 617  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u CG
PostPostano: 20 sij 2022, 00:36 

Dupli.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 00:37 

DzoniBG je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:

Treba ih pustiti. Manjinska vlada nema kapacitet da izgradi sistem kradje izbora kao sto je to Milo mogao. A nacin kako planiraju da vladaju, urusice im podrsku znacajno.

Manjinska vlada sa Djukanovicem kao podrskom... znaci da nema nista od hapsenja krimosa, popisa, i suzbijanje prevare na izborima...

To sto ce Dritan to platiti, najmanje je bitno, njegova podrska je ionako mizerna... nova vlast nije imala ni vremena ni mogucnosti da uspostavi temelje da se Milo vise nikad ne vrati, nisu poslali na robiju niti jednu vedetu lopovluka i kriminala...

Imaju mnogo love od gudre, mogu da potkupe i ucene koga hoce...i sto je najvaznije, za ovo imaju podrsku zapada...

Ako ti smatras da je ovo povoljan rasplet...

Dritan je najavio da ce nova vlada traziti promene u pravosudju i borbu protiv kriminala. A na tome insistira i Eskobar. To ih neminovno dovodi u situaciju da se konfrontiraju sa DPS-om koji se opredelio da ih podrzava.
To ce biti jedan interesantan odnos imedju URA-e i DPS-a, koji DPS-u nece ici na ruku. Zamisli da sruse vladu zbog toga sto nece da se bore protiv kriminala. To je lep scenario.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 00:40 

Dritan je najavio da ce nova vlada traziti promene u pravosudju i borbu protiv kriminala. A na tome insistira i Eskobar. To ih neminovno dovodi u situaciju da se konfrontiraju sa DPS-om koji se opredelio da ih podrzava.
To ce biti jedan interesantan odnos imedju URA-e i DPS-a, koji DPS-u nece ici na ruku. Zamisli da sruse vladu zbog toga sto nece da se bore protiv kriminala. To je lep scenario.

Jebote ti si baš naivan.
Dritan sa Srbima nije raspustio milovu mafiju.
Baš naprotiv, sve je kočio, sve vreme...

A sad će sa DPS-om u koaliciji da hapsi Mila.. ? :laugh

Mi sanjamo, mi papamo..

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 00:47 

Aleksije, da pogledamo istini u oci...pusti kontrolu stete i ruzicaste naocare...

Ja licno nisam verovao da je Dritan sklon ovakvom politickom samoubistvu, jer mu je glavni moto bio da unisti Djukanovica...

Ali sa druge strane, on je Albanac... mozda to nije primarno, ali stoji tu negde... on ako i ne slusa prvo svoj narod, slusace itekako Amere...a zna se na koga oni igraju ovde...

Cim je tu Djukanovic kao podrska, jasno ti je da nema nista od demontaze sistema, ne bi Milo napravio takav deal, da on najebe, on bar nije naivac...

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 00:50 

Grobar je napisao/la:

Smehotresna olimpijada..
Ne može da prevali preko usta da je DF jedini principijalna pro srpska stranka sve vreme.

Zbog Vučiča..
Zbog borbe protiv Vučiča treba da propadnemo na svim poljima.. :)

Sto ne bi mogao da prevalim? To je isto kao kad bih rekao da Dodik nije ok, zbog veza sa Vucicem, a ne kazem to. :neznam

Pa što onda stavljaš ružičaste naočare.
Dritan sve vreme kontroliše bezbednosni sektor i ništa na demontaži DPS-a nije uradio.

Sve je kočio.
Od početka.

I ti sad govoriš kako je ovo ustvari dobro.
Sad će on šta?

Da hapsi Mila dok je u koaliciji sa njim.. ?

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 00:53 

DzoniBG je napisao/la:

Aleksije, da pogledamo istini u oci...pusti kontrolu stete i ruzicaste naocare...

Ja licno nisam verovao da je Dritan sklon ovakvom politickom samoubistvu, jer mu je glavni moto bio da unisti Djukanovica...

Ali sa druge strane, on je Albanac... mozda to nije primarno, ali stoji tu negde... on ako i ne slusa prvo svoj narod, slusace itekako Amere...a zna se na koga oni igraju ovde...

Cim je tu Djukanovic kao podrska, jasno ti je da nema nista od demontaze sistema, ne bi Milo napravio takav deal, da on najebe, on bar nije naivac...

Kad vec spominjes Amere, oni zele reformisani DPS u vlasti, bez Djukanovica.
Zbog toga je situacija malo slojevitija nego sto izgleda, i mislim da je pre nama jedna zanimljiva igra.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 00:59 

Grobar je napisao/la:

Sto ne bi mogao da prevalim? To je isto kao kad bih rekao da Dodik nije ok, zbog veza sa Vucicem, a ne kazem to. :neznam

Pa što onda stavljaš ružičaste naočare.
Dritan sve vreme kontroliše bezbednosni sektor i ništa na demontaži DPS-a nije uradio.

Sve je kočio.
Od početka.

I ti sad govoriš kako je ovo ustvari dobro.
Sad će on šta?

Da hapsi Mila dok je u koaliciji sa njim.. ?

Pa kako ce da apsi Mila bez da Katnic izda nalog?

Moja je teza da Dritan nije mogao da krene u akciju protiv Mila, jer se to predstavljalo kao maltretiranje Crnogoraca od strane Srba. A u Dritanovoj koaliciji su ipak Crnogorci-gradjanisti od cijeg jednog glasa zavisi opstanak Vlade. Sad je situacija da nema Srba, pa tako ostaju na cistini pitanja promena u pravosudju i borba protiv kriminala. URA-i se ne isplati da to sada ne gura, a DPS nema izgovora da tako nesto sprecava zbog opasnosti od Srba.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 01:06 

Pa kako ce da apsi Mila bez da Katnic izda nalog?

Moja je teza da Dritan nije mogao da krene u akciju protiv Mila, jer se to predstavljalo kao maltretiranje Crnogoraca od strane Srba. A u Dritanovoj koaliciji su ipak Crnogorci-gradjanisti od cijeg jednog glasa zavisi opstanak Vlade. Sad je situacija da nema Srba, pa tako ostaju na cistini pitanja promena u pravosudju i borba protiv kriminala. URA-i se ne isplati da to sada ne gura, a DPS nema izgovora da tako nesto sprecava zbog opasnosti od Srba.

O čemu ti pričaš više?
Kakav Katnić?
Kako je Katnić došao tu?

Ko koči popis sve vreme?
Ko nije dozvolio potpisivanje ugovora sa SPC.. ?
Ko je izboksovao zakon o genocidu i sa kim je to izglasao u skupštini.?

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 01:11 

DzoniBG je napisao/la:
Tankosic je napisao/la:

I dalje nisi objasnio.

Kojim postupcima smo se do sada bavili, a kojim postupcima od sada vise necemo?

Sta, stavimo lock na temu?

Dogadjaji se i dalje desavaju, ne razumem taj autizam, objasnite mi lepo vas pitam.

Nada da ce prosrpska opcija dole nadvladati, da ce im dati da naprave vlast, da ce poreci svoje stavove o NATO, Rusiji...Kosovu...

Ono sto smo trenutno izbegli je da uniste i crkvu, sto je vazan momenat, ali preko toga... skoro nemoguce...

Išli su po principu štapa i šargarepe.
Samo je problem što je šargarepa slabo rodila .

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 01:17 

Tankosic je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:

Nada da ce prosrpska opcija dole nadvladati, da ce im dati da naprave vlast, da ce poreci svoje stavove o NATO, Rusiji...Kosovu...

Ono sto smo trenutno izbegli je da uniste i crkvu, sto je vazan momenat, ali preko toga... skoro nemoguce...

Pa sta tu nije jasno, Klintonovci vrse pritisak po svim srpskim pitanjima, naravno da u drugoj godini Bajdenovog mandata nece biti lako, postali su nervozni Rusi im prvi put diktiraju uslove, vi kukate kao da su zauvek u Mordoru a ne da je ovo najtezi period koji ce proci kroz 2-3 godine, igramo poslednji tango sa Klintonovcima, proci ce brzo.

Naša nada su midterm eletcion i ta će Republikanci preuzeti oba doma .

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 01:29 

storarare je napisao/la:
Naša nada su midterm eletcion i ta će Republikanci preuzeti oba doma .

Kakve su šanse, šta kažu istraživanja?

Ja sam video da bi Trump sada dobio Bidena po većini istraživanja, a za Senat i Kongres ne znam.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 01:40 

Uzet će Republikanci donji dom, a za gornji će bit čupavo.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 02:28 

teranova je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Ni manje države, ni VIŠE GOVANA...bar 2/3...

:palacgore1

Treba sve to dole odjebati, ako ne NAPRAVIMO SRPSKI KANTON....

Otvoreno ljudima reći da su sami, pa neka se oporavljaju, đe će i što će.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 02:29 

weasel je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Naivni kao francuske sobarice, brutala, imam transfer blama neću dalje ni čitati, prožimaju me neugodni osjećaji, a suštinski me bk.

Ma ne razumiješ ti to Dudu, Srbi su 80% većina u CG :zubati

Ako vas Lasica, dudu i Co sprdaju, i treba da vas

cjelo općilište tko BUDALAŠE TOVARI TJEDNIMA. :herceg_bosna :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 03:03 

Kakva panika? Izgleda da su busteri i vakcine vas botove pretvorile u zene.

Ovo je korisno da se konacno rijesimo tog malog siptara. Maske su konacno pale.

Bice to sve srpsko svetosavsko

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 07:39 

Žao mi je naravno zbog ovog, al mi je malo drago zbog Ljige. Volio bih još kad bi mu našli da je ukrao nešto tokom ovog mandata, pa ga Abaz lijepo strpa u zatvor. Ko mu jebe mater, kad sve što je radio u vladi proganjo Srbe. Otpustio je Srbina ministra, zbog tvita britanske ambasade.

Ostali smo bez popisa i bez dvojnih državljanstava, to su najveće i trajne štete. Poslije ovog CG je nepopravno izgubljena. Sad samo djetinjasti optimisti (da ih ne imenujemo) mogu da maštaju o Srpskoj Sparti.

Nadam se da će se ovim secionisti u albanskim sredinama ohrabriti. Da hoće da im uzmu čim prije Ulcinj i okolinu!

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 10:39 

Legionnaire je napisao/la:
Žao mi je naravno zbog ovog, al mi je malo drago zbog Ljige. Volio bih još kad bi mu našli da je ukrao nešto tokom ovog mandata, pa ga Abaz lijepo strpa u zatvor. Ko mu jebe mater, kad sve što je radio u vladi proganjo Srbe. Otpustio je Srbina ministra, zbog tvita britanske ambasade.

Ostali smo bez popisa i bez dvojnih državljanstava, to su najveće i trajne štete. Poslije ovog CG je nepopravno izgubljena. Sad samo djetinjasti optimisti (da ih ne imenujemo) mogu da maštaju o Srpskoj Sparti.

Nadam se da će se ovim secionisti u albanskim sredinama ohrabriti. Da hoće da im uzmu čim prije Ulcinj i okolinu!

Au sine kakva je to malodusnost.

Zar smo dosli dotle da jedan Drkan Drkanovic moze da nam otme srpsku Spartu.

Sve ih treba rastrgati golim zubima (i bukvalno i figurativno), a ne ovde roniti suze kao neke placipicke.

Videcemo sta ce biti, da ne prejudiciram.

На гробљу ће изнићи цвијеће
За далеко неко покољење.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 11:10 

Sindjelic je napisao/la:

Sve ih treba rastrgati golim zubima (i bukvalno i figurativno), a ne ovde roniti suze kao neke placipicke.

Ne ronim ja suze. Samo mi je djetinjasto bježati od stvarnosti.

Nekako osjećaj je kao da si prvi meč u gostima izgubio 1:0. Sad si na svom terenu, ganjaš da bude 1:0, pa da igraš produžetke. 80 minuta oni ti zabiju, pa ti sada trebaju tri gola.

Popis nije bio, ako bude biće pod kontrolom šupkara Abaza. Od dvojnih državljanstava nema ništa. Ljiga Krivokapić nas je zajebo (ali je zajebo i sebe što me eto bar malo veseli).

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 11:12 

Dobijamo ih lagano. Dritanga i da ima opet 5% ne znaci mu nista, jer se DPS glasacko telo osulo. DPS ce imati minum manje 5 do 10%, a DF i demokrate ce da rastu.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 11:12 

Sindjelic je napisao/la:

Ne ronim ja suze. Samo mi je djetinjasto bježati od stvarnosti.

Nekako osjećaj je kao da si prvi meč u gostima izgubio 1:0. Sad si na svom terenu, ganjaš da bude 1:0, pa da igraš produžetke. 80 minuta oni ti zabiju, pa ti sada trebaju tri gola.

Popis nije bio, ako bude biće pod kontrolom šupkara Abaza. Od dvojnih državljanstava nema ništa. Ljiga Krivokapić nas je zajebo (ali je zajebo i sebe što me eto bar malo veseli).

Cuj detinjasti optimisti mogu da mastaju, a par vas se ponasate kao dete kome je pao lanac sa bicikle, pa hocete ceo bajs da bacite.

Mentalitet vam je kao da ste svi iz Crne Gore, ili je radikalno dobro ili je radikalno lose, a onda sa takvim pogledom na svet, vi pljujete njih dole, neverovatni ste.

Ne zavrsava se istorija ni sa Krivokapicem ni sa Dritanom ni sa Ekskobarom ni sa Vucicem. Ne znam ko vas je ubedio u to ali vas je slagao.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 11:41 

Baš ću plakati za nekim ko se DOBROVOLJNO odcijepio od srpske države. Puca mi k.
Mi u RS, naši na Kosovu i Hrvatskoj smo ginuli da budemo u srpskoj državi. Ovi su se odcijepili, kao što se Slovenija ili Makedonija odcijepila.
Žao mi je jedino naših dolje koji nisu mijenjali stranu kako vjetar piri.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 11:42 

Rio Tinto će i danas opet da nalupa tintare..

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 11:56 

Baš ću plakati za nekim ko se DOBROVOLJNO odcijepio od srpske države. Puca mi k.
Mi u RS, naši na Kosovu i Hrvatskoj smo ginuli da budemo u srpskoj državi. Ovi su se odcijepili, kao što se Slovenija ili Makedonija odcijepila.
Žao mi je jedino naših dolje koji nisu mijenjali stranu kako vjetar piri.

I to bi bio legitiman stav, da referendum nije bio dokazana namestaljka nevidjenih proporcija.

Druga stvar, proslo je 15 godina, za 3 godine na izbore idu generacija koja nije ni rodjena kada je referendum bio, a koliko je komuno-crnogoraca umrlo/nestalo vidi se i po rezultatima prosle godine.

Mi u Srbiji prvi pali na razne manipulacije i lazi, bili smo Jugosloveni do 2008me, i sami smo bili pogubljeni i zgubljeni ko smo sta smo gde smo, i mi u Srbiji i dalje nismo napravili Srbiju kakva treba da bude, ne vidim zasto bismo mi njima to uzimali kao razlog odjeba.

To je kao da kazete ajde da zbog Bakira odjebemo Srbe i nas deo Bosne, ne vredi, opozicija ujeda, Dodik korumpiran, Drasko ********, jbg

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 12:02 

Najveci problem u promisljanju svih Srba, jeste rec-TAJMING.

Dakle mi kada razmisljamo o bilo kom pojmu, imamo svoju verziju kako to treba da izgleda, ali u nekom opstem vremenskom okviru, i BUKVALNO SVAKO upada u tu zamku da ne razmatra istorijski tajming u kome se nalazimo.

To je ono sto nam je sv Nikolaj Velirimovic porucio kroz rec "Nestrpljenje".

Crna Gora 1912, nije ista kao Crna Gora 1945, a ona nije ista kao Crna Gora u AB revoluciji 1989, a ona nije ista kao CG pod Djukanovicem na referendumu, niti je ta CG sa referenduma ista kao CG pre litija u 2019toj, a ta CG iz 2019 nije ista kao CG posle litija i pobede na izborima.

U medjuvremenu drzimo vecinu opstina, i to one najbitnije, 80% roditelja na cirilici trazilo svedocanstvo, SPC se odbranio i na putu je da zacementira svoj status itd.

SADASNJI TAJMING, koji morate da jednostavno prihvatite, jeste DRUGA GODINA BAJDENOVOG MANDATA.

I to je jedini par naocara kroz koji treba posmatrati situaciju.

A taj tajming ce isteci, kao sto su i ovi prethodni tajminzi istekli, i to ce jako brzo doci do kristalizacije sto Bajden bude slabiji (zbog izbora za gornji i donji dom), a narucito kada mu istekne mandat.

Vrh

PostPostano: 20 sij 2022, 12:16 

Sad vidim da udeo u ovom cirkusu ima i DF, kome odgovara ustvari ovakav rasplet...

SNP, stranka pokojnog Momira, pa njegovog prezimenjaka Predraga(nisu rod), prihvata da predlozi premijera...

Najglasniji protiv ovog politickog puca su Demokrate, i Krivokapic, dok DF pljucka sa strane...

To je jedan takav karambol... seoska birtija gde se ne zna ko pije, ko placa...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 15420 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 492, 493, 494, 495, 496, 497, 498 ... 617  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: