|
|
Stranica: 57/68.
|
[ 1685 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:12 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ovaj IZ vi sto ste dobili, nadam se da ti je jasno da je vrhunac vase moci. Trenutno. Koristite to maksimalno. Slamka spasa. Sve nakon ovoga ici ce na vasu stetu u politickom i demografskom smislu. To je surova realnost. Da ti ne govorim, koliko vam je klimava vecina i da ne mozete da organizirate najobicniju sjednicu.
Nemas likovati razloga. Vjerovao ili ne.
Kako sebi objašnjavaš da ste Americi manje prihvatljiviji da budete bosanska vlast od Dodika?  Mislis SDA? Mene boli K za SDA. Meni je retardirano sto ti mislis dass ekstra pametan. A i ovi iz trojke. Pa svi oni koji nisu na tragu njihove nacionalne izdaje su SDA puleni. Jedino ispravno bi bilo skinuti HDZ, SDA i SNSD. Ako se kao BiH misli neki prosperitet. Kaznjavati kao Bakira a ostaviti njegove partnere Dodika i Covica je parodija za neuku krezubu masu. Ti vecinom nisi neuk. Mozda si krezub? Obzirom da potenciras glupost i svrstavas mene na stranu SDA.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sera
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:13 |
|
|
|
Ona je htela da se okovi pokidaju zarad hrvatskog dobra , ali ona je kulturna kroatofiličarka (samo AG Matoš dolazi u obzir )
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:13 |
|
|
JNA je napisao/la: hahahha.. Brat moj.. :) Podseti me to na sličnu situaciju. Bili neki protesti (taksisti valjda) i sad snima ih N1 i ja prolazim pored njih, kamerman i vodteljka iz N1 bili i onako u sprdnji ih pitam.. Jeli, jel' tačno da vas plaćaju Ameri? -A kamerman instant izgoreo, pocrveneo i ljutito mi kaže.. A ko tebe plaća, ko tebe plaća.. ? Ja mu kažem, pa Vučić.. . Sve je tu tacno, njih placaju Ameri, tebe Vucic...nema greske Da zna da prilazis kao kamikaza N1, pojacao bi platu i regres, malo je takvih koji iz ubedjenja rade to 
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86993 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kako sebi objašnjavaš da ste Americi manje prihvatljiviji da budete bosanska vlast od Dodika?  Mislis SDA? Mene boli K za SDA. Meni je retardirano sto ti mislis dass ekstra pametan. A i ovi iz trojke. Pa svi oni koji nisu na tragu njihove nacionalne izdaje su SDA puleni. Jedino ispravno bi bilo skinuti HDZ, SDA i SNSD. Ako se kao BiH misli neki prosperitet. Kaznjavati kao Bakira a ostaviti njegove partnere Dodika i Covica Nije nam Bakir partner. Partner nam je Nikšić. Nadam se do 2040.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:14 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: Sarajka, sto misliš hoće li himna ZSO imati tekst ? Mislim da ZSO nece biti. 80%. Takodjer mislim da cete vi u BiH takodjer traziti ZSO 2030. Pa stoga i jeste senzibilni prema kosovskim Srbima. Ne postoji drugo pojasnjenje! Ugodan dan!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Austrijanca vaseg mentalnog sklopa neces naci. A bili su povjesna drzavetina. Za razliku od vas i Srba. Jesu, dok ih nismo izmlatili u WWI Sad su sprčeni na Beč i okolinu sa 300K Srba u sred Beča. "Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu"Proročanstvo Gavrila se bukvalno ispunilo.. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:18 |
|
|
|
Zašto ne neko elegantnije rješenje poput države Sjeverno Kosovo ili da se ovaj sjeverni dio da Srbiji, Alabancima manje problema odmah.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:19 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zašto ne neko elegantnije rješenje poput države Sjeverno Kosovo ili da se ovaj sjeverni dio da Srbiji, Alabancima manje problema odmah. Dačić je predlagao, ako se ne varam, da sjever Kosova pripadne Srbiji, a Preševo i Bujanovac Kosovu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:21 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zašto ne neko elegantnije rješenje poput države Sjeverno Kosovo ili da se ovaj sjeverni dio da Srbiji, Alabancima manje problema odmah. Pokusao je Trump, pa su rekli no no... to je ipak cedo Bila Clintona... kao i Dejton...  Trg u sred Pristine... koliko treba biti ponizan i jadan pa ovako usrati glavni grad... e to su Albanci...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86993 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Novdan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Zašto ne neko elegantnije rješenje poput države Sjeverno Kosovo ili da se ovaj sjeverni dio da Srbiji, Alabancima manje problema odmah. Dačić je predlagao, ako se ne varam, da sjever Kosova pripadne Srbiji, a Preševo i Bujanovac Kosovu Ludjak. Dati autocestu i koridor prema Grckoj i izgubiti granicu prema Makedoniji. Još Srbe iz te dvije općine uvaliti u Albaniju, za mušuluka.  Ali bih osobno podržao.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:23 |
|
|
DzonBG je napisao/la: JNA je napisao/la: hahahha.. Brat moj.. :) Podseti me to na sličnu situaciju. Bili neki protesti (taksisti valjda) i sad snima ih N1 i ja prolazim pored njih, kamerman i vodteljka iz N1 bili i onako u sprdnji ih pitam.. Jeli, jel' tačno da vas plaćaju Ameri? -A kamerman instant izgoreo, pocrveneo i ljutito mi kaže.. A ko tebe plaća, ko tebe plaća.. ? Ja mu kažem, pa Vučić.. . Sve je tu tacno, njih placaju Ameri, tebe Vucic...nema greske Da zna da prilazis kao kamikaza N1, pojacao bi platu i regres, malo je takvih koji iz ubedjenja rade to  Povećava Vule svake godine po 15% mada ja platu i onako ne dižem, kao konobar živim od bakšiša, ako me razumeš.. :) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:24 |
|
|
Novdan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Zašto ne neko elegantnije rješenje poput države Sjeverno Kosovo ili da se ovaj sjeverni dio da Srbiji, Alabancima manje problema odmah. Dačić je predlagao, ako se ne varam, da sjever Kosova pripadne Srbiji, a Preševo i Bujanovac Kosovu Nije to Dacic predlagao... to su bili predlozi Amera i nekih krugova iz EU jedno vreme... protiv cega je ostro bila Mutti Merkel, i demokratski establishment u Washingtonu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:27 |
|
|
Novdan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Zašto ne neko elegantnije rješenje poput države Sjeverno Kosovo ili da se ovaj sjeverni dio da Srbiji, Alabancima manje problema odmah. Dačić je predlagao, ako se ne varam, da sjever Kosova pripadne Srbiji, a Preševo i Bujanovac Kosovu Nije to Dačić predlagao nikad. Preševo i Bujanovac su tražili Albanci, to im niko nije nudio. Bilo je Sever Kosova za priznanje, ukratko i nezvanično. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:27 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Zašto ne neko elegantnije rješenje poput države Sjeverno Kosovo ili da se ovaj sjeverni dio da Srbiji, Alabancima manje problema odmah. Pokusao je Trump, pa su rekli no no... to je ipak cedo Bila Clintona... kao i Dejton...  Trg u sred Pristine... koliko treba biti ponizan i jadan pa ovako usrati glavni grad... e to su Albanci... Sto fali. Bar su zahvalni Americi za spas guzice, za razliku od nekih drugih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sto fali.
Bar su zahvalni Americi za spas guzice, za razliku od nekih drugih.
Ovo nigde ovako nema... Cak i u Africi, oni kolonijalni spomenici kraljici Elizabeti, dizali su ih Britanci... lokalni domoroci da budu ovakvi rektalni alpinisti, to nema nigde... Bill je tad bio pred opozivom zbog toga sto mu je Monika snizila pritisak u ovalnom officu... da bi zavrsio to mrcvarnje, aktivirao je pleme na Balkanu. Makedonci ovakav kiceraj prave barem svojim antickim precima... i to je smehotresno, ali i dalje dva koplja ispod bronzanog Billa u Pristini...pa bar tompus da su mu stavili, trasherica do kraja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:37 |
|
|
JNA je napisao/la: Novdan je napisao/la: Dačić je predlagao, ako se ne varam, da sjever Kosova pripadne Srbiji, a Preševo i Bujanovac Kosovu
Nije to Dačić predlagao nikad. Preševo i Bujanovac su tražili Albanci, to im niko nije nudio. Bilo je Sever Kosova za priznanje, ukratko i nezvanično. Citat: Ovo za „Novosti“ poručuje vicepremijer i šef diplomatije Ivica Dačić povodom poruka šefa ruske kancelarije u Prištini Andreja Šugurova, koji je prema tvrdnjama prištinskih medija, ponovo izneo ideju o razmeni teritorija:
- Manjine na KiM nemaju budućnost na Kosovu i zbog toga bi razmena teritorija bila najopravdanija opcija za obe strane, a stanje treba da se vrati na sredinu prošlog veka, kada je Preševska dolina bila kosovska, a sever srpski - rekao je Šugurov, uz napomenu da je to njegov lični stav. https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/p ... ro-resenjeCitat: Ivica Dačić je ocenio da Priština i Beograd lako se mogu da se saglase oko razmene teritorija, sever Kosova za Preševsku dolinu, i predlaže, kako se navodi, “umesto rata, međunrodnu konferenciju o razgraničenju Srbije I Kosova”. https://infovranjske.rs/info-da%C4%8Di% ... er-kosova/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 10:38 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Ovo nigde ovako nema...
Cak i u Africi, oni kolonijalni spomenici kraljici Elizabeti, dizali su ih Britanci... lokalni domoroci da budu ovakvi rektalni alpinisti, to nema nigde...
Bill je tad bio pred opozivom zbog toga sto mu je Monika snizila pritisak u ovalnom officu... da bi zavrsio to mrcvarnje, aktivirao je pleme na Balkanu.
Makedonci ovakav kiceraj prave barem svojim antickim precima... i to je smehotresno, ali i dalje dva koplja ispod bronzanog Billa u Pristini...pa bar tompus da su mu stavili, trasherica do kraja. Makedonci prave spomenik Aleksadru D Velikom, Albanci prave spomenik Klintonu, a Bošnje prave spomenik Tvrtku.. Samo još Hrvati da podignu spomenik Nikoli Tesli i biće kompletiran sajam iliti kompleks spomenika u okolini... :) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 11:04 |
|
|
JNA je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Ovo nigde ovako nema...
Cak i u Africi, oni kolonijalni spomenici kraljici Elizabeti, dizali su ih Britanci... lokalni domoroci da budu ovakvi rektalni alpinisti, to nema nigde...
Bill je tad bio pred opozivom zbog toga sto mu je Monika snizila pritisak u ovalnom officu... da bi zavrsio to mrcvarnje, aktivirao je pleme na Balkanu.
Makedonci ovakav kiceraj prave barem svojim antickim precima... i to je smehotresno, ali i dalje dva koplja ispod bronzanog Billa u Pristini...pa bar tompus da su mu stavili, trasherica do kraja. Makedonci prave spomenik Aleksadru D Velikom, Albanci prave spomenik Klintonu, a Bošnje prave spomenik Tvrtku.. Samo još Hrvati da podignu spomenik Nikoli Tesli i biće kompletiran sajam iliti kompleks spomenika u okolini... :) . Nikola Tesla je na hrvatskim eurima.  Kao vrlo narcisoidnom liku, sigurno bi mu se ekstremno svidjelo. :  I smiješan si, naravno da postoje spomenici Tesli po Hrvatskoj. Zašto ih ne bi bilo? Jel to samo etnički Hrvati po tebi mogu imati spomenik u Hrvatskoj? Gdje bi Zidovi mogli imati spomenik prije stvaranja Izraela?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 11:20 |
|
|
10 mini kantončića u jednom polukantonu. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Abdurahman Bosna
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 11:34 |
|
|
|
Plus Goranci sa opstinom Gora.
_________________ AmerDžinić poginuo je od avio bombe u gradu DeirElZur ElvisBurzić iz Sarajeva poginuo u Raki, prijestolnici ISILa AsmirGostevčić izSarajeva također je poginuo prilikom izvođenja samoubilačkog napada
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 18:53 |
|
|
Predskazujem proglašenje ZSO na Vidovdan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 19:10 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 19:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Sarajka, sto misliš hoće li himna ZSO imati tekst ? Mislim da ZSO nece biti. 80%. Takodjer mislim da cete vi u BiH takodjer traziti ZSO 2030. Pa stoga i jeste senzibilni prema kosovskim Srbima. Ne postoji drugo pojasnjenje! Ugodan dan! Sve ono sta ti i pripadnici tvog naroda mislite, uglavnom ostane mrtvo slovo na papiru. 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konflikt na Sjeveru Kosova 26.05.2023 - ??? Postano: 18 lip 2023, 19:16 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Jak dobitak u pm. Srbima na Kosovu očito jest.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63226 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Predskazujem proglašenje ZSO na Vidovdan.  Ili imaš dojavu ili si vrsni stručnjak jer sad kad si to napisao stavljam sve pare da će na Vidovdan u balvanijadu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|