|
|
Stranica: 1402/1426.
|
[ 35646 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 17 lip 2023, 18:13 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Seseljizacija kao nacin ponasanja.
Rece covek da Srbi i ne osecaju da se se seseljizovali. Jel ti osEćaš kolko si zastranio ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 17 lip 2023, 18:16 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Seseljizacija kao nacin ponasanja.
Rece covek da Srbi i ne osecaju da se se seseljizovali. Jel ti osEćaš kolko si zastranio ? Vi komunjare ste po ponasanju preteca seseljistima. Komunicirate onako bahato komesarski. Zato je tebi prikladna odrednica - seseljokomunjara.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 17 lip 2023, 21:53 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jel ti osEćaš kolko si zastranio ? Vi komunjare ste po ponasanju preteca seseljistima. Komunicirate onako bahato komesarski. Zato je tebi prikladna odrednica - seseljokomunjara. Tebi je prikladna odrednica dosmanlija.I šta ćemo sad ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 08:42 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ono što je dobro, svako će pozdraviti. Nikola je suština dobrote. Primjer kakav čovjek treba biti. Legenda.. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 15:50 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
aleksije radicevic je napisao/la: Seseljizacija kao nacin ponasanja.
Rece covek da Srbi i ne osecaju da se se seseljizovali. Aleksa, ti kao samodeklarirani četnik zar ne bi trebao da budeš pristalica Seselja i njegovog malog od palube AV? Totalno si nejasan ponekad u svojim istupima. Plus toga, četnici su bili marva prljava i poremećena, ako si četnik s Majevice, kao sto kažeš, o kakvoj kulturi u ophođenju, nastupu i sl mi govorimo. Ta skupina mentalnih bolesnika, bila je poput ISIL-a. Klali su i ubijali za “dobro jutro”. Nije to bila normalna i regularno ustrojena vojska. Nego masa neoprane primitivne zgadije koja izlazila poput štakora iz kojekakvih rupa na zemlji. Da bi činili zločine. I to zločine u rangu onih sto su Turci radili. Pa sam Draža se krio nakon završetka rata u nekom “trapu” pod zemljom. O kakvim herojskim akcijama i podvizima se radi? Mislim da javnost nije upoznata.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:02 |
|
|
Iz tvog upisa izbija mrznja prema srpskom narodu. To je olajavanje ponosa sprske istorije - Draze Mihailovica i njegovog pokreta. Zasto to radis? Kao i drugi muslimani, svesna si da su Bosnjaci u Drazino vreme bili u vecini pristalice Hitlera. Tu sramnu cinjenicu zelis da prikrijes izmisljajuci lazi o cetnicima DM.
Sto se tice Seselja on je jedna velika laz. Ako je pravi cetnik, zasto ga Granicarko - partizan i komunista - voli? Eto ti pitanje za razmisljanje.
Ako su ti cetnici necivilizovani, eto ti Granicarko, civilizovani partizan, s kojim se slazes oko cetnika.
No, dobra je okolnost sto mi ne moramo slusati ni potomke Bosnjaka koji su bili Hitlrovi saveznici, ni potomke komunista, ni druge slicne pojave. Jednostavno kad smo mi u pitanju, tj. nasa uloga u 2.s.r. pridrzavamo se onoga sto su davno utvrdili zapadni saveznici!
Slava djeneralu Mihailovicu. Ziveo kralj!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:14 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Smiješan si Slava Djeneralu Draži! A lik se izvlači ispod zemlje poput štakora i krije. Kakva je to slava i hvala? Podržavaš štakorski način življenja dotičnog ili šta? Slava je kad junak nekog naroda pogine u boju. A ne kad živi pod zemljom ispod svakog dostojanstva i skriva se. Imaš poremećen sistem vrednovanja. Blago rečeno. I nisu svi Srbi valjda cetnici. Evo recimo Miša Janketić nije. Koliko je ovakvih? https://www.blic.rs/sudbine/umro-misa-j ... ci/m4lgzgwAko ja smatram četnike šljamom, šta je s ovim priznatim umjetnikom koji je otvoreno govorio o stradanju najbliže porodice? Laže? Ovo je lako provjerljivo. Ja bar nemam nikakve potrebe lažirati povjest, jer i partizane ne smatram ništa boljim od četalja. Dakle bilo kakva opservacija na temu, da bi zeljela da dio moje porodice predstavim nekakvim antifašistima je smjehotresan. Dva ujaka moje majke su nastradala na kriznom putu. Graničarko je anomalija srpskog roda. Ne znam kako drugacije definirati ono poltronstvo i gmizanje. Vi jeste lud narod, ali niste gmazovi. Hitlerovi saveznici su ti bili i cetnici. Ja nemam pojma iz koje si ti price izašao. Ali vjerovao ili ne, Tito i partizani nakon pobjede savezničkih snaga i drugog svjetskog rata, pobile su ostatak cetnickih hordi. Pa i samog Drazu. Jbg Ispade da si i ti saveznik Hitlera. Ako si cetnik naravno? Jer taj sto mu odaješ priznanje je bio.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:21 |
|
|
Da si na mestu Srba, cemu bi dala vecu tezinu: 1. Tome sto ti govoris o Drazi i cetnicima; ili, 2. Cinjenici da ga je predsednik Nikson oznacio kao "herojsku i patriotsku figuru"? Cinjenici da je nosilac saveznickih odlikovanja? Cinjenici da ambasadori saveznickih zemalja i u danasnje vreme, kako u Srbiji, tako i u RS odaju pocast cetnicima? Itd. itd...
Moze li direktan odgovor? Dakle, 1. ili 2? Uz neko obrazlozenje.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Da si na mestu Srba, cemu bi dala vecu tezinu: 1. Tome sto ti govoris o Drazi i cetnicima; ili, 2. Cinjenici da ga je predsednik Nikson oznacio kao "herojsku i patriotsku figuru"? Cinjenici da je nosilac saveznickih odlikovanja? Cinjenici da ambasadori saveznickih zemalja i u danasnje vreme, kako u Srbiji, tako i u RS odaju pocast cetnicima? Itd. itd...
Moze li direktan odgovor? Dakle, 1. ili 2? Uz neko obrazlozenje. Da pojasnim 2. Mislim da su vas četnike u povjesti i nakon drugog svjetskog rata Ameri i lično njihov presjednik ili zajebavali ili izdali. S ovim priznanjima i odlikovanjima. Treće pojašnjenje ne postoji. Jer Drazu i ostatke cetnicke bolumente pobili su partizani i Tito. Vaši “saveznici navodni Ameri” nisu repom mrdnuli da to spriječe. Pa tako ta odlikovanja i priznanja su očigledno sviranje K. Da nisu, Tito ne bi Drazu izvukao iz trapa i ubio kao štakora. Nego bi on završio ako ništa u egzilu negdje u USA. Kod svojih navodnih saveznika. Tu debelo s tim odlikovanjima i priznanjima nešto nije kako treba. Da jeste, vi bi četnici nakon drugog svjetskog rata kao pobjednici sa saveznicima uredili prostore Balkana i bili vlast. Jesi ikad pomislio na tako nešto? Kako ste priznati i odlikovani završili kako jeste? Štakorski?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:31 |
|
|
Potomci handžarovaca i četnika se sastali,pa raspredaju koji su bolji,ljepši i odlikovaniji. Koja komedija.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:32 |
|
|
Reče vojnik pobunjenih krajiskih Srba. Neprocesuirani. Potencijalni ratni zločinac. Nad civilima hrvatske nacionalnosti u RSK. Komedija.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Reče vojnik pobunjenih krajiskih Srba. Neprocesuirani. Potencijalni ratni zločinac. Nad civilima hrvatske nacionalnosti u RSK. Komedija. Jedini moj grijeh i zločin je što sam bio na strani svog naroda,za razliku od tebe i Alekse pobjegulja.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:46 |
|
|
Ti nekog zoveš pobjeguljom? Aleksu znam 10 godina. Maloljetan je preselio u Srbiju. Dakle ni teoretski nije bio vojni obveznik. U USA je otišao debelo nakon svih prijepora na Balkanu.
Ti si jedini dezerter na forumu. Koji pobjegao i ostavio cacevinu u RSK sa zadnjim raspoloživim Traktorom. I sad bi istrebljivao Bošnjake u BiH. Mrš dzukelo nepismena i primitivna!
Ja mogu saAleksom imati prijepore, ali ono sto nije istina u vezi čovjeka nije istina.
Bio cetnik ili ne, od tebe je pametniji 100 puta. Ti si na granici retardacije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti nekog zoveš pobjeguljom? Aleksu znam 10 godina. Maloljetan je preselio u Srbiju. Dakle ni teoretski nije bio vojni obveznik. U USA je otišao debelo nakon svih prijepora na Balkanu.
Ti si jedini dezerter na forumu. Koji pobjegao i ostavio cacevinu u RSK sa zadnjim raspoloživim Traktorom. I sad bi istrebljivao Bošnjake u BiH. Mrš dzukelo nepismena i primitivna!
Ja mogu saAleksom imati prijepore, ali ono sto nije istina u vezi čovjeka nije istina.
Bio cetnik ili ne, od tebe je pametniji 100 puta. Ti si na granici retardacije. Tu ste negdje po pameti u 5 deka razlike. Histerični dijasporci obadvoje.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 16:54 |
|
|
A ti su u rodnoj RSK? Nisi u Njemačkoj. Koja komedija. Reče lik koji je periguzan u Švabiji, zahvaljujući HR putovnici. Mislim ništa protiv zanimanja njegovatelja, ali zar jedan partizancina tvog kalibra da Švabama pere guzice? Nespojivo mi. Lol anomalija Forum nije R.L no i za forumske prilike i relacije ti si tragikomičan. Da si iole normalan samobanirao bi se.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A ti su u rodnoj RSK? Nisi u Njemačkoj. Koja komedija. Reče lik koji je periguzan u Švabiji, zahvaljujući HR putovnici. Mislim ništa protiv zanimanja njegovatelja, ali zar jedan partizancina tvog kalibra da Švabama pere guzice? Nespojivo mi. Lol anomalija Forum nije R.L no i za forumske prilike i relacije ti si tragikomičan. Da si iole normalan samobanirao bi se. Ja ne pozivam iz inostranstva ko vas dvoje na juriše na Knin i Banja Luku,ni na osvete.Vi ste frustrirani ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:05 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A ti su u rodnoj RSK? Nisi u Njemačkoj. Koja komedija. Reče lik koji je periguzan u Švabiji, zahvaljujući HR putovnici. Mislim ništa protiv zanimanja njegovatelja, ali zar jedan partizancina tvog kalibra da Švabama pere guzice? Nespojivo mi. Lol anomalija Forum nije R.L no i za forumske prilike i relacije ti si tragikomičan. Da si iole normalan samobanirao bi se. Ja ne pozivam iz inostranstva ko vas dvoje na juriše na Knin i Banja Luku,ni na osvete.Vi ste frustrirani ljudi. Kako ne pozivaš dezerteru? Šta je ovo štakore?ne pozivaš na Knin i BL. Jer si gmaz virtualni. I lizač dupeta Hrvatima. No zato pozivaš na istrebljenje Bošnjaka u BiH majmune. Ja kad ti saznam ID, a hoću. Ako se ja nečemu posvetim, onda je to gotovo. Nećeš dan raditi u zdravstvenom sektoru u Njemačkoj. Dobar mi je tip dao Haram. Znam s kojeg si foruma dogmizao ovdje. A i tamo imam poznanika. Koji su bili u administraciji.
Privitak/ci: |
IMG_3748.jpeg [ 129.34 KiB | Pogledano 871 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ja ne pozivam iz inostranstva ko vas dvoje na juriše na Knin i Banja Luku,ni na osvete.Vi ste frustrirani ljudi. Kako ne pozivaš dezerteru? Šta je ovo štakore?ne pozivaš na Knin i BL. Jer si gmaz virtualni. I lizač dupeta Hrvatima. No zato pozivaš na istrebljenje Bošnjaka u BiH majmune. Što nisi citirala forumaša lebowskog koji je prije toga napiso da je velika greška što Srbi nisu izbombardovani i uništeni 91. ?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ja ne pozivam iz inostranstva ko vas dvoje na juriše na Knin i Banja Luku,ni na osvete.Vi ste frustrirani ljudi. Kako ne pozivaš dezerteru? Šta je ovo štakore?ne pozivaš na Knin i BL. Jer si gmaz virtualni. I lizač dupeta Hrvatima. No zato pozivaš na istrebljenje Bošnjaka u BiH majmune. Ja kad ti saznam ID, a hoću. Ako se ja nečemu posvetim, onda je to gotovo. Nećeš dan raditi u zdravstvenom sektoru u Njemačkoj. Dobar mi je tip dao Haram. Znam s kojeg si foruma dogmizao ovdje. A i tamo imam poznanika. Koji su bili u administraciji. Kakvo smrdljivo *** musavo
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:14 |
|
|
Lik je mislio na JNA i VRS. Ne na civile. Nisu BiH korpusi ratovali po Šumadiji. Majmune retardirani. Nego su korpusi JNA i VRS-a ratovali po BiH. Logično da im je svako želio pravednu kaznu.
Bolje ti je da nestaneš. Mrzim glupane. A ti si retardiran. Plus bi ti nekog trijebio. Majmune!
Sad kad se zarovim u traženje bivših forumaša s nezavisnih budi siguran da ću te naći.
A onda ću ti.. kao sto nisam nikom do sad ići privatno na egzistenciju i život u Svabiji.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lik je mislio na JNA i VRS. Ne na civile. Nisu BiH korpusi ratovali po Šumadiji. Majmune retardirani. Nego su korpusi JNA i VRS-a ratovali po BiH. Logično da im je svako želio pravednu kaznu.
Bolje ti je da nestaneš. Mrzim glupane. A ti si retardiran. Plus bi ti nekog trijebio. Majmune! Nije mislio na JNA,nego na Srbe isilovko lažljiva. VRS 91 nije ni postojala.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:20 |
|
|
Martićevac, meni od ovog vise ne treba. Citat: Dobar je granicar, znamo se jos od foruma nezavisnih novina, jedino mu zamjeram sto se natakario na Bosnjake dok su mu ga Hrvati shuknuli u svakom smislu rijeci (al jbg ovo je ipak hrvatski forum a ljudi su po prirodi konformisti, lakse je pizati uz vjetar nego protiv istog). Ali je opet zato od onih Srba koji su partizanski a ne cetnicki orijentisani - sto je pak veoma pozitivno Sad ću zarovati po “poznanicima” s nezavisnih. Metu ti je stavio Haram!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Martićevac, meni od ovog vise ne treba. Citat: Dobar je granicar, znamo se jos od foruma nezavisnih novina, jedino mu zamjeram sto se natakario na Bosnjake dok su mu ga Hrvati shuknuli u svakom smislu rijeci (al jbg ovo je ipak hrvatski forum a ljudi su po prirodi konformisti, lakse je pizati uz vjetar nego protiv istog). Ali je opet zato od onih Srba koji su partizanski a ne cetnicki orijentisani - sto je pak veoma pozitivno Sad ću zarovati po “poznanicima” s nezavisnih. Metu ti je stavio Haram! Ti si zarovala od rođenja. Zaruj što prije kod poznanika,i oni će ti potvrdit da sam se na NN forumu zalagao za saradnju Srba i Hrvata u BiH. To će bit prevelika meta.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:45 |
|
|
Traktoristo, Dejo Jerinić je bio admin. Sjetice te se 100%. A i još neki poznanici. Kao sto rekoh ne podcjenjuj me.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 18 lip 2023, 17:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Traktoristo, Dejo Jerinić je bio admin. Sjetice te se 100%. A i još neki poznanici. Kao sto rekoh ne podcjenjuj me. Kontaktiraj ih što prije. Ne mogu dočekat da potvrde kako sam se zalago za srpsko-hrvatsku saradnju u BiH. To će me teško kompromitirat na forumu Herceg Bosna.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|