HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 sij 2025, 07:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ] 

Jeste li ocekivali ovo i kako ce zavrsiti?
Da 7%  7%  [ 23 ]
Ne 22%  22%  [ 68 ]
Lose za Ukrajinu 29%  29%  [ 91 ]
Lose za Rusiju 13%  13%  [ 39 ]
Lose za obe zemlje 29%  29%  [ 90 ]
Ukupno glasova : 311
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu
PostPostano: 04 srp 2023, 11:38 

Hanma je napisao/la:
Po meni je posteno da ne sme da se koriste ni takticki nuklearni udari nikada nigde bez izazivanja opsteg strateskog nuklearnog rata izmedju svih svetskih sila.

To najvise zapravo steti Amerikancima, koji nemaju nikakav nacin kako da se obracunaju sa Kinom na 10000km udaljenosti bez nuklearnog oruzja.

Kada bi se bilo kakva upotreba nuklearnog oruzja zabranila, to bi onda najteze palo Amerikanci koji konvencijonalno nemaju nikakve sanse na Tajvanu.

Ajde dosadan si više s tom Kinom. Preseli tamo ili barem se prebaci na neki kineski forum.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 11:39 

Dutch01 je napisao/la:
Hanma je napisao/la:
Po meni je posteno da ne sme da se koriste ni takticki nuklearni udari nikada nigde bez izazivanja opsteg strateskog nuklearnog rata izmedju svih svetskih sila.

To najvise zapravo steti Amerikancima, koji nemaju nikakav nacin kako da se obracunaju sa Kinom na 10000km udaljenosti bez nuklearnog oruzja.

Kada bi se bilo kakva upotreba nuklearnog oruzja zabranila, to bi onda najteze palo Amerikanci koji konvencijonalno nemaju nikakve sanse na Tajvanu.

Ajde dosadan si više s tom Kinom. Preseli tamo ili barem se prebaci na neki kineski forum.

Ne znam sto sam ti nabio tolike komplekse. Jel to zato sto si toliko intelektualno inferioran u odnosu na me pa stalno nesto places i kukas moderaciji?

Ovo ima veze sa temom, danas pljuju Rusiju zbog pretnji taktickih nuklearnih udara a sutra ce prvi to potezati Hameri protiv Kine kada ga budu pusili.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 11:59 

Hanma je napisao/la:

Kada bi se bilo kakva upotreba nuklearnog oruzja definitivno zabranila skroz, to bi onda najteze palo Amerikancima koji konvencijonalno nemaju nikakve sanse na Tajvanu.

Ko kaže da hoće da se obračunaju sa Kinom?

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:05 

slika

Storm shadou propo

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:07 

Hanma je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:

Ne znam sto sam ti nabio tolike komplekse. Jel to zato sto si toliko intelektualno inferioran u odnosu na me pa stalno nesto places i kukas moderaciji?

Ovo ima veze sa temom, danas pljuju Rusiju zbog pretnji taktickih nuklearnih udara a sutra ce prvi to potezati Hameri protiv Kine kada ga budu pusili.

Kako znamo da si ti intelektualno superioran dok nam ne postaviš svoj rezultat IQ testa?
Čega se bojiš? Nije valjda 72? Dobro je i to, nisi retardiran. Dobro, nisi intelektualno neka pljačka :zubati

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 12:14 

Kako je tema o Rusiji zatvorena, ovdje cu... "jos jedna misteriozna smrt Putinovih bankara, sve je pod velom tajne" sugeriraju natofili da je rijec o jos jednoj Putinovoj zrtvi, na zalost natofilskih medija ovaj put je sve i snimljeno

skocila budaletina iz "ljubavnih razloga"

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 14:24 

Efekti nuklearnog rata na područja koja nisu direktno pogođena se često precenjuju. Ne kažem da je bezopasno (nije), ne kažem da je radijacija zdrava (nije), ne kažem da ne bi imalo nikakav efekat (bi), ali daleko je to od nekog potpunog smaka sveta kako mnogi zamišljaju.

Takođe, šansa da će Rusi upotrebiti nuklearno oružje u Ukrajini je nula osim u slučaju da neka velika NATO vojska preko Ukrajine krene prema Rusiji, ali tada je moguća i čak jako verovatna primena i na drugim lokacijama, a ja ne verujem da je NATO suicidalni pakt, koliko god bio pun podanika koji se samouništavaju za hameričke interese.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 16:22 

Ofanziva je zestoko atrofirala zadnjih dana, nakon raketiranja Kramatorska ili kako kazu mediji "restorana u kojem jedu civili".

Naravno da je rijec o zapadnim placenicima, uostalom na snimcima spasavanja i otrpavanja ljudi, dominantno je prisutan engleski jezik americkog akcentra, na rukavima oznake NATO vojnika i slicno. Takodje i ukrajinska sluzba sigurnosti pokrenula potragu za dojavljivacem. Sve jasno kao dan, netko je javio Rusima gdje placenici ruckaju. Kramatorsk je i dalje proruski grad, to oni zaboravljaju ocigledno. Cijenim da su likvidirani placenici koji operiraju zapadnim naoruzanjem, raketama prevashodno.

Takodje su se nasukali na Surovikinovu mazino liniju, sto je apsolutno bilo za ocekivati, ta ja sam stavljao snimke i crteze ruske obrambene linije koje su objavile engleske novine. Sve oni znaju, ali salju ljude u sigurnu smrt. Obrambena linija na Zaporozju je tesko tesko probojna, necu reci neprobojna jer nikad se ne zna, ali to je zestoko utvrdjenje sa tri cetiri paralelne linije obrane, a oni nisu ni dozli do "piramida" i protutenkovskih rovova, zapeli su vec na prvom minskom polju.
Ne mozes probiti rusku vojsku u takvom rasporedu, ako nemas dominaciju u zraku, ovi krenuli ko mladi majmuni u bezglave jurise. Uz sve to, zapadni tenkovi gore ko svijece, kao sto gore i ruski uostalom.

Davno sam pisao da je tenk oruzje proslosti, a ovi neka ginu jebiga, ako im nije zao samih sebe.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 16:35 

Pa nije im ni pješke baš fora.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 16:46 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Polako ce svjetski proizvodjaci se s tenkova okrecati proizvodnju dronova. Jeftini, a znaju puno stete napraviti.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 19:05 

DrMag je napisao/la:
Što više tu unište žive sile, na zadnjoj crti će ostajati sve manje iskusnih.

Ovo vrijedi i za Ukrajince.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 19:08 

lider30 je napisao/la:
Polako ce svjetski proizvodjaci se s tenkova okrecati proizvodnju dronova. Jeftini, a znaju puno stete napraviti.

Let je skup. Zaista me zanima zašto ne prave borbene robote na gusjenicama.

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 20:09 

Mislim da je Ukrajincima ovo ofenziva najgore što se moglo dogoditi. Dnevno pratim Telegramm, užasno po Ukrajince

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 20:56 

socks5 je napisao/la:
Mislim da je Ukrajincima ovo ofenziva najgore što se moglo dogoditi. Dnevno pratim Telegramm, užasno po Ukrajince

Probijanje utvrđenih linija bez zračne podrške da bi Zelenski ispao cool. :smajl049

1076 of 2558 - 42.06%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 21:08 

Znam da je 4chan ali mora san proslijedit. :D

Privitak/ci:
e4e16cf4-0ae3-42a6-8b9b-ec8728865c20.jpg
e4e16cf4-0ae3-42a6-8b9b-ec8728865c20.jpg [ 193.62 KiB | Pogledano 788 put/a. ]
929ed050-5f8d-422d-aac8-d9f13dd62248.jpg
929ed050-5f8d-422d-aac8-d9f13dd62248.jpg [ 129.55 KiB | Pogledano 788 put/a. ]

PostPostano: 04 srp 2023, 21:13 

RIA Novosti: Oružane snage Ukrajine žele pogoditi nuklearnu elektranu Zaporožja raketom s radioaktivnim otpadom
https://ria.ru/20230704/udar-1882249369.html

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 21:14 

Naša Kvačica je napisao/la:
socks5 je napisao/la:

Probijanje utvrđenih linija bez zračne podrške da bi Zelenski ispao cool. :smajl049

Ne nego zbog debila na zapadu tipa trump, Tucker Carlson i sličnih ljudi koji vrše pritisak da se smanji vojna pomoć osim ako se na bojnom polju ne postižu grandiozni uspjesi, takvih je nemali broj i velik je broj prevrtljivaca koji se okreću kako vjetar puše, takvi su putinova najveća nada i slamka spasa i takvih se zelenski boji i zbog takvih je prisiljen započinjati ofenzive bez adekvatnog zrakoplovstva. Nemojte vrijeđat inteligenciju ukrajinaca i njihovog vodstva precjenjivanjem svoje. Bez uvrede ali zaključak koji si izveo je smiješan.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 21:19 

Svako kome je život dokurčio i ko želi atomski rat neka se ubije prvo.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 21:26 

Gubitak rata u ukrajini rusima nije dovoljno opravdanje za atomski rat niti će ga u tom slučaju započeti, to je samo zaplašivanje i isprazna prijetnja kojom su pokušali unijeti nemir i neslogu među zapadnim zemljama sa ciljem da se ukrajincima ne pomaže vojno. Baš 140 milijuna rusa želi poginuti jer ne mogu podnijeti gubitak krima i donjecka.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 21:36 

socks5 je napisao/la:

Vidit ćemo narednih tjedana, najavljaju novi udar sa većom grupacijom.

Ako ne bude većih i značajnih pomaka, treba zaustavit i čekat iduće proljeće, do tad nabavit F-16 i obućit nove brigade u Europi.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 22:06 

Primarijus je napisao/la:
Gubitak rata u ukrajini rusima nije dovoljno opravdanje za atomski rat niti će ga u tom slučaju započeti, to je samo zaplašivanje i isprazna prijetnja kojom su pokušali unijeti nemir i neslogu među zapadnim zemljama sa ciljem da se ukrajincima ne pomaže vojno. Baš 140 milijuna rusa želi poginuti jer ne mogu podnijeti gubitak krima i donjecka.

Jok dopustiće LGBT i NATO tamo.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 22:14 

Rusi će pokrenuti i atomski rat protiv Ukrajine prije nego dopuste da postane NATO članica i da tamo niknu američke rakete ko u Poljskoj i rumunjskoj.

Rusi zbog toga neć poginuti. Zapad neće nuklearno napasti Rusiju zbog Ukrajine.

Neće stotine milijuna Zapadnjaka izginuti zbog Ukrajine.Da to žele, sad bi je primili u NATO i poslali vojsku gore, pa to ne rade. Ni ti nisi gore. Da Rusija sutra baci nuklearku na Kijev, ti PRVI ne bi zagovarao nuklearni rat. Vama se ne gine, vama je dobro dok Ukrajinci ginu za vaš nastrane ciljeve

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 22:19 

Ne nego zbog debila na zapadu tipa trump, Tucker Carlson i sličnih ljudi koji vrše pritisak da se smanji vojna pomoć osim ako se na bojnom polju ne postižu grandiozni uspjesi, takvih je nemali broj i velik je broj prevrtljivaca koji se okreću kako vjetar puše, takvi su putinova najveća nada i slamka spasa i takvih se zelenski boji i zbog takvih je prisiljen započinjati ofenzive bez adekvatnog zrakoplovstva. Nemojte vrijeđat inteligenciju ukrajinaca i njihovog vodstva precjenjivanjem svoje. Bez uvrede ali zaključak koji si izveo je smiješan.

nema to veze s grandipznim uspjesima, nego se ljudima na zapadu ne sviđa financirati tuđe ratove. Kužiš, ja ne želim da moje pare idu nekom narkomanskom režimu da bi etnički čistio državu. Nek to radi o svom trošku.

Zelenski ide u ofanzive jer MORA, jer su mu gazde naredili da mora iscrpljivati Rusiju do posljednjeg Ukrajinca. To je jedini razlog.

inteligencija ukrjainskog vodstva je oksimoron.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 22:39 

Dojmljivo je gledati kako se Ukrajinci grčevito bore za to da za 20 godina budu zamijenjeni imigrantima.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2023, 22:39 

Šta mislite jesu li proukrajinski radikali toliko pogrešno upućeni da će progutati i sve izvjesniju laž da će Rusija uništiti vlastitu nuklearnu elektranu u Energodaru?
Mislim da da ako je forum dobar uzorak.

Možda je kijevskom režimu bio plan makar malo pomaknuti liniju prema Tokmaku i Berdyansku pa onda kad ne mognu više ni metra onda uništiti nuklearku, false flag jel, ali pošto se nisu pomakli ni metra od Orekhova onda ipak je teže prodati ludost da Rusija uništava nuklearku.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1499, 1500, 1501, 1502, 1503, 1504, 1505 ... 1622  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: