|
|
Stranica: 501/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 00:37 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Pa šta reći o informeru .. ? ajde da pokušam..
Ovde kenjaju po Milu i stvaraju veliku Srbiju, a tamo kenjaju po DF-u..
Šta ti to govori.. ?
Meni je sve receno...a tebi?! Vucicevic ti je stalni gost na Pinku, uz Uzelac glavna medijska karika lazi i bacanja magle... on ti je uredjivao i ovo CG izdanje... Ma...pusti to...nego ekonomija, vojska... Vucic megacar vaseljene... Ma ne, daj da povećamo penzije u sred ekonomske krize i odvedemo državu u bankrot.. To će mnogo da pomogne Srbima u CG.. :) Kakav im je status bio do 2012-te, podseti me.. Vidim da danas vladaju tom državom, a tada.. ?
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 00:39 |
|
|
Grobar je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Grobar racionalno razmislja, samo za Rio nije u pravu :) Ja bih sutra potpisao.da Vučič ode doživotno u zatvor, ali da pokrenemo rudnik Litijuma. Odmah bi potpisao, lažem.. Pitaj sad Aleksija i Džonija da li bi sutra potpisali da Vučić zauvek vlada Srbijom u zamenu da rastemo po 10% svake godine.. ? I videćeš čudne odgovore.. Što se Litijuma tiče, propuštamo šansu koja nam se pruža jednom u milion godina. Biće kajanja i biće kasno. Niste svesni šta propuštamo. Pitaj ih ovo Čačke.. Vidiš da izbegavaju odgovor.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 00:40 |
|
|
Grobar je napisao/la: Ma ne, daj da povećamo penzije u sred ekonomske krize i odvedemo državu u bankrot.. To će mnogo da pomogne Srbima u CG.. :) Kakav im je status bio do 2012-te, podseti me.. Vidim da danas vladaju tom državom, a tada.. ? Tada su ti na vlasti bili Sapic kao desna ruka Djilasa, Zorana Mihajlovic, Sinisa Mali, Goran Vesic, Knezevic iz Zrenjanina, Gordana Comic... i jos tuce njih... Posto nemas sta da kazes o CG, gde se vidi izdajnicka politika Vucica, krenuo si sa spinom o Srbiji...samo Grobi, los sam ti ja igrac za pecanje...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 00:47 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tada su ti na vlasti bili Sapic kao desna ruka Djilasa, Zorana Mihajlovic, Sinisa Mali, Goran Vesic, Knezevic iz Zrenjanina, Gordana Comic... i jos tuce njih...
Posto nemas sta da kazes o CG, gde se vidi izdajnicka politika Vucica, krenuo si sa spinom o Srbiji...samo Grobi, los sam ti ja igrac za pecanje...
Pa kako nemam? Imam.. Krivokapić je gurnuo DF na zadnju klupu, doneo zakon o genocidu, odjebao SPC, sklonio Leposavića, izdigao Dritana i načinio ga bitnim (sa 3 poslanika) ... Srbi iz CG ne žele da se njima vlada iz Beograda. Dobiće Tiranu... Tako to biva kad ne ceniš ono što imaš. Zato bata Džoni, ceni Vučiča dok ga imamo.. :) Kad opet dodje novi DOS, sa 17 stranaka u koaliciji, dobićemo i u Srbiji ovo što gledamo zadnje dve godine u CG... :) Pamet u glavu, nemamo dva života.. ;)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 00:54 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa kako nemam? Imam.. Krivokapić je gurnuo DF na zadnju klupu, doneo zakon o genocidu, odjebao SPC, sklonio Leposavića, izdigao Dritana i načinio ga bitnim (sa 3 poslanika) ... Srbi iz CG ne žele da se njima vlada iz Beograda. Dobiće Tiranu... Tako to biva kad ne ceniš ono što imaš. Zato bata Džoni, ceni Vučiča dok ga imamo.. :) Kad opet dodje novi DOS, sa 17 stranaka u koaliciji, dobićemo i u Srbiji ovo što gledamo zadnje dve godine u CG... :) Pamet u glavu, nemamo dva života.. ;) .....
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:05 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Serem se na takvu realpolitiku Kinez...
Džoni, ja bih sutra potpisao da Vučić ode doživotno u zatvor, ali da pokrenemo rudnik Litijuma.. A sad mi reci... Da li bi ti sutra potpisao da Vučič vlada do kraja života, ali da rastemo svake godine po 10% ... ?
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:13 |
|
|
Grobar je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Serem se na takvu realpolitiku Kinez...
Džoni, ja bih sutra potpisao da Vučić ode doživotno u zatvor, ali da pokrenemo rudnik Litijuma.. A sad mi reci... Da li bi ti sutra potpisao da Vučič vlada do kraja života, ali da rastemo svake godine po 10% ... ? To je kao da me pitas dal bi prodao rodjenog brata za milion dolara... Nema tih para koje mogu ovo da mi poravnaju... samo ove slike koje sam postavio, on se toliko ispishao po svima nama, svim zrtvama... to je sramota... smeska se onima koji su ubijali nase zemljake, i nikad se nisu pokajali... to je kao takija...ne, to je smrad koji ce nas pratiti doveka, kako smo ovakvom indijancu poverovali da nas vodi u svetlu buducnost... Da li bi sve prodali za pare...neki bi... nemoj da si medju njima...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:19 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la: Džoni, ja bih sutra potpisao da Vučić ode doživotno u zatvor, ali da pokrenemo rudnik Litijuma.. A sad mi reci... Da li bi ti sutra potpisao da Vučič vlada do kraja života, ali da rastemo svake godine po 10% ... ? To je kao da me pitas dal bi prodao rodjenog brata za milion dolara... Nema tih para koje mogu ovo da mi poravnaju... samo ove slike koje sam postavio, on se toliko ispishao po svima nama, svim zrtvama... to je sramota... smeska se onima koji su ubijali nase zemljake, i nikad se nisu pokajali... to je kao takija...ne, to je smrad koji ce nas pratiti doveka, kako smo ovakvom indijancu poverovali da nas vodi u svetlu buducnost... Da li bi sve prodali za pare...neki bi... nemoj da si medju njima... Evo @Čačanin. Šta sam ti rekao.. ? Čudni odgovori.. :) Prvo, kakve veze Vučič ima sa tim odsečenim glavama? Drugo, Kad bi Srbija rasla po 10% godišnje mi bi bili Švajcarska za 15 godina... Bukvalno bi smo spasili 500 hiljada mladih života. Što od droge, što od iseljavanja i egzodusa, što od propadanja ( i duhovnog i moralnog)... Ja stvarno ne verujem šta čitam. Dakle, Karmelo je skroz u pravu. Ti i Aleksije ste toliko protiv Vučića, da bi pristali da cela zemlja propadne, samo da on padne. Pa neće pasti..
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:26 |
|
|
Grobar je napisao/la: Evo @Čačanin. Šta sam ti rekao.. ? Čudni odgovori.. :) Prvo, kakve veze Vučič ima sa tim odsečenim glavama? Drugo, Kad bi Srbija rasla po 10% godišnje mi bi bili Švajcarska za 15 godina... Bukvalno bi smo spasili 500 hiljada mladih života. Što od droge, što od iseljavanja, što od propadanja.. Ja stvarno ne verujem šta čitam. Dakle, Karmelo je skroz u pravu. Ti i Aleksije ste toliko protiv Vučića, da bi pristali da cela zemlja propadne, samo da on padne. Pa neće pasti.. Ne vidis sramotu ovog cina...ne vidis problem sto ti glavna medijska meshalica Vucica Informer koja ubija ganglije svakog dana polupismenom plebsu, istovremeno radi i za Mila... Toliko idolopoklonstvo, da ti ubije najmilije, opet bi ga pravdao... Ja pristao na propast zemlje...ja Srbiju ovim stavom spasavam od takvih kojima nista sveto nije, koji ne osecaju gadjenje kad vide slike kako se smeska nasim dzelatima... Spin - ti toliko mrzis Vucica... satro neke emocije...ja tu bitangu prezirem, jer znam koliko je slagao i pokrao ovaj narod... Da...ali rast od 10 posto... zadnja slamka spasa...bice ove godine 4-5%, sa straobalnom inflacijom koja ce sve to pojesti... te iluzije kako nas ceka raj na zemlji sa njime... posto unistava svaku poru zdravog tkiva ove zemlje... Probudi se... ono u sta si se kleo, Rio Tinto, i tu te je zajebao...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:33 |
|
|
Džoni rast ove godine je 7,5% .. Nemojmo o ekonomiji, molim te.. :) Razočaran sam u svoj narod. Idem da kusam sladoled i da slušam Breskvicu. I da si pripalim nargilicu . Ima nargilu visine Dritana..
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:38 |
|
|
Grobar je napisao/la: Džoni rast ove godine je 7,5% .. Nemojmo o ekonomiji, molim te.. :) Razočaran sam u svoj narod. Idem da kusam sladoled i da slušam Breskvicu. I da si pripalim nargilicu . Ima nargilu visine Dritana.. A inflacija...jel svratis do prodavnice ponekad, koliko mozes da kupis za iste pare kao pre pola godine... to kao nema veze...rastemo... a to najvaznije za zivot obicnih ljudi... cene su otisle u nebo... Mojne se foliramo, nisi razocaran u svoj narod, nego u Vucica... ali ne prestajes da ga branis, kao neka brutalno dobra picka koja ti je mozak zavrtela... Povuci nargilu, i resetuj se... aj nemo se svadjamo ovde, dobar si ti lik...samo si ovde zastranio...ali ali...ti toliko mrzis Vucica... hebo to...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:42 |
|
|
Rekao sam već da bih izdao Vučića za rudnik Litijuma.. Kad mi to obezbedite dodjite po moj glas.
Do tada Vučić.. :)
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:52 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Pored svih greški koje je napravio u odnosu na opooziju je ipak bolji . Nema neki izbor ili on ili antifa opozicija Druge stranke tj suvrrenističke su presitne da bi išta uradlei .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 01:58 |
|
|
storarare je napisao/la: Pored svih greški koje je napravio u odnosu na opooziju je ipak bolji . Nema neki izbor ili on ili antifa opozicija Druge stranke tj suvrrenističke su presitne da bi išta uradlei . Njemu ta opozicija koju spominjes je u vrhu vlasti... svi najgori ljudi su mu tu... Ana Brnabic premijerka, tu bi odmah lupio rampu i rekao, ja ne mogu ovo, nema boga... Glasaj za DSS, za Boska...ili ne glasaj uopste... Sta mislim o opoziciji...malo toga dobrog, kad bi poceo sad da ih krpim, zvecala bi im lobanja... da smenimo prvo ovo zlo, pa cemo posle njih...treba nekoliko ciklusa bar da dodjemo do ljudi koji ce onda znati da ako zajebu, gube vlast... kao u svim normalnim zemljama...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 02:01 |
|
|
Trebaće nam božja pomoć da smenimo Vučića.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 02:03 |
|
|
A kad se to desi, trebaće nam posle pakt sa djavolom, da ovi stari/novi posle njega ne dovedu opet Rio Tinto.
Taman smo ih oterali i spasili se da se ne obogatimo slučajno.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 02:06 |
|
|
Da se vratimo na temu...
Stari grad Medun, iznad Podgorice... prestonica plemena Kuci...u pozadini Marko Miljanov, najpoznati Kuc...
Izvorna himna Crne Gore... ovako su nekada svi pevali...a sta su danas postali...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 02:10 |
|
|
Pokušavam da zamislim one zatucane Arape kako protestuju protiv vadjenja nafte iz svoje zemlje i ne mogu da ih zamislim.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 02:41 |
|
|
U našem narodu Simovića će uvek biti , Koji će za šaku dolara izdati srpski nacionalni interes .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 03:00 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Grobar je napisao/la: Baš ih boli *** da se uključuju. Srbi iz Crne Gore ne žele da se sa njima upravlja iz Beograda. Dobiće onda upravu iz Tirane.. To je stav malog razmaženog kenjkavog deteta. Ako ja ne vladam neka propadnu, ako nisu za mene sjebaću ih i vratiti Mila. Kmeeeeee kmeeeeee U Crnoj Gori treba da vladaju lokalni pro-srpski Srbi. Treba da ubace u ustav srpski narod, srpski jezik, srpsko pismo, srpsku crkvu. Treba da razgrađuju i milogorstvo i građanštinu. To nema nikakve veze ni sa Srbijom ni sa Vučićem, to je u dugoročnom interesu srpskog naroda. Ako Vučić ima stav "ako nisu moji poslušnici sjebaću ih i vratiću Mila sa kojim imam poslovne odnose", naravno da ga tamo ljudi neće voleti. Videćemo šta će biti, ali mislim da je već sve jasno. Grobar je upravu. Izgleda će opet Srbi dobiti vladara iz Tirane. Muslimani su zajedno sa Crnogorcima vladali Crnom Gorom zadnjih 30 godina pa što ne bi opet. Ako se vrati Milo i poništi onaj zakon o genocidu mi ćemo ga u RS slaviti ko Njegoša. Da se vrati velike su šanse,a da će poništiti onaj zakon su male.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 03:03 |
|
|
Ako ako , jio neće brata imaće tuđina za vladara .
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 08:37 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Grobar je upravu. Izgleda će opet Srbi dobiti vladara iz Tirane. Muslimani su zajedno sa Crnogorcima vladali Crnom Gorom zadnjih 30 godina pa što ne bi opet. Ako se vrati Milo i poništi onaj zakon o genocidu mi ćemo ga u RS slaviti ko Njegoša. Da se vrati velike su šanse,a da će poništiti onaj zakon su male. Zamisli da se vi u RS nadurite što Dodika optužuju da je ispostava Beograda i Vučiča, i zbog toga Dodiku opadne podrška i izglasate Borenovića i Šarovića..? Pa vam onda Salkić vodi RS. Neće Vučić i Beograd upravljati vama! Upravljaće Sarajevo i Salkić! hahahhhaahaha....
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 10:11 |
|
|
Prvo, u ono vreme bilo je ocekivano da pobedi ona kuja Hilari, Klintonovi su karijeru gradili na Balkanu, i bilo je ocekivano da ce ovde obratiti paznju. Zato je bilo sasvim logicno da Vucic podrzi njih, jer ako pobedi Tramp, ne gubimo nista. Kasnije smo sa Trampom imali odlicne odnose i sa njegovom desnom rukom Grenelom. To ce se nastaviti i ubuduce, ako oni pobede.
Sledeca stvar, setite se rata ,,Kurir protiv Kurira''. Kako je nastao Informer itd... Informer je saradnicka novina BIA, odnosno RDB. Njihov zadatak je da crtaju mete sa tekstovima itd... Kada smo precistili MUP i BIA-u od Montenegrina, raskida se svako partnerstvo sa Djukanovicem i on ubrzo gubi izbore.
Sto se tice Ria, zagadjenje je preveliko, zato nisu ni radili studiju izvodljivosti jer bi se pokazala veoma negativnom, nadali su se da ce nesto korupcijom uspeti, ali mrka kapa. Sto se tice novca od projekta Jadar, to je veoma malo za onoliko zagadjenje. Zarada od toga nije 200 milijardi, vec je milijardu i po DOLARA (ne evra) godisnje, narednih 30 godina. I to je nesto sto je predstavljeno javnosti, a verovatno bi bilo i manje. Ovako, litijum je tu gde je i bio, mozemo ga sami iskopavati i raditi, kada ovladamo cistijom tehnologijom.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 11:10 |
|
|
Jeste KM u pravu si, ali nam je zato njegov Ustav poslednja linija odbrane skoro 15 godina ne samo Kosmeta, vec i vrednosti koje nam se namecu sa Zapada.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 sij 2022, 14:19 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Prvo, u ono vreme bilo je ocekivano da pobedi ona kuja Hilari, Klintonovi su karijeru gradili na Balkanu, i bilo je ocekivano da ce ovde obratiti paznju. Zato je bilo sasvim logicno da Vucic podrzi njih, jer ako pobedi Tramp, ne gubimo nista. Kasnije smo sa Trampom imali odlicne odnose i sa njegovom desnom rukom Grenelom. To ce se nastaviti i ubuduce, ako oni pobede.
Sledeca stvar, setite se rata ,,Kurir protiv Kurira''. Kako je nastao Informer itd... Informer je saradnicka novina BIA, odnosno RDB. Njihov zadatak je da crtaju mete sa tekstovima itd... Kada smo precistili MUP i BIA-u od Montenegrina, raskida se svako partnerstvo sa Djukanovicem i on ubrzo gubi izbore.
Sto se tice Ria, zagadjenje je preveliko, zato nisu ni radili studiju izvodljivosti jer bi se pokazala veoma negativnom, nadali su se da ce nesto korupcijom uspeti, ali mrka kapa. Sto se tice novca od projekta Jadar, to je veoma malo za onoliko zagadjenje. Zarada od toga nije 200 milijardi, vec je milijardu i po DOLARA (ne evra) godisnje, narednih 30 godina. I to je nesto sto je predstavljeno javnosti, a verovatno bi bilo i manje. Ovako, litijum je tu gde je i bio, mozemo ga sami iskopavati i raditi, kada ovladamo cistijom tehnologijom. Koji su to monte-ustaški kadrovi bili ?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|