|
|
Stranica: 10/18.
|
[ 428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:29 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: tetejac je napisao/la: A kako bi bilo da vi društveno prihvatljivi odjebete sa tim glupostima? Zbog navijačke tuče da ljudi leže doživotno u zatvoru? Ajde odjebite. Jesu došli, jesu se pobili. Deportacija i zabrana ulaska i šlus. Šta bi vi, da robijaju 20 godina? Odjebite, dosadni ste. Nova vremena su došla, huligani više ne mogu uništavati imovinu, maltretirati ljude i ubijati bez posljedica, odnosno da tek preleže noć u zatvoru i šlus.., kako su dosad navikli. Novo vrijeme., štaš. Mislim da ni kmeka neće pomoći. Debil si. Ja sam u prvom postu osudio ubojstvo i rekao kako se nadam da će ubojica odležat 20 godina. Ti nikada nisi bio u toj priči pa stoga odjeb. Idi igraj klikera, pantomime, kolariću paniću…
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Reconquista je napisao/la: https://www.vecernji.hr/sport/grcki-med ... -a-1701378Kad Hrvati kažu da Hrvati ne bodu onda Hrvati ne bodu. I Hrvati omaju običaj govoriti istinu i činjenice. Eto. Da rezimiramo. Njih 120 došli incognito, pojavili se pred AEKovim stadionom gdje ih je dočekalo parsto AEKovih huligana s noževima, BBB primili koji pikanac, ali su ih natamburali i natjerali u bijeg. Ovo su nacionalni heroji i tako ih treba dočekati, ovo je doslovno neviđeno, ugled BBB ode u nebo, jebote na ovo su i Torcidaši ponosni. Ovo me podsjetilo na čuvenu emisiju Crveno i crno. Tema je bila ********, kaže Švarc mogu oni raditi što god hoće u svoja 4 zida, ali javno to promovirati spada pod paragraf zavođenje mladeži, a što je kažnjivo smrtno kaznom. Kao što vidimo huliganizam pored ostalog treba podvesti i pod paragraf zavođenje mladeži.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:34 |
|
|
tetejac je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Nova vremena su došla, huligani više ne mogu uništavati imovinu, maltretirati ljude i ubijati bez posljedica, odnosno da tek preleže noć u zatvoru i šlus.., kako su dosad navikli. Novo vrijeme., štaš. Mislim da ni kmeka neće pomoći.
Debil si. Ja sam u prvom postu osudio ubojstvo i rekao kako se nadam da će ubojica odležat 20 godina. Ti nikada nisi bio u toj priči pa stoga odjeb. Idi igraj klikera, pantomime, kolariću paniću… Haha, niko normalan nije bio u toj priči, samo nenormalni i zavedena mladež. A djecu vam nedamo
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:38 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Debil si. Ja sam u prvom postu osudio ubojstvo i rekao kako se nadam da će ubojica odležat 20 godina. Ti nikada nisi bio u toj priči pa stoga odjeb. Idi igraj klikera, pantomime, kolariću paniću… Haha, niko normalan nije bio u toj priči, samo nenormalni i zavedena mladež. A djecu vam nedamo Ne znaš ti dijete ni napravit. Hajde ti stari moj prošetaj malo vanka i opusti se. Sjedi u kafić, naruči gusti sa slamkom. Priča ti je glupa, nije ovo za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:40 |
|
|
Vidimo da zavedena mladež slavi svoje heroje. Nesvjesna da takva vrsta ugleda nosi i svoje posljedice. Sad će svaka organizirana skupina europskih debila dolaziti u ZG tražiti svoje mjesto pod uglednim ZG nebom.
Mi normalni u tom slučaju očekujemo da se svaka organizirana skupina koja se zatekne sa bilo kakvim oružjem rješava hravtskom policijskom brutalnošću i robijom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60936 Lokacija: DAZP HQ
|
zaba1111 je napisao/la: dudu je napisao/la: Da rezimiramo. Njih 120 došli incognito, pojavili se pred AEKovim stadionom gdje ih je dočekalo parsto AEKovih huligana s noževima, BBB primili koji pikanac, ali su ih natamburali i natjerali u bijeg. Ovo su nacionalni heroji i tako ih treba dočekati, ovo je doslovno neviđeno, ugled BBB ode u nebo, jebote na ovo su i Torcidaši ponosni. Ovo me podsjetilo na čuvenu emisiju Crveno i crno. Tema je bila ********, kaže Švarc mogu oni raditi što god hoće u svoja 4 zida, ali javno to promovirati spada pod paragraf zavođenje mladeži, a što je kažnjivo smrtno kaznom. Kao što vidimo huliganizam pored ostalog treba podvesti i pod paragraf zavođenje mladeži. Bio sam u sred tih nereda s Torcidom 2011. godine, na svim sam skoro slikama s tog incidenta, ali kako sam sjedio doslovno red ispod tadašnjeg vođe Torcide Stipe Lekića znam i vidio sam da je sve počelo s provokacijama jednog lika koji je dolazio do Torcide i nešto srao, poslije ih je gazda išao tjerat iz Hard rocka pa su se uzjebali torcidaši, a konobari su isukali neke štange i stali ih tući redom, gazda je izletio pred mene s pepeljarom u ruci pa su još dotrčali neki iz mahale da tuku Torcidu, policija nije tu ništa napravila osim smirila situaciju, ne kužim ove u hard rocku da tako dočekaš ekipu, poslije naravno da su mu razjebali kafić, s obzirom da su razbili par splitskih glava. Pored mene je hodao lik koji je nedužan, završio razbijene glave samo zato što se išao miješati da smiri situaciju. Jednostavno Duvnjaci su nenormalni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:42 |
|
|
Evo sam počeo s pripremama za utakmicu, doduše tek prva piva ali vidim policije ima kao u priči, bar ovih par kvartova oko stadiona. Nisu čak ni obični prašinari nego specijalci.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:45 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:45 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Evo sam počeo s pripremama za utakmicu, doduše tek prva piva ali vidim policije ima kao u priči, bar ovih par kvartova oko stadiona. Nisu čak ni obični prašinari nego specijalci. Nemoj puno pit, možda te prenese.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:47 |
|
|
tetejac je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Evo sam počeo s pripremama za utakmicu, doduše tek prva piva ali vidim policije ima kao u priči, bar ovih par kvartova oko stadiona. Nisu čak ni obični prašinari nego specijalci. Nemoj puno pit, možda te prenese. Jedno tri komada u sebe i tri komada u PAOK mreži bit će dovoljno.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:48 |
|
|
i_jopet je napisao/la: tetejac je napisao/la: Nemoj puno pit, možda te prenese. Jedno tri komada u sebe i tri komada u PAOK mreži bit će dovoljno. Ljudino
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:50 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: tetejac je napisao/la: A kako bi bilo da vi društveno prihvatljivi odjebete sa tim glupostima? Zbog navijačke tuče da ljudi leže doživotno u zatvoru? Ajde odjebite. Jesu došli, jesu se pobili. Deportacija i zabrana ulaska i šlus. Šta bi vi, da robijaju 20 godina? Odjebite, dosadni ste. Nova vremena su došla, huligani više ne mogu uništavati imovinu, maltretirati ljude i ubijati bez posljedica, odnosno da tek preleže noć u zatvoru i šlus.., kako su dosad navikli. Novo vrijeme., štaš. Mislim da ni kmeka neće pomoći. Paralelno s tim novim vremenom ti ide maltretiranje domaćina u sve i jednoj zapadnoj zemlji. Divljanje manjina, premlačivanja Europljana, silovanja, paljenja gradova, itd. Dok su se u prijašnjoj generacija hrvatskih branitelja svi tukli. I to je bilo normalno. A kad je došao rat onda su se tukli zapravo. I obranili su zemlju. Druga vremena. Mogla bi doć loša vremena za nas koji ovako nekritički prihvaćamo opću feminizaciju društva i postulat da nije normalno da se muškarci potuku. Pogledaj na šta liči današnja mladež. Samo bez prodavanja junuzarija.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:51 |
|
|
dudu je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Ovo me podsjetilo na čuvenu emisiju Crveno i crno. Tema je bila ********, kaže Švarc mogu oni raditi što god hoće u svoja 4 zida, ali javno to promovirati spada pod paragraf zavođenje mladeži, a što je kažnjivo smrtno kaznom.
Kao što vidimo huliganizam pored ostalog treba podvesti i pod paragraf zavođenje mladeži.
Bio sam u sred tih nereda s Torcidom 2011. godine, na svim sam skoro slikama s tog incidenta, ali kako sam sjedio doslovno red ispod tadašnjeg vođe Torcide Stipe Lekića znam i vidio sam da je sve počelo s provokacijama jednog lika koji je dolazio do Torcide i nešto srao, poslije ih je gazda išao tjerat iz Hard rocka pa su se uzjebali torcidaši, a konobari su isukali neke štange i stali ih tući redom, gazda je izletio pred mene s pepeljarom u ruci pa su još dotrčali neki iz mahale da tuku Torcidu, policija nije tu ništa napravila osim smirila situaciju, ne kužim ove u hard rocku da tako dočekaš ekipu, poslije naravno da su mu razjebali kafić, s obzirom da su razbili par splitskih glava. Pored mene je hodao lik koji je nedužan, završio razbijene glave samo zato što se išao miješati da smiri situaciju. Jednostavno Duvnjaci su nenormalni. Kako sam ja bio desno od Stipe Lekića, a koji je smirivao situaciju i prozivao svoje da su došli ovdje glumit huligane i vidio sam da je incident počeo tako što je Torcida htjela da se skine transparent Torcida TG, tako imam dojam da ti nisi dobro vidio. Incident u Hard rocku nema veze sa ovim na stadionu i naravno da su ga izazvali oni koji su došli glumit huligane, a izvukli se sa prospavanom noći u zatvoru i 350KM kazne koju zbog lošeg imovinskog stanja nisu platili i naravno dobrim primanjem u jaketu od strane policije, što svakako podržavam.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 16:54 |
|
|
Reconquista je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Nova vremena su došla, huligani više ne mogu uništavati imovinu, maltretirati ljude i ubijati bez posljedica, odnosno da tek preleže noć u zatvoru i šlus.., kako su dosad navikli. Novo vrijeme., štaš. Mislim da ni kmeka neće pomoći.
Paralelno s tim novim vremenom ti ide maltretiranje domaćina u sve i jednoj zapadnoj zemlji. Divljanje manjina, premlačivanja Europljana, silovanja, paljenja gradova, itd. Dok su se u prijašnjoj generacija hrvatskih branitelja svi tukli. I to je bilo normalno. A kad je došao rat onda su se tukli zapravo. I obranili su zemlju. Druga vremena. Mogla bi doć loša vremena za nas koji ovako nekritički prihvaćamo opću feminizaciju društva i postulat da nije normalno da se muškarci potuku. Pogledaj na šta liči današnja mladež. Samo bez prodavanja junuzarija. Kad neko tvoj završi u bolnici bez razloga ili ti razbiju i unište imovinu poput slučaja recimo Torcida u TG, priču ćeš ekspresno promijeniti
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:02 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Paralelno s tim novim vremenom ti ide maltretiranje domaćina u sve i jednoj zapadnoj zemlji. Divljanje manjina, premlačivanja Europljana, silovanja, paljenja gradova, itd.
Dok su se u prijašnjoj generacija hrvatskih branitelja svi tukli. I to je bilo normalno. A kad je došao rat onda su se tukli zapravo. I obranili su zemlju.
Druga vremena. Mogla bi doć loša vremena za nas koji ovako nekritički prihvaćamo opću feminizaciju društva i postulat da nije normalno da se muškarci potuku.
Pogledaj na šta liči današnja mladež. Samo bez prodavanja junuzarija.
Kad neko tvoj završi u bolnici bez razloga ili ti razbiju i unište imovinu poput slučaja recimo Torcida u TG, priču ćeš ekspresno promijeniti Neću. Došli su navijači legije iz Varšave pretprošlo ljeto u Zagreb. 150 njih na isti način. Potukli su se s BBB, pobjegli, onima ranjenima je pružena pomoć, oni uhićeni od hrvatske policije su deportirani. Tako reagira normalna država. Tako bi bilo i u Ateni da Grci nisu čakijaši. BBB su došli u dogovorenom navijačkom obračunu do stadiona AEK-a gdje su ih dočekali navijači AEK-a. Sukobili su se, Grci dobili malo batina i pobjegli. I nakon toga izvukli noževe i krenuli pikati ljude noževima. Što naše pojedince što Grke. Da Grci nisu čakijaši ovo bi sve završilo na tučnjavi i bežaniji. Noć kasnije su se u Kopenhagenu potukli Danci i Česi, Sparta. Isto par triski i policija ih razdvojila. Jedno je navijačka tuča kakvih ima na stotine godišnje u Europi i sve i jednoj zemlji, a nešto sasvim drugo je što Grci imaju običaj bodenja noževima pa su jednog svog ubili. To je stupnjevanje.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:03 |
|
|
Citat: Prema najnovijim vijestima koje stižu iz Grčke, ubica navijača AEK Mihalisa Katsourisa je uhapšen. Radi se o odranije dobro poznatom navijaču Panatinaikosa.
Od tragičnog događaja policija je uhapsila 104 osobe, od toga 97 državljana Hrvatske. Među uhapšenima i osumnjičenima da su organizovali tuču su trojica navijača Panatinaikosa, grčki državljani stari 22, 26 i 27 godina.
U srijedu su se pojavile spekulacije da bi ubica mogao da bude neko od navijača Panatinaikosa, a u četvrtak je u istrazi došlo do velikog pomaka, piše Sport klub, prenosi N1.
Navijač Panatinaikosa, od ranije dobro poznat grčkoj policiji, dvadeset devetogodišnjak koji je već služio zatvorsku kaznu i na slobodi je uslovno posljednjih šest mjeseci, sada je glavni osumnjičeni za ubistvo Katsourisa.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:04 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Paralelno s tim novim vremenom ti ide maltretiranje domaćina u sve i jednoj zapadnoj zemlji. Divljanje manjina, premlačivanja Europljana, silovanja, paljenja gradova, itd.
Dok su se u prijašnjoj generacija hrvatskih branitelja svi tukli. I to je bilo normalno. A kad je došao rat onda su se tukli zapravo. I obranili su zemlju.
Druga vremena. Mogla bi doć loša vremena za nas koji ovako nekritički prihvaćamo opću feminizaciju društva i postulat da nije normalno da se muškarci potuku.
Pogledaj na šta liči današnja mladež. Samo bez prodavanja junuzarija.
Kad neko tvoj završi u bolnici bez razloga ili ti razbiju i unište imovinu poput slučaja recimo Torcida u TG, priču ćeš ekspresno promijeniti Kad neko tvoj završi na robiji bez razloga priču ćeš ekspresno pronijeniti. Baš si debilčić, jebalo te par razbijenih kafića. Toga je bilo i prije 50 godina. Za ovog ubojicu doživotni ali za tuču i pokoju razbijenu glavu da neko robija 20 godina? Ti si moron i budala. Nije ova tema za tebe.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:05 |
|
|
tetejac je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Kad neko tvoj završi u bolnici bez razloga ili ti razbiju i unište imovinu poput slučaja recimo Torcida u TG, priču ćeš ekspresno promijeniti
Kad neko tvoj završi na robiji bez razloga priču ćeš ekspresno pronijeniti. Baš si debilčić, jebalo te par razbijenih kafića. Toga je bilo i prije 50 godina. Za ovog ubojicu doživotni ali za tuču i pokoju razbijenu glavu da neko robija 20 godina? Ti si moron i budala. Nije ova tema za tebe. Evo vidite.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60936 Lokacija: DAZP HQ
|
zaba1111 je napisao/la: dudu je napisao/la: Bio sam u sred tih nereda s Torcidom 2011. godine, na svim sam skoro slikama s tog incidenta, ali kako sam sjedio doslovno red ispod tadašnjeg vođe Torcide Stipe Lekića znam i vidio sam da je sve počelo s provokacijama jednog lika koji je dolazio do Torcide i nešto srao, poslije ih je gazda išao tjerat iz Hard rocka pa su se uzjebali torcidaši, a konobari su isukali neke štange i stali ih tući redom, gazda je izletio pred mene s pepeljarom u ruci pa su još dotrčali neki iz mahale da tuku Torcidu, policija nije tu ništa napravila osim smirila situaciju, ne kužim ove u hard rocku da tako dočekaš ekipu, poslije naravno da su mu razjebali kafić, s obzirom da su razbili par splitskih glava. Pored mene je hodao lik koji je nedužan, završio razbijene glave samo zato što se išao miješati da smiri situaciju. Jednostavno Duvnjaci su nenormalni. Kako sam ja bio desno od Stipe Lekića, a koji je smirivao situaciju i prozivao svoje da su došli ovdje glumit huligane i vidio sam da je incident počeo tako što je Torcida htjela da se skine transparent Torcida TG, tako imam dojam da ti nisi dobro vidio. Incident u Hard rocku nema veze sa ovim na stadionu i naravno da su ga izazvali oni koji su došli glumit huligane, a izvukli se sa prospavanom noći u zatvoru i 350KM kazne koju zbog lošeg imovinskog stanja nisu platili i naravno dobrim primanjem u jaketu od strane policije, što svakako podržavam. onda smo sjedili jedan pored drugog, pored mene je skočio prvi koji je zamahnuo šaku u glavu tom provokatoru koji je glumatao nekakvog vođu i išao se raspravljati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:13 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Kad neko tvoj završi na robiji bez razloga priču ćeš ekspresno pronijeniti. Baš si debilčić, jebalo te par razbijenih kafića. Toga je bilo i prije 50 godina. Za ovog ubojicu doživotni ali za tuču i pokoju razbijenu glavu da neko robija 20 godina? Ti si moron i budala. Nije ova tema za tebe. Evo vidite. Imaš navijače, ********, kurve, gamere, štrebere, hipike, punkere itd. Pronađi se negdje i uživaj. Kao što sam i mislio. Purgeri nevini, nisu ubili momka. Za ovih par razbijenih kafića neka odgovaraju kada im se dokaže. To je to. Deportacija i zabrana ulaska. Neće ležat 5 godina zbog par izloga.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:26 |
|
|
Citat: Došli su navijači legije iz Varšave pretprošlo ljeto u Zagreb. 150 njih na isti način. Potukli su se s BBB, pobjegli, onima ranjenima je pružena pomoć, oni uhićeni od hrvatske policije su deportirani Tebi je normalno da dođe ološ iz Poljske i razbija po ZG. Ali to je samo zato što to gledaš sa strane, nitko tvoj nije stradao niti je uništena tvoja imovina i da ih sutradan tek deportiraju kako bi mogli nastaviti dalje razbijati Stavi se u kožu vlasnika razbijenog kafića, neće proći dugo da jedan potegne oružje, kao što se u ŠB poteglo i da budem iskren nije mi žao. A ko god od nas kaže da mu je žao zbog slučaj ŠB laže. A ko kaže da je to sve normalno taj pak nije normalan.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:31 |
|
|
Puno stvari u životu nije normalno ali šta ćeš. Za mene nije normalno da se dekaju u pakšu a evo vidim još paradiraju bolesnici i ponose se tim. Jebiga.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 17:44 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Mostarski Ultrasi podržali Bad Blue Boyse u Grčkoj
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 18:23 |
|
|
Citat: Odvjetnik BBB-a: Svi smo vidjeli slike policajaca koji brišu dokaze i čiste mjesta zločina. Nikoga ne zanimaju ozlijeđeni Hrvati
"Prije svega želim izraziti iskrenu sućut obitelji žrtve. To je užasan incident i svi smo šokirani. Iz pregleda spisa proizlaze strašni propusti policije. Nažalost, počinitelj do danas nije otkriven te je za kazneno djelo ubojstva optuženo oko 100 osoba.
Svi smo vidjeli slike policajaca koji brišu i čiste mjesta zločina, a zatim traže dokaze kao dio preliminarne istrage. Do jutros nije uzeta DNA svih uhićenih optuženika", izjavio je Dimitris Zorbas, branitelj Boysa.
- Također je tužno to što nema snimki s kamera na stadionu i možda se time pokušavaju zataškati neki incidenti koji se tiču načina, vremena i pripreme tučnjave.
Za ozlijeđene Hrvate, koji su nakon višestrukih uboda nožem hospitalizirani, nitko se nije zanimao niti pitao. Sva ta pitanja pokrenut ćemo u narednim danima pred trojicom istražitelja koji su imenovani i iznijet ćemo dovoljno dokaza koji će promijeniti dosadašnje činjenično stanje - rekao je odvjetnik.
|
|
Vrh |
|
|
kontrasvijeta
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 10 kol 2023, 18:35 |
|
|
Navijački pokret ili subkultura je davno odtišla u pogrešan pravac, a kod "balkanaca" je to još izraženije. Navijač treba da navija za klub, a to je davno prevazidjeno, ultra navijač nije tu zbog Kluba, već zbog grupe, koja vodi svoje "ratove" koji su njima puno bitniji nego Klub, sport itd.
Da li je normalno šetati Atinom sa letvama, palicama, pajserima i ko zna čima? Da li su Bojsi došli u Atini da napadanu navijače Aeka? Da li su Bojsi napali navijače Aeka?
Da li u tom napadu ili generalno u sličnim navijačkim obračunima i drugi stradaju? Evo niko ne spominje djevojčicu od 12 godina koja je dobila kamen i bila u kritično stanju, na sreću preživjela?
Kažu bojsi ne koriste oružje, a prije nekog vremena dok su se borili za tribini, pucali su jedne na druge, napadali medjusobno svim i svačim. Ko to može garantovati da od 150 ljudi (u najmanju ruku nemirnog duha) nije niko imao oružje sa sobom, a svjestan si da će druga grupa koju ćeš napasti imati oružje?
Ovaj idiot advokat što grke naziva anarho ljevičarskim smećem je najveći idot koji postoji, jer čini medvjeđu uslugu ljudima u pritvoru. I da jesu anarhisti i ljevičari, zar je to razlog da se nekog ubije ili napadne ili nazove smećem? Momak koji je ubijen ,da li postoji dokaz da je uopšte bio član ultra grupe Aeka , huligan ili ga nazovi kako hoćete ili normalana navijač koji se našao medji ljiudima koji su napadnuti?
Ima li u tim grupama vođa, starijih ljudi , koji upozoravaju mlađe momke kakve su opasnosti, šta se može desiti, evo sada je nož bio, ali ko kaže da te palica ili raketa ne može ubiti, oba slučaja su se skoro dešavala na Balkanu upravo medju navijačima sa smrtnim poslijedicama.
Istina je da sigurno niko od bojsa nije imao namjeru oduzeti život navijaču Aeka, ali sranja se dešavaju, a pogotovo kada se stvore uslovi za sranja. Ali koja je poenta branjena bojsa, momci su bili svjesni svega, desilo se veliko sranje, sada će realno rečeno najebati, ne jedan već 100 njih.
Bojsi su otišli na zabranjeno gostovanje da se dokažu, napali su aekovce da se dokažu, desilo se veliko sranje, sada se postavlja pitanje je li vrijedilo nečijeg života?
U sveu tome najgori su mi ovi koji pravdaju, brane itd.... ćutiš , kažeš desilo se sranje, nije niko imao niželju ni namjeru ali desilo se ... došao si u drugu zemlju , izazvao nerede u kojim je dosta povridjeno, već si samim tim kriv ...aekovci su djelovali u samoodbrani, da li su prekoračili ovlašteja, sigurno da jesu , ali nije isto napasti nekoga i djelovati u somoodbrani ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|