|
|
Stranica: 319/322.
|
[ 8049 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 16:10 |
|
|
Kasni plata! Jel' bankrot? Trpim nasilje vladajućih i kasni plata. Dokle više?
Nego Novovrijeme da te pitam (evo me k'o Aleksije u mlađim danima, zapitkivac) koje su sve povlastice za članstvo u prvom timu? Skraćeno radno vrijeme, sendviči, besplatna vožnja na miting, ulaznice za pozoriste, prvi red na koridi, dobro plaćen nerad ... Ima li još nešto? Pitam za člana SDS-a. Kaže neće više sa gubi vrijeme, novac i živce.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 16:10 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8167 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Evo iz prve ruke informacija kako je išao razgovor: Mile: Dobar dan Vaše Veličanstvo? Kako ste (širok osmjeh) Putin: Koji si sad pa ti? (i ne gleda ga) Mile: Ja sam vaš najveći fan. Najvjerniji podanik. Mile Dodik. Ljubim ruke (saginje se) Putin: Čibe. Šta hoćeš? Mile: Pa eto ako može par fotografija da ovi moji naprave i da mi ne dižete cijenu plina? Putin: Ma bježi tamo. Daleko ti kuća bila. Mile: Ali ja Vam donio ovu medalju gospodaru. Vidite kako je lijepa. Putin: Ajde dobro de, uslikaj par slika i bježi. Mile: A plin vaše veličanstvo? Putin: Kakav plin? Mile: Pa ono, da ne dižete cijenu? Putin: Pa to je moj plin. Šta hoćeš ti? Mile: Izvinite što sam pitao. Putin: Ajde fataj se noge. Tako je bilo. Obje mi diplome
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 16:12 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Sibinjanin Janko je napisao/la: samo ceo Izrael iza njega. Dodika? Jašta je. David Mirza
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 16:14 |
|
|
Cena gotovo ista, malo promenjena zbog promenjog tranzita hahaha... kako klix spinuje na tako glup nacin.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 16:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kasni plata! Jel' bankrot? Trpim nasilje vladajućih i kasni plata. Dokle više?
Nego Novovrijeme da te pitam (evo me k'o Aleksije u mlađim danima, zapitkivac) koje su sve povlastice za članstvo u prvom timu? Skraćeno radno vrijeme, sendviči, besplatna vožnja na miting, ulaznice za pozoriste, prvi red na koridi, dobro plaćen nerad ... Ima li još nešto? Pitam za člana SDS-a. Kaže neće više sa gubi vrijeme, novac i živce. Bulo smešna si i jadna.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 16:44 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Cena gotovo ista, malo promenjena zbog promenjog tranzita hahaha... kako klix spinuje na tako glup nacin. Not great not terrible.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 16:47 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Cena gotovo ista, malo promenjena zbog promenjog tranzita hahaha... kako klix spinuje na tako glup nacin. Cijena može biti samo niža jer je inflacija pojela 17% cijene. Al jebo Muslimane ko će njima objašnjavati. Nek laprdaju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 18:13 |
|
|
Mile za RT. Pola sata samo za moga Milorada.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 19:42 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mile za RT. Pola sata samo za moga Milorada. Moj ti ga Milorade!
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 24 svi 2023, 20:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 28 svi 2023, 22:15 |
|
|
Od dva brata djeca. Merhaba, Erdogane!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 10:44 |
|
|
Citat: Sankcije kao bumerang Da se zna, da se ne zaboravi!!! Pored ranijih, ovih dana sankcije Amerike dobiše i ljudi u vlasti Republike Srpske, bliski Miloradu Dodiku, Željka Cvijanović, član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, Nenad Stevandić, predsjednik NSRS, i Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske. Podsjetimo da je te snakcije dobio i Milorad Dodik, ali one mu nisu baš smetale da nastavi politički da djeluje i da i dalje bude jedini koji ima "moć" u Republici Srpskoj i BiH. I dok se na sva zvona ove sankcije tumače da je to njima priznanje jer dobro čuvaju Republiku Srpsku i da rade za srpski narod, ne treba zaboraviti ni one prave sankcije, koje je nekadašnji visoki predstavnik Karlos Vestendrop izrekao Nikoli Poplašenu, legalnom izabranom predsjedniku Republike Srpske. Ta sankcija je glasila smjena legalno izabranog predsjednika i zabrana političkog djelovanja. POPLAŠENOV GRIJEH: ODBIO DA DODIKA IMENUJE ZA MANDATARA Poplašenov jedini grijeh je bio što je odbio da za mandatara za sastav nove Vlade, nakon provedenih izbora, predloži Milorada Dodika, koji je vodio tehničku vladu nakon izbora. Karlos Vestendorp odluku o smjeni Poplašena donio je 5. marta 1999. godine. Odluku visokog predstavnika o smjeni proveli su pripadnici MUP RS i to uz naredbu tadašnjeg premijera Dodika i njegovog ministra poliicje Sredoja Novića. DODIKOVA POLICIJA SPRIJEČILA POPLAŠENA DA UĐE U KABINET Poliicja tada nije dozvolila Poplašenu, izabranom predsjedniku, ulazak u Kabinet predsjednika Republike Srpske, koji se tada nalazio u Banskom dvoru u Banjaluci. I ne samo da nisu dozvolili Poplašenu, nego su iz kancelarija "izbacili" napolje i službenike tadašnjeg Poplašenovog kabineta. Tih dana uz pratnju helikopteria SFOR-a iz Banjaluke, sve do granice, isparačen je i Aleksandar Vučić, koji je bio član zvanične delegacije tadašnje "mini" Jugoslavije i to uz saglasnost koperativnog Dodika i Novića... DODIK POZDRAVLJA ODLUKU VESTENDORPA Dodik kao dobar poslušnik tadašnje mađunarodne zajednice, koju je i tada kao i danas vodila Amerika, bez pogovora izvršavao je naredbe nekadašnjih visokih predstavnika i pozdravljao njihove odluke. Dodik tada nije imao dilemu, za dobro Republike Srpske radio je Vestendrop, a Poplašen je bio proglašen negativcem. Polašen je tada ostao ne samo bez funkcije, nego i bez plate, a dugo nije imao mogućnosti da negdje zasnuje radni odnos, iako je bio i tada univerzitetski profesor. Poplašenu je tada bilo zabranjeno da se bavi politikom i nije više mogao biti biran ni za jednu funkciju. DODIK UZ BLAGOSLOV STRANACA NA ČELU TEHNIČKE VLADE Tada Dodik ostaje puni mandat u nelegalnom mandatu, jer nije bilo moguće imanovati drugu vladu ukoliko je neće voditi Dodik. To je bila Dodikova želja, kao i onih koji su stajali iza njega, a to su bili predstavnici međunarodne zajednice sa Amerikom. Podsjetimo da je Dodik, bio miljenik međunarodne zajednice i da je on bio taj "svježi dašak na Balkanu", kako ga je okvalifikovala njegova tadašnjka politička mentorica Madlen Olbrajt, državni sekretar SAD.. DODIKA BIRALI POSLANICI ALIJE IZETBEGOVIĆA I HARISA SILAJDŽIĆA Dodik je uz pomoć okupatrskih snaga, kako voli danas da kaže za predstavnike međunarodne zajednice, došao na vlast 1998. godine kada je imao samo dva poslanika od 83 poslanička mandata koliko je brojala NSRS i to tadašnjim glasovima poslanika iz njemu danas mrskog Sarajeva, SDA, koje je vodio Alija Izetbegović i Stranke za BiH Harisa Silajdžića i uz asistenciju snaga SFOR.a koji su obezbjeđivali da skupština ima kvorum. Alija Izetbegović je tada rekao "Našli smo pravog Srbina koji će biti po volji cijele Bosne i Hercegovine". RUGALA SE RUGA PA JOJ BILA DRUGA Nakon dvadesetak godina, kao po onoj narodnoj "rugala se ruga pa joj bila druga" sankcije kao bumerang, ali puno blaže u odnosu na Polašena, stigoše i Dodika, a potom i neke njegove ljude. Samo u slučaju tih sankcija Poplašen i oni koji su se i tada borili protiv nametanja odluka visokih predstavnika i danas je protiv i ne likuju što je taj mač dosegao i do onih koji su se nakada zalagali po kancelarijama, rezidencijama i vikendicama na Jablaničkom jezeru zapadnih diplomata za "sječe srpskih kadorva". Da se zna, da se ne zaboravi!!! (BN) Foto: Arhiva/Agencije Izvor: https://www.rtvbn.com/4047547/sankcije-kao-bumerang
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 11:58 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Samo 7 linkova u postu sa jedne te iste stranice ? Kopniš. Stariš. Đe je zadnji trzaj entuzijazma i leftardskog promuslimanskog pregalaštva ? Jbo ga ti, mojne se pojavljivat bez minimum cener linkova sa BN-a po postu. Djeluje sirotinjski poput muslimanskih povratnika u podrinje, al ono baš, baš, inferiorno. Skoro skroz
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 16:39 |
|
|
Na šta je Dodikova crvena fabrika internet ratnika spala, na jednog 3AJE6-a. Izgleda da nije više atraktivno biti Dodikov sendvič bot, pošto mnogima je zapeo isti za grlo, pa se stoga nisu umalo ugušili, od tolikih obilnih i obimnih sendviča. Nema više jake medijske javne kuće, da osokoli sendvičare, da pod dejstvom medijskih izduvnih gasova koji dolaze sa talasa javne medijske kuće, ispuštaju razne laži. Ni crveni sektaši nisu kao što su nekad bili.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 17:32 |
|
|
Pojam "bot" je deplasiran, trišićeva seljačino. Inače je sasvim odgovarao ograničenoj osobi koja u postu ostavi 10 linkova na istu stranicu. Sada je u trendu "elektronski nomad" Botovima inače nazivate sve srpske neistomišljenike, tj većinu. Ne valja vam narod, a šta bi vam ja Trk u embasi i izburgijajte neki novi program nejšnel bildinga. Samo na termin "Srbi" ne računajte. Tu vam je NO COPYRIGHT i to utvrdo. Smislite već nešto. Budite ili ostali ili Šnjooke "pravoslavci". Boli nas qrac, ionako ste minoran neprijatelj. Čak i patetični mulestinci zaslužuju više poštovanja nego vi. Vi niste u stanju da dosegnete ni "usefull idiots" etažu. Uzalud, urota "botova" je protiv vas
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 17:40 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Samo 7 linkova u postu sa jedne te iste stranice ? Kopniš. Stariš. Đe je zadnji trzaj entuzijazma i leftardskog promuslimanskog pregalaštva ? Jbo ga ti, mojne se pojavljivat bez minimum cener linkova sa BN-a po postu. Djeluje sirotinjski poput muslimanskih povratnika u podrinje, al ono baš, baš, inferiorno. Skoro skroz Tebi deluje kao da Vladica stari? A ja se bas juce pitam, kad ce bre jednom da se umori, da ga godine slome...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 17:55 |
|
|
I kad se sa rahmetli dušom bude rastavljao umetnuće još jedared https://www.rtvbn.com/ u [url][/url] sa porukom "Umrite sektaški botovi" Mada se mora priznati, leftardskoj agendi je vjeran poput Lesija. Zarežaće na svakog ko mu dirne u Trišića, amerikance i Hayat.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 18:21 |
|
|
Ostavite Vladu na miru. Niko ovdje nije bolje dokazao kako je Mile naguzio ove strance sa slika.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 22:10 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Pojam "bot" je deplasiran, trišićeva seljačino. Inače je sasvim odgovarao ograničenoj osobi koja u postu ostavi 10 linkova na istu stranicu. Sada je u trendu "elektronski nomad" Botovima inače nazivate sve srpske neistomišljenike, tj većinu. Ne valja vam narod, a šta bi vam ja Trk u embasi i izburgijajte neki novi program nejšnel bildinga. Samo na termin "Srbi" ne računajte. Tu vam je NO COPYRIGHT i to utvrdo. Smislite već nešto. Budite ili ostali ili Šnjooke "pravoslavci". Boli nas qrac, ionako ste minoran neprijatelj. Čak i patetični mulestinci zaslužuju više poštovanja nego vi. Vi niste u stanju da dosegnete ni "usefull idiots" etažu. Uzalud, urota "botova" je protiv vas U pravu si. Riječ bot je precijenjena. Sad je više riječ sendvičar in. O vidi ti crvenog sendvičara. Pa on ima osjećanja i još pritom je uvrijeđen. Kme-kme! Misliš digitalni nomad. Nedao dragi bog da nam je narod takav. Propala bi država još brže, kada bi svi ljudi mislili da je Dodik dobar političar. Srećom broj takvih koji to misle je spao sa 400 hiljada (2018) na 300 hiljada (2022), dok trenutno i manje, kako i oni koji podržavaju Dodika tj. podržavali su ga, sada su i oni svjesni, da Dodik vodi pogrešnu i izdajničku politiku. Prošlo je vrijeme kada su ljudi mislili da od Dodika boljeg nema, jer se već pokazalo da boljeg ima i da sljedeči izbori biće još zanimljiviji od prethodnih. Banda crvenih kmera uskoro odlazi u istoriju.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 22:14 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Samo 7 linkova u postu sa jedne te iste stranice ? Kopniš. Stariš. Đe je zadnji trzaj entuzijazma i leftardskog promuslimanskog pregalaštva ? Jbo ga ti, mojne se pojavljivat bez minimum cener linkova sa BN-a po postu. Djeluje sirotinjski poput muslimanskih povratnika u podrinje, al ono baš, baš, inferiorno. Skoro skroz Tebi deluje kao da Vladica stari? A ja se bas juce pitam, kad ce bre jednom da se umori, da ga godine slome... Neću se nikad smoriti*, pošto kod mene je obrnut proces. Što sam stariji, to ni njih 10-orica na mene nemaju šanse, jer nije dovoljno samo sendvičariti, već i neku pametnu reći, dok botovi su često ograničeni, jer su botovi.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 22:25 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Ostavite Vladu na miru. Niko ovdje nije bolje dokazao kako je Mile naguzio ove strance sa slika. Mile toliko dobro guzi, da je sam sebe svojim ponašanjem naguzio za 100 hiljada glasova manje.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 22:39 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: I kad se sa rahmetli dušom bude rastavljao umetnuće još jedared https://www.rtvbn.com/ u [url][/url] sa porukom "Umrite sektaški botovi" Mada se mora priznati, leftardskoj agendi je vjeran poput Lesija. Zarežaće na svakog ko mu dirne u Trišića, amerikance i Hayat. Zašto mrziš samog sebe, crveni sendvičko? Ovo su novi momenti. Crvendaći ne znaju više gdje udaraju, pa su pomislili da su desničari. Još im je vođa gori, glumi Srbendu, a to ne ume. Vidi se kič, šund i fejkeraj u njegovom patriotizmu, sa elementima tragedije i tragikomedije. Rusima poklanja ukradenu ikonu. To ni najveća dileja nebi uradila. Koji transfer blama! Hoće da ispadne veći rusofil od rusofila, a na kraju dobije ignore od Putina i sankcije od Amerike i to po treći put. Koja tragikomedija od klovna.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 03 kol 2023, 22:43 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Trebalo bi moderacija da se pozabavi budaletinom Vladimirom Rusom. Kme, kme, Turčadine, mali crveni mišu.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 09 kol 2023, 14:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 11 kol 2023, 16:10 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 85 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|