Inače kad rusi balističkim projektilima gađaju trgove pune civila, to je znak da specijalna operacija ide po planu i programu. Što više takvih napada, to naravno veća mržnja prema rusima i veća motivacija za osvetu i borbu i manje iluzija da je sa rusima moguć bilo kakav dogovor i prekid rata dok kompletno ne budu protjerani sa teritorija Ukrajine.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Rusi nikada nisu gađali trgove pune civila.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Rusiju u budućnosti za nekih 20-30 godina vidim kao poprilično skraćenu federaciju u odnosu na današnje stanje. Dio istoka će najvjerojatnije ugrabiti kinezi, a velik broj republika će se osamostaliti. Ruska agresija na ukrajinu je zapravo prirodan početak raspada jedne neprirodne i zločinačke imperije.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
U zločinačkom napadu na Černihiv, rusi su balističkim projektilima gađali trg, kazalište i sveučilište, ubijeno 7 ljudi među njima curica od 6 godina, ranjeno 90, među njima 12 djece. Zločinačka imperija svakim ovakvim činom samo ubrzava vlastitu propast.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Citat:
The blow in the Chernihiv region was delivered on the building of the Drama Theater, where at that moment, with the support of the Chernihiv Regional Military Administration, a presentation of Ukrainian UAV manufacturers, representatives of flight schools and the military took place.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
U zločinačkom napadu na Černihiv, rusi su balističkim projektilima gađali trg, kazalište i sveučilište, ubijeno 7 ljudi među njima curica od 6 godina, ranjeno 90, među njima 12 djece. Zločinačka imperija svakim ovakvim činom samo ubrzava vlastitu propast.
Neki idioti pravili sajam dronova i stavili metu na "čelo" kazališta. Namjerno, slučajno - bumo vudeli.
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10165 Lokacija: Banja Luka
VUKsaJUGA je napisao/la:
Koliko je realno da ce Wagner otvorit opet Front na sjeveru Ukrajine ?
Vagner je tamo poslat da pripazi Bjelorusiju i Lukašenka , a ne zbog otvaranja sjevernog fronta . Ne vjerujem da će se taj front više otvarati . Mislim da će se Kijev nekim novim ''Majdanom'', koji će biti u kontri sa prošlim i bez kolača rospije Nuland , sam osloboditi .
PS. Kad Rusi za dvije - tri godine oslobode Harkov , Dnjepropetrovsk i Odesu , Kijev će se osloboditi sam .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Ne znam baš. Teško mi je vjerovati da Ukri gađaju dronovima Moskvu ili Novgorod. 99% dronova nema taj domet da može doletjeti iz Ukrajine do Novgoroda ili Moskve, osim toga teško mi je povjerovati da dronovi mogu letjeti stotinama kilometara duboko u Rusiji neprimjećeno, čak i ako uzmemo da radari nisu dizajnirani da otkrivaju dronove. Tu se ili radi o false flag operacijama da bi se Rusija prikaza žrtvom ukro agresije (najveći broj) ili akcijama ruskih disideneta povezanih ili nepovezanih sa Kijevom.
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10165 Lokacija: Banja Luka
Dutch01 je napisao/la:
Primarijus je napisao/la:
Navodno oštećen najmanje 1 bombarder.
Ko je moga zamisliti lani?
Ne znam baš. Teško mi je vjerovati da Ukri gađaju dronovima Moskvu ili Novgorod. 99% dronova nema taj domet da može doletjeti iz Ukrajine do Novgoroda ili Moskve, osim toga teško mi je povjerovati da dronovi mogu letjeti stotinama kilometara duboko u Rusiji neprimjećeno, čak i ako uzmemo da radari nisu dizajnirani da otkrivaju dronove. Tu se ili radi o false flag operacijama da bi se Rusija prikaza žrtvom ukro agresije (najveći broj) ili akcijama ruskih disideneta povezanih ili nepovezanih sa Kijevom.
Isto mislimo , i to se desi
Tako mogu i do Kamčatke ''dobaciti '' .
PS. U Rusiji ima preko četiri miliona izbjeglih sa prostora nekadašnje Ukrajine , neka je svaki hiljaditi ( jedan promil) zlonamjeran , to je 4 000 potencijalnih dron operatera . Upravljanje dronom je prilično lako .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Ovi napadi dronovima na izrazito važne vojne objekte u Rusiji upravo dokazuju i idu u prilog argumentaciji iste da članstvo Ukrajine u NATOu predstavlja direktnu ugrozu njihovih strateško-sigurnosnih interesa.
Zato od zapada zombiranu Ukrajinu treba što prije razoružati i njihov režim maknuti.
Odakle Rusiji ideja da su oni pandan NATOu? Po čemu su to nakon raspada SSSRa i Varšavskog pakta pandan NATOu? Po svim parametrima su 7-20 puta manji osim po nuklearnom naoružanju.
Menjaju se obrasci projekcije moci, ostvarivanja uticaja, uspostavljanja kontrole i saveznistava... Nato je izgubio moralni kapital koji je stekao u rivalstvu sa Varsavskim savezom. I kapital vise ne moze da reprodukuje. Rusko-kineski blok nudi zemljama sveta ono sto im nato oduzima - suverenitet, fleksibilnije saveze, i postenije ekonomske odnose. Nato je, sad se to moze reci, starinska retrogradna organizacija.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Ko danas, ako je izvan nata, zeli u nato? Pa niko, osim zuto-plavih ocajnika: Sveerige, Siptarija, Ukrajinci i Bosnje. I niko vise. Neki clanovi bi se rado izvukli: Svabe, Francuzi, Turci...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Rusko-kineski blok nudi zemljama sveta ono sto im nato oduzima - suverenitet, fleksibilnije saveze, i postenije ekonomske odnose. Nato je, sad se to moze reci, starinska retrogradna organizacija.
I što veliš, kako je u USA, članu retro organizacije?
Pridružen/a: 08 pro 2020, 12:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
Primarijus je napisao/la:
Rusiju u budućnosti za nekih 20-30 godina vidim kao poprilično skraćenu federaciju u odnosu na današnje stanje. Dio istoka će najvjerojatnije ugrabiti kinezi, a velik broj republika će se osamostaliti. Ruska agresija na ukrajinu je zapravo prirodan početak raspada jedne neprirodne i zločinačke imperije.
Privitak/ci:
5u9f4t.png [ 335.9 KiB | Pogledano 973 put/a. ]
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
Grokni je napisao/la:
Zao mi je da vredjam nasu pravoslavnu ukrajinsku "bracu", ali koje je ovo jebeno bandoglavo bice. Doveli svojom bandoglavoscu naciju pred nestanak i dalje sumanuto guraju dalje. Bolje da su se skupili i pobili onu Kijevsku stoku od vlasti, zbog genocida nad sopstvenim narodom.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
Treba uvesti novi glagol iskanderisati - kada te Rusi raznesu iskanderom.
Izgleda da su Rusi iskanderisali dosta nato oficira u Cernihovu - nema mesta gde zlocinci mogu da se sakriju, stici ce vas nasa ruka i u Pentagonu.
Treba uvesti novi glagol iskanderisati - kada te Rusi raznesu iskanderom.
Izgleda da su Rusi iskanderisali dosta nato oficira u Cernihovu - nema mesta gde zlocinci mogu da se sakriju, stici ce vas nasa ruka i u Pentagonu.
Ruska ruka na Pentagon....ili američka na Moskvu...ne bu išlo...no NATO ruka na Beograd....to je već izglednije....gdje god se okreneš po susjedstvu...NATO logistika...
Ja nisam, čak sam mislio da je manje poginulih, 120 tisuća mrtvih vojnika za godinu i pol dana je nešto što nitko živ 24.02.2022. nije mogao ni zamisliti da će se dogoditi. Za usporedbu u svim ratovima devedesetih je poginulo 130 tisuća ljudi. Da ne govorim o nevjerojatnom broju uništene tehnike koji se može usporediti i sa ww2.
Ja nisam, čak sam mislio da je manje poginulih, 120 tisuća mrtvih vojnika za godinu i pol dana je nešto što nitko živ 24.02.2022. nije mogao ni zamisliti da će se dogoditi. Za usporedbu u svim ratovima devedesetih je poginulo 130 tisuća ljudi. Da ne govorim o nevjerojatnom broju uništene tehnike koji se može usporediti i sa ww2.
E sad zamisli kakve bi brojke bile da Rusi ne štede i ne paze Ukrajince. Po teoriji prorusa...
Btw, zahuktava se oko Staromlinivke...između ostalog, bitna pozicija za napad na Tokmak.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.