|
|
Stranica: 42/44.
|
[ 1093 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 svi 2023, 16:09 |
|
|
Srbija im bukvalno iznad glava, možemo zamisliti kakve to samo traume prouzrokuje.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 svi 2023, 17:00 |
|
|
Ono kad hoćeš bezakonje predstaviti kao pobjedu. Samo u RS možeš graditi u po sume, parka prirode, gdje god hoces, ako dovoljno platiš. Srbi s tom zgradom imaju veze tek onoliko koliko je biko potrebno podmititi da se dobije dozvola. Desetak ljudi max.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 svi 2023, 17:40 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ono kad hoćeš bezakonje predstaviti kao pobjedu. Samo u RS možeš graditi u po sume, parka prirode, gdje god hoces, ako dovoljno platiš. Srbi s tom zgradom imaju veze tek onoliko koliko je biko potrebno podmititi da se dobije dozvola. Desetak ljudi max. Sve što se gradi Srpskom svetu ima veze sa Srbima. Ko god gradi Srpski svet gradi ga Srbima. Kinez, Turčin, Švabo ili Srbin... svejedno je. Niste htjeli krst iznad glava, dobićete novi srpski grad i crkvu i krst. Da vječno vidite Srbiju sa Bašćaršije.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 svi 2023, 18:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 22 svi 2023, 09:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 svi 2023, 09:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 svi 2023, 11:21 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 svi 2023, 12:12 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2447 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Nedavno sam bio u Istočnom, začudio sam se uređenošću, dvije svjetlosne godine ispred muslimanske čaršije, svaka čast Srbi. No liči mi to sve na državni projekt, možda je moj drug Aco Radičević u pravu kada kaže da je to zbog isporučivanja Banja Luke Zapadu.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 svi 2023, 12:18 |
|
|
saskia je napisao/la: Nedavno sam bio u Istočnom, začudio sam se uređenošću, dvije svjetlosne godine ispred muslimanske čaršije, svaka čast Srbi. No liči mi to sve na državni projekt, možda je moj drug Aco Radičević u pravu kada kaže da je to zbog isporučivanja Banja Luke Zapadu. Pa kakav će biti nego državni? Srpski državni projekt. Srbi projektuju Istočno Sarajevo, grade infrastrukturu, izdaju dozvole investitorima itd. Stotine miliona su Srbi uložili u Istočno Sarajevo a tek smo počeli.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 svi 2023, 23:06 |
|
|
Investitor počeo prodaju apartmana u Trebević hillsu. 77 apartmana su već prodali. https://www.kurtsafir.com/property/treb ... s-sarajevoKreću ove godine i završavaju za 3 godine. 58.234 m2 Najveća zgrada u Sarajevu (i srpskom i muslimanskom). Zanimljivo da su im kupci Evropa, Emirati i Rusija.
|
|
Vrh |
|
|
socks5
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 svi 2023, 23:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Investitor počeo prodaju apartmana u Trebević hillsu. 77 apartmana su već prodali. https://www.kurtsafir.com/property/treb ... s-sarajevoKreću ove godine i završavaju za 3 godine. 58.234 m2 Najveća zgrada u Sarajevu (i srpskom i muslimanskom). Zanimljivo da su im kupci Evropa, Emirati i Rusija. Sve super, samo emirate izbaciti ako ikako može
_________________ Ajatolah KAVAZOVIĆ. Veliki vođa muslimana
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 00:05 |
|
|
socks5 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Investitor počeo prodaju apartmana u Trebević hillsu. 77 apartmana su već prodali. https://www.kurtsafir.com/property/treb ... s-sarajevoKreću ove godine i završavaju za 3 godine. 58.234 m2 Najveća zgrada u Sarajevu (i srpskom i muslimanskom). Zanimljivo da su im kupci Evropa, Emirati i Rusija. Sve super, samo emirate izbaciti ako ikako može Što? Pa oni su nam najbolji islamski prijatelji. Sad nam dronove šalju. Beograd na vodi grade... Muslimane oni očima ne mogu gledati zbog Bakirova 4 prsta.
|
|
Vrh |
|
|
socks5
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 00:10 |
|
|
saskia je napisao/la: Nedavno sam bio u Istočnom, začudio sam se uređenošću, dvije svjetlosne godine ispred muslimanske čaršije, svaka čast Srbi. No liči mi to sve na državni projekt, možda je moj drug Aco Radičević u pravu kada kaže da je to zbog isporučivanja Banja Luke Zapadu. Istočno Sarajevo je Beverly Hills za onaj ciganluk u favelama. Stvarno uredno i vlada neka kultura
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 08:45 |
|
|
saskia je napisao/la: Nedavno sam bio u Istočnom, začudio sam se uređenošću, dvije svjetlosne godine ispred muslimanske čaršije, svaka čast Srbi. No liči mi to sve na državni projekt, možda je moj drug Aco Radičević u pravu kada kaže da je to zbog isporučivanja Banja Luke Zapadu. Šta dvije, 17 meleona. I šta ima u Istočnom osim betona i zgrada? Šta ti se dopalo?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 09:26 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: saskia je napisao/la: Nedavno sam bio u Istočnom, začudio sam se uređenošću, dvije svjetlosne godine ispred muslimanske čaršije, svaka čast Srbi. No liči mi to sve na državni projekt, možda je moj drug Aco Radičević u pravu kada kaže da je to zbog isporučivanja Banja Luke Zapadu. Šta dvije, 17 meleona. I šta ima u Istočnom osim betona i zgrada? Šta ti se dopalo? Možda ljudi? Grad čine ljudi. Gdje ima ljudi biće i grada. Gradimo ga još Mujo. Biće veći, bolji i ljepši od vaše ušljive kasabe. Ljudi su neuporedivi. Vi nemate ljudi. A Srbi iz Sarajeva su sveti ljudi. Izgradili su jedno Sarajevo (koje ste vi uništili) a sad će i drugo. Srpsko za sva vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 09:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Šta dvije, 17 meleona. I šta ima u Istočnom osim betona i zgrada? Šta ti se dopalo?
Možda ljudi? Grad čine ljudi. Gdje ima ljudi biće i grada. Gradimo ga još Mujo. Biće veći, bolji i ljepši od vaše ušljive kasabe. Ljudi su neuporedivi. Vi nemate ljudi. A Srbi iz Sarajeva su sveti ljudi. Izgradili su jedno Sarajevo (koje ste vi uništili) a sad će i drugo. Srpsko za sva vremena. E ćuj ljudi. Pa ima i u Sarajevu ljudi. Ne pratiš, ko onda kupuje sve te novoizgrađene stanove po Sarajevu? Kakvi Srbi iz Sarajeva? Pa oni uglavnom žive po Višegradu, Rogatici, Foči, negdje po Srbiji. Ovo u Lukavici su većinom došlje. Sljegli sa raznih planina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 09:42 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Možda ljudi? Grad čine ljudi. Gdje ima ljudi biće i grada. Gradimo ga još Mujo. Biće veći, bolji i ljepši od vaše ušljive kasabe. Ljudi su neuporedivi. Vi nemate ljudi. A Srbi iz Sarajeva su sveti ljudi. Izgradili su jedno Sarajevo (koje ste vi uništili) a sad će i drugo. Srpsko za sva vremena.
E ćuj ljudi. Pa ima i u Sarajevu ljudi.Ne pratiš, ko onda kupuje sve te novoizgrađene stanove po Sarajevu? Kakvi Srbi iz Sarajeva? Pa oni uglavnom žive po Višegradu, Rogatici, Foči, negdje po Srbiji. Ovo u Lukavici su većinom došlje. Sljegli sa raznih planina. Nema.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 09:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 18:15 |
|
|
Rastemo iz dana u dan, nema stajanja dok traje gradnja bedema Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
socks5
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 18:47 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Rastemo iz dana u dan, nema stajanja dok traje gradnja bedema Srbije. Iz ništa Srbi napraviše manji Grad. Sve pohvale! Samo mu ime promjeniti, da nema ništa sa turcima.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 20:01 |
|
|
Bukvalno je sve niklo sa ledine, od manjeg grada već se dolazi do pravog grada. Čudo je ovaj narod.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 20:33 |
|
|
Dok se cijela istočna RS gasi vi pravite novi grad, i to slucajno bas tu, e jeste sposobni nema sta. Inace, mislim da od Ilidze do alipasinog samo ima vise novogradnje nego cijelo to vase parazitsko Sarajevo
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 svi 2023, 20:43 |
|
|
Sreća pa se vama ne prazne Visoko, Breza, Olovo, Kladanj itd. Bolje gledaj u svoje dvorište, ne zagledaj u tuđe.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 25 lip 2023, 03:56 |
|
|
I onda zlonamerni kažu istočna Srpska je prazna i nema ničega, a Trebinje i Istočno Sarajevo vrlo verovatno u top 10, ako ne i 5 gradova u Bejha po stanogradnji i novim nekretninama.
|
|
Vrh |
|
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 25 lip 2023, 17:30 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: I onda zlonamerni kažu istočna Srpska je prazna i nema ničega, a Trebinje i Istočno Sarajevo vrlo verovatno u top 10, ako ne i 5 gradova u Bejha po stanogradnji i novim nekretninama. Trebinje ima stanogradnju, ali ne i porast broja stanovnika. To se vecinom kupuje za odmor na ljeto i tkd. I da, prazna je. Kada krenes prema Mostaru, vise vozila prodje Bisce polja u sat vremena nego na cijeloj dionici od Trebinja do Zegulje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|