|
|
Stranica: 16/16.
|
[ 387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:17 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Isprika od mene za obrisane postove forumašu goran2hr, ne slažem se sa brisanjem (i ovo je prvi put da se javno oglašavam po pitanju postupaka drugih moderatora), u pravu si za sve napisano. Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH. Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43940 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lik je branitelj, razočaran kontinuitetom podcjenjivanja Hrvatske od strane zapada, i raznih udaraca i poniženja koja smo primili.
Legitimno je postavljati pitanja u kojim se pita možemo li trejdati zalihe za obećanja. Možemo li i trebamo li donirati nešto besplatno, kako bi bili u prilici nešto kupiti (je li uopće po povlaštenoj cijeni)?
Hrvati nisu dovoljno sumnjičavi, a mit o "lukavim Latinima" se vjerojatno odnosi na Mlečane, a ne na Hrvate (nisam htio vjerovati u mit o "konjušarima", ali gdje god se okrenem, vidim dokaze u prilog toj tezi, kroz političare, plebs, medije, forumaše (osobito VOA Boomere).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:26 |
|
|
I ja sam branitelj.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43940 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
I iz nekog neshvatljivog razloga voljan retuširati hrvatsku povijest odnosa sa zapadom, zarad trenutnih simpatija u nekom dalekom ratu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:32 |
|
|
Ne retushiram povijest, moji stavovi prema svakoj zapadnoj / EU zemlji su jasni i nepokolebljivi. Ruse više volim nego Mađare, Austrijance, Engleze, Njemce i Talijane zajedno.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10192 Lokacija: na političkim pozicijama doktora Franje Tuđmana
|
DrMag je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Isprika od mene za obrisane postove forumašu goran2hr, ne slažem se sa brisanjem (i ovo je prvi put da se javno oglašavam po pitanju postupaka drugih moderatora), u pravu si za sve napisano. Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH. Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta. Izvršna vlast se ne bira na izborima, na izborima se bira zakonodavna vlast. O tome tko sjedi u ministarstvima ne odlučuju državljani RH svojom izbornom voljom.
_________________ To learn who rules over you, simply find out who you is not allowed to be your avatar.
daramo: ja bi bez problema mahao zastavom Izraela
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 11:45 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Od mene nema ispriku za trolanje rusko-ukrajinskim ratom i teorijama zavjera, imaju temu o tom nesretnom ratu koju sam zbog postanih "boleština" skoro pa stavio na ignore. OSRH ne donose odluke o isporuci oružja, to je posao MVEPRH i MORH zavisno je li se uzima od proizvođača ili iz vojnih skladišta. U oba ministarstva sjede ljudi izabrani većinskom izbornom voljom državljana RH.
Forum je nekada odisao kvalitetom, imalo se što pročitati i "naučiti". Ako se na potencijalno ozbiljnijim temama neće suzbijati "naukovanje" u rangu Osmanagića, Mišeka ili Pernara, onda ću biti jedan u nizu onih koji su digli ruke od ovog web mjesta.
Izvršna vlast se ne bira na izborima, na izborima se bira zakonodavna vlast. O tome tko sjedi u ministarstvima ne odlučuju državljani RH svojom izbornom voljom. "Nije g nego se pas posro"
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lik je branitelj, razočaran kontinuitetom podcjenjivanja Hrvatske od strane zapada, i raznih udaraca i poniženja koja smo primili.
Legitimno je postavljati pitanja u kojim se pita možemo li trejdati zalihe za obećanja. Možemo li i trebamo li donirati nešto besplatno, kako bi bili u prilici nešto kupiti (je li uopće po povlaštenoj cijeni)?
Hrvati nisu dovoljno sumnjičavi, a mit o "lukavim Latinima" se vjerojatno odnosi na Mlečane, a ne na Hrvate (nisam htio vjerovati u mit o "konjušarima", ali gdje god se okrenem, vidim dokaze u prilog toj tezi, kroz političare, plebs, medije, forumaše (osobito VOA Boomere). Mi smo vazda bili i ostali guske u magli
_________________ BiH je Hrvatska djedovina, Hrvatsko kraljevstvo
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 12:32 |
|
|
BTW iz kojeg je razloga zaključana i na chat prebačena anketa o stvaranju Alijine Avlije?
Ne poziva se na vrijeđanje, ne koristi se loš riječnik. Nije prekršeno niti jedno forumsko pravilo.
_________________ BiH je Hrvatska djedovina, Hrvatsko kraljevstvo
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 12 srp 2023, 13:08 |
|
|
Kazna za sramotan naslov teme. A i općenito je cijela stvar trolerska.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 14 srp 2023, 21:11 |
|
|
A kome da se tužim? Neshvaćena sam. Degradirana. A ima i ljubomore. Tuzena da uništavam teme na chatu. Smiješno. Glupo. Osvetoljubivo. Očekujem izvinjenje.
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 kol 2023, 12:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lik je branitelj, razočaran kontinuitetom podcjenjivanja Hrvatske od strane zapada, i raznih udaraca i poniženja koja smo primili.
Hrvati nisu dovoljno sumnjičavi, a mit o "lukavim Latinima" se vjerojatno odnosi na Mlečane, a ne na Hrvate (nisam htio vjerovati u mit o "konjušarima", ali gdje god se okrenem, vidim dokaze u prilog toj tezi, kroz političare, plebs, medije, forumaše (osobito VOA Boomere). Ovo o konjušarstvu u Hrvata ima nešto, no u cjelini nije to baš tako. Glede lukavosti, vjerojatno se odnosilo na Mlečane, no ne i na današnje Talijane, koji su sve samo ne lukavi glede egzistencijalne ugroze od poplave afričkih "migranata". A čovjek koji je skovao termin konjušari, Bora Čorba, mislio je na Slovence. I sad je u toj konjušarskoj zemlji kao došlec i kupi izmet za svojim ćukom: https://forum.krstarica.com/threads/bor ... ra.979547/
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|