|
|
Stranica: 1340/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 kol 2023, 14:37 |
|
|
ima mjesec dana
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 kol 2023, 09:34 |
|
|
Zajeb, jes' vidio bilborde dragog nam vođe? Lijepa slika. Kvalitetan papir. Isti onaj na kojem su se štampali glasački listići. Sra ono piše? Jedinstvo! A bratstvo?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 kol 2023, 16:46 |
|
|
Guzo, ne židaj forenziku. Tvoj limit je da razlikuješ tariguz papir od onog za mesnu štrucu u rerni. I to je to Za dalje se prebaci na "ogovaranje". Nešto mi se nisi haktivirala kada su bili aktuelni bilbordi za mulestince sa "amnezijom". Ono, kada su nicali kao vrganji vizavi hedukacije za polupismenu kasabsku organsku materiju: "Ja sam bošnjook, vjera mi je islam, a jezik bosanski...na popisu to ču kazati ". A imaš i spot polupokretnog efendije Aganovića . Da nije na felugama imao bi mrtvu trku sa diplomiranim mujezinom Dinom Dervišhalidovičem. Ovako je ostao sunitska inačica Zdravka Škendera Još da su mu multimilijarderski škrtci iz IZ-a isplatili za spot kojim je promovisao najnoviji nacionalni poroDŽaj, im'o bi i za zlatne feluge i pride bi se namaklo za Shimano-vo centriranje žbica podguznih koturova. Koja je gramaža artije na bilbordu ? 80 gramska, 90 gramska ili se đamija, hvala dragom allahu, isprsila za 100 gramsku ? Pa ne radža se nacija svaki dan, jebo ga ti . To je proces, išće to minimum trijes godina iliti 1560 hefti
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 kol 2023, 17:19 |
|
|
Šta sve jadan nabroja??? Koje su tebe muke strefile???? Šta ja imam s mulestincima i njihovim papiricima?! Mene bole ove naše rolne tariguza. I biciklistički klub se konsolidivao sa aktualnom situacijom, onom sa slike. Sada će rafting klub, pa klub mladih pjesnika SNSD-a, pa gradski hor... Svi ćemo se angažirati, da pomognemo Titu. Mi smo Titini, Tito je naš!
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 kol 2023, 18:10 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Šta sve jadan nabroja??? Koje su tebe muke strefile???? Šta ja imam s mulestincima i njihovim papiricima?! Mene bole ove naše rolne tariguza.
Griješiš pretili cvrgudane. Naš tariguz je meHk, a ti si izgleda u deficitu s rolnicama platila danak neiskustvu i otrala žutaru "Slobodnom Bosnom". Zaboravila si da ga pazariš u granapu i "akcident" je ostavio dubok trag u tebi Sad si bolna
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 kol 2023, 21:49 |
|
|
Blago tebi i šefu ti! Ko o čemu oni o papiricima i debelog guzuci. Ona dvojica zvrkana zabavljaju raju u Banjaluci. Tadic savjetuje. Stevandic smjenjuje. A kada xe biti povecanje plata i penzija?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 17 kol 2023, 23:58 |
|
|
Ja nemam šefa, a što se politike tiče, imam favorite kao i svako. Na budžetu si lapušo, ja nisam. Ne znam kako ide sistem nagrađivanja kod vas. Da li kroz KPI indikatore ili imate neki drugi model, pojma nemam Inače, ko o čemu, budžetlije o povećanju plata. Srećom po vas, mene se ne pita. Petokolonaše i neradnike bih utrpao u isti koš i umanjio im plate. I to bih zakonski simplificirao. Onoga ko dijeli narative neprijateljske vlade (NVO) bih udario po džepu. Ako svjetski utjerivač demokratije sredi otkaz Takeru Karlsonu, ja ne znam koji mi qrac onda glumimo
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 kol 2023, 00:36 |
|
|
Glumite svaki qrac. Sve uloge su vaše. Ja nisam neradnik, naprotiv. Ne tražim i ne otimam tuđe pare, borim se za svoje. Čuj petokolonas? Nisam to čula od rata. Znači mali Odjeb je iz Federacije.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 18 kol 2023, 15:38 |
|
|
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 07 ruj 2023, 19:06 |
|
|
Princ Filip i princeza Danica: Srpska ima mnoga bogatstva, ali najveće su predivni ljudi
Banjaluka.net: Posjetili ste i Mrkonjić Grad, mjesto koje nosi ime po tajnom imenu kralja Petra Oslobodioca. Kakvi su Vaši utisci?
Princ Filip: Fantastično je da je kralj Petar, moj čukundeda, imao tajno ime, po kojem se danas zove Mrkonjić Grad. To pokazuje da je on bio vrlo slobodna ličnost i ništa ga nije moglo sprečiti da bude sa svojim narodom i da se za njega bori. To je svedočanstvo šta znači biti Karađorđević – biti uz zemlju i ljude. Naš zadatak je da putujemo, da budemo s ljudima i da nastavimo tu njegovu misiju.
Banjaluka.net: Posjetili ste i Manjaču, kraj koji je oduvijek ostao vjeran monarhiji, čak i u vrijeme komunizma.
Princ Filip: Dolazimo da obiđemo obične ljude, seljake. Išli smo na slavu u jedno veoma malo mesto, prisustvovali smo 58. Kočićevom zboru, držao sam krst, Stefan takođe. To je veoma dirljivo i emotivno. Za mene je poseban osećaj kad obilazim takva mjesta. Živimo u gradu koji sa sobom nosi borbu sa brzim životom, pa je za nas veoma je umirujuće kada dođemo na ovakva mesta.https://banjaluka.net/princ-filip-i-pri ... DLaxvWSX80Granicarko na vijagrama.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 04:01 |
|
|
Ela je napisao/la: Turisti ko turisti. Eleonorice duso, pa kojeg to turistu jos docekuje predsednik opstine? Uzmi npr. velikog gospodina, kolegu Junuza. Cesto se hvali da ide na Jahorinu u Istocno Sarajevo, ali nikad nije spomenuo da ga ikad iko docekao iz gradskog rukovodstva.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 20:54 |
|
|
Kolege, ja sam danas srecan. Princ naslednik izvrsio je smortu cetnika na Manjaci! Citat: Ispred crkve Uspenja Presvete Bogorodice, prije same liturgije, počasni vod Ravnogorskog pokreta otadžbine Srpske dočekao je prestolonaslednika, princa Filipa Karađorđevića. Tom prilikom unuk kralja Petra II Karađorđevića simbolično je pozdravio gardu Kraljevske vojske, četnike. Ovo je prvi put da su Karađorđevići posjetili Manjaču. https://banjaluka.net/cetnici-na-manjac ... ordjevica/Granicarko, na kojim si praskovima?
|
|
Vrh |
|
|
nesorta
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 21:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kolege, ja sam danas srecan. Princ naslednik izvrsio je smortu cetnika na Manjaci! Citat: Ispred crkve Uspenja Presvete Bogorodice, prije same liturgije, počasni vod Ravnogorskog pokreta otadžbine Srpske dočekao je prestolonaslednika, princa Filipa Karađorđevića. Tom prilikom unuk kralja Petra II Karađorđevića simbolično je pozdravio gardu Kraljevske vojske, četnike. Ovo je prvi put da su Karađorđevići posjetili Manjaču. https://banjaluka.net/cetnici-na-manjac ... ordjevica/Granicarko, na kojim si praskovima? Živo me zanima u kojem postotku se Srbi bave ovim ludostima. Iako su otišli u *** i nikad veća mitomanija ih obuzela, nevjerujem da je više od trećine.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 21:13 |
|
|
nesorta je napisao/la: Živo me zanima u kojem postotku se Srbi bave ovim ludostima. Iako su otišli u *** i nikad veća mitomanija ih obuzela, nevjerujem da je više od trećine.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 21:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kolege, ja sam danas srecan. Princ naslednik izvrsio je smortu cetnika na Manjaci! Citat: Ispred crkve Uspenja Presvete Bogorodice, prije same liturgije, počasni vod Ravnogorskog pokreta otadžbine Srpske dočekao je prestolonaslednika, princa Filipa Karađorđevića. Tom prilikom unuk kralja Petra II Karađorđevića simbolično je pozdravio gardu Kraljevske vojske, četnike. Ovo je prvi put da su Karađorđevići posjetili Manjaču. https://banjaluka.net/cetnici-na-manjac ... ordjevica/Granicarko, na kojim si praskovima? Stooomaaak uvuuucii. Nema ni jednog ispod 120 kg.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 21:27 |
|
|
nesorta je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kolege, ja sam danas srecan. Princ naslednik izvrsio je smortu cetnika na Manjaci! https://banjaluka.net/cetnici-na-manjac ... ordjevica/Granicarko, na kojim si praskovima? Živo me zanima u kojem postotku se Srbi bave ovim ludostima. Iako su otišli u *** i nikad veća mitomanija ih obuzela, nevjerujem da je više od trećine. Trećine ? Al ih uzdignu.Preoptimističan si .
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 21:28 |
|
|
Pa vi Krajisnici ste uvek bili momcine.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 21:42 |
|
|
Granicarko, zasto vi ne dovedete Josku ili Svetlanu Broz na Kozaru, da izvrse smotru partizana?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 21:43 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa vi Krajisnici ste uvek bili momcine. Po facama im vidiš da jedva čekaju da završi postrojavanje,pa da odu na pivu i janjeću kost.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 ruj 2023, 21:45 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, zasto vi ne dovedete Josku ili Svetlanu Broz na Kozaru, da izvrse smotru partizana? Na Kozaru dolazi predsjednik Dodik.Brozovi nek idu u Kumrovac kod dede im.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 12 ruj 2023, 17:52 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10016 Lokacija: No Country for White Men
|
Svi danas o Scmidtu i Dodiku a ovo lagano svima ispod radar prošlo. Zbog genocida u Srebrenici uhićeni Srbi iz BiH, radi se o zapovjednicima vojske https://www.index.hr/vijesti/clanak/zbo ... i_ostalo_d
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 ruj 2023, 10:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 ruj 2023, 12:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 ruj 2023, 18:30 |
|
|
Fikret Halimic je napisao/la: Švabo odlučio sahraniti opoziciju u Republici Srpskoj Citat: Šmit: Lideri opozicije u Srpskoj tražili da uklonim Dodika https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=526570Neda mi se borit s ćirilicom, jel zbilja rekao da ga opozicija moli da makne Dodika? Pa nije mu ni sa čim mogao podić rejting više nego s tim!
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 15 ruj 2023, 19:46 |
|
|
potocnj je napisao/la: Fikret Halimic je napisao/la: Švabo odlučio sahraniti opoziciju u Republici Srpskoj Neda mi se borit s ćirilicom, jel zbilja rekao da ga opozicija moli da makne Dodika? Pa nije mu ni sa čim mogao podić rejting više nego s tim! Imas opciju da prebacis na latinicu na stranici!
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: alh84001, AmazonBot i 45 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|