|
|
Stranica: 52/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:18 |
|
|
Po mom licnom iskustvu to je krug: Gacko-Bileca-Nevesinje-Trebinje.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:19 |
|
|
JNA je napisao/la: Pa svaki pedalj Srbije i Republike Srpske upoznaš tamo u duši.
Pirot je grad star hiljadu godina, ona vaša selca nastala pre 200 godina, Tito od selendri pravio titova Užica.
Vi ste seljaci u duši.. ali nema ništa loše u tome, ima svoje prednosti.
Evo recimo primer Užica. Selo u kotlini, a onda je Tito rešio da napravi grad od njega, pa je sad celo zbrda zdola sa mahalskim uličicama.
Zato sve Užičanke imaju dobra dupeta... joj kad se setim.. :) Užice je bilo srednjovekovni grad, ima i tvrđavu, a mahala je zato što je bilo velika muslimanska mahala do oslobođenja, pa celo Podrinje su naselili muslimani što smo proterali iz tog kraja.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:20 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
ShahidMaker je napisao/la: Po mom licnom iskustvu to je krug: Gacko-Bileca-Nevesinje-Trebinje. Zmaju ja sam Hercegovac
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:22 |
|
|
Skeletor je napisao/la: JNA je napisao/la: Pa svaki pedalj Srbije i Republike Srpske upoznaš tamo u duši.
Pirot je grad star hiljadu godina, ona vaša selca nastala pre 200 godina, Tito od selendri pravio titova Užica.
Vi ste seljaci u duši.. ali nema ništa loše u tome, ima svoje prednosti.
Evo recimo primer Užica. Selo u kotlini, a onda je Tito rešio da napravi grad od njega, pa je sad celo zbrda zdola sa mahalskim uličicama.
Zato sve Užičanke imaju dobra dupeta... joj kad se setim.. :) Užice je bilo srednjovekovni grad, ima i tvrđavu, a mahala je zato što je bilo velika muslimanska mahala do oslobođenja, pa celo Podrinje su naselili muslimani što smo proterali iz tog kraja. Ma znam, nego se sprdam malo sa Šehidom, on voli te prepirkice Zapad vs Istok.. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:24 |
|
|
Knjaze Nikola sa Cetinja krece Hercegovci od grada Bilece Nevesinja, Gacka i Mostara....
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:24 |
|
|
saskia je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Po mom licnom iskustvu to je krug: Gacko-Bileca-Nevesinje-Trebinje. Zmaju ja sam Hercegovac Pa i ja sam. :)
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:25 |
|
|
JNA je napisao/la:
Ma znam, nego se sprdam malo sa Šehidom, on voli te prepirkice Zapad vs Istok..
.
i ja volim da se zekim malo :)
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:30 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
ShahidMaker je napisao/la: saskia je napisao/la: Zmaju ja sam Hercegovac
Pa i ja sam. :) Slab si Hercegovac onda
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:37 |
|
|
Oj gatacko polje meko po ladu, po zaladu po suncu, po mjesecu po vedroj noci lednoj cuj orle, cuj sokole cuj Srbine, vicno ime cuj, cuj, cuj
Gdje je Bajo Turke Sjeko -/-
Turke sjeko, sabljom klao -/-
Ali Bog mu pomagao -/-
Da im vidis praunuke -/-
Sto i danas mrze Turke -/-
.....
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 07 stu 2022, 23:37 |
|
|
saskia je napisao/la: Slab si Hercegovac onda Ja sam sa svojih 198 prosecan, al slab nisam :)
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 19:07 |
|
|
Vidim, lepo napreduje specijalna operacija...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 19:17 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Neće je biti nikad.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 19:35 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Vidim, lepo napreduje specijalna operacija... Lažne pobede , lažni nizovi i lažni patriotizam,.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:06 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: weasel je napisao/la: Američka mornarica ima 4x veću tonažu od Kineske. Znači boksačkim rječnikom, Kinez ima 50 kg, Amerikanac 200kg Pogresio si, jacu tonazu ima Kina. Al Ameri imaju ,,jacu'' mornaricu.. Ne nisam pogrješio, Amerika ima veću tonažu 4x, možda si čuo da Kina ima više brodova što je točno ali su generalno manji od američkih.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:09 |
|
|
Amerika ima više nosača nego celi svet zajedno. Medjutim, to protiv Kine ne znači ništa jer imaju ozbiljne rakete da to prepolove na ozbiljnoj daljini i pošalju na dno. To su glineni golubovi za njih.
Plus Kina kreće da štanca nosače jako. Tu je pre svega borba u ekonomiji izmedju njih. Koliko para, toliko će i muzike biti u budućnosti.
Tu bitku Amerika ne može da dobije, zato i besne po svetu i prave haos.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:18 |
|
|
Ameri ih neće ni napadati. Samo če im smisliti iscrpljujući rat sa Tajvanom po uzoru na Ukrajinu.
Ali prvo Ruse da reše. To tako ide. Nisu ni na Rusiju odmah krenuli. Počeli su od SAO Krajine.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:24 |
|
|
Vece sanse ima USA protiv Kine, nego protiv Rusije. Slabi su Kinezi, nisu nigde ni ucestvovali u ratu, osim sto su ih Japanci nalupali u WW2. Broj nuklearnih glava govori sve, uz to Amerika ce kroz koju godinu imati hipersonicno oruzje i mnogo drugih stvari koja Kina nema ili nece imati u doglednom vremenu.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:30 |
|
|
ne znam zasto se lozis na kinu? to je jedan brutalan strani azijatski narod. Bolje je da je Amerika hegemon nego Kinezi..Rusija je sve, samo ne tigar od papira. I a da jeste i to me briga.
i bas u tom WW2, Ameri su ratovali i pobedili te iste Japance. Doduse, Japan se predao kad su Rusi nagrnuli kroz Mandzuriju.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:32 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Bolje je da je Amerika hegemon nego Kinezi.. Obrazloži ovo.. Kako može to za nas da bude bolje?
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:39 |
|
|
Ameri su pobedili Japance, ali su zato popušili od Vijetnamaca.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:43 |
|
|
JNA je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Bolje je da je Amerika hegemon nego Kinezi.. Obrazloži ovo.. Kako može to za nas da bude bolje? Generalno, za sve Evropljane... Mozemo naci i ovom poretku mesta za nase interese... pogledaj zadnje gostovanje na Novom Standardu.. Medjutim, ako Evropi i Rusiji bude lose, ne mogu nam Kinezi nista pomoci, samo eksploatacija. Problem je i sa ovim kreditima, negde sam procitao da Kinezi nece reprogram, vec traze Telekom i EPS.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:45 |
|
|
Ne znam po cemu je Kina super-sila? Veci uticaj na ceo svet ima jedna regionalna sila poput Velike Britanije, nego sto ima Kina.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:45 |
|
|
Mi smo Kini dužni nešto oko 2 mlrd € a zapadu preko 25 mlrd € ..
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:46 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Ne znam po cemu je Kina super-sila? Veci uticaj na ceo svet ima jedna regionalna sila poput Velike Britanije, nego sto ima Kina. Po tome što su uskoro najveća ekonomija sveta, a ne prdeži kao Rusija. Velika Britanija je američka ispostava.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 17 stu 2022, 20:53 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
ShahidMaker je napisao/la: JNA je napisao/la: Obrazloži ovo.. Kako može to za nas da bude bolje?
Generalno, za sve Evropljane... Mozemo naci i ovom poretku mesta za nase interese... pogledaj zadnje gostovanje na Novom Standardu.. Medjutim, ako Evropi i Rusiji bude lose, ne mogu nam Kinezi nista pomoci, samo eksploatacija. Problem je i sa ovim kreditima, negde sam procitao da Kinezi nece reprogram, vec traze Telekom i EPS. Pa kad su deo duga oporstili Afrikancima valjda će i nama .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|