|
|
Stranica: 168/173.
|
[ 4301 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 ožu 2023, 00:11 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja živim u miru i slozi u naselju srednje klase, sa svojim komšijama Šveđanima, Hrvatima i drugim.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 31 ožu 2023, 19:59 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Šarabara
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 31 ožu 2023, 20:09 |
|
|
Ne znam zašto mi je izbrisan ovaj post. Evo opet
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 31 ožu 2023, 20:33 |
|
|
Neki pravci protestantizma imaju dosta slicnosti sa islamom. Pre svega kalvinizam. Ovi iz Svedske su luterani ali svejedno. A i logicno je da pokusavaju da privuku muslimane jer evropski protestanti prakticno vise ne postoje.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 03 tra 2023, 17:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 tra 2023, 00:21 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Šarabara
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 03 lip 2023, 18:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 03 lip 2023, 19:46 |
|
|
divizija je napisao/la: ne bih čovjek vjerovao, al i uneki mstvarima je trenutno Švrdska normalnija do Hrvatske: https://narod.hr/hrvatska/transfobna-sv ... uju-koristSvedska ima donekle desnu vlast, mi imamo globo homo woke HDZ.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 03 lip 2023, 21:08 |
|
|
Velebit je napisao/la: Svedska ima donekle desnu vlast, mi imamo globo homo woke HDZ. teško je to priznati, ali Hrvati su danas jedna od najgorih leftardskih nakupina igdje na svijetu, u rangu sjeveroistoka SADa da mi je to nekad rekao netko.... sunovrat nacije
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 03 lip 2023, 22:42 |
|
|
divizija je napisao/la: Velebit je napisao/la: Svedska ima donekle desnu vlast, mi imamo globo homo woke HDZ. teško je to priznati, ali Hrvati su danas jedna od najgorih leftardskih nakupina igdje na svijetu, u rangu sjeveroistoka SADa da mi je to nekad rekao netko.... sunovrat nacije Tebe udaraju filmovi svako malo. Aj realno pogledaj povijest. Reci mi, izuzev velikih kriza ili trikova, kad je nacionalisticka vlast demokratski bila izabrana kao vecina u Europi? Dakle pusti veliku krizu 1930ih i Orbanov/Dodikov trik kad glume ljevicara i naprave 180 okret. Daj mi par primjera da su etnonacionalisti dobili vecinu i doslidno progurali etnonacionalisticku vlast i da su dobili na etnonacionalistickom manifestu. Koliko ja znam, toga nema. Svi ti rezimi su dolazili na vlast kroz neku intrigu ili drzavnim udarima. Ako mi reces Tudman, on je uspostavio liberalni rezim koji je dopustao da otvoreni neprijatelji koje je identificirao kao sve one vragove u raznim bojama rade protiv Hrvatske jer je neironicno virova u parlamentarnu liberalnu demokraciju. Nigdi nije zacrta etnonacionalizam, on je bia iskljucivo produkt rata tj momenta i sva diskriminacija je bila zbog informalnog animoziteta a ne zbog sluzbene politike. Cim je polako otisao informalni animozitet isti ti sluzbenici koji su diskriminirali Srbe u 90im su poceli gurat toleranciju i inkluzivnost u skladu sa novim okolnostima. U ostalom cak i Tudmanov rezim u tom obliku u kojem je bia nije zamisliv bez povijesno ritkog momenta 91 kad je citav istocni blok nesta i samog Milosevica koji je bia pokretac svega u Jugoslaviji. U homogenim drzavama narod redovno bira stranke koje nude liniju najmanjeg otpora, par obecanja, nesto malo sinekurica i tjt. To je uvik tako. Nikad ti nije ni reakcionarna katolicka vlast dobila u stanju normalnosti. Cak ni u predratnoj Spanjolskoj. Doslovce su napravili najvecu mogucu koaliciju, tvoj dream coalition di imas monarhiste, konzervativce katolike, fasiste i big business i opet su jebeno izgubili i onda je Vidal okupia generale. Doslovno isto se desilo u Cileu, u Grckoj, itd itd. Pazi ovo. Franco je bia svjestan da bi moglo doc nakon njega do libtardizacije i za to je osobno groomao buduceg kralja za vlast. No kralj je ispa liberalni demokrat. Onda je napravia izbore. Na izborima su MOGLI pobjedit falangisti. Ali nisu! Dakle doslovno nitko nije tia desnicarstvo. Ni narod, ni kralj, jedino jedna jedina generacija vojske je imala taj svjetonazor i volju da na silu svih drzi u tome. A ni ta generacija vojske ne bi nastala da nije bia brutalan etnicki rat Spanjolske u njihovoj koloniji Maroku. Svi ukljuceni su bili brutalni. Vidal u svojoj biografiji pise o mesarenju civila. Slicni su i ostalo generali. To je bila jedna brutalna generacija Africanistas. Evo ti Svicarska redovno stavlja sva ova pitanja na referendume. Doslovce je narod odbio prakticki svaki desni prijedlog pa cak i ove fiskalne. Jedino sta je ja mislim proslo su neke simbolicke pizdarije protiv muslimana i minareta i vjerkog pokrivanja ali to je jer je percepcija Islama kao u esenciji desnicarske sile. Ono ceg se boje od Islama je proizaslo iz iste filozofskih pretpostavki ka i sve ostalo desnicarstvo. Prihvacaju eko sranja, covid sranja, lgbtqia sranja, odbili su limitirati broj stranaca, odbili su jace udaljavanje od EU, sad sve ukazuje da bi ukinili i vlastitu neutralnost samo da pokazu solidarnost Ukrajini. Stoga ja ne znam sta ti ocekujes i zasto. Odakle ti dolazi logika kojom osudujes i izdvajas Hrvate? Zbilja ne kuzim.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 03 lip 2023, 22:46 |
|
|
Jel mislis da Sjeverna Koreja uvede izbore da bi birali isto? Ne bi. Ono sta bi napravili, ne odma vjerojatno ali da nakon 3, 4, 5 izborna ciklusa je izabrali bi vlast koja bi dovela stanje na to da demografski kolapsiraju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 04 lip 2023, 04:24 |
|
|
Velebit je napisao/la: Stoga ja ne znam sta ti ocekujes i zasto. Odakle ti dolazi logika kojom osudujes i izdvajas Hrvate? Zbilja ne kuzim. otkud ti ideja da ja očekujem išta? Ja očekujem propast i nestanak Hrvata, vrlo brzo. Samo konstatiram da smo gori leftardi od Šveđana, što bi mi prije bilo iznenađenje. Ipak smo mi puno veća sirotinja od njih i prije 20 godina bi teško povrjarovao da ćemo biti lgbtwoke promiigrantski narod. Ali jesmo. najgori tip. E sad, što se tiče toga da je nrod protiv etnonacionalne države, to je danas očito tako. Ali primjeti da su gotovo sve države na svijetu ipak upravo etnonacionalne države. A one koje nisu da su često na rubu raspada, poput Belgije. Dakle etnonacionalizam je imao itekako snagu. Parlamenti Austorugarske ili Jugoslavije nisu mogli funkcionirati zbog etnoancionalizma upravo, on je pokopao niz imperija i multikultistana. Ono što se promijenilo je kulturni obrazac. Djelom zbog rasta standarda, djelom zbog trijumfa globalnog kapitalizma, djelom zbog dominacije SADa koji je na idejnoj razini bez etničkog obilježja (iako ga je suštinski imao donedavno). Etnonacionalizam je ideja za teška vremena, jer ljudima nudi sigurnost i slobodu unutar okvira nacionalne države. U dobrim vremenima ljudi podrazumijevaju sigurnost i slobodu, koju više ne vežu uz okvir nacije, nego čak ruše okvir misleći da su tako još slobodniji. U Europi padom razine sigurnosti dolazi do porasta etnonacionalizma. ponovno. Tribalizam će u Europi budunosti dosegnuti vjerojatno stare razmjere i kod domicilnih i kod došljaka. Samo će domicilni narodi biti u puno goroj poziciji nego su sada. Zato europski etnonacionaliti instinktivno navijaju za Rusiju, iako se rat može promatrati i kao sukob dviju etnija za teritorij, pri čemu su Ukrajinci najeuropskija etnija. Naime, Rusija je ta koja ruši status quo, Ukrajina ga brani. Rusija u ovom sukobu pretpostavlja povijesni i etnički princip principu "nepovredivosti granica", koji uz to što je licemjeran je potpun suprotan entonacionalnoj ideji. U budućoj, tribalnoj Europi, nitko neće htjeti "nepovredivost granica" i zarobljenost u administrativne okvire.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 04 lip 2023, 04:25 |
|
|
Velebit je napisao/la: Jel mislis da Sjeverna Koreja uvede izbore da bi birali isto? Ne bi. Ono sta bi napravili, ne odma vjerojatno ali da nakon 3, 4, 5 izborna ciklusa je izabrali bi vlast koja bi dovela stanje na to da demografski kolapsiraju. Kina nema izbore pa je demografski kolapsirala, Mongolija ima pa nije. to nije tako jednostavno
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 05 lip 2023, 17:34 |
|
|
To da smo ljeviji od Svedana je apsurdna glupost koja moze izac samo iz tvog filma koji te drzi sad a proc ce za tjedan dva. Po svim mjerljivim stavovima Hrvati su vise konzervativni, zatvorenoumni, tradicionalni, religiozni, rasno osvjesteni, militantniji i etnocentricniji od Svedana.
Svedska je rape capital of Europe i imaju afroazijatske vecine po citavim segmentima gradova. Oni su egzistencijalno ugrozeni i to nije odraz nekog balansiranog ili kvalitetnog narodnog duha da su nakon 40 godina lose politike konacno dali koalicijsku ulogu nekoj vrlo umjerenoj desnoj stranci.
SD ne zele van EU, NATO, nisu ni protiv imigracije, samo su da postojece imigrante asimiliraju prije nego opet otvore granice.
Osim tog, vidi se 'putting the woke away' potez s vrha. Ne nasjedaj da je to znak nekog 'budenja' ili 'narodu je dosta'. Radi se o tome da je elita shvatila da je LGBT pocela buditi zabu i da riskiraju da iskoci iz lonca.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 05 lip 2023, 17:47 |
|
|
divizija je napisao/la: Velebit je napisao/la: Jel mislis da Sjeverna Koreja uvede izbore da bi birali isto? Ne bi. Ono sta bi napravili, ne odma vjerojatno ali da nakon 3, 4, 5 izborna ciklusa je izabrali bi vlast koja bi dovela stanje na to da demografski kolapsiraju. Kina nema izbore pa je demografski kolapsirala, Mongolija ima pa nije. to nije tako jednostavno Mongolija je moguce najmanje reprezentativna nacija na zemaljskoj kugli. - medu najprostranijim zemljama - ima manje stanovnika od Hrvatske - populacija iznimno ukljucena u agrarni ruralni i cak nomadski nacin zivota TRECINA ljudi su primarna djelatnost - to su jebeni Mongoli sa mongolskom kulturom - uglavnom su Tengristi ili Budisti dodatni stupanj izolacije - izolirani su Altajom i Sibirom sa sjevera i pustinjom sa juga - nisu ni priblizno modernizirani vec kasne i cak unatoc tog, piramida in lose izgleda I da dodam, vidi se tvoja razocaranost Hrvatima. Ne znam sta postizes poricanjem iste. Imas potrebu da seres po Hrvatima da smo ovakvi onakvi. Ne krivim te previse jer i mene smeta sta je narod apatican i cinican. No vracam se na prethodnu tvrdnju i pitanje. Jel mi mozes navesti nacionalisticke rezime koji su dosli na vlast putem izbora kroz nacionalisticku platformu? Dakle bez da se radi o 'marsu na Rim', vojnom udaru, hiperinflaciji uz 30% nezaposlenih i reparacije, gradanskom ratu ili ljevicaru koji je closeted desnicar pa zajebe svih i ukrade Jobbikovo glasacko tilo. Dakle onako 'prsa o prsa' da je desnica dobila u drzavi koja je nama civilizacijski, tehnoloski i demografski bar donekle slicna?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 19 lip 2023, 15:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ima stila: Can you meet sex? I want fuck you, sex, sex, sex.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 28 lip 2023, 14:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kako su nasadili Fince maestralno. Ovi će plaćati silne milijarde za "branu prema Rusima" a Šveđani drkati kitu i biti sigurni. Ne troše novac, a kad zapuca neće dobiti atomske na glavni grad i ostale veće. Idealno za kukavice kakvi jesu. Daleko najodvratniji narod od svih Skandinavaca i sjevernjaka.
Amerikanci i CIA ne kuže njihov mentalitet jer su im strani. Bila bi potreba presretena direktna komunikacija sa dogovorom da skuže.
Sweden Police Give Permit to Koran Burning Near Stockholm Mosque
Komentar je trebao u biti ići na temu o Turskoj, ali znate već što hoću reći.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 10 srp 2023, 12:53 |
|
|
Citat: Nadam se da su švedski porezni obveznici to barem platili.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 11 kol 2023, 08:35 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 02 ruj 2023, 01:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37856 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovo je jedan od rijetkih filmova koji nije na engleskom koji sam u dahu pogledao. Ne znam koliko vam je bliska tematika ako niste rekreativci.
Evo, sviđa mi se Švedska zbog ovog filma.
U filmu je hinjski provučena i kritika političke korektnosti a i svojevrsni je poticaj razmnožavanju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 08:14 |
|
|
Švedski premijer zbog nasilja bandi pozvao u pomoć i vojsku https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sved ... /230929006Nista im ne vjerujem, same lazi To je najobicnija razmjena misljenja izmedju doktora i inzenjera
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Antijunak
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 10:01 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Švedski premijer zbog nasilja bandi pozvao u pomoć i vojsku https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sved ... /230929006Nista im ne vjerujem, same lazi To je najobicnija razmjena misljenja izmedju doktora i inzenjera Očito švedska policija i pravosuđe nisu najučinkovitiji kad ljudi uzimaju zakon u svoje ruke. Švedska je poznata po brojnim silovanjima. Obično su silovatelji migranti, a žrtve domaće žene. Da li je i ovdje takav slučaj ne znam jer se ne navode imena. https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... u-15379175
_________________ Attack of the Clones
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 10:10 |
|
|
Antijunak je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Švedski premijer zbog nasilja bandi pozvao u pomoć i vojsku https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sved ... /230929006Nista im ne vjerujem, same lazi To je najobicnija razmjena misljenja izmedju doktora i inzenjera Očito švedska policija i pravosuđe nisu najučinkovitiji kad ljudi uzimaju zakon u svoje ruke. Švedska je poznata po brojnim silovanjima. Obično su silovatelji migranti, a žrtve domaće žene. Da li je i ovdje takav slučaj ne znam jer se ne navode imena. https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... u-15379175Nisu policija i pravosuđe nimalo krivi jer je politika uselila gomilu bandita. Zločinci sjede u parlamentu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 10:20 |
|
|
Sto je sa Velebitom? Je li on trajno blokiran?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 ruj 2023, 10:25 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Problemi u Švedskoj, zdra'oo, zdra'oooooooo...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|