|
|
Stranica: 15/18.
|
[ 428 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 13:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 13:56 |
|
|
Griješiš tetac, to ti se čini kao sramota samo zato što si tako navikao, da navijači imaju povlašten status. Ali inače je to normalno da se zbog organiziranog udruživanja radi pravljenja nereda, nanošenja ozljeda, uništavanja imovine i sumnje na ubojstvo, obični građani zadržavaju u zatvoru.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 16:29 |
|
|
Ma kako da ne, vidimo kako su povlašteni. 100 ljudi drže po zatvorima zbog sumnje na ubojstvo od toga nijedan navijač aeka koji je vjerovatno i ubio nesretnika. Kako sam rekao na početku, ubojici 20 godina robije a ovi što su lupali izloge prekršajna i izgon. Nema ovo veze sa pravom. Milanoviću svaka čast na izjavi kao da je mene pitao.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 16:58 |
|
|
Vjerojatno će biti podnesene prekršajne prijave i zabrana ulaska u Grčku ali treba pričekati valjda pronalazak ubojice. Policija ne može pustiti osumnjičene dok je slučaj ubojstva neriješen. Možda može neke pustiti ali ja to osobno ne znam. Istraga je i nema dovoljno informacija.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 17:14 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Vjerojatno će biti podnesene prekršajne prijave i zabrana ulaska u Grčku ali treba pričekati valjda pronalazak ubojice. Policija ne može pustiti osumnjičene dok je slučaj ubojstva neriješen. Možda može neke pustiti ali ja to osobno ne znam. Istraga je i nema dovoljno informacija. Dobro čovječe jel ti vidiš šta se ovde radi? 100 Purgera zatvoreno bez dokaza, nijedan navijač aeka. 7 Purgera izbodeno a nijedan navijač aeka u zatvoru. Nemoj me jebat.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 17:16 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ti "Purgeri" nisu tamo uopće trebali biti. Svjesno su išli remetiti javni red i mir, spremni na krvavi sukob. Bez dobrog zatvora nikada se neće ta seljadija opametiti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 17:19 |
|
|
Kaže seljak.
Općenito dobro je seljaštvo.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 17:22 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Griješiš tetac, to ti se čini kao sramota samo zato što si tako navikao, da navijači imaju povlašten status. Ali inače je to normalno da se zbog organiziranog udruživanja radi pravljenja nereda, nanošenja ozljeda, uništavanja imovine i sumnje na ubojstvo, obični građani zadržavaju u zatvoru. Kao što vidimo za ubojstvo je pored niza Grka i Albanca osumnjičen 1 Hrvat. Ne njih 100. Zna se što normalna država radi u takvim slučajevima. Dobiva se prekršajna prijava i deportacija. Kao što je Hrvatska deportirala poljske huligane. Nismo histerizirali kao babe. Ali babizam je nova mainstream ideologija.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 17:26 |
|
|
Jedno je istina a drugo su pretpostavke.
Pretpostavke su majke svih zajeba. Zato sačekajmo istragu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 18:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
U posebnom reagiranju na članak u talijanskoj tiskovini potpredsjednik Zrinjskog Amir Gross Kabiri, koji se deklarirao kao Židov i izrealski biznismen, rekao je kako neće dopustiti narušavanje ugleda Zrinjskog te da prema tavim pojavama neće imati tolerancije. Ocijenio je kako je današnji HŠK Zrinjski sve suprotno od navedenog u članku Gezzata dello Sport. “Zrinjski je simbol inkluzivnosti, izvrsnosti i različitosti i ponos je Mostara i BiH te će ostati vjeran svojim vrijednostima. Mogu vas uvjeriti, kao član ove zajednice već nekoliko godina, kao Židov iz Države Izrael, da prošlost nikada neće biti zaboravljena”, rekao je Kabiri.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 19:06 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10938 Lokacija: No Country for White Men
|
----
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 kol 2023, 21:19 |
|
|
Reconquista je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Griješiš tetac, to ti se čini kao sramota samo zato što si tako navikao, da navijači imaju povlašten status. Ali inače je to normalno da se zbog organiziranog udruživanja radi pravljenja nereda, nanošenja ozljeda, uništavanja imovine i sumnje na ubojstvo, obični građani zadržavaju u zatvoru. Kao što vidimo za ubojstvo je pored niza Grka i Albanca osumnjičen 1 Hrvat. Ne njih 100. Zna se što normalna država radi u takvim slučajevima. Dobiva se prekršajna prijava i deportacija. Kao što je Hrvatska deportirala poljske huligane. Nismo histerizirali kao babe. Ali babizam je nova mainstream ideologija. To je bilo dosad i tako smo navikli, ali sad, nakon što se desilo ubojstvo, a da ima pameti ne bi se čekao smrtni slučaj , navijači bi kao i svi ostali građani, za razbojstva, uništavanje imovine, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, pa na kraju i ubojstva, dobivali zatvorske kazne, a ne bi bili deportirani nakon prospavane noći, kako bi se mogli hvaliti svojim uspjesima.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 kol 2023, 01:05 |
|
|
Pa neka odgovara taj koji je počinio ubojstvo moronu jedan ako ga ta nesposobna policija identificira. Neće 100 ljudi ležat zbog toga i propusta policije. Imaš opake predrasude i praviš se glup. Koja je tvoja logika? Ležat će sad njih 100 do mjeseca limburga.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 kol 2023, 01:21 |
|
|
Reconquista je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Griješiš tetac, to ti se čini kao sramota samo zato što si tako navikao, da navijači imaju povlašten status. Ali inače je to normalno da se zbog organiziranog udruživanja radi pravljenja nereda, nanošenja ozljeda, uništavanja imovine i sumnje na ubojstvo, obični građani zadržavaju u zatvoru. Kao što vidimo za ubojstvo je pored niza Grka i Albanca osumnjičen 1 Hrvat. Ne njih 100. Zna se što normalna država radi u takvim slučajevima. Dobiva se prekršajna prijava i deportacija. Kao što je Hrvatska deportirala poljske huligane. Nismo histerizirali kao babe.
Ali babizam je nova mainstream ideologija. Tako je. Jedna obična policijsko-pravosudna akcija bez puno govora. Nikakve mržnje prima Poljaciman, nikakvo ocrnjivanje poljskog naroda i države. A Grci onamo montiradu izmišljene stvari onako kako su to činili TV BG, TV NS i srpska TV Priština 1991. godine.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 25 kol 2023, 21:45 |
|
|
"U zoru me sestra našla u dvorištu i rekla mi: 'Dijete je jako pretučeno.' Otišla sam u bolnicu i tamo sam poludjela. Bio je dijete s osobnošću, s vjerom, čitao je Evanđelje. Volio je AEK", rekla je.
kao da čitam onog periša komu je mali narkoman zaglavio u begešu, ili mater nekog afroameričkog dilera.
“he dindu nuffin. went to chuurch every sunday”
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 27 kol 2023, 01:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 27 kol 2023, 11:08 |
|
|
Citat: Panathinaikosovi navijači optužili AEK-ove: ‘Istinu dobro znate da skrivate ubojicu’Tijekom utakmice Panathinaikosa i Volosa, koja je završila rezultatom 3:0, u prvenstvu Grčke, navijači Panathinaikosa poslali su dvije jasne poruke oko sukoba Bad Blue Boysa i navijača AEK-a, u kojem je poginuo jedan grčki navijač. Gate 13, navijači Panathinaikosa, koji su naziv dobili po ulazu na stadionu-ulaz 13, poslali su poruke: “Istinu dobro znate da skrivate ubojicu” (riječ ‘ubojicu’ pofarbali su u žuto, boje AEK-a)“Kacige, molotovljevi i noževi – vi nevinašca igrate prljavim rukama” (riječi ‘prljave ruke’ su ofarbali u žuto, također zbog boja AEK-a)Podsjetimo, grčka policija pokušava otkriti tko je ubio 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa tijekom nereda koji su se dogodili u Ateni prije dva tjedna. 102 hrvatska državljanina, većinom pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys, čeka rasplet situacije u istražnim zatvorima diljem te države. Bad Blue Boysima podrška je inače stizala sa svih strana, a informacija da je ubojica grčki državljanin pojavljivala se nekoliko puta. https://narod.hr/sport/panathinaikosovi ... te-ubojicu
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 27 kol 2023, 15:28 |
|
|
Privitak/ci: |
Kanaderi poslani kao pomoć Grčkoj vraćaju se u Hrvatsku 'Pravi prijatelji poznaju se kad je najteže'.png [ 56.12 KiB | Pogledano 3838 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 14 ruj 2023, 09:18 |
|
|
Grčki cigani
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 18 ruj 2023, 16:30 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 19 ruj 2023, 19:42 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 ruj 2023, 13:06 |
|
|
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 ruj 2023, 15:17 |
|
|
Privitak/ci: |
U Zagreb iz Atene iznenada stigao nalog ‘Smjesta uhitite te ljude i izručite ih u Grčku!‘.png [ 41.52 KiB | Pogledano 3122 put/a. ]
|
Velika akcija policije u Zagrebu U tijeku uhićenja Bad Blue Boysa zbog nereda u Ateni!.png [ 40.94 KiB | Pogledano 3122 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 ruj 2023, 21:29 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 602 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Majku im jebem izdajničku
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 25 ruj 2023, 21:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|