|
|
Stranica: 1570/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 lis 2023, 19:56 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lijepi moj suncopek, kako si ti meni labilan.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 lis 2023, 20:11 |
|
|
Svarog je napisao/la: Citat: Nešto dugo vremena ne pišete o svemoćnim kindžalima, kalibrma, suhojima, k-53, milovima, nema više bajki o suncopeku, tor, pancirima, s-400, t-90... Potrošili ih Rusi ?! Nemoj opet , pobogu. Fino sam ti objasnio . Ne znam jesu li ih potrošili, ali očito su zalihe presušile, ovdje se tvrdilo suprotno. Hipersonični projektili se pokazali neučinkoviti tamo gdje je bila angažirana moderna PZO, o krstarećim projektilima sa turbofan motorima da ne govorimo. Manje efikasni dronovi još probijaju pzo, jer zbog svoje platične konstrukcije i betonske bombe su nevidljivi radarima na većoj udaljenosti. Objašnjenje Ruskih zaliha leži u stotinama kontejnera koji svaki mjesec preko Kaspijskog mora iz Irana putuju ka RF. Vidimo istu aktivnost i na dalekom istoku iz S.Korejskih luka, ka obližnjim ruskim. Možda te nepresušne ruske zalihe možemo objasniti neeksplodiranim ubojitim sredstvima koja nisu proizvedena u SSSR / RF? Zemlje kojima su ratne rezerve svedene na kritičanu razinu počinju uvoziti vojnu opremu.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 19 lis 2023, 20:29 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Niko Komadina je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Potrošili ih Rusi ?! Nemoj opet , pobogu. Fino sam ti objasnio .
Ne znam jesu li ih potrošili, ali očito su zalihe presušile, ovdje se tvrdilo suprotno. Hipersonični projektili se pokazali neučinkoviti tamo gdje je bila angažirana moderna PZO, o krstarećim projektilima sa turbofan motorima da ne govorimo. Manje efikasni dronovi još probijaju pzo, jer zbog svoje platične konstrukcije i betonske bombe su nevidljivi radarima na većoj udaljenosti. Objašnjenje Ruskih zaliha leži u stotinama kontejnera koji svaki mjesec preko Kaspijskog mora iz Irana putuju ka RF. Vidimo istu aktivnost i na dalekom istoku iz S.Korejskih luka, ka obližnjim ruskim. Možda te nepresušne ruske zalihe možemo objasniti neeksplodiranim ubojitim sredstvima koja nisu proizvedena u SSSR / RF? Zemlje kojima su ratne rezerve svedene na kritičanu razinu počinju uvoziti vojnu opremu.Možda . A možda i zato , što planetu očekuje bar deset jako zayebanih godina.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 10:39 |
|
|
Uništeno:
4 Mi-8 5 Ka-52
Oštećeno:
4 Mi-8
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 11:33 |
|
|
daramo je napisao/la: Jest rat najbolje pomiruje, stvarno će čovjek svašta čuti.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 11:38 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Prestani stavljati sadržaj ubijanja i sakaćenja ljudi. Zašto? Pa ovo je tema za rat gde čovek da dođe do tih informacija ako ne ovde. Ne stavlja na sport.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 11:47 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Mar-kan je napisao/la: Debakl..
Cekam da onaj "nezavisni" ruski bot i klaun historylegends objavi video o ovim gubitcima
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 12:04 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Prestani stavljati sadržaj ubijanja i sakaćenja ljudi. Zašto? Pa ovo je tema za rat gde čovek da dođe do tih informacija ako ne ovde. Ne stavlja na sport. Ovo je forum, a ne ludnica. Pitaj se gdje pripadaš.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 13:46 |
|
|
Završena je era mujgurske dominacije sa odbojkom u sjedalici. Primat preuzimaju Hoholi. Čim dobiju otpusne liste sa ortopedije i dok ih malo kouči ne uveDŽbaju. Najjebeniji je AS servis s tla
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 13:47 |
|
|
Kako si odvratan
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 13:51 |
|
|
Zašto
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 13:53 |
|
|
Ovdje ionako svi navijaju za ravnanje protivnika glajder bombama od po pola tone Ko preživi ide u reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 16:06 |
|
|
Ukrajinska Vrhovna rada usvojila zakon o zabrani kanonske Ukrajinske pravoslavne crkve. Patrijarh Kiril: Progon viševekovne ruske kulture i njeno ukidanje je jedan od načina da se uništi kanonska UPChttp://www.nspm.rs/hronika/ukrajinska-v ... alphabet=lDakle, ko pita vernike sta zele... Za nadati se da ce negde ocuvati plamicak vere, makar u svojim kucama, do konacnog oslobodjenja celog kanonskog prostora UPC.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 16:36 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Uništeno:
4 Mi-8 5 Ka-52
Oštećeno:
4 Mi-8
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 16:51 |
|
|
Ozbiljan udarac trupama na terenu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 16:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39431 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Navodni Poslanik je napisao/la: daramo je napisao/la: Jest rat najbolje pomiruje, stvarno će čovjek svašta čuti. Naravno da će biti moguće takvo pomirenje kad Rusi kapituliraju u Ukrajini. Onda će se normalizirati odnosi Kijeva i Moskve za koje desetljeće.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
pravovjerni
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 17:10 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Debakl..
Cekam da onaj "nezavisni" ruski bot i klaun historylegends objavi video o ovim gubitcima Neće ni objaviti. Smeće kome sam ja pisao nedavno, u odgovoru skreće temu rata na druge stvari. Slični kao onaj bradati Weeb Union. Kad su Ukrajinci gubili tehniku snimaka, slika na sve strane, udarni naslovi. Kada Rusi imaju debakl jedva pomene. Po njima su Ukrajinci pred kapitulacijom.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 17:11 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25730 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
daramo je napisao/la: [ Naravno da će biti moguće takvo pomirenje kad Rusi kapituliraju u Ukrajini. Onda će se normalizirati odnosi Kijeva i Moskve za koje desetljeće. Znači nikad. Hajd dobro...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 17:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: daramo je napisao/la: [ Naravno da će biti moguće takvo pomirenje kad Rusi kapituliraju u Ukrajini. Onda će se normalizirati odnosi Kijeva i Moskve za koje desetljeće. Znači nikad. Hajd dobro... Što bi rekao Bond, Džemo...nikad ne reci nikad
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 20 lis 2023, 18:32 |
|
|
TOS odletio u zrak, isto kraj avdiivke
Ruski masakr u avdiivci se nastavlja punom parom
Zalužni u avdiivci
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 lis 2023, 07:33 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 lis 2023, 09:23 |
|
|
Uskrsno Zalužni nakon što su ga ubili u Bahmutu
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 lis 2023, 13:36 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Volodimir izgleda počeo da strelja Ukrajince koji odbijaju da budu genetski modifikovana zapadna , proksi junetina .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 lis 2023, 13:53 |
|
|
Zar on nije gay, lgbt, peace i ti fazini?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 lis 2023, 15:58 |
|
|
Svarog je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Tehnološki i organizacijski zapad je superioran
Nekad bilo . Anulirano . Šta je anulirano?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|