|
|
Stranica: 1575/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 09:22 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kako napreduje putinov i zelenskijev pokolj ruskih i novoruskih mladića? Jeste bacili drkicu na scene međusobnog ubijanja?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 10:06 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Čuj to novoruskih, otkad si se ti prebacio na rusku stranu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 14:47 |
|
|
To što nisam dao podršku caru Putinu vi ste shvatili kako sam antiruski nastrojen, mrzim Ruse? Do vas je i vaše isključivosti što slabo kužite. Ponoviti ću debil Putin je ovo mogao riješiti i bez rata, imao je dovoljno sredstava za kupiti sve utjecajne Ukrajince. Mnogo jeftinije od katastrofalno loše pripremljene SVO koja se pretvorila u najkrvaviji međuslavenski i pravoslavni rat u povijesti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 15:23 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 15:38 |
|
|
To je normalna pojava za ovo doba u zemunicama. I u naše su se sklanjali. Poljski miševi i vuluharice nisu problem kao pacovi koji hoće ugristi, prenose šugu i niz drugih zaraznih bolesti. Zašto misliš kako se isto ne događa u ruskim zemunicama?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 16:40 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: To je normalna pojava za ovo doba u zemunicama. I u naše su se sklanjali. Poljski miševi i vuluharice nisu problem kao pacovi koji hoće ugristi, prenose šugu i niz drugih zaraznih bolesti. Zašto misliš kako se isto ne događa u ruskim zemunicama? Bilo ih je i kod nas , ali ne u ovolikom broju . Kako čujem , miloni su u pitanju . Događa se i kod Rusa , naravno . Ali šta misliš ko je više ukopan , u zemunicama i tranšejama još od 2014. ? U Avdijeviki ih naprimjer ima više nego Japanaca u Tokiju . Kako god ,vjerujem da će Volodimir izaći na kraj sa njima , poslaće im Biden i mišomora . Ali sve su prilike da će Avdijevku Rusi deratizovati , Volodimir neće stići da to odradi .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 17:36 |
|
|
Normalno da ce biti najezda kada imaju obilje hrane zbog nepokošenih pšeničnih polja i nedostatka predatora koji su pobjegli od detonacija. Podjednako su svi ukopani, čak mislim kako su ukrajinci slabije, od rusa.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 17:37 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Zašto misliš kako se isto ne događa u ruskim zemunicama? To i jesu prikazane ruske zemunice...
Zaziva se deratizacija Avdiivke..neke već dobrano deratizuju.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 17:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Zašto misliš kako se isto ne događa u ruskim zemunicama? To i jesu prikazane ruske zemunice...
Zaziva se deratizacija Avdiivke..neke već dobrano deratizuju.
Vidio sam po uniformi, no odustao sam tvrditi, jednostavnije je pustiti poglupe ljude da se valjaju u kaljuži propagande.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 17:45 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Vidio sam po uniformi, no odustao sam tvrditi, jednostavnije je pustiti poglupe ljude da se valjaju u kaljuži propagande. Vidio sam taj video neki dan jer pratim ovog Osinta, pa kad je već potegao taj "argument" i jedva dočekao da se naruga ukrajincima, kao i željama za "deratizacijom" istih, da vidi da to ne ide baš tako lako u 3dnevnoj SVO.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 19:59 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Ova prepiranja oko štakora dobro oslikavaju tu podjelu na tabore prorusa i rusofoba. Valjda je miševima i štakorima svejedno u čije rovove i zemunice ulaze. Da, samo što (neki) prorusi potežu te miševe kao dokaz ukrajinske propasti. Plus metafora uništavanja ukrajinaca. Ali ti si, kao neutralac, to i sam skužio.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 22:04 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Da, samo što (neki) prorusi potežu te miševe kao dokaz ukrajinske propasti. Plus metafora uništavanja ukrajinaca. Ali ti si, kao neutralac, to i sam skužio. Pa i ti si lijepio snimke da dokažeš da su štakori kod Rusa, tako da si dio toga.. Taj snimak sa miševima je od prije par dana, mogao sam ga zalijepiti tada i likovati da rusi propadaju, ali ce ih ukrajinci prije toga deratizirari itd. I gle čuda, kad prorus to objavi praviš se mutav? A vidiš moj "demant"? Quraz si ti neutralan.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 22:09 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Gospon_Bobo je napisao/la: Ova prepiranja oko štakora dobro oslikavaju tu podjelu na tabore prorusa i rusofoba. Valjda je miševima i štakorima svejedno u čije rovove i zemunice ulaze. Da, samo što (neki) prorusi potežu te miševe kao dokaz ukrajinske propasti. Plus metafora uništavanja ukrajinaca. Ali ti si, kao neutralac, to i sam skužio. Pretpostavljam da na mene misliš . Gdje si u moja dva komentara o toj najezdi glodara prepoznao metaforu ? Baci na hastal , još uvjek su tamo . Smisao mojih komentara je bio , da se pored svega što se dešava , može desiti i mišja groznica . Čak sam napiso ''vjerujem da će Volodimir izaći na kraj sa njima , poslaće im Biden i mišomora . Ali sve su prilike da će Avdijevku Rusi deratizovati , Volodimir neće stići da to odradi '' PS Šta tu nije u redu ? Pa i neće , Avdijevka će uskoro pasti . Bi li stavio pare , da neće ? ( pribilježi )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 23:26 |
|
|
Šta je Srbi? Je li Avdivka pala?
Koliko ste svršavali zbog jednog zauzetog brda, ali džabe vam je Avdivka se i dalje junački drži!!
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 23:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 lis 2023, 23:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lis 2023, 12:57 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
U Volnovakhi, naselju u Donjeckoj oblasti mućki ubijeno 9 članova jedne obitelj u svome domu (dok su spavali), navodno Rusi ali čeka se potvrda.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Aquinas_
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lis 2023, 13:31 |
|
|
U štakorluku su i jedni i drugi. Čudi me da neki navijaju za što veći pokolj ili jednih ili drugih. Jedino ako ste Musliman, onda shvaćam.
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lis 2023, 13:52 |
|
|
Kako napreduje putinov i zelenskijev pokolj ruskih i novoruskih mladića? Jeste bacili drkicu na scene međusobnog ubijanja?
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lis 2023, 13:57 |
|
|
Još nisi čuo da je ovaj rat da se spriječi još veće krvoproliče
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lis 2023, 19:38 |
|
|
Zašto bi himarsom gadjali iz vrtica? To nije minobacač, nego vozilo teško preko 10 tona.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lis 2023, 21:56 |
|
|
Svi gamechangeri na jednom mjestu
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 30 lis 2023, 23:06 |
|
|
Uglavnom Perun (slavenski bog oluje sa adresom u Australiji) sumirao sve što smo pisali ovdje, mitomaniju i razbijanje iste.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 lis 2023, 00:05 |
|
|
Ludi Putin šalje vlastite momke u smrt, što od neprijateljske vatre to od vlastitih gusjenica i kotača
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 lis 2023, 00:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25730 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Niko Komadina je napisao/la: Ludi Putin šalje vlastite momke u smrt, što od neprijateljske vatre to od vlastitih gusjenica i kotača
Opet Arma 3? Gori si od mene.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|