|
|
Stranica: 16/25.
|
[ 610 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Revizija
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 20:50 |
|
|
Sayeret Matkal je napisao/la: Sarajka je širila mržnju u stilu Šešelja na klixu, kao prvo će riješiti Hrvate koji su manjina i napraviti od Federacije svoju državu. Nešto kao onaj COD s forum.hr-a koji je svoje 3 jedva punoljetne kćeri vodio na glasanje za Komšića. Danas? Danas poziva na mir Nema ništa gore od ovih regionalnij pomiritelja , po džamijskoj meri .
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 20:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38993 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
MiB je napisao/la: Karabaja je napisao/la: U Europi, svaki put kad zaseru, javlja se fašizam kao zaštitnik Europe. A vidim, Hrvati kao prljavi slaveni moraju se posebno dokazati gospodarima. Neka, ćerat ćemo se, šta fali, pa nema vas 100 miliona nego 3. Pa i ti si Hrvat. On je čisti Turčin a ne prljavi Slaven poput Hrvata i Srba.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 20:55 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4162 Lokacija: Granica je na Drini!
|
daramo je napisao/la: MiB je napisao/la: Pa i ti si Hrvat.
On je čisti Turčin a ne prljavi Slaven poput Hrvata i Srba. Nije, dobar je dečko koji vas trola na forumu.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38993 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ma ja poznati muslimanski antifašizam koji Slavene smatra prljavom nižom rasom, oni su Ilirogoti dobri Bošnjaci. Puna im usta fašizma i nabijanja istog Europi na nos a trenutno najveći fašisti u Europi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: U tome i jest stvar, nećemo se ćerat. U slučaju sukoba nema linije sukoba, cijeli Bošnjakistan je na tacni. Točkasto biranje ciljeva, mostovi, komunikacije, nikakvo vozilo se ne može koristiti, i posebno anti-trezorske bombe za one koji misle sigurno je u trezoru. Ćeranje se svodi na ne znam odakle me je pogodilo. Ni čuo ni vidio, a već u dženetu. Ne bih ja kacio ovo. Fancuzi i Britanci su se tamo propisno izbrukali jer su za tri nedelje potrosili sve rakete koje su imali pa su morali da zovu Amere u pomoc. https://www.washingtonpost.com/world/na ... story.htmlTo je lekcija i za vas koji stalno tupite o Rafalima. Jesu oni lepi ali nece nista resiti. Mora cizma da zagazi u blato.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:11 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4162 Lokacija: Granica je na Drini!
|
NSOS je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: U tome i jest stvar, nećemo se ćerat. U slučaju sukoba nema linije sukoba, cijeli Bošnjakistan je na tacni. Točkasto biranje ciljeva, mostovi, komunikacije, nikakvo vozilo se ne može koristiti, i posebno anti-trezorske bombe za one koji misle sigurno je u trezoru. Ćeranje se svodi na ne znam odakle me je pogodilo. Ni čuo ni vidio, a već u dženetu. Ne bih ja kacio ovo. Fancuzi i Britanci su se tamo propisno izbrukali jer su za tri nedelje potrosili sve rakete koje su imali pa su morali da zovu Amere u pomoc. https://www.washingtonpost.com/world/na ... story.htmlTo je lekcija i za vas koji stalno tupite o Rafalima. Jesu oni lepi ali nece nista resiti. Mora cizma da zagazi u blato. Naravno Hrvatski vojnik je tu da to riješi nakon što Rafali otklone opasnost u zraku i stave pod kontrolu bitne logističke i zapovjedne centre.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:13 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
NSOS je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: U tome i jest stvar, nećemo se ćerat. U slučaju sukoba nema linije sukoba, cijeli Bošnjakistan je na tacni. Točkasto biranje ciljeva, mostovi, komunikacije, nikakvo vozilo se ne može koristiti, i posebno anti-trezorske bombe za one koji misle sigurno je u trezoru. Ćeranje se svodi na ne znam odakle me je pogodilo. Ni čuo ni vidio, a već u dženetu. Ne bih ja kacio ovo. Fancuzi i Britanci su se tamo propisno izbrukali jer su za tri nedelje potrosili sve rakete koje su imali pa su morali da zovu Amere u pomoc. https://www.washingtonpost.com/world/na ... story.htmlTo je lekcija i za vas koji stalno tupite o Rafalima. Jesu oni lepi ali nece nista resiti. Mora cizma da zagazi u blato. Tkoji bedaki su postale nekoć imperijalne super sile. Danas čitam da brod VB u Crvenom moru NEMA STRELJIVA, RAKETA....samo se vozao, tko ribarska barka. Osirotel Zapad osim SADista....zato i kolektivna panika i histerija....znaju da su tigar od mokrog papira.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:19 |
|
|
Kad ti jave da su rafali ostali bez streljiva i da sad treba da se ide s puskama protiv gazija:
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kad ti jave da su rafali ostali bez streljiva i da sad treba da se ide s puskama protiv gazija:
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1034 of 2558 - 40.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:21 |
|
|
Aj ne budi dosadan Karabaja. Razumijem da se morate hrabriti kad ništa drugo nije preostalo ali mi dolazimo kako god bilo. Neki u Novi Zeland, a neki kod tebe. Ima nas za sve pokrit.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:24 |
|
|
Kaze momak bolje na Novi Zeland nego na Novi Šeher
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:27 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Aj ne budi dosadan Karabaja. Razumijem da se morate hrabriti kad ništa drugo nije preostalo ali mi dolazimo kako god bilo. Neki u Novi Zeland, a neki kod tebe. Ima nas za sve pokrit. Taktika je Hrvatima će nestati streljiva.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1034 of 2558 - 40.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:33 |
|
|
Nebula je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ratovati se neće na tlu Amerike, Rusije i Kine, ali na tlu svih ostalih država potencijalno može. Svih ostalih veliš? Ukrajina upravo vodi svoj PRVI rat za nezavisnost. NATO zemlje joj pomažu ali ne direktno. Rat u Ukrajini nije ništa drugo nego zapadni projekt dodatnog slabljenja Rusije. Nekada su Rusi i Ukrajinci bili isti narod tipa Srbija i RS a sada su smrtni neprijatelji. Ruski uticaj značajno pomjeren prema istoku. Velika pobjeda zapada. BTW, Putin ne smije ni pitati Ruse iz Moskve i St. Petersburga da ratuju već mobilizuju manjine po vokujebinama. A ti vjeruješ da će Hrvati iz Zagreba skakati po bosanskim planinama? Zagreba u kojem pobjeđuje "možemo" I uopšte vjeruješ da će Hrvatska (članica NATO saveza) avionima raketirati Bošnjake koji su uz Hrvate glavna granica prema proruskim Srbima. A Hrvatska potpuni 100% vazal USA koja insistira da BH Gas upravlja hrvatskim plinom i sabotira dogovor da Hrvati imaju legitimnog člana predsjedništva. Svi ratovi koji se trenutno vode (Ukrajina, Izrael, Jemen itd) su ratovi istoka i zapada. I u svakom pobjeđuje zapad. Ovdje su istok Srbi i SDFA Bošnjaci a zapad Hrvati Hrvatske i trojka Bošnjaci. Zapad je iz vlasti izbacio SDFA Bošnjake a trenutno je glavna dilema je li HDZ BiH na strani zapada ili istoka. Ne znam jesi li primjetio ali trenutna najveći sukob u BiH imaju USA i HDZ BIH. Kifla jesi li to ti ?
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:36 |
|
|
K..M je napisao/la: Tkoji bedaki su postale nekoć imperijalne super sile.
Danas čitam da brod VB u Crvenom moru NEMA STRELJIVA, RAKETA....samo se vozao, tko ribarska barka.
Osirotel Zapad osim SADista....zato i kolektivna panika i histerija....znaju da su tigar od mokrog papira. Ne znam za Engleze ali Talijani rekose da im mornarica ima ukupno 63 rakete, a da SAD u jednom talasu napada na Hute ispale preko 80. A italijanska mornarica bi trebala da je medju prvih 10 u svetu i cetvrta u NATO. https://www.ilfoglio.it/esteri/2024/01/ ... --6064291/
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zato sto si ti danima tvrdio kako ste vi i Srbi partneri MZ i USA na Balkanu. Da ce MZ prisiliti Kosovare na ustupke Srbima a nas na ustupke vama. I?
Pratis li stanje? Ja bih. Isto vam se pise.
Ne znam gdje ti pratiš. Naši prijatelji Amerikanci su nam upravo prodali borbene vrtolete Black Hawk, koje i sami koriste. Najbolje što imaju dijele s nama. samo probrana ekipa ima pristup. Sljedeći u nabavci je jurišni helikopter AH-1Z Viper Znači, ni Amerikanci danas nemaju ništa bolje od toga, najnovija tehnologija, predstavljen 2000, dokazan u borbi protiv radikalnih islamista. Ja kao Hrvat sam u američkom programu Global Entry, gdje od Europljana pristup imaju još samo Englez, Švicarac, Nijemac i Nizozemac. Francuz ili Talijan nisu tu a mi jesmo. I Hrvatsku uspoređuješ sa Srbijom, ženo dođi sebi. U jebote ovo je znakovito! Znaci te manje zemlje koje nemaju svoju industriju + special relationship(englez) plus vazal(njemacka). Ovi sto imaju svoju proizvodnju talijani i francuzi tu nisu(normalno) al sa njima imamo strateske sporazume a najbolje smo od njih vec nabavili
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:43 |
|
|
O Hrvatu, brate Kažu da kupuješ granate Reci da istina nije Da lažu Zli jezici
Hrvatu, brate Mi što smo bili Kao dvije šine od pruge Što su ih gazili Zar ćemo pucati jedni na druge?
Hrvatu brate Zar od moje ruke Da poteče krv tvoja Poštedi me te muke I tog bola Što preplavit ce prsa moja
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mi nemamo nista sa Srbima na Kosovu. No vi dijelite istu sudbinu!
Laku noc! Bilo mi je zabavno! Laku noć. Lijepo spavaj, da ljepše sanjaš evo ti budući hrvatski vrtolet koji će čuvati Bosnu u nemirnim vremenima. Jest lijep jebo mater svoju lijepu!!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:45 |
|
|
Bila je i Putinova karta europe 2030. Na njoj nema ni Bošnjaka, ni Bosne.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:47 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Trend u regionu i Evropi
Hrvatski premijer Andrej Plenković takođe je najavio vraćanje obaveznog vojnog roka po svršetku srednje škole, a debata u Hrvatskoj slična je onoj u Srbiji. Najave stižu i od "Samoopredeljenja" Albina Kurtija koje vlada na Kosovu.
"Bilo bi dobro da svaka mlada osoba bude spremna na sve, ako se država suoči s bilo kakvim sukobom", kaže nam jedan mladić u Prištini. Drugi pak kaže: "Smatram da bi bilo razumnije da svi imaju slobodan izbor, a ne da se to forsira ili nameće."
Kako je DW već pisao, niz evropskih država je u posljednjih desetak godina vratio obavezno služenje vojnog roka. Ukrajina i Litvanija su to učinile poslije aneksije Krima, Švedska od 2018, Latvija od ove godine. U Norveškoj i Danskoj je vojska obavezna, ali bude dovoljno dobrovoljaca da se popune snage, pa niko na kraju nije primoran da ide. I u Njemačkoj se živo raspravlja o vraćanju obaveznog vojnog roka.
DW očito ne zna da su i bosanski suniti zauzeti sa pripremama. Već su se prebrojali, a obuka se provodi u lovačkim i airsoft klubovima diljem 23%. Barem oni koji još nemaju termin u njemačkoj hambasadi. Postoje i određeni pojedinci poput ministra obrane tzv BiH koji smatraju da bi se i “bosna” trebala naoružati ali nije jasno točno kako.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Srbi ce za vama partnerima u BiH pustiti vodu! Vrlo skoro. A onda ce se fokusirati na Viroviticu, Karlovac i Karlobag. Te ti progutati Slavoniju. A? Sta mislis o tome?
Pretpostavljam da će Republiku Srpsku ostaviti vama, a “koncentrisati” resurse na Karlobag. taman kad sam mislio da sam se ismijao za veceras hahahhaha koji si ti junkie!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 21:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59612 Lokacija: DAZP HQ
|
Ceha je napisao/la: Bila je i Putinova karta europe 2030. Na njoj nema ni Bošnjaka, ni Bosne. po toj mapi Putin je pola Mađar, pola ustaša.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 22:06 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Neslužbena himna Hrvatskih snaga u slijedećem ratu. aj dobro sad kad je umirovljen i neaktivan mozemo vam i otkrit! Frontman ovog banda je korisnik BBC.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 22:30 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Uvjek su kolonijalne postrojbe radile krvav ratni posao za gospodu i gašpare. Bili ste nekoć
proxi Wiene....
tko danas Ukri.....
a i ludi Srbi...tj Cincari nas uvaljali 1914.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 22:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59612 Lokacija: DAZP HQ
|
tko su ti tcincari?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Svi se naoružavaju za svjetski rat, Bošnjo uz nargilu održava vatru antagonizma s oba susjeda Postano: 29 sij 2024, 22:39 |
|
|
Trebamo otvoriti tvornicu streljiva u Hrvatskoj pod hitno. Ako ćemo puno trošiti, a hoćemo najbolje da se to proizvodi u Hrvatskoj. Nepalci mogu raditi, a komšije će primati isporuke.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|