HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 sij 2025, 19:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 350 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Primila se dova za drugim poluvremenom
PostPostano: 19 vel 2024, 12:59 

Haram je napisao/la:
Jos jedna tema koja sluzi milovanju najdrazeg i tepanju mu kako je veliki i sirok, mocan.

Meni je prije dusha bilo da mi ga miluju trebe i da mu tepaju kako je pepi i fini. Al prosla me i ta faza.

(prije nego sto me pocnete osudjivati, razmislite, na ovom forumu postoje ljudi koji vole da lizu zenska stopala!)

Ti si se prije par godina hvalio s onom psihoticnom Sarajkom kako su ti preci muslimani pohodili na Beč.
Prije 9 godina, 2015, tad si bio profil - granica.

Sikter mujo

Vrh

PostPostano: 19 vel 2024, 13:19 

Leeendo!
Ne daj Bosnu!!

slika

Vrhunac muslimanskog protesta. Potpuna eutanazija.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2024, 13:43 

Malo ste zastranili.

Računica je vrlo jednostavna, nema govora o vladavini jednog naroda nad ostala dva. Zvali se oni Bošnjaci,Srbi ili Hrvati.

Sve ostalo objesite mačku o rep.

Konfederacija, treći entitet, pripajanje Federacije Hrvatskoj su odgovarajuće opcije.

Održavanje sadašnje BiH na životu je također moguće,uz legitimnog predstavnika Hrvata u BiH i podjelu vlasti kako je i dogovoreno.

Građanska, unitarna, centralizirana, vladavina islamske manjine nad kršćanskom većinom se neće nikad dogoditi.

'Ko te ne zna, a ne voli !

Vrh

PostPostano: 19 vel 2024, 14:06 

Mi to znamo, ali muslimani ne znaju.

Racunica u BiH je jasna da jasnija ne moze biti, ili ce biti dovoljno siroka za sva tri naroda, onako kako oni zele. Ili je nece biti.

Centraliziranu gradjansku mogu u trokutu graditi, Visoko ili Gracanica mogu biti multietnicke mahale sa sve ilahijama i kasidama, to nikoga ne interesira.

Ali od hrvatskih i srpskih krajeva, islamsku graditi nece. Pa kako im volja, sto prije prihvate bice im lakse.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2024, 16:37 

Segrt Hlapic je napisao/la:
Gladius je napisao/la:

Nacije i vjere su socijalni konstrukt i ubleha.
Ako je netko spreman da živui ublehu i da nije manipulator koji se bogati na naivnosti siromašnih, neobrazovanih i mentalno udarenih, nemam ništa protiv sve dok ne dira mene.
U ovom slučaju je većina stanovnika uznemirena od bolesnih manijaka i kriminalaca koji su ih zajahali.

Isto je to svugdje, ali postoje i zemlje gdje to ne prolazi.

Ti nisi bijelac. Ti si musliman. To je etno-rasna kategorija za sebe. Kategorija ispod bijelog čovjeka. Ti nisi bijelac. Ti si musliman.

Hrvat nisi. Srbin nisi. Neka si aformna masa koju karakterizira podaništvo kolonizatoru, turchëñjë, miješanje krvi s Azijatima i alahanje.

Kmeči o HDZ-u, SNSD-u i svojim islamofašistima do sutra. To je sve trivijalno, cilj je viši i dublji. Vi niste i nećete biti ravnopravni nama autohtonim starosjediocima kršćanima koji se nisu prodali kolonizatoru i vjekovnim izvršiteljima genocida u kojem ste sudjelovali stotinama godina.

Vaše nestajanje i međuvremensko podaništvo, status nižeg sloja, to je jedino bitno.
Koliko god vam mrvica udjelila MZ, bitno je BiH držati sakatu.

Bakterije bez hranjive podloge ne rastu. Kao što vidimo.

Đes' bijelac

Privitak/ci:
Screenshot_20240219_153457_Facebook.jpg
Screenshot_20240219_153457_Facebook.jpg [ 126.1 KiB | Pogledano 2180 put/a. ]

PostPostano: 19 vel 2024, 16:39 

Nema potribe za takvim vriđanjem. Užas. Može se normalno raspravljati.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2024, 17:17 

Pričajmo civilizirano o drugoj rundi. :zubati

Vrh

PostPostano: 20 vel 2024, 00:24 

Gladius je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Seri seri, moj golube bijeli, ali realnost su ti HDZ i SNSD u vlasti jer su im Hrvati i Srbi dali glas.

A i da nisu, hrvatska i srpska oporba misli isto. Realnost ti je da imate problem sa Hrvatima i Srbima, a ne sa HDZ i SNSD, ili sa Čovićem i Dodikom lako vi volite personalizirati problem da bi izgledao manji. Da dođe na vlast HRS ili 90tka isto bi ti bilo, jedina razlika kvocali bi na Raguža. :zubati

Druga realnost je da je ustroj BiH takav da Hrvati i Srbi moraju odobriti svaku promjenu. Ako laprdate o centralizaciji samo gubite vrijeme. Nemoj biti dosadan. :biceovodobro

Moj golube crni, i HDZ, a pogotovo SNSD namještaju izbore i kopaju i rukama i nogama da se ne uvede skeniranje listića i stroga kontrola. Gdje je ta plebiscitarna potpora???
Nisu legitimni predstavnici, niti legalni pobjednici, a i tamo gdje jesu, ne u tolikoj mjeri, i to vrlo dobro znaju.

Kakvi crni narodi, kakvo vađenje na centralizaciju...
Nakon 30 godina je jasno da etno-konfesionalne mafije nisu u stanju da osiguraju ekonomski razvoj, niti minimalnu pravnu i osobnu sigurnost, čak niti medicinsku zaštitu, garantiraju iseljavanje, jednom riječju stvorili su društvo poput Južne Amerike i Afrike.

Nikakva centralizacija nije priječila HDZ i SNSD da naprave pravnu državu i fer uvjete za poduzetnike ili pak da ljudima pruže minimum prava.

Jasno je mafija neće pustiti vlast bez rata i krvoprolića.

Zato i nije i ne može biti mirna Bosna.

Za BH Srbe i BH Hrvate su Bošnjaci svjetionici slobode i progresa i ovakvi kakvi su, jadni i nikakvi, ali ima i daleko ispod toga.

Nisam dosadan, ali pričam istinu, a to jako boli i živcira.
:biceovodobro

Ovo je najsmješniji upis koji sam ikada ode pročitao. Puna ti usta HDZ-a i SNSD-a, to ti je valjda rak rana jer pokazuje važnost i opstojnost drugih naroda u BiH nakon svih ovih godina skričanja i ulizivanja po zapadu. Što je s SDA? toliko su dobar posao obavili da ih ni bošnjaci nisu izabrali.

Ti pričaš o ekonomskom razvoju a upravo su hrvatski dijelovi BiH i njihove kompanije najrazvijenije i najprosperitetnije u državi. Vi to nikada nebiste uspjeli jer jednostavno nemate taj mentalitet i nikada ga nećete imati.

Apsolutna je smijurija da ti pričas o nekakvoj legitimnosti. Ti kao bošnjak koji desetljećima u džamijama dogovara za koga će glasati. Izlazite na izbore i postavljate bošnjaka Komšića, najvećeg mrzitelja hrvata, na mjesto hrvatskog člana predsjedništva.

Ti pričaš o nekoj legitimnosti a vi bošnjaci doslovno pišate na ustav svoje jedine države.

Realnost je takva da ste u BiH svojim zlom i nazadnošću uspjeli privremeno pomiriti čak i hrvate i srbe. U interesu vam je ništa nego uništavanje drugih. Totalno ste anarhičan narod koji apsolutno ništa nije postigao u 30 godina, a i ova priča o BiH i EU je zasluga Plenkovića koji će vas doslovno za uši ubaciti u EU.

Što je najsmiješnije, nakon 30 godine primata i tiranije ste došli u situaciju da će srbi uskoro biti najbrojniji u BiH a da vas bošnjaka nema preko milijun i sto tisuća ni u ludilu.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2024, 00:58 

Gladius je napisao/la:
Na ovom forumu se šupljira i zamajava priča otkako je stvoren, i na uštrb realnog života se forsira šuplja priča o nacijama i kolektivima, dok mafija iz etno-nacionalnih stranaka sa tajkunima pokrade sve što nije pričvršćeno za pod. Godine prolaze, ovce se šišaju i iseljavaju, i mirna Bosna, dok ne bude više mirna kad mafiji zatreba.

HDZ i SNSD primarno, a uz njih SDA & co sa elementima tzv. Trojke su više karteli i ozbiljne političke i tradicionalne mafije, koje surađuju kada imaju interesa.

Tu ne igra ulogu ni povijest ni realni etnički interesi. Tako je sasma moguće da kvazi-nacionalna stranka HDZ najuže surađuje sa kvazi-nacionalnom strankom SNSD. Tako se u ratu švercalo i dilalo, a tako se i u miru pljačka i dila. Nađe se već neki izgovor.

Washingtonski i Daytonski nesporazumi su stvorili idealne uvjete za organizirani kriminal u politici i šire, jer ne postoji odgovornost, svi se kriju iza nacije i religije, pravosuđe je korumpirano i izbušeno, vlada kaos i tako se najbolje nekažnjeno pljačka i bogati.

Ako ovih preostalih 150 tisuća Hrvata katolika ili 700 tisuća krivoslavaca tako žele da žive, to je njihov problem, ali to postaje svačiji problem jer je sustav povezan pa svi patimo.
Zato demokracija, zato individualna prava na adekvatno plaćen posao, stan, obitelj, pravnu i medicinsku zaštitu. Zato jedan čovjek - jedan glas i nikada kolektiv i tor.

Ovaj forum je manje-više propagandano glasilo političkih mafija i tako ga treba shvaćati.
Ni riječi o kriminalu HDZ i tajkuna, a već postoji dosta članaka o tome, ali ne u HDZ medijima.

SFR BiH ide u dobrom smjeru, jer ju mi i Srbi vodimo.

Ne vidiš li optimizam na 75% BiH, nakon što je džamiji oduzeta 1/3 kvote vlasti ? Ograničili smo pristup džamije vlasti ko Netanyahu Al-Aqsi.

Mi, Srbi i sekularni Bošnjaci ovaj period vidimo kao razdoblje relativnog blagostanja i stabilnosti.

U BiH je nastupilo doba Pax serbocroatica.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 20 vel 2024, 01:50 

Haram je napisao/la:
Jos jedna tema koja sluzi milovanju najdrazeg i tepanju mu kako je veliki i sirok, mocan.

Meni je prije dusha bilo da mi ga miluju trebe i da mu tepaju kako je pepi i fini. Al prosla me i ta faza.

(prije nego sto me pocnete osudjivati, razmislite, na ovom forumu postoje ljudi koji vole da lizu zenska stopala!)

I meni su tako tepale muslimanke po Dalmaciji 1992.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2024, 07:25 

Rogle je napisao/la:
Gladius je napisao/la:

Moj golube crni, i HDZ, a pogotovo SNSD namještaju izbore i kopaju i rukama i nogama da se ne uvede skeniranje listića i stroga kontrola. Gdje je ta plebiscitarna potpora???
Nisu legitimni predstavnici, niti legalni pobjednici, a i tamo gdje jesu, ne u tolikoj mjeri, i to vrlo dobro znaju.

Kakvi crni narodi, kakvo vađenje na centralizaciju...
Nakon 30 godina je jasno da etno-konfesionalne mafije nisu u stanju da osiguraju ekonomski razvoj, niti minimalnu pravnu i osobnu sigurnost, čak niti medicinsku zaštitu, garantiraju iseljavanje, jednom riječju stvorili su društvo poput Južne Amerike i Afrike.

Nikakva centralizacija nije priječila HDZ i SNSD da naprave pravnu državu i fer uvjete za poduzetnike ili pak da ljudima pruže minimum prava.

Jasno je mafija neće pustiti vlast bez rata i krvoprolića.

Zato i nije i ne može biti mirna Bosna.

Za BH Srbe i BH Hrvate su Bošnjaci svjetionici slobode i progresa i ovakvi kakvi su, jadni i nikakvi, ali ima i daleko ispod toga.

Nisam dosadan, ali pričam istinu, a to jako boli i živcira.
:biceovodobro

Ovo je najsmješniji upis koji sam ikada ode pročitao. Puna ti usta HDZ-a i SNSD-a, to ti je valjda rak rana jer pokazuje važnost i opstojnost drugih naroda u BiH nakon svih ovih godina skričanja i ulizivanja po zapadu. Što je s SDA? toliko su dobar posao obavili da ih ni bošnjaci nisu izabrali.

Ti pričaš o ekonomskom razvoju a upravo su hrvatski dijelovi BiH i njihove kompanije najrazvijenije i najprosperitetnije u državi. Vi to nikada nebiste uspjeli jer jednostavno nemate taj mentalitet i nikada ga nećete imati.

Apsolutna je smijurija da ti pričas o nekakvoj legitimnosti. Ti kao bošnjak koji desetljećima u džamijama dogovara za koga će glasati. Izlazite na izbore i postavljate bošnjaka Komšića, najvećeg mrzitelja hrvata, na mjesto hrvatskog člana predsjedništva.

Ti pričaš o nekoj legitimnosti a vi bošnjaci doslovno pišate na ustav svoje jedine države.

Realnost je takva da ste u BiH svojim zlom i nazadnošću uspjeli privremeno pomiriti čak i hrvate i srbe. U interesu vam je ništa nego uništavanje drugih. Totalno ste anarhičan narod koji apsolutno ništa nije postigao u 30 godina, a i ova priča o BiH i EU je zasluga Plenkovića koji će vas doslovno za uši ubaciti u EU.

Što je najsmiješnije, nakon 30 godine primata i tiranije ste došli u situaciju da će srbi uskoro biti najbrojniji u BiH a da vas bošnjaka nema preko milijun i sto tisuća ni u ludilu.

Pusti nehrvatsku sitnozubu stoku.
Kad mu odu Hrvati iz određenog područja, muslimani se povuku ko more, doslovno saprofitski do parazitski žive na Hrvatima.
Hrvati su generator prosperiteta u cijeloj BiH i to čak Muje u Sarajevu priznaju.
Gdje ima Hrvata, ima i sutra, gdje nema Hrvata, kuće propadaju.
Oni s druge strane, navikli su radit ništa kao povlaštena kasta u Osmanskom carstvu. To je od njih napravilo debile.

Vrh

PostPostano: 20 vel 2024, 08:03 

crni_bombarder je napisao/la:

Centraliziranu gradjansku mogu u trokutu graditi, Visoko ili Gracanica mogu biti multietnicke mahale sa sve ilahijama i kasidama, to nikoga ne interesira.

Prvo se Karabaja, Nebula i Gladius moraju složiti sa tim, uz Babine..

Imaju našu svesrdnu potporu da se manu badalaština.

Dobro, imaju moju potporu. Većina bi željela da im neka glupost padne na pamet.

Vrh

PostPostano: 21 vel 2024, 17:33 

Citat:
Kako je 1995. godine Alija Izetbegović od Franje Tuđmana tražio da Hrvatska vojska uđe u Banja Luku.

„Predsjednik mu pred Amerikancima, pred svima nama kaže - ‘gospodine Izetbegoviću Banja Luka nije pitanje snage Hrvatske vojske, to je puno slojevitije pitanje i nemojmo se sad zamarati jer tu smo na sastanku s Amerikancima.

A onda Izetbegović kaže - ‘gospodine predsjedniče Tuđman, dajte vi do Banja Luke, oni će pobjeći i mi ćemo ući‘.“

https://www.dnevnik.ba/vijesti/izetbego ... ku-2661194

slika

Koji im je samo sad genijalni plan za drugo poluvrijeme.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 21 vel 2024, 17:42 

Reconquista je napisao/la:

Vjerojatno im je plan da HV udje u BIH i napadne Hrvate. :D

Vrh

PostPostano: 22 vel 2024, 20:20 

zet je napisao/la:
Trebali bi malo ohladiti s ovim izjavama ljubavi prema Srbima.

Svi znamo dobro i sjecamo se dobro koje su bile namjere Srba i Miloseviceve Srbije u Hrvatskoj i BiH. Ocito su neki ovdje to malo "zaboravili". Svi znamo sto je Ratko Mladic radio u Dalmaciji prije nego je to isto kasnije nastavio u BiH. Srpska politika je bila identicna i u Hrvatskoj i u BiH, i odvijek je gledala na Hrvate i Muslimane na isti nacin. To sto smo 30 godina kasnije na istoj liniji nekih interesa ne znaci da su Srbi nasi prijatelji niti saveznici.

Ove izjave da Srbi nisu artiljerijom gadjali Sarajevo su komicne. Nego cime, su gadjali, cvijetnim laticama?
Vjerojatno iste takve izjave ispaljuju o Vukovaru na nekim drugim portalima. Hrvati sami sravnili grad sa zemljom i sami sebe pobili na Ovcari, jel?

Mi Hrvati trebamo biti malo mudriji i gledat sebe a ne se bratimit s drugima ko pijandura u birtiji. Povijest nas je naucila da jedino dobro ispadne kad se sami uzdamo u sebe.

Aha čim neko ne kidiše na Srbe i ne ma patološku mržnju biva proglašen za srbofila ?

Vrh

PostPostano: 22 vel 2024, 20:23 

zet je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Neprijateljstvo ili oprez prema Srbima ne treba posebno isticati jer se u hrvatskoj javnosti podrazumijeva, odi na bilo koju platformu izljeva međusobne ljubavi ima do na kraj svijeta.

Ovaj pak forum ima drugu misiju, a to je osvijestiti i senzibilizirati hrvatski puk za BIH, Hrvate u BIH i hrvatske neprijatelje u BIH. Ovdje se podučava narod da se pripremi za poludjele Bakirove islamiste i njegovu paravojsku.

Fair enough.
Ja jesam novi ovdje pa do sada nisam posve jos uhvatio ideju nekih upisa.
Polako shvacam da se ovaj forum primarno bavi Hrvatima u BiH, tocnije polozaju i odnosima u Federaciji.
No kad uleti neki Srbin sa svojim mitomanijama, a neki nasi to prihvate kao pod normalno - nemam zeludac za to.

A mitomanjia je sve za šta se vi ne slažete .

Vrh

PostPostano: 22 vel 2024, 20:31 

Haram je napisao/la:

Ti si se prije par godina hvalio s onom psihoticnom Sarajkom kako su ti preci muslimani pohodili na Beč.

Sikter mujo

Oni taj pogibelj kod Beča smatrju đenosajdom .

Vrh

PostPostano: 22 vel 2024, 22:07 

Marko80 je napisao/la:
Reconquista je napisao/la:

Vjerojatno im je plan da HV udje u BIH i napadne Hrvate. :D

Lako moguće =))

Vrh

PostPostano: 23 vel 2024, 00:44 

Revizija je napisao/la:

Sikter mujo

Oni taj pogibelj kod Beča smatrju đenosajdom .

To je zapravo početak njihovog sloma, odnosno Veliki bečki rat 1683.–1698.
Nakon toga, sve redom porazi, uz par iznimaka, povlačenje, smanjivanje teritorija,
političke reforme i na kraju izbacivanje OC s Balkana, gdje su ostaci muslimana tu
gdje danas jesu. Bosanski muslimani su najgore prošli jer nikad nisu htjeli svoju
državu, pa je zato ni danas nemaju. U vrijeme stvaranja nacionalnih država oni
su sve svoje karte kao vjerska skupina stavili na teokratsku državu, jer tu svijest
nisu ni imali. Dovoljno im je bilo da imaju silu zaštitnicu. Ona propala, propali i muslimani.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2024, 01:42 

Uocava se na temi da muslimani ustvari prizeljkuju sukob jedan na jedan sa Hrvatima. Sigurni su u pobedu u tom slucaju.
Hrvati prizivaju mesanje Srba, barem toliko da izoluju muslimane i onemoguce im uvoz hrane i oruzja.

Bre, Hrvati, pa sta je to? Iako imate rafale muslimani misle da bi vas pobedili? Da to potcenjivanje ne dolazi zbog nekog vaseg povijesnog imidza? :D

Vrh

PostPostano: 24 vel 2024, 01:55 

aleksije radicevic je napisao/la:
Uocava se na temi da muslimani ustvari prizeljkuju sukob jedan na jedan sa Hrvatima. Sigurni su u pobedu u tom slucaju.
Hrvati prizivaju mesanje Srba, barem toliko da izoluju muslimane i onemoguce im uvoz hrane i oruzja.

Bre, Hrvati, pa sta je to? Iako imate rafale muslimani misle da bi vas pobedili? Da to potcenjivanje ne dolazi zbog nekog vaseg povijesnog imidza? :D

Oni misle da mogu i 7 milijuna Srba pobijediti.
Mujo i logika ne idu zajedno.
Tako da nek žive u uvjerenju,a možda se i zalete.
Tada moraju znati da će biti RH u jačim granicama nego Banovina Hrvatska.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2024, 08:10 

Povijesni imidž je da najebu svi koji nas zajebavaju. Rezultat zajebancije se svodi na redukciju ili brisanje zajebanta.

Kolika su carstva propala, a Hrvati još tu.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2024, 08:22 

Koji točno povijesni imidž?

Onaj kojeg srpski nacionalisti guraju ili onaj kojeg srpski nacionalisti ne mogu oprostiti skupa s loogooorimaa zaa deeeeeeeecuuuuu?

Jesmo vam draži kad smo dobri ili kad smo nestašni? :blushing :blush

Vrh

PostPostano: 24 vel 2024, 08:22 

900 000 razoružane krezube sirotinje, penzionerska ispod-milijunska nacija.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 24 vel 2024, 08:31 

Robbie MO je napisao/la:
900 000 razoružane krezube sirotinje, penzionerska ispod-milijunska nacija.

Dobar dio mladih "muslimana" u Bosni su se ne svojom krivnjom rodila u muslimanskim obiteljima, stalo im je do islama malo do nimalo. Vide da su im obitelji i taj islamski narativ anomalija u okruženju i svijetu kojem pripadaju. Njima je do Instagrama, Tik Toka, izlazaka, putovanja, skijanja, Makarske, seksa, alkohola, trave, droge, kontracepcije.

Isto vrijedi i za mlade Hrvate i Srbe, ali je manji odmak od nacije i nacionalnosti, valjda jer su u odnosu na Muslimane uspješan nacionalni projekt koji priliči okruženju i svijetu kojem pripadamo.

Niti Hrvate niti Srbe ne razara sekularizam (da ne kažem današnja woke ideologija) iznutra kao Muslimane. Za njih su neke osnovne stvari "woke" i takvo društvo se samo od sebe razbija i dijeli u ovom dijelu svijeta jer je neopstojno, ljudi nisu spremni ginuti za džamiju koliko bi džamija htjela. Jedina nada su im migracije pustinjaka.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 350 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Naša Kvačica, pakovic, Srpsčanin i 72 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: