|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 168 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 18:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76993 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Muslimanska verzija “balansiranja između Zapada i Istoka”. Kao mali, ne mogu direktno sa Zapadom i Istokom, pa umjesto toga balansiranje između Hrvatske i Srbije. Vučićeva vanjska politika na mikro nivou, za narode bez države i populacijom ispod 1 milijun.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 18:50 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Srbi su budući lideri Balkana htjeli mi to priznati ili ne i sa njima treba graditi odnose. Ja bih volio da je suprotno alo jednostavno odnarođena Hrvatska koja će za 20 godina imati 40% stranaca nije konj na koga bih htio položiti svoje novce. Pa znaju to Hrvati i grade odnose. Plenkovic sa Pupijem i preko Pupija sa Avom. Milanovic i Covic sa Dodikom. Toma Tomasevic sa Porfirijem. Uklonili Starcevica sa novcanice i postavili srpskog monarhisu, sina srpskog popa, po kome su imenovali i glavni aerodrom u zemlji.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 18:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Muslimanska verzija “balansiranja između Zapada i Istoka”. Kao mali, ne mogu direktno sa Zapadom i Istokom, pa umjesto toga balansiranje između Hrvatske i Srbije. Vučićeva vanjska politika na mikro nivou, za narode bez države i populacijom ispod 1 milijun. Niko ne želi islamiste u svom dvorištu,mogu balansirat kolko hoće.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 18:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Srbi su budući lideri Balkana htjeli mi to priznati ili ne i sa njima treba graditi odnose. Ja bih volio da je suprotno alo jednostavno odnarođena Hrvatska koja će za 20 godina imati 40% stranaca nije konj na koga bih htio položiti svoje novce. Pa znaju to Hrvati i grade odnose. Plenkovic sa Pupijem i preko Pupija sa Avom. Milanovic i Covic sa Dodikom. Toma Tomasevic sa Porfirijem. Uklonili Starcevica sa novcanice i postavili srpskog monarhisu, sina srpskog popa, po kome su imenovali i glavni aerodrom u zemlji. Zagrebački aerodrom se zove "Franjo Tuđman".
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:12 |
|
|
Malo se zanio masnjak.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:13 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa znaju to Hrvati i grade odnose. Plenkovic sa Pupijem i preko Pupija sa Avom. Milanovic i Covic sa Dodikom. Toma Tomasevic sa Porfirijem. Uklonili Starcevica sa novcanice i postavili srpskog monarhisu, sina srpskog popa, po kome su imenovali i glavni aerodrom u zemlji.
Zagrebački aerodrom se zove "Franjo Tuđman". Pardon i hvala! Je li ima nesto drugo da se dove po Tesli, pa sam pobrkao?
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:16 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Srbi su budući lideri Balkana htjeli mi to priznati ili ne i sa njima treba graditi odnose. Ja bih volio da je suprotno alo jednostavno odnarođena Hrvatska koja će za 20 godina imati 40% stranaca nije konj na koga bih htio položiti svoje novce. Karabaja je napisao/la:
Počni uvježbavati glazbene brojeve na vrijeme.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:17 |
|
|
@Goran: Nemamo si mi što natezati i otimati sa Srbima. Činjenice su činjenice. Andrić je etnički Hrvat, jogoslavenski državljanin koji je pisao na srpskom. Rodio se u hrvatskoj obitelji od hrvatskih roditelja i sam tim je etnički Hrvat. Tako se vodi čim se rodi. On može mijenjati državljanstvo, ali to mora onda formalno i učiniti. Ali hrvatsko porijeklo ne može.
Ne može čovjek izmisliti etničku pripadnost. To je suludo. Evo ti primjer mlade cure crnkinje koja je ubjeđena da je bjelkinja. Ako ćemo logikom koju predlažeš nju treba smatrati bjelkinjom jer je rekla da je bjelkinja.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:22 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zagrebački aerodrom se zove "Franjo Tuđman". Pardon i hvala! Je li ima nesto drugo da se dove po Tesli, pa sam pobrkao? Beogradski aerodrom se zove "Nikola Tesla".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:23 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pardon i hvala! Je li ima nesto drugo da se dove po Tesli, pa sam pobrkao?
Beogradski aerodrom se zove "Nikola Tesla". Dobro, Beograd jeste glavni grad i srpske zemlje koja se trenutno zove RH, ali mislio sam na to da li u RH ima neki vazan objekat nazvan po Tesli? Univerzitet ili tako nesto?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Beogradski aerodrom se zove "Nikola Tesla". Dobro, Beograd jeste glavni grad i srpske zemlje koja se trenutno zove RH, ali mislio sam na to da li u RH ima neki vazan objekat nazvan po Tesli? Univerzitet ili tako nesto? Ne znam,al mislim da nema.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:28 |
|
|
Evo, nasao sam Tehnicki muzej u ZG, sa izlozenim austrougarskim pasosem, kojeg Dane naziva hrvatskim.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:32 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Beogradski aerodrom se zove "Nikola Tesla". Dobro, Beograd jeste glavni grad i srpske zemlje koja se trenutno zove RH, ali mislio sam na to da li u RH ima neki vazan objekat nazvan po Tesli? Univerzitet ili tako nesto? Kako dosadan lik, aj 7 dana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 19:48 |
|
|
Njega mozes i dulje - doprinos temama = nula.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 20:06 |
|
|
Aco je primjeran srbski predstavnik, ter čitajući njega , može se pratit kako prosječan malo školovaniji Srbin razmišlja o svojim ,,komšijama'' ter se može doznati o sadržaju propovjedi na misama SPCa. Nije loše poslat ga tu i tamo na odmor, ali trajno udaljavanje bi bilo šteta.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 20:12 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Aco je primjeran srbski predstavnik, ter čitajući njega , može se pratit kako prosječan malo školovaniji Srbin razmišlja o svojim ,,komšijama'' ter se može doznati o sadržaju propovjedi na misama SPCa. Nije loše poslat ga tu i tamo na odmor, ali trajno udaljavanje bi bilo šteta. Ne znam koliko je prosječan, primjerak pobjegulje koji iz sigurnosti USA dijaspore glumi ekstremista. Domaći Srbi bi trebali na svojim leđima izijeti njegove ambicije dok on navija. Ja bih prije rekao šuplja priča ali ok.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 20:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dobro, Beograd jeste glavni grad i srpske zemlje koja se trenutno zove RH, ali mislio sam na to da li u RH ima neki vazan objekat nazvan po Tesli? Univerzitet ili tako nesto?
Kako dosadan lik, aj 7 dana. Kvačica Almighty
_________________ Can't you hear the thunder? Better run, better take cover.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 20:40 |
|
|
Graničar je duhovit za razliku od dezertera :)
I čini se kao dobar dečko, pa ako Karabaja ipak završi u srpskom svijetu, Graničar može kod nas se skloniti.
Tradicija, neki bi rekli :)
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 20:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zagrebački aerodrom se zove "Franjo Tuđman". Pardon i hvala! Je li ima nesto drugo da se dove po Tesli, pa sam pobrkao? Pametnjakovići su stavili njegov lik na novčić, a alternativa tome su bile zidine Dubrovnika. Kao Tesla nam je važniji??!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 20:54 |
|
|
Salivator je napisao/la: Graničar je duhovit za razliku od dezertera :)
I čini se kao dobar dečko, pa ako Karabaja ipak završi u srpskom svijetu, Graničar može kod nas se skloniti.
Tradicija, neki bi rekli :) Ako srpski narod bude tako lud (nadam se da neće),da poslje svega primi muslimane u srpski svijet,ja jedini spas vidim u Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 20:56 |
|
|
goran2hr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pardon i hvala! Je li ima nesto drugo da se dove po Tesli, pa sam pobrkao?
Pametnjakovići su stavili njegov lik na novčić, a alternativa tome su bile zidine Dubrovnika. Kao Tesla nam je važniji??! Naravno da je važan, kao Srbin iz Like koji je volio svoju domovinu, te ostavio nemjerljiv trag u svjetskoj povijesti. Dubrovnik je ostavio nemjerljiv trag u hrvatskoj povijesti. Iako bi ja prije Nikolu Šubića Zrinskog ili Milu Gojsalić :)
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 20:59 |
|
|
Ma sramota no prikladno za sotonističke eu novčiće. Od tolko hrvatskih velikana "mi" stavimo srbina na novčić.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 13 ožu 2024, 21:09 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Salivator je napisao/la: Graničar je duhovit za razliku od dezertera :)
Tradicija, neki bi rekli :) Ako srpski narod bude tako lud (nadam se da neće),da poslje svega primi muslimane u srpski svijet,ja jedini spas vidim u Hrvatima. Trebamo čestite i poštene ljude u Grahovu i Drvaru, a ako se stvari poslože, možda i u hramu Spasa :) No, sumnjam da će što biti od toga, reče Karabaja da će se obračunati sa islamistima kad dođe vakat. Valjda poslije ravnanja Francuske :)
|
|
Vrh |
|
|
Jahač apokalipse
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 14 ožu 2024, 01:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Aco je primjeran srbski predstavnik, ter čitajući njega , može se pratit kako prosječan malo školovaniji Srbin razmišlja o svojim ,,komšijama'' ter se može doznati o sadržaju propovjedi na misama SPCa. Nije loše poslat ga tu i tamo na odmor, ali trajno udaljavanje bi bilo šteta. Ne znam koliko je prosječan, primjerak pobjegulje koji iz sigurnosti USA dijaspore glumi ekstremista. Domaći Srbi bi trebali na svojim leđima izijeti njegove ambicije dok on navija. Ja bih prije rekao šuplja priča ali ok. Mogao bi komotno dobiti i trajni ban. Samo baljezga gluposti zna biti zlonamjeran i izgubljen u vremenu i prostoru.
_________________ Smrt, glad, bolest i rat=jahači apokalipse
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Savo Štrbac izvan sebe: Hrvati nam nakon Nikole Tesle otimaju još jednog Srbina Postano: 14 ožu 2024, 19:27 |
|
|
https://www.dnevno.hr/domovina/bomba-iz ... m-2361121/Bomba iz Vukovara: DP ide na izbore s pravoslavnim braniteljemI desničari kradu Teslu Srbima. Hoće li Štrbac ovo preživjet?
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|