|
|
Stranica: 123/184.
|
[ 4598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Gazda
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:30 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3859 Lokacija: Stolni grad
|
Plenkovića je sreća dobro pogledala, dobio je manje glasova u postotku od Karamarka s vise mandata, da nije dobio 2 mandata za 90 glasova(3 i 8 ij) DP bi bio kingmaker ovako ipak HDZ ima solidnog manevarskog prostora bez da Hrvatima daju ustupke, naravno Srbi će opet dobiti pozamašan kolačić.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77438 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rika sv Vida je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: S Rafalima i još kupnjom PZO Srbi bi za svakoga normalnog, trebali biti stavljeni ad acta.
Ako te i dalje strah Srba, pa dobro kupi još 12 Rafala onda, umjesto da spopadaš srpske babe.
Ako te strah Istočne Hercegovine od 40 000 stanovnika, kupi 2 fregate i stavi ih ispred Dubrovnika. Upravo tako. Nabavi Rafale i dronove. Mislim razumim ja i njih. Ja sam iz Rijeke koja nije vidila rata te sam imao 5 god za vrijeme rata. Naravno da ovi kojima su sela spaljena kao i ljudi koji su ratovali su i emotivniji i dan danas ali treba pozivat na razum uvijek. Zašto je problem Slavoncima i Ličanima da se ugledaju na Istrane. Istrani pobacaju pola Talijana u Fojbe, ljudi pobijedili u ratu, dobili sve što su tražili, i onda danas totalni relax, fokus na ekonomiju. Jedno od najgorih znakova gluposti i tvrdoglavosti je sporo reagiranje na probleme koji su zaista aktualni i koji dinamički dolaze u live vremenu. Ako ih ne vidiš, onda si budala koju valovi nose, dok si ti patološki zamađijan opsesijom s riješenim problemima. Da ne kažem da je to kod nekih znak starenja, ali i egoizma i tvrdoglavosti raznih incela.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:31 |
|
|
Most odlucuje danas o tome hoce li podrzati vladu nacionalnog spasa. Ako most bude za sdp ima 68 potpisa za Milanovica… Koalicija da anemija ne vlada ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:32 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: S Rafalima i još kupnjom PZO Srbi bi za svakoga normalnog, trebali biti stavljeni ad acta.
Ako te i dalje strah Srba, pa dobro kupi još 12 Rafala onda, umjesto da spopadaš srpske babe.
Ako te strah Istočne Hercegovine od 40 000 stanovnika, kupi 2 fregate i stavi ih ispred Dubrovnika.
Ali zašto Pupovca stavit u ulogu da može sabotirat rafale i fregate ili makar odavat državne tajne Vučiću. Nije to neki povučeni Srbin koji je sretan da je uspio sačuvat neko poštovanje, već se radi o liku koji bi diktirao državnu politiku i određivao što i kako treba biti, a HDZ to tolerira i onda ne žele skupa s DPom jerbo zločesti i netolerantni DP ne želi raditi naklone Pupovcu... …jebote u kojem svijetu ti zivis Pupovac dobije par milja eura i tu je kraj price…on sa zna tajne majko mila i da zna vise manje je zlo od većine ovi ko Hrvata koji se referiraju kroz stranke..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
goran2hr
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Ponavljam se, ali problem demografije je niz (naizgled) malih poteza. A od nekud se mora poćeti. Pitanje i za Vas - 40 srpskih "kulturnih" centara, Novosti, performans u Kamenskoj ili stanovi za obitelji mladih Hrvata? Pa dalje redom.... Ili nije dobro u Japanu, pa što bi mi onda pokušavali nešto...?
Problem je ideološki a ne materijalni. Ljudi se razmnožavaju čim ima dovoljno hrane i kakav takav krov nad glavom. Ali oni vodaju čivave umjesto djece. To je ispran mozak a ne nedostatak hrane i kreveta. Mislim, što se mene tiče ukinite potpuno Srbe iz izbornog zakona, samo osobno ne vjerujem da će fertilitet porasti nakon toga. Imigranti nadiru u stotinama tisuća a vi gubite energiju na Srbe. Srbi u HR su prošlo svršeno vrijeme. Problem je i ideološki i materijalni. Što se materijalne strane tiče, ideologija usmjerava novac u krivom smjeru, koji demografiji ne pomaže nego odmaže. Ideologija je i kada HDZ izabere upravu HRT-a, glavnog ravnatelja, oni pak urednike... a u konačnici TV pokupi ljudima pretplatu i za uzvrat im puni glave ljevičarskim sranjima, antihrvatstvom i kulturom smrti. Ono sa "kulturnim" centrima, samo je jedan primjer gdje uzeti i što ukinuti. A niz je poduži - društvene znanosti, pravobranitelji, MVP, projekti LGBT-a, "kultura", NATO misije..... Jer novca nema za sve, istovremeno idiotarije i demografiju. Razlikujemo se po tome što ja mislim kako je problem naše demografije rješiv (ne lako). Promjenama i na ideološkom i na materijalnom planu Vi pak mislite kako nam nema spasa, eventualno da nas "obogate" Azija i Afrika, po receptu HDZ Šujice.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Upravo tako. Nabavi Rafale i dronove. Mislim razumim ja i njih. Ja sam iz Rijeke koja nije vidila rata te sam imao 5 god za vrijeme rata. Naravno da ovi kojima su sela spaljena kao i ljudi koji su ratovali su i emotivniji i dan danas ali treba pozivat na razum uvijek.
Zašto je problem Slavoncima i Ličanima da se ugledaju na Istrane. Istrani pobacaju pola Talijana u Fojbe, ljudi pobijedili u ratu, dobili sve što su tražili, i onda danas totalni relax, fokus na ekonomiju. Jedno od najgorih znakova gluposti i tvrdoglavosti je sporo reagiranje na probleme koji su zaista aktualni. Opsesija riješenim problemima je patološki znak. Ja mislim da treba u zapadnom mostaru jedna đamija s minaretom od 100 metara i islamski kulturni centar. Zasto imas opsesiju nad rjesenim problemim? Ako slavonci kazu da nam ne solite rane onda nam ne solite jebene rane
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
D. Zvonimir
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:34 |
|
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 251 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
|
weasel je napisao/la: Most odlucuje danas o tome hoce li podrzati vladu nacionalnog spasa. Ako most bude za sdp ima 68 potpisa za Milanovica… Koalicija da anemija ne vlada ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ne znam kako bi medju biračima MOSTa prošlo to kad bi podržali SDP sa partnerima. Mislim sa bi to mogao biti ozbiljan korak ka ključu u bravu. Da SDP njih podrži je druga stvar. Ali opet ni jedna ni druga opcija ne bi bili dugog vijeka.
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Most odlucuje danas o tome hoce li podrzati vladu nacionalnog spasa. Ako most bude za sdp ima 68 potpisa za Milanovica… Koalicija da anemija ne vlada ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nema šanse, HDZ se provukao s dva mandata koja "nisu" trebali dobiti. HDZ Srbi i pobjegulje iz DPa sastavljaju vladu. Još love za srpske kulturne centre i debelog Vujnovca.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39806 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zašto je problem Slavoncima i Ličanima da se ugledaju na Istrane.
Istrani pobacaju pola Talijana u Fojbe, ljudi pobijedili u ratu, dobili sve što su tražili, i onda danas totalni relax, fokus na ekonomiju.
Jedno od najgorih znakova gluposti i tvrdoglavosti je sporo reagiranje na probleme koji su zaista aktualni. Opsesija riješenim problemima je patološki znak.
Ja mislim da treba u zapadnom mostaru jedna đamija s minaretom od 100 metara i islamski kulturni centar. Zasto imas opsesiju nad rjesenim problemim? Ako slavonci kazu da nam ne solite rane onda nam ne solite jebene rane Jao ti usporedbe, čak niti u Vukovaru nema 45% Srba. Da u Vukovarsko-srijemskoj županiji ima 45% Srba, da prvociraju s petkokrakama i marširaju u četničkim odoroma kroz Borovo onda bi mogao usporediti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:37 |
|
|
Koliko je Plenković neozbiljan potvrđuje da je otišao jutro nakon izbora u Brisel.
To će ga na kraju vjerovatno stajat karijere, a HDZ izbora.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60300 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: D. Zvonimir je napisao/la: Nismo dugo čekali na prva postizborna previranja. Bit će ovo sad zanimljivo sve za pratit. DP se počeo raspadat 1 dan poslije izbora. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nehomogena stranka u raspadu ne može sa 13 ruku doći pred Plenkovića sa nikakvim tvrdoglavim stavovima. Oni bi ispred mene vrlo brzo bili pudlica kojoj curi slina niz jezik poslije mojih ponuda. zaplesale bi im trbušne plesačice ministarstva, državnih tajnika i nadzornih odbora. Čović bi ih presvukao u dvorske lude.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
|
|
Brane je napisao/la: Koliko je Plenković neozbiljan potvrđuje da je otišao jutro nakon izbora u Brisel.
To će ga na kraju vjerovatno stajat karijere, a HDZ izbora. Svi premijeri EU država su u Briselu ovih dana. Jučer nije bio zbog izbora i zastupao ga je slovenski premijer Robert Golob. https://www.24sata.hr/news/celnici-euro ... ici-977321
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
|
|
Gazda je napisao/la: weasel je napisao/la: Most odlucuje danas o tome hoce li podrzati vladu nacionalnog spasa. Ako most bude za sdp ima 68 potpisa za Milanovica… Koalicija da anemija ne vlada ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nema šanse, HDZ se provukao s dva mandata koja "nisu" trebali dobiti. HDZ Srbi i pobjegulje iz DPa sastavljaju vladu. Još love za srpske kulturne centre i debelog Vujnovca. 2 od 14 DP-ovaca, kolakusic i sincic ti nece s hdz-om nikad. Znaci plenkiju treba 8 od 12 ruku DP-a da mu to uspije, nije nemoguce ali tesko
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Boriso
|
|
|
Jedan od čelnih ljudi Suverenista ![slika](https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/436373192_974216937694096_2019977562873845408_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=-ZXUbPLngJUAb7FMtHI&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AfD8KysREedvlGczEXmHKFg0uAOWfUee_m_SbHTCxk2ayA&oe=66272DF3)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
|
|
Brane je napisao/la: Koliko je Plenković neozbiljan potvrđuje da je otišao jutro nakon izbora u Brisel.
To će ga na kraju vjerovatno stajat karijere, a HDZ izbora. Mora po instrukcije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:39 |
|
|
Za razliku od niz idiotizama koji se ovdje daju pročitati, realni komentari na VL ![slika](https://i.postimg.cc/SRqML5XK/izbosken.png)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:40 |
|
|
Boriso je napisao/la: Važan čovjek Suverenista ![slika](https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/436373192_974216937694096_2019977562873845408_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=-ZXUbPLngJUAb7FMtHI&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AfD8KysREedvlGczEXmHKFg0uAOWfUee_m_SbHTCxk2ayA&oe=66272DF3) Pa dobro je rekao do prije izbora HDZ, SDP i Možemo su se rugali i rekli da nikad ne bi s Mostom i DPom, sad odjednom pozivi na razum jednih, a poziv na manjinsku vladu drugih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:41 |
|
|
daramo je napisao/la: weasel je napisao/la: Ja mislim da treba u zapadnom mostaru jedna đamija s minaretom od 100 metara i islamski kulturni centar. Zasto imas opsesiju nad rjesenim problemim?
Ako slavonci kazu da nam ne solite rane onda nam ne solite jebene rane Jao ti usporedbe, čak niti u Vukovaru nema 45% Srba. Da u Vukovarsko-srijemskoj županiji ima 45% Srba, da prvociraju s petkokrakama i marširaju u četničkim odoroma kroz Borovo onda bi mogao usporediti. Kad napravite turcima đamiju u mostaru sa ljiljanom ispred onda nam mozete pametovat. Zapalili su slavoniju 91. godine , necemo pupovca kulturne centre i ostala sranja
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77438 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
dane-croatia je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: S Rafalima i još kupnjom PZO Srbi bi za svakoga normalnog, trebali biti stavljeni ad acta.
Ako te strah Istočne Hercegovine od 40 000 stanovnika, kupi 2 fregate i stavi ih ispred Dubrovnika.
Ali zašto Pupovca stavit u ulogu da može sabotirat rafale i fregate ili makar odavat državne tajne Vučiću. Nije to neki povučeni Srbin koji je sretan da je uspio sačuvat neko poštovanje, već se radi o liku koji bi diktirao državnu politiku i određivao što i kako treba biti, a HDZ to tolerira i onda ne žele skupa s DPom jerbo zločesti i netolerantni DP ne želi raditi naklone Pupovcu... Ajde brate Pupovac je zagrebački profesor čitav život, prije bih s njim sjeo na kavu nego li nekim zagriženim desničarskim incelom. Taj koji 30 godina poslije ne može organski podnijeti ni individualne pripadnike susjednog naroda, njemu će svaka dlaka smetati i na raznim drugim pitanjima, s takvim ljudima se ne može raditi. Možeš samo trošiti vrijeme i živce na njihovo durenje, inat, svađu i dramu. Na kraju se to svodi na činjenicu da se radi o odraslim bebama, zaostalim u razvoju (neki su zaostali u razvoju u pojedinim elementima, zbog hiperfokusa na 1 element, pa se nisu razvili u punu sofisticiranu osobu), a ja nemam vremena za babysitting. HSPovi su se raspadali jer je to hrpa asocijanih incela, koji ne znaju ni komunicirati ni funkcionirati. Da bi grupa, narod, organizacija funkcionirala, mora biti širine, otvorenosti, tolerancije i kompromisa, uz naravno karmu, pobjedničke rezultate i dominaciju, fokus samo na vrlo mali broj bitnih pitanja oko kojih nema kompromisa a sve ostalo je podložno inženjeringu da se bitne stvari uklope. Evo kako ja na forumu totalno hladno puštam ljude koji me vrijeđaju ad hominem i s kojima sam ideološki na suprotnom kraju, iako imam ovlast da ih pritiskom gumba odstranim za 2 sekunde. A razni purizatori uvijek završe tako da baniraju sve oko sebe. Kao što dudu reče, ljudi ne znaju kakva je inženjerska ljepota upravljati konfliktima.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:42 |
|
|
weasel je napisao/la: Gazda je napisao/la: Nema šanse, HDZ se provukao s dva mandata koja "nisu" trebali dobiti. HDZ Srbi i pobjegulje iz DPa sastavljaju vladu. Još love za srpske kulturne centre i debelog Vujnovca. 2 od 14 DP-ovaca, kolakusic i sincic ti nece s hdz-om nikad. Znaci plenkiju treba 8 od 12 ruku DP-a da mu to uspije, nije nemoguce ali tesko Sinčić nije prošao, samo ta luda Kolakušić.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:43 |
|
|
weasel je napisao/la: Kad napravite turcima đamiju u mostaru sa ljiljanom ispred onda nam mozete pametovat.
Zapalili su slavoniju 91. godine , necemo pupovca kulturne centre i ostala sranja
U BiH još ništa nije riješeno. Bar ne u HNŽ i SBŽ. Ne možeš to uspoređivat sa Talijanima i Srbima u Hrvatskoj. Da se HNŽ s 5% Muslimana pripoji Hrvatskoj ne znam dal bi nekom 30 god kasnije smetao islamski kulturni centar.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:43 |
|
|
Boriso je napisao/la: Jedan od čelnih ljudi Suverenista ![slika](https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/436373192_974216937694096_2019977562873845408_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=-ZXUbPLngJUAb7FMtHI&_nc_ht=scontent-sof1-2.xx&oh=00_AfD8KysREedvlGczEXmHKFg0uAOWfUee_m_SbHTCxk2ayA&oe=66272DF3) naš dugogodišnji forumaš iz prve faze foruma, poslije se odvojio na svoj hb forum. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:44 |
|
|
DP- nastao na praznom prostoru hrvatske desnice 2020.-e godine od ljudi ogorčenih politikom HDZ-a i njegovim skretanjem u lijevo. Sastoji se od šire desnice(HDZ, bivši HSP…) te je došao do izražaja s kandidaturom Škore za predsjednika gdje je uspio dobit dobar dio kolača ujedinjene anti-HDZ desnice. Škoro je izabran zato što je on tradicionalna figura hrvatske desnice sa sjećanjem na devedesete. Ovo se prenijelo u parlamentarne izbore gdje su kristalizirali svoje izborno tijelo. Glavna trauma glasača DP je najbolje sadržana u rečenici: “Nismo se borili za takvu Hrvatsku”. Kao kritika vlasti ovdje ulaze: Koaliranje s Pupovcem(Srbi, rat), ljevičaranje(LGBT, anti religija), nedovoljno domoljublje. Veliki je problem njihove stranke u tome što se ove spomenute traume samo mogu aktivirat na temelju onih iz devedesetih ili socijalizma što ujedno samo privlači ljude rođene prije 1970. Također, vrlo lako mogu nestat tako da HDZ promijeni kurs i skrene u desno gdje DP neće imat manevarskog prostora. Osim toga, drugi način na koji mogu nestat jest tako da nestanu u magli u koaliciji s HDZ-om(ovo ne mora značit da se neće stvorit jedna takva slična izborna stranka, jer će uvijek imat glasača dok su živi postojeći)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:44 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ali zašto Pupovca stavit u ulogu da može sabotirat rafale i fregate ili makar odavat državne tajne Vučiću. Nije to neki povučeni Srbin koji je sretan da je uspio sačuvat neko poštovanje, već se radi o liku koji bi diktirao državnu politiku i određivao što i kako treba biti, a HDZ to tolerira i onda ne žele skupa s DPom jerbo zločesti i netolerantni DP ne želi raditi naklone Pupovcu...
Ajde brate Pupovac je zagrebački profesor čitav život, prije bih s njim sjeo na kavu nego li nekim zagriženim desničarskim incelom. Taj koji 30 godina poslije ne može organski podnijeti ni individualne pripadnike susjednog naroda, njemu će svaka dlaka smetati i na raznim drugim pitanjima, s takvim ljudima se ne može raditi. Možeš samo trošiti vrijeme i živce na njihovo durenje, inat, svađu i dramu. Na kraju se to svodi na činjenicu da se radi o odraslim bebama, zaostalim u razvoju, a ja nemam vremena za babysitting. Da bi grupa, narod, organizacija funkcionirala, mora biti širine, otvorenosti, tolerancije i kompromisa, fokus samo na vrlo mali broj pitanja oko kojih nema kompromisa. Totalno se slažem.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
tetejac
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 18 tra 2024, 19:45 |
|
|
Jebote srbi nam doslovno preuzeli mup, u podunavlju tatamate, vedre i oblače a ovi pričaju o rafalima, babama i par milja eura. Ti rafali jednog dana kad se ne dignu možda se probudite. Srbi nam rovare na sve strane samo vi to ne znate a neke stvari nisu za internet.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|