|
|
Stranica: 145/184.
|
[ 4598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bura
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 19:07 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Za HR je no.1 Andrej. Ostalo nije vrijedno spomena. Ali, slažem se sa Mirom Bulj (iz most-a),l da treba zaštititi granice. Neka vojska pomogne. Šta vojska uopće radi?!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 19:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 19:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 19:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 19:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60222 Lokacija: DAZP HQ
|
Imali su najbolji spot, u pozadini svira Sokolov krik, kratko i jasno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 20:05 |
|
|
PCM je napisao/la: Ljevica kad bude hrvatska, a ne jugoslavenska/filosrpska/filomuslimanska neka slobodno koalira i sa nacionalnom desnicom, problem neću imat nek se HDZ hladi u oporbi. Ali ovi yugo-pacovi da vode državu uz asistenciju desnice je suludo iz svih mogućih razloga. Apsolutno.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 20:20 |
|
|
2024a je. Nikakvi jugoslaveni nam nisu više problem nego eurofili
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 20:36 |
|
|
Žarko Puhovski o situaciji nakon izbora: “Milanovićeva vlada bila bi desnija od Plenkovićeve” Citat: Zoran Milanović ne može biti premijer lijeve vlade jer je on prije svega desničar. O tome uopće nema spora. Ja ne vidim tko bi drugi mogao biti premijer te vlade i kako bi se ona mogla sastaviti uopće, kaže Žarko Puhovski
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 20:38 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39722 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
O čemu ovaj debil, kakva lijeva vlada kad stranke ljevice niti ne mogu samostalno sastaviti vladu. Kakva lijeva vlada s Mostom ili DP, ili valjda misle da bi tu statirali.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 20:38 |
|
|
Brane je napisao/la: Žarko Puhovski o situaciji nakon izbora: “Milanovićeva vlada bila bi desnija od Plenkovićeve” Citat: Zoran Milanović ne može biti premijer lijeve vlade jer je on prije svega desničar. O tome uopće nema spora. Ja ne vidim tko bi drugi mogao biti premijer te vlade i kako bi se ona mogla sastaviti uopće, kaže Žarko Puhovski Taj dripac ne zna ništa. Stalno zovu te blesane tipa njega, Klasića, fekalovce, razne olinjale komunjare da nešto komentiraju. Dajte dosta s tim karikaturama.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 20:54 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Rika sv Vida je napisao/la: 2024a je. Nikakvi jugoslaveni nam nisu više problem nego eurofili Eurofilija = jugofilija Brisel = Beograd
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 21:09 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Brane je napisao/la: Žarko Puhovski o situaciji nakon izbora: “Milanovićeva vlada bila bi desnija od Plenkovićeve” Taj dripac ne zna ništa. Stalno zovu te blesane tipa njega, Klasića, fekalovce, razne olinjale komunjare da nešto komentiraju. Dajte dosta s tim karikaturama. Baš da Meni je fascinantno kako je taj lik još uvijek aktualan Jel si možete zamislit da je on počeo sa svojim karijerom u vrijeme Hrvatskog proljeća? Tj u vrijeme kad je SRH morala žicat Beograd da bi izgradila 5km autoceste i ako nisi slušao odmah te maknu Ne znam što vi mislite, al mi smo daleko od tog davno prošlog vremena Isto sad ovo što sad za izbore rade Pitanje Pupovca i kriptokomunista je puno važnije od 200k stranih radnika i Hrvata BiH s ugroženim pravima Jedna generacija pjeva svoj labuđi pjev plutajući prema nemirnoj vodi
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 21:26 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
estoyAqui je napisao/la: Tj u vrijeme kad je SRH morala žicat Beograd da bi izgradila 5km autoceste i ako nisi slušao odmah te maknu Ne znam što vi mislite, al mi smo daleko od tog davno prošlog vremena Vremena mraka kad smo gradili najduži lučni AB most za razliku od vremena svjetla kad nam Kinezi grade mostove.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 21:37 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Brane je napisao/la: Žarko Puhovski o situaciji nakon izbora: “Milanovićeva vlada bila bi desnija od Plenkovićeve” Taj dripac ne zna ništa. Stalno zovu te blesane tipa njega, Klasića, fekalovce, razne olinjale komunjare da nešto komentiraju. Dajte dosta s tim karikaturama. Što ih onda vi HDZovci plaćate, ako vam ne pašu ( https://narod.hr/hrvatska/pupovceve-nov ... ih-gradana)?
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 20 tra 2024, 23:26 |
|
|
HHerceg je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Tj u vrijeme kad je SRH morala žicat Beograd da bi izgradila 5km autoceste i ako nisi slušao odmah te maknu Ne znam što vi mislite, al mi smo daleko od tog davno prošlog vremena Vremena mraka kad smo gradili najduži lučni AB most za razliku od vremena svjetla kad nam Kinezi grade mostove. Ako misliš na Krčki most, projektirao ga je drug Ilija Stojadinović iz beogradske Mostogradnje: https://tehnika.lzmk.hr/stojadinovic-ilija/
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 00:13 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7464 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
DP izradio generala Glasnovića za mjesto na listi. Još uz to, Bujanec je sinoć javno lagao da je Glasnović odbio Radićevu ponudu, a prava istina je da je Ćipe rekao generalu da su sva mjesta na njihovim listama popunjena.
NAKON TOGA , nakon te izlike DP nudi i postavlja na vodeća mjesta u I i VIII jedinici Kolakušića i Sinčića.
Još ako se sebi poseru u usta i nakon svega odu sa Plenkovićem u koaliciju, to bi bilo to od DP-a. Na sljedećim izborima padaju na 4-5 mandata maksimalno. Bome nije ni njihovo maslo za Bajrama.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 01:51 |
|
|
DP je jednokratna stranka.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 03:15 |
|
|
Gazda je napisao/la: Zvali su me Nostradamus. Dudu dobra procjena rešpekt Je, svaka čast
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 03:22 |
|
|
Flamel je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ženska darovala X mandata HDZu samostalnim izlaskom. Cijelo vrijeme trubi kontra DPa i Mosta. I radi sve da uništi SDP. Onak Kad bih bio zloban, rekao bih je ona korisna budala desnice Tak ispada. Kakve pizdarije pričaju. To je ono, glup, gluplji.... Benčićka
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 03:41 |
|
|
weasel je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ženska darovala X mandata HDZu samostalnim izlaskom. Cijelo vrijeme trubi kontra DPa i Mosta. I radi sve da uništi SDP. Onak A ima tu korisnih budala više. Most i Možemo su samostalnim izlaskom dali HDZ-u ovakav rezultat. Da je bilo SDP i Možemo zajedno te MOST/ DP zajedno HDZ bi nagurao jedva preko 50 mandata Gledao sam, li-la. I: 1 rubni, od HDZa, mogle ga povući i desna i lijeva koalicija. A da su istodobno izašle i lijeva (SDP+M!) i desna (DP+Most), lijeva bi bila jača, ona bi ga dobila. II: Lijeva bi dobila na račun DPa. Da su bile i lijeva i desna koalicija, bilo bi na račun HDZa. III: Desna bi dobila na račun HDZa. Lijeva ne bi imala sinergiju. IV: Lijeva bi dobila na račun HDZa. Desna ne bi imala sinergiju. V: Lijeva bi s nekim rastom mogla uzeti mandat DPu. Da su bile i lijeva i desna, ne bi bilo promjena. VI: Desna dobija mandat više, mislim da je isto na HDZov račun. VII: Nema potencijala, no lijeva uz 3% rasta uzima mandat HDZu. VIII: Lijeva bi uzela HDZu mandat. Desna ništa. IX: Lijeva bi ovdje uzela HDZu, a da postoje lijeva i desna, onda HDZu. X: Lijeva bi uzela DPu, tu čak ni velike koalicije ne pomažu. To ti je max 8 mandata manje HDZu. Mislim, s ovim rasporedom. Dosta stvari je moglo proći i drugačije...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 07:41 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
kiler je napisao/la: DP izradio generala Glasnovića za mjesto na listi. Još uz to, Bujanec je sinoć javno lagao da je Glasnović odbio Radićevu ponudu, a prava istina je da je Ćipe rekao generalu da su sva mjesta na njihovim listama popunjena.
NAKON TOGA , nakon te izlike DP nudi i postavlja na vodeća mjesta u I i VIII jedinici Kolakušića i Sinčića.
Još ako se sebi poseru u usta i nakon svega odu sa Plenkovićem u koaliciju, to bi bilo to od DP-a. Na sljedećim izborima padaju na 4-5 mandata maksimalno. Bome nije ni njihovo maslo za Bajrama. Kad su razvalili HSP u kojem je bio Tadić, Rožić, Kovačević onda je sve jasno. Sreća pa će DP nestati. Cijena toga su 4 potrošene godine.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 08:34 |
|
|
'Domovinski Pokret' je jednokratna stranka. Sjatište čudnih ljudi s margina društva i razočaranih HDZ-ovaca posoljenih ruskim interesima i energetskim poslovnjacima koji stoje iza cijele priče. Nekakav alt right, ali za neobrazovane. DP će trajati jedan mandat i otići u povijest, upravo radi ideologije koja je ekstremna poput Možemo!, idiota koji su u njemu nalaze, političke nepismenosti i trgovine te naposljetku efektu HDZ-a. Most je napravio pametnu i mudru odluku ne ulazeći u koaliciju s DP-om. To je stranka koja je desnija od HDZ-a, ali nije karikatura poput DP-a. Most će nadživjeti DP. U SDŽ svatko može biti DP-ovac, pa i najpoznatiji splitski uhljeb. Jedino zajedničko HDZ-u i DP-u je katastrofalan kadar na lokalnoj razini. Naizgled prirodna koalicija uopće nije prirodna. HDZ je EPP stranka, europski desni centar, DP je alt right paravan za ruske interese i zaradu određenih Hrvata nad energetikom. HDZ nikada nije smio onako izigrati Most, posljedica je DP. Ja ne znam kako će oni koalirati skupa, to je skoro pa nespojivo, kako će Plenković moći otići na oči ljudima u Bruxelles, HDZ-u nikad nije bilo za.ebanije sastaviti Vladu.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 09:01 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: 'Domovinski Pokret' je jednokratna stranka. Sjatište čudnih ljudi s margina društva i razočaranih HDZ-ovaca posoljenih ruskim interesima i energetskim poslovnjacima koji stoje iza cijele priče. Nekakav alt right, ali za neobrazovane. DP će trajati jedan mandat i otići u povijest, upravo radi ideologije koja je ekstremna poput Možemo!, idiota koji su u njemu nalaze, političke nepismenosti i trgovine te naposljetku efektu HDZ-a. Most je napravio pametnu i mudru odluku ne ulazeći u koaliciju s DP-om. To je stranka koja je desnija od HDZ-a, ali nije karikatura poput DP-a. Most će nadživjeti DP. U SDŽ svatko može biti DP-ovac, pa i najpoznatiji splitski uhljeb. Jedino zajedničko HDZ-u i DP-u je katastrofalan kadar na lokalnoj razini. Naizgled prirodna koalicija uopće nije prirodna. HDZ je EPP stranka, europski desni centar, DP je alt right paravan za ruske interese i zaradu određenih Hrvata nad energetikom. HDZ nikada nije smio onako izigrati Most, posljedica je DP. Ja ne znam kako će oni koalirati skupa, to je skoro pa nespojivo, kako će Plenković moći otići na oči ljudima u Bruxelles, HDZ-u nikad nije bilo za.ebanije sastaviti Vladu. Što bu rekao pokojni Milan Bandić:"Dogovorit će se ljudi" A kad se dogovore i sjednu u fotelje i najnovije Audije, četri godine se lako preguraju. Sjeti se 2007. i tadašnjeg HSS-a. Svi su govorili kako nema šanse da ta koalicija uspije. Izguraše 4 god. bez problema. Problem je jedino vladu sastaviti s MOST-om. Oni su stalno opterećeni rejtingom, te bojazni da ih ne pojede veći koalicijski partner, umjesto da se dogovore i budu normalan koalicijski partner. Stalno držanje tenzija nije dobro ni za državu, ali i za narod koji se tako gorljivi zalažeš. Zapravo ima smisla jedino ako od političke stranke praviš privatni OPG, i stalno su ti potrebni određeni poticaji kako bi taj OPG bio rentabilan i dizao cijenu na pijaci u odnosu na ostale individualne poljoprivredne proizvođače.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 09:44 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4386 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Ista je sudbina MOST-a.
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 21 tra 2024, 10:37 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
MiB je napisao/la: Ista je sudbina MOST-a. Vidi se da nije. Za razliku od DP-a, Most ne gura u prvi plan arhaično domoljublje, pa relativno starija populacije ne grize taj mamac. Rekao bih da birači Mosta nisu nesofisticirani. Priče o jugozomboidima su stvar prošlosti. Na njoj smo stvorili zemlju, pa se na toj priči ne može napraviti nikakav iskorak. Tako da teze o koaliranju za jugoljevicom nikakvog smisla nemaju. Na kraju krajeva, od SDP-a je u velikoj mjeri otpao onaj Pusić-Mesić šljam. Dovoljnog ti o tome govori da Arsen Bauk jako dobro poznaje ustavno uređenje BiH. Možda bolje od Bauka iz ST.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|