|
|
Stranica: 167/184.
|
[ 4598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 13:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Penava će bit naš Šmit, umetnut će HDZ-u novi izborni Ako može, super! Samo želim da bude realan, a ne sa glavom u oblacima. Mora politika imati glavu i rep. Zar puno tražim. Nema nitko glavu u oblacima. DP im je lijepo rekao , promjena na polju kulture, promjena politike prema manjinama i dijaspori. Ako ne žele podržati takve politike ne može se surađivati i mogu drugdje tražiti ruke za većinu.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:16 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3849 Lokacija: Stolni grad
|
dudu je napisao/la: Pavliček je mali lažov, prije izbora je u eter više puta ponovio (mislim da sam ga na radiju slušao) da nikad neće koalirati sa SDPom i stalno govorio, ponavljam našim biračima nikad sa SDPom.
I sad obrnuo igricu, probat ću pronaći to ako ima na yt.
Džon obraz i on i Sunovratisti. Pa isto je Plenković rekao da nikad ne bi s Penavom i DP u koaliciji, kao i DP da ne bi s HDZom.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:16 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako može, super! Samo želim da bude realan, a ne sa glavom u oblacima. Mora politika imati glavu i rep. Zar puno tražim. Nema nitko glavu u oblacima. DP im je lijepo rekao , promjena na polju kulture, promjena politike prema manjinama i dijaspori. Ako ne žele podržati takve politike ne može se surađivati i mogu drugdje tražiti ruke za većinu. ..jedno ministarstvo dva ravnateljstva nekoliko tajnika i stvar sredjena…zetoncici sto mozemo ne mos matematički drugačije inace bi oni na Markov trg samo ko turisti.::
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:21 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako može, super! Samo želim da bude realan, a ne sa glavom u oblacima. Mora politika imati glavu i rep. Zar puno tražim. Nema nitko glavu u oblacima. DP im je lijepo rekao , promjena na polju kulture, promjena politike prema manjinama i dijaspori. Ako ne žele podržati takve politike ne može se surađivati i mogu drugdje tražiti ruke za većinu. Zvuči pošteno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:24 |
|
|
Gazda je napisao/la: dudu je napisao/la: Pavliček je mali lažov, prije izbora je u eter više puta ponovio (mislim da sam ga na radiju slušao) da nikad neće koalirati sa SDPom i stalno govorio, ponavljam našim biračima nikad sa SDPom.
Džon obraz i on i Sunovratisti. Pa isto je Plenković rekao da nikad ne bi s Penavom i DP u koaliciji, kao i DP da ne bi s HDZom. …pa i nebi sa smo dobili jos tri mandata sad moramo trpit ove seljacine…
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:24 |
|
|
Gazda je napisao/la: dudu je napisao/la: Pavliček je mali lažov, prije izbora je u eter više puta ponovio (mislim da sam ga na radiju slušao) da nikad neće koalirati sa SDPom i stalno govorio, ponavljam našim biračima nikad sa SDPom.
Džon obraz i on i Sunovratisti. Pa isto je Plenković rekao da nikad ne bi s Penavom i DP u koaliciji, kao i DP da ne bi s HDZom. …pa i nebi sa smo dobili jos tri mandata sad moramo trpit ove seljacine…
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:26 |
|
|
Da baba ima ono bila bi deda, i ovo što ste izvukli vam je maksimum. Na ponovljenim izborima možete dobit samo manje pa će Penava i Radić još više pišati po vama
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:33 |
|
|
weasel je napisao/la: Da baba ima ono bila bi deda, i ovo što ste izvukli vam je maksimum. Na ponovljenim izborima možete dobit samo manje pa će Penava i Radić još više pišati po vama ..nebi nista ima kontra ponovljeni da to ne kosta…hdz bi potaraca jer je istina izašla na vidilo da most pa čak i dp suruju s komunistima…a to brzo dodje na naplatu…iskrenima bi volio nove izbore nego koaliciju s dp al jebiga to je davno dogovoreno .::
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:40 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Da baba ima ono bila bi deda, i ovo što ste izvukli vam je maksimum. Na ponovljenim izborima možete dobit samo manje pa će Penava i Radić još više pišati po vama ..nebi nista ima kontra ponovljeni da to ne kosta…hdz bi potaraca jer je istina izašla na vidilo da most pa čak i dp suruju s komunistima…a to brzo dodje na naplatu…iskrenima bi volio nove izbore nego koaliciju s dp al jebiga to je davno dogovoreno .:: Pogledajmo to vedrije strane, u slučaju koaliranja s HDZ-om, DP više neće postojati na izborima 2028. Ako se ponove izbori, onda bi mogli ostati u oporbi i preživjeti kao stranka.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 14:56 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako može, super! Samo želim da bude realan, a ne sa glavom u oblacima. Mora politika imati glavu i rep. Zar puno tražim. Nema nitko glavu u oblacima. DP im je lijepo rekao , promjena na polju kulture, promjena politike prema manjinama i dijaspori. Ako ne žele podržati takve politike ne može se surađivati i mogu drugdje tražiti ruke za većinu. Takva promjena u HDZu bi trebala značiti i odlazak Plenkovića. A do toga još nije došlo, s*ru na veliko...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 15:04 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Pogledajmo to vedrije strane, u slučaju koaliranja s HDZ-om, DP više neće postojati na izborima 2028. Ako se ponove izbori, onda bi mogli ostati u oporbi i preživjeti kao stranka. Koliko vidim, Plenković ne namjerava dati apsolutno ništa DPu. Sve što su tražili, ih je odbio. Ne želi izbaciti Pupovca, povezao ga je s drugim manjinama i sa svojima HNS-HSLS žetonima. Njima je jedino zajedničko to što bez HDZa ne bi bili u Saboru. A DP im se je ponudio. Ne znam, igraju se svi skupa.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 15:21 |
|
|
Ceha je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Pogledajmo to vedrije strane, u slučaju koaliranja s HDZ-om, DP više neće postojati na izborima 2028. Ako se ponove izbori, onda bi mogli ostati u oporbi i preživjeti kao stranka. Koliko vidim, Plenković ne namjerava dati apsolutno ništa DPu. Sve što su tražili, ih je odbio. Ne želi izbaciti Pupovca, povezao ga je s drugim manjinama i sa svojima HNS-HSLS žetonima. Njima je jedino zajedničko to što bez HDZa ne bi bili u Saboru. A DP im se je ponudio. Ne znam, igraju se svi skupa. Ako Bog da novi izbori. DP ne smije popustiti nimalo.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 15:22 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3849 Lokacija: Stolni grad
|
Ceha je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Pogledajmo to vedrije strane, u slučaju koaliranja s HDZ-om, DP više neće postojati na izborima 2028. Ako se ponove izbori, onda bi mogli ostati u oporbi i preživjeti kao stranka. Koliko vidim, Plenković ne namjerava dati apsolutno ništa DPu. Sve što su tražili, ih je odbio. Ne želi izbaciti Pupovca, povezao ga je s drugim manjinama i sa svojima HNS-HSLS žetonima. Njima je jedino zajedničko to što bez HDZa ne bi bili u Saboru. A DP im se je ponudio. Ne znam, igraju se svi skupa. Ma morati će im dati nešto, no on će gledati da ih nakon nekog određenog vremena izbaci iz vlade i da na drugi način skupi 76 ruku, mislim da će i liberali biti popustljiviji, jer ne treba zaboraviti da su sad EU izbori pa predsjednički i onda brzo iza toga lokalni, tako da smo još uvijek u nekom svojstvu predizborne kampanje. HDZu i neodgovraju toliko ponovljeni izbori koliko se ovdje piše jer definitivno postoji mogućnost okupljanja na ljevici, zbog straha od gubitka mandata.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 15:25 |
|
|
Ceha je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Pogledajmo to vedrije strane, u slučaju koaliranja s HDZ-om, DP više neće postojati na izborima 2028. Ako se ponove izbori, onda bi mogli ostati u oporbi i preživjeti kao stranka. Koliko vidim, Plenković ne namjerava dati apsolutno ništa DPu.Sve što su tražili, ih je odbio. Ne želi izbaciti Pupovca, povezao ga je s drugim manjinama i sa svojima HNS-HSLS žetonima. Njima je jedino zajedničko to što bez HDZa ne bi bili u Saboru. A DP im se je ponudio. Ne znam, igraju se svi skupa. Ništa se u suradnji s HDZ-om neće postići, svaku promjenu oni koće i kočiti će ubuduće zato što im savršeno odgovara ovako kako je trenutno. Novi izbori što prije
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 16:19 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Koliko vidim, Plenković ne namjerava dati apsolutno ništa DPu.
Sve što su tražili, ih je odbio.
Ne želi izbaciti Pupovca, povezao ga je s drugim manjinama i sa svojima HNS-HSLS žetonima. Njima je jedino zajedničko to što bez HDZa ne bi bili u Saboru.
A DP im se je ponudio.
Ne znam, igraju se svi skupa.
Ako Bog da novi izbori. DP ne smije popustiti nimalo. To bi bilo ok, ali ovim tempom, malo vjerojatno :/
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 16:24 |
|
|
Gazda je napisao/la: Ma morati će im dati nešto, no on će gledati da ih nakon nekog određenog vremena izbaci iz vlade i da na drugi način skupi 76 ruku, mislim da će i liberali biti popustljiviji, jer ne treba zaboraviti da su sad EU izbori pa predsjednički i onda brzo iza toga lokalni, tako da smo još uvijek u nekom svojstvu predizborne kampanje. HDZu i neodgovraju toliko ponovljeni izbori koliko se ovdje piše jer definitivno postoji mogućnost okupljanja na ljevici, zbog straha od gubitka mandata. Dat će im nešto, ali to je kikiriki. Nakon lokalnih je drugačija priča, ima 4 ruke od IDSa i NPSa (Posavec). Ima i Škorinu sestru, tu onda kapne i bivši HDZovac, gradonačelnik sv. Nedelje, to je 6. I nezavisni Lacković, 7. 69+7=76. Sam treba popuniti vrijeme. Za izbore... Pa Možemovci su njihovi. Kakva je razlika u ideologiji koja se provodi? Samo što bi Možemo to brže sprovelo. A i ovi su im guzice u Zambiji spasili, pa im sada vraćaju. Da i dođu ponovni izbori, ne bi oni išli sa SDPom, iako je tu još 7 mandata (ili više), na račun HDZa i DPa (4 i 3). A bilo bi i zanimljivo vidjeti koaliciju Most+Suverenisti+DP (a i koji HSP i KVK bi se tu dali nać). Mandati su dosta personalizirani, tu je onda očiti strah...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 16:26 |
|
|
weasel je napisao/la: Ceha je napisao/la: Koliko vidim, Plenković ne namjerava dati apsolutno ništa DPu.
Sve što su tražili, ih je odbio.
Ne želi izbaciti Pupovca, povezao ga je s drugim manjinama i sa svojima HNS-HSLS žetonima. Njima je jedino zajedničko to što bez HDZa ne bi bili u Saboru.
A DP im se je ponudio.
Ne znam, igraju se svi skupa.
Ništa se u suradnji s HDZ-om neće postići, svaku promjenu oni koće i kočiti će ubuduće zato što im savršeno odgovara ovako kako je trenutno. Novi izbori što prije Slažem se, ali taj scenarij se ne događa. Što je šteta i to povelika. HDZ treba malo odsjediti van vlasti da dođe sebi.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 16:48 |
|
|
…ne minja se ekipa koja pobjedjuje…
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 16:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60181 Lokacija: DAZP HQ
|
Džon obraz i on i Sunovratisti. Pa isto je Plenković rekao da nikad ne bi s Penavom i DP u koaliciji, kao i DP da ne bi s HDZom. To je drugo, taktički manevar pred izbore da dobiju više i bolje se pozicioniraju, svi znaju da su HDZ i DP kompatibilni. Sunovratisti i SDP ne bi trebali biti u istoj rečenici nikad.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 17:30 |
|
|
laganini je napisao/la: …ne minja se ekipa koja pobjedjuje… Tako je, s obzirom da ste vi kradljivi luzeri nemate što više tražiti. Di vam je 76 potpisa? kad će vlast
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 17:41 |
|
|
Njihov poraz će mi biti još slađi. Pobjednici a na kraju pušiona
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 18:15 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: …ne minja se ekipa koja pobjedjuje… Tako je, s obzirom da ste vi kradljivi luzeri nemate što više tražiti. Di vam je 76 potpisa? kad će vlast …od petka mozemo samo pričati o četvrtom mandatu…otvaram temu…
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 29 tra 2024, 18:26 |
|
|
Dosadilo mi je ovo natezanje DP-a.
Ja mislim da smo više puta naglašavali da HDZ želi s MOŽEMO u koaliciju.
Ja sam čak napisao da je Plenković možda potomak srba, jer mu se stric zove Jovanin, da bi me ismijavali i rekli da je Jovanin staro Dalmatinsko ime. Ne znam možda je i Milorad staro dalmatinsko ime...
DP nije postigao ništa u 2 tjedna i to samo dokazuje da smo bili u pravu, HDZ ne želi u vlasti DP.
Mislim, meni je to razumljivo, pa da ja imam stranku i neko mi se odvoji od stranke i posle mi nudi koaliciju, ja prvi bi ga otpilo.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|