|
|
Stranica: 863/925.
|
[ 23120 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 12:55 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Markan ne želi podržati islamiste jer bi me uvrijedio. Hvala Markane, cijenim što si učinio. Podsjecas me na BBC-a u njegovo najjace vrijeme. Samo sto si rijec dzamija zamijenio sa islamisti. To je zato jer poštujem tuđu vjeru.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 13:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Podsjecas me na BBC-a u njegovo najjace vrijeme. Samo sto si rijec dzamija zamijenio sa islamisti.
To je zato jer poštujem tuđu vjeru. Izvini, zaboravih da si nadaleko poznat po toleranciji i kozmopolitizmu.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 13:42 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: To je zato jer poštujem tuđu vjeru.
Izvini, zaboravih da si nadaleko poznat po toleranciji i kozmopolitizmu. Zahvaljujem. U povjerenju, po stavovima sam najbliže Robbiju, tj. tako reći full liberal. Na stranu što su današnji voke fašisti unakazili pojam liberalizam da se i meni gadi. Jedno je ime a drugo suština.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 13:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Izvini, zaboravih da si nadaleko poznat po toleranciji i kozmopolitizmu.
Zahvaljujem. U povjerenju, po stavovima sam najbliže Robbiju, tj. tako reći full liberal. Na stranu što su današnji voke fašisti unakazili pojam liberalizam da se i meni gadi. Jedno je ime a drugo suština. Ufff..cim neko napise "liberal" moje oci citaju "gulag". A Robi je meni ko neki klon iz buducnosti, cisti AI, samo sam ga jednom uspio izbaciti iz takta pa me banovao na heftu dana u toku rasprave s njim jer su ga obuzele emocije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 13:55 |
|
|
Haram je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zahvaljujem. U povjerenju, po stavovima sam najbliže Robbiju, tj. tako reći full liberal. Na stranu što su današnji voke fašisti unakazili pojam liberalizam da se i meni gadi. Jedno je ime a drugo suština. Ufff..cim neko napise "liberal" moje oci citaju "gulag". A Robi je meni ko neki klon iz buducnosti, cisti AI, samo sam ga jednom uspio izbaciti iz takta pa me banovao na heftu dana u toku rasprave s njim jer su ga obuzele emocije. Trenutak slabosti, svakome se može dogoditi.
1013 of 2558 - 39.6%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 18:26 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 18:32 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 18:32 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 19:26 |
|
|
Ništa ljepše za pročitati nego kad IDF hirurški precizno tamani hamasko-islamističku stoku. Svako ubijeno palestinsko dijete je spriječen još jedan terorista u nastajanju.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 19:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Haram je napisao/la: Dobri teroristi koji paze svoje taoce otete iz vlastitih domova. U rangu kad ruske zarobljenike pred kamerama vidiš kako govore pozitivno o svojim zatočenicima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 20:08 |
|
|
daramo je napisao/la: Haram je napisao/la: Dobri teroristi koji paze svoje taoce otete iz vlastitih domova. U rangu kad ruske zarobljenike pred kamerama vidiš kako govore pozitivno o svojim zatočenicima. Ovo nije prvashodno glorificiranje "terorista" vec kritika da Izrael ljude, koje je takodjer "oteo iz vlastitih domova", vraca potpuno unistene. Nekoliko hiljada maloljetnika se takodjer drze u pritvoru bez da se dizu bilo kakve otpuzbe ili da dolazi do bilo kakvih sudskih procesa. Tako se ponasa okupaciona sila. Ko god podrzava takvu okupacionu silu, ne samo da nema obraza i karaktera, vec je i sudionik u zlocinu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 20:10 |
|
|
trofazna_struja je napisao/la: Ništa ljepše za pročitati nego kad IDF hirurški precizno tamani hamasko-islamističku stoku. Svako ubijeno palestinsko dijete je spriječen još jedan terorista u nastajanju. Moderacijo, da li stvarno zelite da vam se na forumu - javno - na ovaj nacin zagovara ubijanje djece? Moglo bi to vala i prikriveno, kao neki drugi. A drugo pitanje je, koje se ne tice vas vec to cisto onak pitam "kosmos", kako to da ovakve moralne nakaze i psihopate hodaju okolo slobodni...
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 20:13 |
|
|
Dok nacionisti ubijaju djecu i ostale civile po Gazi, Hezbollah im rastura nepobjedivi "Iron Dome".
U banani su iz kakve tesko da ce se moci oguliti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 20:13 |
|
|
Haram je napisao/la: trofazna_struja je napisao/la: Ništa ljepše za pročitati nego kad IDF hirurški precizno tamani hamasko-islamističku stoku. Svako ubijeno palestinsko dijete je spriječen još jedan terorista u nastajanju. Moderacijo, da li stvarno zelite da vam se na forumu - javno - na ovaj nacin zagovara ubijanje djece? A drugo pitanje je, koje se ne tice vas vec to cisto onak pitam "kosmos", kako to da ovakve moralne nakaze i psihopate hodaju okolo slobodni... Nije prihvatljivo naravno. @trofazna_struja upozorenje.
1013 of 2558 - 39.6%
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 20:16 |
|
|
Hvala
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 14 srp 2024, 23:53 |
|
|
Haha
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 srp 2024, 00:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Haram je napisao/la: daramo je napisao/la: Dobri teroristi koji paze svoje taoce otete iz vlastitih domova. U rangu kad ruske zarobljenike pred kamerama vidiš kako govore pozitivno o svojim zatočenicima.
Ovo nije prvashodno glorificiranje "terorista" vec kritika da Izrael ljude, koje je takodjer "oteo iz vlastitih domova", vraca potpuno unistene. Nekoliko hiljada maloljetnika se takodjer drze u pritvoru bez da se dizu bilo kakve otpuzbe ili da dolazi do bilo kakvih sudskih procesa. Tako se ponasa okupaciona sila. Ko god podrzava takvu okupacionu silu, ne samo da nema obraza i karaktera, vec je i sudionik u zlocinu. I Rusija je okupacijska sila u Ukrajini, kad smo već kod obraza i karaktera. Sudionik u zločinu, opet malo uzp i tako te kolektivne krivica sheme.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 srp 2024, 12:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Haram je napisao/la: Ovo nije prvashodno glorificiranje "terorista" vec kritika da Izrael ljude, koje je takodjer "oteo iz vlastitih domova", vraca potpuno unistene.
Nekoliko hiljada maloljetnika se takodjer drze u pritvoru bez da se dizu bilo kakve otpuzbe ili da dolazi do bilo kakvih sudskih procesa.
Tako se ponasa okupaciona sila. Ko god podrzava takvu okupacionu silu, ne samo da nema obraza i karaktera, vec je i sudionik u zlocinu.
I Rusija je okupacijska sila u Ukrajini, kad smo već kod obraza i karaktera. Sudionik u zločinu, opet malo uzp i tako te kolektivne krivica sheme. Rusija je tako zla okupaciona sila da je odmah podjelila ljudima drzavljanstva i dala im SVA prava koja imaju ostali gradjani zle Rusije. Ako tu ne vidis razliku, onda pitaj mamu da ti skine paucinu s ociju. Meni se neda.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 srp 2024, 13:03 |
|
|
I Izrael je podijelio državljanstva svim Arapima na teritoriju koji svijet priznaje kao suvereni dio Izraela. Zašto bi dijelio državljanstvo na teritoriju koji većina svijeta ne smatra Izraelom.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 srp 2024, 13:35 |
|
|
daramo je napisao/la: I Izrael je podijelio državljanstva svim Arapima na teritoriju koji svijet priznaje kao suvereni dio Izraela. Zašto bi dijelio državljanstvo na teritoriju koji većina svijeta ne smatra Izraelom. Nebi. Vjeruj mi da nebi. Zasto to znam? Zato sto sam dobro upoznat s politickim previranjima i diskusijama koje se oko toga vode u Izraelu. To je jedini razlog zbog kojeg nisu anektirali Zapadnu obalu. Jer nebi mogli vise naci opravdanje za skracivanje ljudskih prava Palestincima - ovako je to okupacija, a okupaciona sila nije duzna nista sem da prehrani stanovnistvo. ZAto su u bezizlaznoj situaciji. Ne mogu ih istrijebiti, a ne mogu ih ni progutati. Izrael je jedno gofno koje smrdi do neba i za koje tesko da ima parfema da ga tako namirishe pa da bude prihvatljivo zdravom ljudskom mozgu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 srp 2024, 15:57 |
|
|
Nije ni Rusija podijelila državljanstva svim Ukrajincima, niti bi to Putin ikada uradio, iz istog razloga kao i Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 srp 2024, 19:25 |
|
|
Ko kaze da nebi? Pa gdje god da su Rusi usli, tu su podjelili i drzavljanstva. Pa ljudi vec glasali na ruskim izborima...
Btw. jos jedno od vjerovatno neodgovorenih pitanja za nase forumske veterane:
Kako ovo s ovim minobacacima? Da li to moze biti uopste precizno kad ih onako "ucvrste" medju nekakve vrece, tj. zaglave izmedju dvje-tri???
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 srp 2024, 22:32 |
|
|
Pitam se stvarno sta je ovima. Tenkovi stoje okolo, bez ikakve veze, manje vise pasivni, ovim im prilaze u sandalama i dizu ih u vazduh - nevidjenja hrabrost:
Drug Richard je objasnio sta i kako posto govori arapski jezik:
Veoma ohrabrujuce vidjeti da IDF nema apsolutno nikakve sanse da unisti pokrete otpora, cak ni osam mjeseci nakon pocetka rata.
I sto je fakat najinteresantnije u svemu ovome je to da je ovo ustvari jedino combat novinarstvo koje stize iz Gaze. Izraelski snimci se svode na likovanje dok ruse stambene zgrade i ostalu infrastruktur, ili dok pucaju bezveze u nekakve zgrade, ili pak dok poziraju u donjem zenskom rublju koje nalaze u stanovima Palestinaca, kao da su varvarska pijana horda a ne vojska jedne civilizovane zemlje.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 15 srp 2024, 22:36 |
|
|
A ovo su danas uradili civilima u Gazi:
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 16 srp 2024, 19:00 |
|
|
Haram je napisao/la: Ko kaze da nebi? Pa gdje god da su Rusi usli, tu su podjelili i drzavljanstva. Pa ljudi vec glasali na ruskim izborima...
Btw. jos jedno od vjerovatno neodgovorenih pitanja za nase forumske veterane:
Kako ovo s ovim minobacacima? Da li to moze biti uopste precizno kad ih onako "ucvrste" medju nekakve vrece, tj. zaglave izmedju dvje-tri??? Mi smo podijelili Domovnice tvojima po turskoj Hrvatskoj nakon Domovinskog rata, pa sarajmahalski jazavci kmeče da je to genocid i agresija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ZOVen2 i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|