HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 stu 2024, 06:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4527 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 182  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Francuska
PostPostano: 24 srp 2024, 21:32 

Meni se recimo ne sviđa što Tramp, Lpen i drugi desni otvoreno podržavaju Izrael. Ali jasno mi je, znamo kakve su strukture iza toga.

Međutim to mi je nekako 16ta rupa na sviralu. Vrlo ću rado žrtvovati Palestinu, zaradi malih jednostavnih ciljeva poput ovih koje sam naveo :zubati

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 21:39 

Dacu ti jos jednu sansu za normalan razgovor a onda mozemo slobodno preci na polemiku i...hahaha....i.... :zubati ...i :D ...a i =))

Istina je da Melenchonova ljevica mora da se dodvorava gejprajd-ideologijama, a logicno je da kao socijalisti, internacionalisti, ne mogu furati desnicarski, antimigrantski sovinizam, pogotovo ne u zemlji jednog Zinedina Zidana. Ti ljudi su Francuzi vise nego sto su ista drugo, iako sigurno mnogi od njih to cak nebi bili spremni priznati. Oni su tamo duze nego nasa dijaspora u svabiji a i sam vec znas kako ta dijaspora izgleda u drugoj generaciji.

Sto se tice gejprajda, kao sto rekoh, da, ali bez toga ljevica nema apsolutno nikakve sanse da pokupi te "woke-glasove" koji inace idu zelenima i svakoraznim "ljevo-liberalima". Shvatas li to? Ali to im NIJE ideoloska perjanica jer je to ideoloska perjanica svakoraznih liberala i u biti svih etabliranih stranaka takozvanog centra, ali i umjerenih desnicara. Vidis i oni se pozivaju na to da brane "prava europskih peddera od zlih islamista", zar ne? Bila ti ljevica Melenchona ili ne, gejprajdizam ti ne gine..kuzis.

Ali to im nije u centru paznje, u centru paznje su ljevici tamo socijalne (ne)prilike, antikorporativizam, anti-nato, i naravno - (tu si upravu, meni je to veoma bitno pitanje) - anticionizam. Takodjer, i to je ono sta ti zelim objasniti, s Melenchonom NEMA antiruskog rata u Ukrajini. U to sam sto posto siguran, ma kakve god slike da tu bile njegove lijeve ili desne ruke.. A to je nesto sto je mene, zamisi MENE, prije rata u Gazi navelo da glasam za austrijskog desnicara na predsjednickim, a da nije bilo rata u Gazi, vjerovatno i na dolazecim izborima u septembru. Shvatas li koliko je meni i to pitanje bitno? Ti ne zelis da gledas crnce oko sebe, i smedje, i sta vec ne - naravno i muslimane iako sa istima zivis u drzavi, ali ja ne zelim da mi dijete sutra gine za nato-ideale u ruskoj stepi kao sto su ginuli njihovi majmunski dzedovi (meko dj). I ne zelim placati poreze kojima ce se kupovati oruzje za ubijanje Rusa. Tebi je to ...sporedno pitanje?

Sta mislis kakav ce biti stav Le Penove po pitanju Rusije?

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 10:07 

:zubati Francuska je jednostavno nesigurna zemlja. Na staroj slavi se ne moze zivjeti

Masivan napad na dan otvaranja Olimpijskih igara, cijeli sustav je paraliziran, podmetnuti i požari: ‘Cijeli vikend je ugrožen‘

Uoči svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, francuska željeznička kompanija SNCF izvijesatila je da je njezina željeznička mreža velikih brzina bila meta "zlonamjernih radnji", uključujući podmetanje požara, čiji je cilj paraliziranje sustava.

Više brzih linija vlakova TGV pogođeno je zasad nedifiniranim ometanjem zapadno, sjeverno i istočno od Pariza, a na stanici Gare Montparnasse u Parizu nastali su redovi, prenosi BBC.

Francuski ministar prometa Patrice Vergriete oštro je osudio "kriminalne radnje", za koje je rekao da će utjecati na planove ljudi za odmor.

"Ovo je masivan napad velikih razmjera kako bi se paralizirala TGV mreža", izjavio je SNCF za AFP, dodajući da će mnoge linije morati biti otkazane i da će situacija trajati "barem cijeli vikend dok se provode popravci".

"SNCF je bio žrtva nekoliko simultanih zlonamjernih radnji tijekom noći", rekao je nacionalni željeznički operater, dodajući da su napadi utjecali na njegove atlantske, sjeverne i istočne linije, javlja France24.

‘Radi se o sabotaži, napadi su koordinirani‘
"Podmetnuti su i požari kako bi se oštetili naši objekti", navodi se, dodajući da je promet na pogođenim linijama "teško prekinut".

Novinska agencija AFP izvijestila o komentarima koje su primili od izvora bliskog istrazi koji kaže da su paljevine bile "sabotaža". Njihov izvor je dodao da su napadi "očito koordinirani", navodi novinska agencija.

Vlakovi su bili preusmjereni na druge kolosijeke, "ali ćemo morati otkazati veliki broj njih", stoji u priopćenju.

SNCF je upozorio da bi situacija mogla potrajati "barem cijeli vikend, dok traju popravci" i pozvao putnike da odgode svoja putovanja i klone se željezničkih stanica.

"Normalni nastavak prometa očekuje se u ponedjeljak, 29. srpnja", pisalo je na jednom od ekrana u dvorani za polaske.

Na udaru i Eurostar
Eurostar je također izvijestio da su njegove željezničke usluge između Londona i Pariza bile prekinute zbog vandalizma, što je rezultiralo s nekoliko otkazivanja i duljim trajanjem putovanja.

"Zbog koordiniranih zlonamjernih radnji u Francuskoj, koje utječu na brzu liniju između Pariza i Lillea, svi brzi vlakovi koji idu u i dolaze iz Pariza preusmjeravaju se klasičnom linijom danas u petak, 26. srpnja. To produljuje vrijeme putovanja za otprilike sat i pol”, stoji u priopćenju Eurostara. "Nekoliko vlakova je otkazano", dodali su.

Napadi su pokrenuti dok se Pariz priprema za svečanost otvaranja, u kojoj će sudjelovati 7.500 sportaša, 300.000 gledatelja na obali i VIP osobe. Natjecatelji će se kretati niz rijeku Seine dugu dužinom od šest kilometara na flotili od 85 brodova.

Ovo je prvi put da se Ljetne olimpijske igre otvaraju izvan glavnog atletskog stadiona, što je odluka koja donosi puno opasnosti u trenutku kada je Francuska u stanju najveće pripravnosti zbog prijetnje terorističkih napada.

Igre se održavaju u vrijeme velikih sigurnosnih rizika, odnosno u doba pojačanih geopolitičkih napetosti. Od posljednjih Olimpijskih igara 2022. godine, izbili su ratovi u Ukrajini i Gazi, što čini napetu pozadinu Igara. Francuska je na najvišoj razini sigurnosti iako su dužnosnici ponovili da nema posebne prijetnje ceremoniji otvaranja ili samim igrama.

Neviđene mjere osiguranja
Kao dio opsežne sigurnosne operacije, vlasti su temeljem zakona o borbi protiv terorizma stavili 155 osoba pod mjere nadzora koje strogo ograničavaju njihovo kretanje.

Izraelske će natjecatelje pratiti elitne taktičke postrojbe, a ti će natjecatelji imati 24-satnu zaštitu tijekom Olimpijskih igara, ističu dužnosnici. Deseci svjetskih čelnika bit će u Parizu na svečanosti otvaranja, koju će štititi i snajperisti na krovovima. Korito rijeke Seine je pretraženo i očišćeno zbog bombi, a zračni prostor Pariza bit će zatvoren za vrijeme svečanosti otvaranja.

Raspoređeno je čak 75.000 policajaca, vojnika i unajmljenih zaštitara koji će u svakom trenutku patrolirati Parizom. Radi se o najvećem mirnodopskom raspoređivanju snaga sigurnosti u francuskoj povijesti. Podignuto je oko 44.000 barijera te razrađen sustav QR kodova namijenjen stanovnicima i drugima koji se žele približiti rijeci Seini i njezinim otocima.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... n-15486043

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 11:32 

invisible je napisao/la:
Haram je napisao/la:
Dacu ti jos jednu sansu za normalan razgovor a onda mozemo slobodno preci na polemiku i...hahaha....i.... :zubati ...i :D ...a i =))

Istina je da Melenchonova ljevica mora da se dodvorava gejprajd-ideologijama, a logicno je da kao socijalisti, internacionalisti, ne mogu furati desnicarski, antimigrantski sovinizam, pogotovo ne u zemlji jednog Zinedina Zidana. Ti ljudi su Francuzi vise nego sto su ista drugo, iako sigurno mnogi od njih to cak nebi bili spremni priznati. Oni su tamo duze nego nasa dijaspora u svabiji a i sam vec znas kako ta dijaspora izgleda u drugoj generaciji.

Sto se tice gejprajda, kao sto rekoh, da, ali bez toga ljevica nema apsolutno nikakve sanse da pokupi te "woke-glasove" koji inace idu zelenima i svakoraznim "ljevo-liberalima". Shvatas li to? Ali to im NIJE ideoloska perjanica jer je to ideoloska perjanica svakoraznih liberala i u biti svih etabliranih stranaka takozvanog centra, ali i umjerenih desnicara. Vidis i oni se pozivaju na to da brane "prava europskih peddera od zlih islamista", zar ne? Bila ti ljevica Melenchona ili ne, gejprajdizam ti ne gine..kuzis.

Ali to im nije u centru paznje, u centru paznje su ljevici tamo socijalne (ne)prilike, antikorporativizam, anti-nato, i naravno - (tu si upravu, meni je to veoma bitno pitanje) - anticionizam. Takodjer, i to je ono sta ti zelim objasniti, s Melenchonom NEMA antiruskog rata u Ukrajini. U to sam sto posto siguran, ma kakve god slike da tu bile njegove lijeve ili desne ruke.. A to je nesto sto je mene, zamisi MENE, prije rata u Gazi navelo da glasam za austrijskog desnicara na predsjednickim, a da nije bilo rata u Gazi, vjerovatno i na dolazecim izborima u septembru. Shvatas li koliko je meni i to pitanje bitno? Ti ne zelis da gledas crnce oko sebe, i smedje, i sta vec ne - naravno i muslimane iako sa istima zivis u drzavi, ali ja ne zelim da mi dijete sutra gine za nato-ideale u ruskoj stepi kao sto su ginuli njihovi majmunski dzedovi (meko dj). I ne zelim placati poreze kojima ce se kupovati oruzje za ubijanje Rusa. Tebi je to ...sporedno pitanje?

Sta mislis kakav ce biti stav Le Penove po pitanju Rusije?

Prosječan ukrajinski vojnik ima 42 godina, pa prije da će tebe poslati u rat nego tvoje dijete (mada ja ne znam šta se ti toliko nerviraš obzirom da Austrija uopće nije u NATO-u, pa to tebe ionako ne zahvaća).

Austrija je jedno (vanjskopoliticki) ljigavo gofno. Gofno koje se i nakon 2. SR., iako su dali prosjecno vise nacista i konc-logori-cuvara nego njeacka, izvuklo s fazonom "pa mi smo bili prva zrtva Hitlera". Dok je njeacka podijeljena, hitlerov "Ostmark" se izvuce zahvaljujuci dobrocudnosti i naivnosti Rusa koji su nasjeli na foru "neutralnosti". Tu je trebalo takodjer izgraditi zid, ali veci nego onaj u Berlinu.

Tako i u ovom slucaju. Ko fol neutralni a svaka briselska ludarija se podrzava i sve to sto Brisel salje kijevljanima, to placaju svi koji u EU placaju poreze. A mi smo - za razliku od Hrvatske npr. - takozvani "netto-platisha", dok neke, manje razvijene zemlje, dobijaju iz tog budzeta.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 16:11 

jepse pilavu

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 16:17 

Melenchon na vlasti bi pretvorio Francusku u Kubu s vinom i kroasanima.

I najvećem ekonomskom analfabetu je jasno da tradicionalni francuski etatizam na trenutnim postavkama treba baciti u smeće.
Tamo je trenutna nezaposlenost oko 7,5 posto, takav postotak bi u Njemačkoj i Austriji već izazvao nacionalnu paniku, dok Francuzi...laganini.

(No istini za volju, ni Le Pen i RN se u ekonomskim pogledima ne razlikuju previše od LFI, no nešto mi govori da bi oni ipak bili fleksibilniji po tom pitanju kad bi došli na čelo Francuske)

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 18:40 

Flamel je napisao/la:
Melenchon na vlasti bi pretvorio Francusku u Kubu s vinom i kroasanima.

I najvećem ekonomskom analfabetu je jasno da tradicionalni francuski etatizam na trenutnim postavkama treba baciti u smeće.
Tamo je trenutna nezaposlenost oko 7,5 posto, takav postotak bi u Njemačkoj i Austriji već izazvao nacionalnu paniku, dok Francuzi...laganini.

(No istini za volju, ni Le Pen i RN se u ekonomskim pogledima ne razlikuju previše od LFI, no nešto mi govori da bi oni ipak bili fleksibilniji po tom pitanju kad bi došli na čelo Francuske)

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 18:41 

A sta predlazes ti? Jos vise (neo)liberalizacije privrede i drustva?

Pa dobro vidimo sta je taj pravac donio sa sobom od devedesetih pa naovamo...

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 19:14 

Zabranit islam za početak. Ekonomski modeli su mnogo nevažnije pitanje od toga.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 20:02 

Rika sv Vida je napisao/la:
Zabranit islam za početak. Ekonomski modeli su mnogo nevažnije pitanje od toga.

To su osnove. :palacgore1

1010 of 2558 - 39.48%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 20:49 

Evo pitanje za vas dvojicu, rijesavace problema..

Kako bi to "zabranjivanje islama" trebalo da ide i sta tacno znaci?

- Zabrana molitve?
- Zabrana molitve u dzamijama?
- Protjerivanje Francuza islamske vjeroispovijesti?
itd..

Ako moze sto preciznije, pa da si mogu zamisliti otprilike kako bi to trebalo da ide.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 20:59 

Jednostavno je. Zabraniti islam. Srušit sve džamije. Sve koji javno ili na društvenim mrežama cijene robovlasnika i pedofila Muhameda uhapsit ili deportirat.
Sve za koje se bilo kako dokaže da su muslimani uhapsit i protjerat od kod su došli. Ne znam što se tu ima filozofirat? Zabranit islam. Bit musliman treba bat ilegalno kao što je ilegalno bit nacista.
Ti da si ateist antifašista za što se lažno predstavljaš da jesi bi to trebao podržat jer islam nije samo religija nego i idoelogija mnogo gora od fašizma. Antifašista pravi je u startu i antimusliman jer ne može podržavat šerijat i islamske zakone, a musliman koji to ne podržava nije musliman.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 21:09 

Jednostavno je. Zabraniti islam. Srušit sve džamije. Sve koji javno ili na društvenim mrežama cijene robovlasnika i pedofila Muhameda uhapsit ili deportirat.
Sve za koje se bilo kako dokaže da su muslimani uhapsit i protjerat od kod su došli. Ne znam što se tu ima filozofirat? Zabranit islam. Bit musliman treba bat ilegalno kao što je ilegalno bit nacista.
Ti da si ateist antifašista za što se lažno predstavljaš da jesi bi to trebao podržat jer islam nije samo religija nego i idoelogija mnogo gora od fašizma. Antifašista pravi je u startu i antimusliman jer ne može podržavat šerijat i islamske zakone, a musliman koji to ne podržava nije musliman.

A sta ces ako ti muslimani koje bi izlozio fasistoidnom djelovanju drzave, postali "kripto-muslimani", kao krscani kad "ih je zabranio Rim"? Ili protestanti u Tirolu koji su od "Tridesetogodisnjeg rata" pa do 1880. godine stotinama godina "glumili katolike", pa su tek onda slucajno otkriveni i pruzena im je mogucnost da se pokatolice ili da napuste monarhiju. Iako se radilo o Tirolcima, oridjinale, iz brdskog Zillertala. Vecina ih se odselila u danasnju Ukrajinu, one dijelove koji su tad bili dio AU monarhije.

Dakle ti srusis dzamije, zaprijetis ljudima da se izjasnjavaju kao muslimani, ali opet nisi "zabranio islam".

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 21:11 

Haram je napisao/la:

A sta ces ako ti muslimani koje bi izlozio fasistoidnom djelovanju drzave, postali "kripto-muslimani", kao krscani kad "ih je zabranio Rim"? Ili protestanti u Tirolu koji su od "Tridesetogodisnjeg rata" pa do 1880. godine stotinama godina "glumili katolike", pa su tek onda slucajno otkriveni i pruzena im je mogucnost da se pokatolice ili da napuste monarhiju. Iako se radilo o Tirolcima, oridjinale, iz brdskog Zillertala. Vecina ih se odselila u danasnju Ukrajinu, one dijelove koji su tad bili dio AU monarhije.

Dakle ti srusis dzamije, zaprijetis ljudima da se izjasnjavaju kao muslimani, ali opet nisi "zabranio islam".

Postoje tajne službe koje bi bile zadužene za otkrivanje istih.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 21:12 

Haram je napisao/la:

A kako bi to sproveo u djelo? Ljudi ti se jednostavno mole doma. Muslimani se smiju i doma moliti bogu. Da li bi zavirivao u svaku kucu, svaki stan, u kojem su ti "bivsi muslimani", i koliko bi tu trebalo murije da to kontrolise?

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 21:16 

Haram je napisao/la:

A kako bi to sproveo u djelo? Ljudi ti se jednostavno mole doma. Muslimani se smiju i doma moliti bogu. Da li bi zavirivao u svaku kucu, svaki stan, u kojem su ti "bivsi muslimani", i koliko bi tu trebalo murije da to kontrolise?

Naravno. Prisluškivat ih doma.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 21:24 

Haram je napisao/la:

Shvatio sam ali kako? Ugraditi uredjaje za prisluskivanje u svaku muslimansku kucu? Pa samo Turaka imas u BRD-u oko 6 mio. Nek su pola od toga vjernici, ti imas 3 mio. ljudi. Podjeli na tri pa imas 1 mio. kucanstava.

U cijelom BRD imas nesto manje od 300.000 policajaca. Da li bi ti policajci radili ista drugo osim sto bi "prisluskivali" i "kontrolisali" potencijalne muslimane?

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 21:28 

Nebi. Ionako sad 99% toga što rade je obuzdavaju muslimane po ulicama i pokušavaju riješit njihova silovanja i ubojstva. Ovo bi im bilo mnogo manje stresno.
Uostalom nebi ih bilo 6 milijuna jer bi zabranom islama se mnogi digli u islamistički teroristički ustanak i bili bi likvidirani a mnogi bi pobjegli nazad od kud su se dovukli.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 22:03 

Haram je napisao/la:

Shvatio sam ali kako? Ugraditi uredjaje za prisluskivanje u svaku muslimansku kucu? Pa samo Turaka imas u BRD-u oko 6 mio. Nek su pola od toga vjernici, ti imas 3 mio. ljudi. Podjeli na tri pa imas 1 mio. kucanstava.

U cijelom BRD imas nesto manje od 300.000 policajaca. Da li bi ti policajci radili ista drugo osim sto bi "prisluskivali" i "kontrolisali" potencijalne muslimane?

Čuj kako pa nisu ovo 80te, imaš AI koji može sve.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 22:09 

dudu je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Čuj kako pa nisu ovo 80te, imaš AI koji može sve.

Dakle uz pomoc AI-a bi prisluskivao da li se neko u svoja cetiri zida moli bogu? Ugradjenim vjerovatno u mobilne telefone. A sta ako se mobilni telefon ostavi u drugoj prostoriji a ne u onoj u kojoj se obavlja molitva?

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 22:11 

Nebi. Ionako sad 99% toga što rade je obuzdavaju muslimane po ulicama i pokušavaju riješit njihova silovanja i ubojstva. Ovo bi im bilo mnogo manje stresno.
Uostalom nebi ih bilo 6 milijuna jer bi zabranom islama se mnogi digli u islamistički teroristički ustanak i bili bi likvidirani a mnogi bi pobjegli nazad od kud su se dovukli.

Ako sam dobro shvatio, ti bi isprovocirao drustvene nemire da bi uz pomoc istih imao opravdanje za likvidiranje muslimana i protjerivanje istih u "zemlje iz kojih su dosli"?

Da li bi to obuhvatalo i muslimane rodjene u Evropi?

I da li bi isto uradio i sa Bosnjacima? Posto njih ima i na Balkanu, a i u EU.

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 22:29 

:HVO
Haram je napisao/la:

Lik te trolla

Vrh

PostPostano: 26 srp 2024, 22:30 

Karabaja je napisao/la:
:HVO
Haram je napisao/la:

Lik te trolla

Iz neba se vidi, da. Ali ne trola mene, vec trola forum.

Ali reko hajd da ga pustim da privede misao tj. trolanje kraju.

Vrh

PostPostano: 27 srp 2024, 06:03 

Haram je napisao/la:

To je kao da kažeš ima krađe iako je krađa zabranjena zakonom. Ima nasilja u obitelji iako je nasilje u obitelji zabranjeno. Ne treba ograničenje brzine jer će netko svakako voziti prebrzo itd.

Poanta je da bi krađe bilo puno više da nije zabranjena. Ako netko negdje nešto ukrade, to nije razlog za misliti da nam ne treba zakon protiv krađe. Ako muž prebije ženu, to nije razlog da legaliziramo prebijanje žena. Ako netko ipak vozi 100km/h kroz naseljeno mjesto, nije razlog da maknemo ograničenje brzine itd.

Poanta je da je islamizam naopak i ljudi to trebaju znati. Hoće li netko i dalje biti islamist iako se zabrani? Vjerojatno hoće, ali to ne mijenja potrebu da se osudi. Neki počinitelj će se naravno izvući, neki neće, ali nije to ništa novo, tako je to sa bilo kojim drugim prekršajem.

1010 of 2558 - 39.48%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 srp 2024, 10:46 

Nije ih žaliti.

Ismijavanje kršćanske vjere na otvaranju Olimpijskih igara
Woke ideologija drma u Parizu

Citat:
Otvaranje Olimpijskih igara u Parizu obilježio je performans tzv. drag queensa, odnosno isfeminiziranih muškaraca koje optužuju da su rekreirali izvedbu Posljednje večere tijekom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. u petak navečer.

Performans je izazvao međunarodni bijes, brojni gledatelji nastup su nazvali ''ludim'', a mnogi su taj prizor shvatili kao ismijavanje kršćanske vjere. Woke ideologija tako nije zaobišla niti otvaranje Olimpijskih igara.

Tijekom olimpijskih ceremonija, gledatelji su primjetili da je 18 izvođača rekreiralo scenu, odnosno prikaz posljednjeg obroka Isusa Krista sa svojim učenicima prije njegovog raspeća. Burleskna izvedba bila je "interpretacija grčkog boga Dioniza'' kako bi gledatelji bili "svjesni apsurdnosti nasilja među ljudskim bićima", napisali su na Twitteru Olimpijade.

Bizarna scena uključivala je polugole izvođačice i muškarca potpuno obojanog u plavo, dok mu je samo vinova loza prekrivala genitalije.

Osnivač Tesle, Elon Musk, javio se na Twitteru i kratko napisao: "Ovo je bilo krajnje nepoštovanje prema kršćanstvu."

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4527 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 182  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: