|
|
Stranica: 896/925.
|
[ 23110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:30 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: weasel je napisao/la: To je ratni zločin , striktno zabranjeno nakon ww2 i za to se ide u prdekanu.
Nije Izrael Hrvatska da isporučuje svoju vojsku nekakvim pdrima i degenericima u Hag Tako je, pa ti navijaj za one koji su ti strpali generale u Hag radi nekog prekomjernog granatiranja a nije tri bombe palo na Knin. Dok ovi samo da nisu atomsku bacili, ujeo vuk magare.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:31 |
|
|
Izraelci nam strpali generale u Hag? Ja mislio Sanader i Mesić
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:34 |
|
|
Inače nisu 3 bombe pale na Knin jer su se Srbi nakon prve odmah dali u bježaniju. Da su se utvrdili u zgradama i držali djecu kao živi štit što bi Hrvatska dalje trebala činit? Još da pucaju iz Knina po djeci u Zadru, Šibeniku i drugdje?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:35 |
|
|
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:36 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la:
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:37 |
|
|
Osim nama sudio je Hag samo Srbima i Hutima iz Ruande koji su pobili milijun žena i djece mačetama. U lijepom smo društvu
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:38 |
|
|
Islamske zemlje redom ne priznaju taj sud a hoće Izraelcima sudit tamo.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:42 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: weasel je napisao/la: Opet ti relativiziraš masovno ubojstvo civila, nema opravdanja za to, u povelji UN-a kristalno jasno piše da je to RATNI ZLOČIN Pripadnici živog štita su sudionici rata a ne civili JEDINI koji se koriste ZIVIM STITOVIMA u bukvalnom smislu rijeci, su naCionisticki zlocinci. O ovome je cak, dakle CAK, pisao i svapski ORF: civiliZIRANA vojska? Mojne da mi vise ides na racku ba. https://orf.at/stories/3366535/Iz teksta: Hvataju civile, oblace im izraelske uniforme, pa ih salju na teren prije nego sto udju tamo. Takva vrsta ZLA, cistog ZLA, i neciviliziranosti, je svojstvena samo njima. I takvima sto ih podrzavaju. HAMAS ih pusta da izvuku ranjenike, kruh ti ne jebem.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:47 |
|
|
Haram je napisao/la: Tko je to? Mali musliman ustaša
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:48 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Haram je napisao/la: Tko je to? Mali musliman ustaša Srpski djecak iz 1. SR.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:56 |
|
|
Haram je napisao/la: Da, tu si imao empatiju. Jedna silovana Izraelka je vise vrijedna od 16.000 palestinskih malishana.
Ispricacu ti jednu pricicu, kratku, o nama Europljanima. Ne polazim od toga da ces me razumjeti, ali cu ipak jer i ja ubijam vrijeme ko i ti. Ja bio na Kipru nekidan. Zamisli si hotel od 555 zvjezdica. Sve one djakonije sto imas na bifeima se protezu u nedogled, ali uz sve to jos imas i ala card restorane (ne znam da li sam to sranje ispravno napisao). Kao da nije dovoljan izbor od 100 jela tri puta dnevno a izmedju svega toga lunch, pive, kokteli, sladoledi..
I ti ala card restorani, a bilo ih je tri, su ti u fazonu - ili tako ja to znam iz filmova, plemstva iz 18. i 19. vijeka, ili na dvoru Ludviga 14. Bilesi treba - grom - svira uzivo na klaviru, obucena u elegantnu i preskupu haljinu, a oni sto ti donose komadice hrane na tanjircicima ti haman pa puse ***. JA to ne volim, ili reci NE TREBA MI, ali voli cura a ja obicno pokusavam da ne kvarim ugodjaj ljudima koji su mi bitni..pokusavam, ne uspjeva mi uvijek.
I onda gledam nas - udebljanu evropsku bagru, obicno Englezi ali ima i svaba, i jos nekih, kako se prenemazu onak namazani onim kremama..kako trpaju sve to u sebe..a face manje vise zasicene i site svega..gledam nas i onda mi padne na pamet da odmah tu preko puta..udaljenost Bar-Bari (rekao bih), palestinska djeca CRKAVAJU od gladi, u apokaliptickim rusevinama, mucena bolescinama, zedna..napacena..obogaljena..raskomadana oruzjem koje se placa MOJIM porezima i porezima ove svega zasicene kolonijalisticko bjelacke bagre. I onda kako mozes biti normalan i kako ne mrziti svu tu evropsku dekadentnu SVEGA NESVJESNU stoku oko sebe? Retoricko pitanje, ni ja ih/nas ne mrzim u bukvalnom smislu rijeci, ali sam bijesan kad pomislim i gadimo mi se (ja sebi ne toliko jer nisam ni debel a ni nesvjestan, ali i ja sam na kraju krajeva samo dio svega, jedna od karika, zato i kazem "nas" i "mi"). I? Ko je reko da vise vridi? Poanta je da su divlji,nemjenjaj temu. Znaci gade ti se mirni, siti ljudi? A negade gladni neradnici? Njih zalis?
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 14:59 |
|
|
Haram je napisao/la: Znam kako razmisljate vi normalni Europljani, zato mi se i gadite i zato i likujem nad vasim nestankom koji si sami prognosticirate neprestano.
Dajem ti takoreci za pravo jer je to zaista tako kao sto ti kazes.
Meni je trebalo vremena da to shvatim i da shvatim da u biti nisu nesto mnogo evoluirali od svojih naci-djedova. Jbg., nije lako covjeku spoznati da zivis medju licemjernim gofnarima (bili oni desnoliberali, ljevoliberali, liberali ili desnicari), zlocinacke cudi koji u biti ne osjecaju empatiju za druga ljudska bica, ali pomiris se i koncetrises se na mali krug ljudi koji su ti frendovi i koji razmisljaju kao ti.
Ostalo ignorises i samo im UZIMAS...UZIMAS..UZIMAS..dje mozes, uz nula patriotskih osjecaja za prciju s koje uzimas. Nesto poput Hrvata nacionalista u Jugi npr. Zivis u njoj al joj jebesh mater u sebi.
A Palestinci sta po tvome da rade nakon sto 70 godina relativno "svjetovnog" otpora, dakle nista dzihad, nista hamas, nista islam, nije urodilo nikakvim plodom, i nakon sto skontas da USA, glavni posrednik u pregovorima izmedju tebe i migranata koji su ti naselili avliju, ustvari samo kupuje vrijeme dok ti migranti zapisavaju sve vece komade zemlje..? Pa radikalizovala bi se HELLO KITTY, a kamoli normalan insan. Malo si se zeznuo. Ja stalno tvrdim da ćemo vas pobiti ili sterilizirati kao stoku nakon što vas ispišemo iz tipa homo sapiens. Supriorna vrsta istrijebi tumor inferiorne ako ova prijeti njezinom postojanju.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 15:00 |
|
|
Narod koji je slavio 7.10. ne zaslužuje žaljenje. A slavilo se i u Sarajevu. Nisu vam Izraelci milosrdni kršćani
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 15:01 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Izraelci nam strpali generale u Hag? Ja mislio Sanader i Mesić Tješi se tješi, to su domaći koji su ih predali krvnicima, a tko su krvnici zna se dobro... A ti ih još podržavaš i navijaš dok su za 1000x puta manje tvoje Hrvate osuđivali na robiju od 20-30-40 godina
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 15:03 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Haram je napisao/la: Znam kako razmisljate vi normalni Europljani, zato mi se i gadite i zato i likujem nad vasim nestankom koji si sami prognosticirate neprestano.
Dajem ti takoreci za pravo jer je to zaista tako kao sto ti kazes.
Meni je trebalo vremena da to shvatim i da shvatim da u biti nisu nesto mnogo evoluirali od svojih naci-djedova. Jbg., nije lako covjeku spoznati da zivis medju licemjernim gofnarima (bili oni desnoliberali, ljevoliberali, liberali ili desnicari), zlocinacke cudi koji u biti ne osjecaju empatiju za druga ljudska bica, ali pomiris se i koncetrises se na mali krug ljudi koji su ti frendovi i koji razmisljaju kao ti.
Ostalo ignorises i samo im UZIMAS...UZIMAS..UZIMAS..dje mozes, uz nula patriotskih osjecaja za prciju s koje uzimas. Nesto poput Hrvata nacionalista u Jugi npr. Zivis u njoj al joj jebesh mater u sebi.
A Palestinci sta po tvome da rade nakon sto 70 godina relativno "svjetovnog" otpora, dakle nista dzihad, nista hamas, nista islam, nije urodilo nikakvim plodom, i nakon sto skontas da USA, glavni posrednik u pregovorima izmedju tebe i migranata koji su ti naselili avliju, ustvari samo kupuje vrijeme dok ti migranti zapisavaju sve vece komade zemlje..? Pa radikalizovala bi se HELLO KITTY, a kamoli normalan insan. Malo si se zeznuo. Ja stalno tvrdim da ćemo vas pobiti ili sterilizirati kao stoku nakon što vas ispišemo iz tipa homo sapiens. Supriorna vrsta istrijebi tumor inferiorne ako ova prijeti njezinom postojanju. Ti da nekog pobijes? Pa tebi se ni kita vise ne dize, bolesnice.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 15:05 |
|
|
weasel je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Izraelci nam strpali generale u Hag? Ja mislio Sanader i Mesić Tješi se tješi, to su domaći koji su ih predali krvnicima, a tko su krvnici zna se dobro... A ti ih još podržavaš i navijaš dok su za 1000x puta manje tvoje Hrvate osuđivali na robiju od 20-30-40 godina On tako navija i za USrael iako na temi o Ukrajini kritikuje zapadnjacku politiku ciji je USrael sastavni dio. NEma logike, al stash, dzaba mu crtati.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 15:07 |
|
|
weasel je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Izraelci nam strpali generale u Hag? Ja mislio Sanader i Mesić Tješi se tješi, to su domaći koji su ih predali krvnicima, a tko su krvnici zna se dobro... A ti ih još podržavaš i navijaš dok su za 1000x puta manje tvoje Hrvate osuđivali na robiju od 20-30-40 godina Izrael je predlagao izmještanje civila iz ratne zone dok se ne završi rat sa Hamasom. Što uopće djeca rade u ratnoj zoni, nije im tu mjesto.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 16:12 |
|
|
Haram je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Malo si se zeznuo. Ja stalno tvrdim da ćemo vas pobiti ili sterilizirati kao stoku nakon što vas ispišemo iz tipa homo sapiens.
Supriorna vrsta istrijebi tumor inferiorne ako ova prijeti njezinom postojanju.
Ti da nekog pobijes? Pa tebi se ni kita vise ne dize, bolesnice. Ja samo ciganima kažem što ih čeka.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 16:23 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Nisu vam Izraelci milosrdni kršćani
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 16:34 |
|
|
Samo rokat bagru i ravnat a za koji mjesec, 7.10 izrokat ih tako da svi pomahnitaju. Neka, neka majku im jebem. Znali su djecu klat i razvlačit po cesti i udarat motkama. Još ih 5 godina ovako rokat najmanje. Samo ih bombat.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 16:38 |
|
|
Neka neko postavi postove naših mudžosa sa foruma nakon upada 7.10, da se malo podsjetimo. Da vidimo tu ljudskost o kojoj lojavi priča. Svi do jednog se veselili. Karma je kurva a Židov je zajeban
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 18:11 |
|
|
Nebi bilo smijesno da nije ovog s trokuticem na kraju. Btw. narucio sam si majicu na kojoj nema nista sem ovog trokutica. Znam da je fora neka i da neko pravi profit na narodnooslobodilackoj borbi palestinskog naroda, ali sta cu, cool ideja je cool ideja, zar ne.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 18:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Nisu vam Izraelci milosrdni kršćani Po upisima tvojih havera, koje lajkas, ja bih rekao da ovde ima najmanje krscana. Ustvari Rika ovim upisom - uzmemo li u obzir njegove upise o masovnom klanju Palestinaca - negira vlastito krscanstvo, tj. pripadnost istom. Weasel je veci krscanin od svih vas.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 18:18 |
|
|
Bend MASSIVE ATTACK jucer i Bristolu:
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izrael Postano: 27 kol 2024, 20:00 |
|
|
Haram je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Pripadnici živog štita su sudionici rata a ne civili JEDINI koji se koriste ZIVIM STITOVIMA u bukvalnom smislu rijeci, su naCionisticki zlocinci. O ovome je cak, dakle CAK, pisao i svapski ORF: civiliZIRANA vojska? Mojne da mi vise ides na racku ba. https://orf.at/stories/3366535/Iz teksta: Hvataju civile, oblace im izraelske uniforme, pa ih salju na teren prije nego sto udju tamo. Takva vrsta ZLA, cistog ZLA, i neciviliziranosti, je svojstvena samo njima. I takvima sto ih podrzavaju. HAMAS ih pusta da izvuku ranjenike, kruh ti ne jebem. Ovo je Islamska laž. Nijedan dokaz nema, ni jedna snimka. To sto je ORF pisao o tome neznaci ništa. Pa sav zapad je Inflitriran muslimanima koji su se dočepali nekog utjecaja. Non Stop širiš laži i svaki put kad ti odgovorim samo preskočiš moj post jer nemaš odgovora.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Gaugamela93 i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|