HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 stu 2024, 15:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 23110 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 894, 895, 896, 897, 898, 899, 900 ... 925  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izrael
PostPostano: 27 kol 2024, 20:03 

Haram je napisao/la:
slika

=))

Nebi bilo smijesno da nije ovog s trokuticem na kraju.

Btw. narucio sam si majicu na kojoj nema nista sem ovog trokutica. Znam da je fora neka i da neko pravi profit na narodnooslobodilackoj borbi palestinskog naroda, ali sta cu, cool ideja je cool ideja, zar ne.

Naravno da će musliman usporediti sa svinjom.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 20:08 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Haram je napisao/la:

JEDINI koji se koriste ZIVIM STITOVIMA u bukvalnom smislu rijeci, su naCionisticki zlocinci. O ovome je cak, dakle CAK, pisao i svapski ORF:

slika

civiliZIRANA vojska? Mojne da mi vise ides na racku ba.

https://orf.at/stories/3366535/

Iz teksta: Hvataju civile, oblace im izraelske uniforme, pa ih salju na teren prije nego sto udju tamo. Takva vrsta ZLA, cistog ZLA, i neciviliziranosti, je svojstvena samo njima. I takvima sto ih podrzavaju. HAMAS ih pusta da izvuku ranjenike, kruh ti ne jebem.

Ovo je Islamska laž. Nijedan dokaz nema, ni jedna snimka.
To sto je ORF pisao o tome neznaci ništa. Pa sav zapad je Inflitriran muslimanima koji su se dočepali nekog utjecaja.
Non Stop širiš laži i svaki put kad ti odgovorim samo preskočiš moj post jer nemaš odgovora.

Ne budi smijesan, o ovome su mnogi mediji pisali a snimak je autentican - imas cijeli video. A ORF je inace jako pro-izraelski orijentisan.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 20:09 

daramo je napisao/la:
Haram je napisao/la:
slika

=))

Nebi bilo smijesno da nije ovog s trokuticem na kraju.

Btw. narucio sam si majicu na kojoj nema nista sem ovog trokutica. Znam da je fora neka i da neko pravi profit na narodnooslobodilackoj borbi palestinskog naroda, ali sta cu, cool ideja je cool ideja, zar ne.

I Jevreji ne furaju klempe, nema to veze s islamom, vec s time da je PIG univerzalna uvreda.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 21:08 

ako su oni svinje onda su palestinci amebe

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 23:48 

Rika sv Vida je napisao/la:
Iron Dome nad sjevernim Izraelom

slika

Nasjeo si, btw, na godinu dana staru propagandu.

Provjeravas li ti ikad stvari prije nego sto ih podijelis na forumu?

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 23:49 

Eminencija je napisao/la:
ako su oni svinje onda su palestinci amebe

De bogat, meni su takve stvari obicno bljak i bezze, i vec sam naglasio da je slika cool iskljucivo zbog trokutica posto je poruka dvosmislena.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 23:51 

weasel je napisao/la:

A ti ih još podržavaš i navijaš dok su za 1000x puta manje tvoje Hrvate osuđivali na robiju od 20-30-40 godina

Hrvati su nepravedno kažnjavani.

I nisu samo židovi koji će se izvući od kazni za zločine, ukrajinci mogu raditi rusima što god hoće, nitko to ne spominje.

Bitan je narativ, a mi ga nismo uspjeli nabaciti za svoju istinu, problem je bio i nedostatak diplomacije koja je tek bila u začetku. I naravno, nedostatak štrika za toliko Juda u svom vlastitom narodu.

E sad, što se tiče Izraela, ja bih da ih dobrano umlate tamo u Palestini, ali da im opet ostane izdanak nekog novog Hamasa.

Jer imamo mi izdanke Hamasa i ovdje.

Zabraniti SDA.

Napisati progresivni Kur'an.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 00:01 

Eminencija je napisao/la:
Haram je napisao/la:
Da, tu si imao empatiju. Jedna silovana Izraelka je vise vrijedna od 16.000 palestinskih malishana.

Ispricacu ti jednu pricicu, kratku, o nama Europljanima. Ne polazim od toga da ces me razumjeti, ali cu ipak jer i ja ubijam vrijeme ko i ti. Ja bio na Kipru nekidan. Zamisli si hotel od 555 zvjezdica. Sve one djakonije sto imas na bifeima se protezu u nedogled, ali uz sve to jos imas i ala card restorane (ne znam da li sam to sranje ispravno napisao). Kao da nije dovoljan izbor od 100 jela tri puta dnevno a izmedju svega toga lunch, pive, kokteli, sladoledi..

I ti ala card restorani, a bilo ih je tri, su ti u fazonu - ili tako ja to znam iz filmova, plemstva iz 18. i 19. vijeka, ili na dvoru Ludviga 14. Bilesi treba - grom - svira uzivo na klaviru, obucena u elegantnu i preskupu haljinu, a oni sto ti donose komadice hrane na tanjircicima ti haman pa puse ***. JA to ne volim, ili reci NE TREBA MI, ali voli cura a ja obicno pokusavam da ne kvarim ugodjaj ljudima koji su mi bitni..pokusavam, ne uspjeva mi uvijek.

I onda gledam nas - udebljanu evropsku bagru, obicno Englezi ali ima i svaba, i jos nekih, kako se prenemazu onak namazani onim kremama..kako trpaju sve to u sebe..a face manje vise zasicene i site svega..gledam nas i onda mi padne na pamet da odmah tu preko puta..udaljenost Bar-Bari (rekao bih), palestinska djeca CRKAVAJU od gladi, u apokaliptickim rusevinama, mucena bolescinama, zedna..napacena..obogaljena..raskomadana oruzjem koje se placa MOJIM porezima i porezima ove svega zasicene kolonijalisticko bjelacke bagre. I onda kako mozes biti normalan i kako ne mrziti svu tu evropsku dekadentnu SVEGA NESVJESNU stoku oko sebe? Retoricko pitanje, ni ja ih/nas ne mrzim u bukvalnom smislu rijeci, ali sam bijesan kad pomislim i gadimo mi se (ja sebi ne toliko jer nisam ni debel a ni nesvjestan, ali i ja sam na kraju krajeva samo dio svega, jedna od karika, zato i kazem "nas" i "mi").

I?
Ko je reko da vise vridi? Poanta je da su divlji,nemjenjaj temu.

Znaci gade ti se mirni, siti ljudi? A negade gladni neradnici? Njih zalis?

Pa uplatit će on novu ratu poreza, tako da njemci imaju šta poslati Izraelu dok tamani palestince.

To se zove lažni moral.

Može on doći živjeti u neku zemlju koja ne pomaže Izrael.

Ali neće, više voli da od njegovog poreza ide za smrt palestinaca koje onda žali ovdje i morališe.

Zabraniti SDA.

Napisati progresivni Kur'an.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 00:34 

Haram je napisao/la:
VUKsaJUGA je napisao/la:

Ovo je Islamska laž. Nijedan dokaz nema, ni jedna snimka.
To sto je ORF pisao o tome neznaci ništa. Pa sav zapad je Inflitriran muslimanima koji su se dočepali nekog utjecaja.
Non Stop širiš laži i svaki put kad ti odgovorim samo preskočiš moj post jer nemaš odgovora.

Ne budi smijesan, o ovome su mnogi mediji pisali a snimak je autentican - imas cijeli video. A ORF je inace jako pro-izraelski orijentisan.

Nepostoji ni jedan snimak i nitko nije pisao o tome.
Ali pisalo se i postoje snimci o tome kako su Izraelci javljali civilima prije bombardiranja da će bavit bombu. I bacali papiriće prije toga da se civili mogu sklonit.
Krupno lažeš Turčine!

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 00:43 

slika

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 02:02 

Haram je napisao/la:
daramo je napisao/la:

I Jevreji ne furaju klempe, nema to veze s islamom, vec s time da je PIG univerzalna uvreda.

Svinja je totalno islamistički riječnik.

1013 of 2558 - 39.6%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 06:14 

https://x.com/i/status/1828221120811594072

Celebrity u Izraelu nakon što je silovao palestinske zarobljenike, obilazi nacionalne televizije.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 06:17 

Rika sv Vida je napisao/la:
slika

https://x.com/i/status/1828506658714059036

U čijim bolnicama su se liječili ISIL-ovci nakon što su ih pripadnici Hezbolaha, iranske revolucionarne garde i Hamasa gazili?

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 08:24 

Jel ih silovo licnim kurcem ili tehnicki gledano silovao posto ih je mucio dildoima ili slicno?

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 11:09 

Izrael zapoceo akcije i na Zapadnoj obali

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/pozi ... /240828022

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 13:40 

krstjanin je napisao/la:

Državni terorizam, to je najbolji opis trenutnih izraelskih akcija.
U Europi se pravdaju holokaustom, tj. svi oni koji se usude nešto reći u zaštitu palestinskih civila automatski postaju nacisti i Hitlerovi obožavatelji , dok su preko bare u SAD- u zauzeli sve mainstream medije koji objavljuju samo židovsku stranu istine.

A postupci sa silovanjima i vodanjem silovatelja po javnim televizijama nije zabilježeno čak ni kod Riste Đoge u primeu 1992 ili 1993. godine, kad su Srbi mislili da sigurno pobjeđuju u ratu.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 13:56 

kiler je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

U Europi se pravdaju holokaustom, tj. svi oni koji se usude nešto reći u zaštitu palestinskih civila automatski postaju nacisti i Hitlerovi obožavatelji , dok su preko bare u SAD- u zauzeli sve mainstream medije koji objavljuju samo židovsku stranu istine.

A postupci sa silovanjima i vodanjem silovatelja po javnim televizijama nije zabilježeno čak ni kod Riste Đoge u primeu 1992 ili 1993. godine, kad su Srbi mislili da sigurno pobjeđuju u ratu.

Jedno je sigurno, Izrael također misli da će pobjediti, i po svemu sudeći hoće.

Stoga i mogu što hoće.

Fascinantna je razina moći koju demonstriraju, kako nad Zapadom, tako i nad Istokom.

Da izvanzemaljci dođu do nas i otkriju nas, najveći fenomen bi bio - kako je narod koji je toliko proganjan i zatiran, a tako malen, postao tako moćan.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:31 

kiler je napisao/la:

U zaštitu palestinskih civila mora ući i žestoka osuda Hamasa, općenitije "from the river to the sea" politike, a ne podrška istom.

kiler je napisao/la:

Židovi naplaćuju svoje žrtve u omjeru i slave osvetu. Nisu nigdje potpisali da će se pridržavat ičeg drugog. Isto tako i njihovi suparnici. I to je religijski duel i neka pobjedi jači. Tko pobjedi Bog njemu, nek znaju na čemu su. Ok se je zgroziti nad tim što rade i jedni i drugi, ali ne i suditi im.

Licemjer je tu MB Erdogan čija država također nije potpisala išta s ICC a poziva na suđenje Židovima na tom istom sudu koji ni sam ne poštuje (vidjeti pod Kurdi). Zbog takvih poteza blaga podrška ipak ide Izraelu.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:34 

VBA2024 je napisao/la:

Židovi naplaćuju svoje žrtve u omjeru i slave osvetu. Nisu nigdje potpisali da će se pridržavat ičeg drugog. Isto tako i njihovi suparnici. I to je religijski duel i neka pobjedi jači. Tko pobjedi Bog njemu, nek znaju na čemu su. Ok se je zgroziti nad tim što rade i jedni i drugi, ali ne i suditi im..

Slažem se, nema tu pravila, to je bitka do istrebljenja, bolji i uspješnji će pobjediti. Da su Arapi jači, Izraela bi nestalo.

VBA2024 je napisao/la:
Licemjer je tu MB Erdogan čija država također nije potpisala išta s ICC a poziva na suđenje Židovima na tom istom sudu koji ni sam ne poštuje (vidjeti pod Kurdi). Zbog takvih poteza blaga podrška ipak ide Izraelu.

Jesu li licemjerni oni Židovi koji podupiru Izrael, a protive se i promilu takve politike bilo gdje drugdje?

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:38 

medjuzemlje je napisao/la:
VBA2024 je napisao/la:

Jesu li licemjerni oni Židovi koji podupiru Izrael, a protive se i promilu takve politike bilo gdje drugdje?

Ako nisu, onda ja jesam, ..

A mislim samo na politiku podrške radikalnim useljenicima nakon uspostave novih granica Izraela.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:43 

VBA2024 je napisao/la:

Ako nisu, onda ja jesam, ..

A mislim samo na politiku podrške radikalnim useljenicima nakon uspostave novih granica Izraela.

Za njih su radikalni useljenici samo oni koji su protiv samog Izraela. Svi ostali su za njih dobri.

Dakle, židovska država super, sve druge nacionalne države = zlo.

Gledano iz naše perspektive, obje sukobljene strane na bliskom istoku su teški licemjeri. Muslimani će kukati nad jadnim Palestincima, dok slave džihad uvijek i svugdje. Židovi se grčevito bore da prošire i očiste svoju državu dok su protiv toga da bilo koji narod ima svoju državu.

Šteta je što se ne mogu međusobno uništit. Barem zasad, sutra tko zna.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 17:24 

To su im Britanci omogućili. :zubati

Koji opet imaju neki svoj model svjetske dominacije.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 18:19 

medjuzemlje je napisao/la:
kiler je napisao/la:

Jedno je sigurno, Izrael također misli da će pobjediti, i po svemu sudeći hoće.

Stoga i mogu što hoće.

Fascinantna je razina moći koju demonstriraju, kako nad Zapadom, tako i nad Istokom.

Da izvanzemaljci dođu do nas i otkriju nas, najveći fenomen bi bio - kako je narod koji je toliko proganjan i zatiran, a tako malen, postao tako moćan.

Pa novcem naravno.
Čime bi drugo??
Nema besplatnog ručka...zavladali su svim mainstream medijima na Zapadu,bolje rečeno pokupovali su ih, a nakon toga i pojedincima, putem Soroševog Otvorenog društva šire svoje pipke.

Samo se ne mogu načuditi kako su forumski Hrvati u velikoj mjeri odjednom postali učači Talmuda, knjige koja sve nežidove naziva životinjama, psima, koje treba likvidirati...
maltene konvertiti na judaizam koji je u suprotnosti sa katoličanstvom. :neznam

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 18:20 

Tko je kriv tim zapadnim državama da poput Mađarske ili samog Izraela nisu zabranili rad Soroševom otvorenom društvu u svojim zemljama?

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 18:21 

Sad je Izrael kriv zbog Soroša a Izrael proglasio Soroša personom non grata u Izraelu i zabranio mu djelovanje

https://www.reuters.com/article/world/i ... KBN19V1IY/

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23110 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 894, 895, 896, 897, 898, 899, 900 ... 925  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Gaugamela93 i 15 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: