Ala gušta otvorit link, vidjet naslov i lagano čitati s prekidima.
Tu komentira neki Kajtez, ja sam mislio da je to kao Albanac Kajtazi, no vidio sam da nije. Taj je lik nedavno komentirao Oluju i svuda vidi Amerikance, a Petrovačka cesta je ispala Petrovačka česma....
Totalni kreteni. Ja samo ne znam jel takijaju ili su sami sebe uvjerili u nebuloze. Govore kao da je Hrvatska iz čista mira "napala" nekakvu "tisućljetnu Krajinu" i kao da se ništa prije 1995 nije desilo i kao da su Hrvati izbacivali ljude iz kuća a ne da ih je evakuirala njihova vojska odnosno banda.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18025 Lokacija: Drina je na granici!
dudu je napisao/la:
Ala gušta otvorit link, vidjet naslov i lagano čitati s prekidima.
tresu ih žešći kompleksi zadnjih 100 godina.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Karan navodi da Priština ima ulogu da isprovocira do mere da se povuče nekakav korak koji bi se mogao na Zapadu prikazati, lažno, da je to neka vrsta „agresije” na tzv. Kosovo. „U tom slučaju umešali bi se i drugi: Hrvatska, sa svojim teritorijalnim pretenzijama, bošnjačke snage koje žele da ugase Republiku Srpsku.
"Hrvatska, sa svojim teritorijalnim pretenzijama"
Pazi ti koji megaproser. Lik mrtav hladan kaze da Hrvatska ima teritorijalne pretenzije prema Srbiji. Eklatantan primjer huskanja jednog naroda protiv drugog.
Karan navodi da Priština ima ulogu da isprovocira do mere da se povuče nekakav korak koji bi se mogao na Zapadu prikazati, lažno, da je to neka vrsta „agresije” na tzv. Kosovo. „U tom slučaju umešali bi se i drugi: Hrvatska, sa svojim teritorijalnim pretenzijama, bošnjačke snage koje žele da ugase Republiku Srpsku.
"Hrvatska, sa svojim teritorijalnim pretenzijama"
Pazi ti koji megaproser. Lik mrtav hladan kaze da Hrvatska ima teritorijalne pretenzije prema Srbiji. Eklatantan primjer huskanja jednog naroda protiv drugog.
Hrvatskoj smetaju Bihaćki i Banjolučki džep, budimo realni.
Mogu ostati, ali samo kao dio međunarodne gubernije.
Totalni kreteni. Ja samo ne znam jel takijaju ili su sami sebe uvjerili u nebuloze. Govore kao da je Hrvatska iz čista mira "napala" nekakvu "tisućljetnu Krajinu" i kao da se ništa prije 1995 nije desilo i kao da su Hrvati izbacivali ljude iz kuća a ne da ih je evakuirala njihova vojska odnosno banda.
Super su mi Srbi, ja sam prije mislio zajebaju se, ali vidim ozbiljno se čude zašto je Hrvatska napala Krajinu.
Ono u ratu smo, jeste okupirali smo pola Hrvatske, da prognali smo Hrvate, ali i dalje nam nije jasno zašto vi nas napadate. Misterija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1171 of 2558 - 45.78%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Daj Bože da bude mir , molimo se za mir jer budaletine vode i Srbiju i Republiku Srpsku i Muslimane .
Naoružajmo se da Hrvatima se ne desi 91 u Hrvatskoj i 93 u Bosni .
Poručujemo da ćemo branit svoje i nikad nećemo napadat tuđe !
Kad i ako ikoji Bošnjak ili Srbin bude bacio oko na Vukovar ili Kreševo da istjera Hrvate nek znaju da motori Himarsa , Rafala , Pancerhaubica i hrabrih 7 gardijskih bojni će se krenit palit .
Svoje nedamo tuđe nećemo !
_________________ OSRH Preko rijeke od mora Izrael se širit mora !
Daj Bože da bude mir , molimo se za mir jer budaletine vode i Srbiju i Republiku Srpsku i Muslimane .
Kad i ako ikoji Bošnjak ili Srbin bude bacio oko na Vukovar ili Kreševo da istjera Hrvate nek znaju da motori Himarsa , Rafala , Pancerhaubica i hrabrih 7 gardijskih bojni će se krenit palit .
Motivacija za dragovoljno služenje pri OSRH.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Svoje nedamo tuđe nećemo !
Jajce, Kresevo, Kiseljak, Vitez, Novi Travnik, Dobretici, Busovaca, Uskoplje, Zepce, Usora, Gojevici…sve je to nase. I sela u distriktu Brcko.
A sto ima lijepe oči
Ne znam zašto se forsiraju turski bayraktari, ako se ne varam na njih idu samo turske rakete (turci su razvili light verziju radi težine) to znači da bi ovisili o nabavi raketa isključivo iz Turske.
S druge strane francuzi razvijaju sa nekom francuskom inovativnom firmom novu bespilotnu letjelicu. Koja će bit sasvim sigurno povezana sa avionima Rafale radi Multitaskinga. Nosit će klasične rakete koje već koristi francusko zrakoplovstvo, što nam odgovara jer mi već koristimo Hellfire, a i AASM će vjerovatno doć sa Rafale uskoro. https://www.twz.com/frances-largest-eve ... oken-cover
Veličanstvena "Krila Oluje".
Knjigovođo Anušiću spavaš li mirno... “Hrvatska je od početka ruske agresije Ukrajini donirala vojne opreme u iznosu od 185 milijuna eura”, rekao je ministar Anušić.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.