|
|
Stranica: 12/15.
|
[ 372 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dzamijas
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 15:39 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Koliko sam vidio i u CG Bošnjaci/Muslimani počeli demografski opadat. Nema novih Reufa više. Ne, raspali su se jedino Muslimani, tako što je manji dio prešao u Bošnjake, veći u Crnogorce, a jedan mali dio je ostao to što jeste. Bošnjaci doživljavaju rast, i procentualno i u apsolutnim brojkama. Broj slavenskih muslimana je porastao, ali je dobar dio toga otišlo na Crnogorce gdje je praktično svaki deseti Crnogorac islamske vjere.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
 |
ZOVen
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 15:44 |
|
|
Ja koliko vidim Crna Gora je Srbiji ono što je Dalmacija Hrvatskoj. Štovše paralele se ne završavaju kod kulturnog identiteta, Hrvatska nacija i država je nastala u Dalmaciji, isto kao sto i srpska u Crnoj Gori.
Zanimljivo.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 15:47 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
fravitaizkotora je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma čime? Onim litijama? Srbi sto su uzimali, to je gotovo. Sad mogu jedino pisati želje i pozdrave. I na Kosovu i u BiH i u CG.
Jeftino su prodali status nacije. Ostace označeni za Genocid generacijama. A ispušili su sve živo sto su mogli. Uključujući i tkz RSK.
hahahahahahhahahahahah, nije internet za svakoga. Mada verujem da vecina ovde obozava da cita tvoje postove, znas sama i zasto. Dobro. Ako grijesim, evo daj ukratko opišite ti i Nakba, kako mislite vratiti Kosovo, CG učiniti srpskom Spartom, i ocijepiti pola BiH. Kako? I kad počinje to? Meni vasa “ strategija” dosad lici da je ustvari nemate. Ni za opciju a, ni za b a bogami ni za c. Najvise sto ste “uspeli” da vam vremenska prognoza se završava sa Kosovom i Metohijom.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 15:55 |
|
|
ZOVen je napisao/la: Ja koliko vidim Crna Gora je Srbiji ono što je Dalmacija Hrvatskoj. Štovše paralele se ne završavaju kod kulturnog identiteta, Hrvatska nacija i država je nastala u Dalmaciji, isto kao sto i srpska u Crnoj Gori.
Zanimljivo. Aha. Dalmacija je regija. u medjunarodno priznatoj državi HR. Dravi koja je u EU. Opasana HR morem. A Kosovo je u Srbiji jedino kad teta na TV čita vremensku prognozu. Inače u stvarnosti je samostalna država sa albanskom većinom. A vi nestajete i u tragovima. Na sjeveru. Precutno je zapad dozvolio Albancima da vas pritiskom nastave “ čistiti” Sto oni to odlučno koriste. Itd Itd. No jebo budale vi ste “nepopravljivi optimisti”
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 15:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38218 Lokacija: Gl. grad regije
|
dzamijas je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Koliko sam vidio i u CG Bošnjaci/Muslimani počeli demografski opadat. Nema novih Reufa više. Ne, raspali su se jedino Muslimani, tako što je manji dio prešao u Bošnjake, veći u Crnogorce, a jedan mali dio je ostao to što jeste. Bošnjaci doživljavaju rast, i procentualno i u apsolutnim brojkama. Broj slavenskih muslimana je porastao, ali je dobar dio toga otišlo na Crnogorce gdje je praktično svaki deseti Crnogorac islamske vjere. Ma nije samo popis, i broj rođenih se smanjuje. Držite se jedino u Srbiji. Izgleda da je to prava unitarna i građanska zemlja za vas. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Vegas
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:02 |
|
|
Kakve veze ima sto trenutno nestajemo sa Kosova, nece nestati stotine najstarijih sakralnih gradjevina. Isto kao sa Bih gdje nikada nece nestati stecci sa srpskim imenima na cirilici.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:03 |
|
|
Uračunaj bolan prije no izvališ glupost. Saberi. Tc tc tc
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:05 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: fravitaizkotora je napisao/la:
hahahahahahhahahahahah, nije internet za svakoga.
Mada verujem da vecina ovde obozava da cita tvoje postove, znas sama i zasto.
Dobro. Ako grijesim, evo daj ukratko opišite ti i Nakba, kako mislite vratiti Kosovo, CG učiniti srpskom Spartom, i ocijepiti pola BiH. Kako? I kad počinje to? Meni vasa “ strategija” dosad lici da je ustvari nemate. Ni za opciju a, ni za b a bogami ni za c. Najvise sto ste “uspeli” da vam vremenska prognoza se završava sa Kosovom i Metohijom. Pola BiH ni ne treba otcepljivati, divno je Srbima u Srpskoj a prilicno ocajno Bosnjacima(zato i nestaju iz iste brzinom svetlosti) CG je samostalna srpska drzava jos od osnivanja u 19veku, tako da nas ne interesuje da se spajamo sa njom ponovo kao 1918. I dalje je srpska Sparta je ima oko 360hiljada pravoslavaca koji idu u Srpsku pravoslavnu crkvu i samo znaju za nju(a ne u oni otvorenu zajebanciju od CPC) i oko 280hiljada ljudi koji otvoreno gaje srpski identitet. Kosovo je pod vojnom upravom NATO saveza... Nakon sto nestane vojne uprave, sta mislis da ce se dogoditi na Kosovu, ili mozda racunas da ce vojna uprava da traje narednih 1000godina?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:07 |
|
|
Znala sam da je srpska strategija da CG učine srpskom Spartom ovi degenerici u mantijama. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Znala sam da je srpska strategija da CG učine srpskom Spartom ovi degenerici u mantijama. Lol Tuzla je u blizini. Kako mislite da odbranite Tuzlu?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:11 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Dobro. Ako grijesim, evo daj ukratko opišite ti i Nakba, kako mislite vratiti Kosovo, CG učiniti srpskom Spartom, i ocijepiti pola BiH.
Kako? I kad počinje to? Meni vasa “ strategija” dosad lici da je ustvari nemate. Ni za opciju a, ni za b a bogami ni za c.
Najvise sto ste “uspeli” da vam vremenska prognoza se završava sa Kosovom i Metohijom.
Pola BiH ni ne treba otcepljivati, divno je Srbima u Srpskoj a prilicno ocajno Bosnjacima(zato i nestaju iz iste brzinom svetlosti) CG je samostalna srpska drzava jos od osnivanja u 19veku, tako da nas ne interesuje da se spajamo sa njom ponovo kao 1918. I dalje je srpska Sparta je ima oko 360hiljada pravoslavaca koji idu u Srpsku pravoslavnu crkvu i samo znaju za nju(a ne u oni otvorenu zajebanciju od CPC) i oko 280hiljada ljudi koji otvoreno gaje srpski identitet. Kosovo je pod vojnom upravom NATO saveza... Nakon sto nestane vojne uprave, sta mislis da ce se dogoditi na Kosovu, ili mozda racunas da ce vojna uprava da traje narednih 1000godina? Kao sto rekoh porazno je da vi zbilja vjerujete u pizdarije koje pisete. A ustvarnosti ste popuslic u svim segmentima kad teritorija u pitanju. 30 godina nakon rata niste 1 mm bliže samostalnosti šumske. S Kosova nestajete. Bukvalno Albanci dobili dozvolu da vas ciste. Svim sredstvima. Raspoloživim. Samo ne da vas ubijaju. CG po popisu nikad nije bila “mješovitija” a vi nemoćniji. Pa reci da niste budale?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:12 |
|
|
Pop Luka je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Znala sam da je srpska strategija da CG učine srpskom Spartom ovi degenerici u mantijama. Lol Tuzla je u blizini. Kako mislite da odbranite Tuzlu? Lol niste je zauzeli 92. Sad kao hoćete? Čime? Koje ste vi budale. I jadnici. Kolektivno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pop Luka je napisao/la: Tuzla je u blizini. Kako mislite da odbranite Tuzlu?
Lol niste je zauzeli 92. Sad kao hoćete? Čime? Koje ste vi budale. I jadnici. Kolektivno. Nismo ni planirali 92. ali sad su sve karte na stolu, malo nam je RS, apetit je porastao i Tuzla je najlogicniji potez.
|
|
Vrh |
|
 |
dzamijas
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:17 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Junuz Djipalo je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Ne, raspali su se jedino Muslimani, tako što je manji dio prešao u Bošnjake, veći u Crnogorce, a jedan mali dio je ostao to što jeste. Bošnjaci doživljavaju rast, i procentualno i u apsolutnim brojkama. Broj slavenskih muslimana je porastao, ali je dobar dio toga otišlo na Crnogorce gdje je praktično svaki deseti Crnogorac islamske vjere. Ma nije samo popis, i broj rođenih se smanjuje. Držite se jedino u Srbiji. Izgleda da je to prava unitarna i građanska zemlja za vas.  Pa ne znam baš da toliko padamo. Samo Rožaje ima više rođenih Bošnjaka nego Hrvati u cijelom Kantonu 10, a ima 3 puta manje stanovnika na popisu 2023. nego Hrvati u K10 2013. godine...
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
 |
Vegas
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:20 |
|
|
Pop Luka je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Lol niste je zauzeli 92. Sad kao hoćete? Čime? Koje ste vi budale. I jadnici. Kolektivno.
Nismo ni planirali 92. ali sad su sve karte na stolu, malo nam je RS, apetit je porastao i Tuzla je najlogicniji potez. Neozbiljan nivo diskusije.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:21 |
|
|
Lol niste je zauzeli 92. Sad kao hoćete? Čime? Koje ste vi budale. I jadnici. Kolektivno.
Nismo ni planirali 92. ali sad su sve karte na stolu, malo nam je RS, apetit je porastao i Tuzla je najlogicniji potez. Stvarno si retalj. I ne samo ti. Odakle vam optimizam taj? Mislim glupost. Niko ne pominje vise ZSO na Kosovu a ti bi “čistio” Tuzlu. Imaš plan zauzimati i veći komad od šumske? Pa jarane čime? Kako? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pop Luka je napisao/la:
Nismo ni planirali 92. ali sad su sve karte na stolu, malo nam je RS, apetit je porastao i Tuzla je najlogicniji potez.
Stvarno si retalj. I ne samo ti. Odakle vam optimizam taj? Mislim glupost. Niko ne pominje vise ZSO na Kosovu a ti bi “čistio” Tuzlu. Imaš plan zauzimati i veći komad od šumske? Pa jarane čime? Kako? Lol Doci ce vec neki Cetinjanin da oslobodi Tuzlu
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:23 |
|
|
Kosovari trijebe svim sredstvima srpsku manjinu. Autonomiju i sl niko vise ne pominje. Znaci kolevka srpstva je riješeno pitanje. A ovaj retard Nakba bi Tuzlu zauzimao. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:23 |
|
|
Kosovari trijebe svim sredstvima srpsku manjinu. Autonomiju i sl niko vise ne pominje. Znaci kolevka srpstva je riješeno pitanje. A ovaj retard Nakba bi Tuzlu zauzimao. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kosovari trijebe svim sredstvima srpsku manjinu. Autonomiju i sl niko vise ne pominje. Znaci kolevka srpstva je riješeno pitanje. A ovaj retard Nakba bi Tuzlu zauzimao. Lol Siptara 500,000 manje, sele 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:24 |
|
|
Stvarno si retalj. I ne samo ti. Odakle vam optimizam taj? Mislim glupost. Niko ne pominje vise ZSO na Kosovu a ti bi “čistio” Tuzlu. Imaš plan zauzimati i veći komad od šumske? Pa jarane čime? Kako? Lol
Doci ce vec neki Cetinjanin da oslobodi Tuzlu Posalji ga prvo na sjever Kosova. Sto ste tolike pizde? Sto ne podržite onaj narod. I ne kažete im da je Kosovo završen proces. Retalji.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:26 |
|
|
Pop Luka je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kosovari trijebe svim sredstvima srpsku manjinu. Autonomiju i sl niko vise ne pominje. Znaci kolevka srpstva je riješeno pitanje. A ovaj retard Nakba bi Tuzlu zauzimao. Lol Siptara 500,000 manje, sele  I šta i da je to tačno? Kad vas ima u tragovima. S tendencijom da vas pomnože s nulom. Uz Amin MZ.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: fravitaizkotora je napisao/la: Pola BiH ni ne treba otcepljivati, divno je Srbima u Srpskoj a prilicno ocajno Bosnjacima(zato i nestaju iz iste brzinom svetlosti)
CG je samostalna srpska drzava jos od osnivanja u 19veku, tako da nas ne interesuje da se spajamo sa njom ponovo kao 1918. I dalje je srpska Sparta je ima oko 360hiljada pravoslavaca koji idu u Srpsku pravoslavnu crkvu i samo znaju za nju(a ne u oni otvorenu zajebanciju od CPC) i oko 280hiljada ljudi koji otvoreno gaje srpski identitet.
Kosovo je pod vojnom upravom NATO saveza... Nakon sto nestane vojne uprave, sta mislis da ce se dogoditi na Kosovu, ili mozda racunas da ce vojna uprava da traje narednih 1000godina?
Kao sto rekoh porazno je da vi zbilja vjerujete u pizdarije koje pisete. A ustvarnosti ste popuslic u svim segmentima kad teritorija u pitanju. 30 godina nakon rata niste 1 mm bliže samostalnosti šumske. S Kosova nestajete. Bukvalno Albanci dobili dozvolu da vas ciste. Svim sredstvima. Raspoloživim. Samo ne da vas ubijaju. CG po popisu nikad nije bila “mješovitija” a vi nemoćniji. Pa reci da niste budale? Samostalnost Sumske je u tome sto ona postoji i sto su je priznali Bosnjaci, ne moramo da se odvajamo Sarajako, mozemo ovako do vecnosti da zivimo "zajedno". Na Kosovu moze da zivi i 0 Srba, nije nikakav problem, Srbija ga nikad nije niti ce ga priznati tako da je sasvim svejedno da dole zivi i milijardu Albanaca. Bice vraceno vojni putem kada ga NATO i zapad napusti i ostavi Srbiji. U CG zivi 411hiljada pravoslavaca, tacnije onog istorijskog naroda koji je i stvarao Crnu Goru, od tih 411 hiljada, 360 ide u SPC a 280 neguje srpski identitet. Zasto si nervozna,ostavi se Srba, bolje razmisljaj zasto Bosnjaci rapidno nestaju iz BiH. Pravite ljudi sto pre Bosnjakistan, dok jos nije kasno, isparicete kroz par decenija totalno iz BiH. Spasavajte sto se spasti moze.
|
|
Vrh |
|
 |
Pop Luka
|
Naslov: Re: Rezultati popisa u Crnoj Gori Postano: 17 lis 2024, 16:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pop Luka je napisao/la: Siptara 500,000 manje, sele  I šta i da je to tačno? Kad vas ima u tragovima. S tendencijom da vas pomnože s nulom. Uz Amin MZ. lujko, nije i da je tacno, nego je tacno, ima nas dovoljno, medjunarodno pravo je na nasoj strani, imamo casus beli  ne znam odakle ti taj lazni optimizam da cemo eto kao mi nesto odustati od nekih teritorija, kao nema sanse za RS i KiM, a ono oruzja nastancano ko Ukrajina 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|