|
|
Stranica: 26/28.
|
[ 681 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
espresso
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 13:00 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croative
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 13:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Ovo sad je dosta mlako i sporadično Svaki dan u Dnevniku isto: polaganje nekog vijenca negdje, nesto politicko sto se vec prije 20 puta desilo, možda neka priča o medaru iz Stoca, vijest o povećanju nekih doprinosa, predstavljanje neke knjige(vjj o ratu) u Posusju Za početak, zabranio bi zapošljavanje ijednog novinara iz ZHŽ, jer svaki medij uređuju ko da je župni list. Kao prvo, oni ne znaju takiju radit (ili još nisu naučili), i ne mogu se fajtati s ovim šibicarima u Sarajevu. Homogena sredina bez kritičkog društvenog razmišljanja, ne znaju kako sakrit i upakovat neku agendu, ne prate dovoljno šta se dešava u Sarajevu, a na domaćem terenu nijednu kontroverzu temu neće obraditi jer "šta će reć kum, šta će reć mater, šta će reć pop", level "mutavi ministrant". Znači, otkaz svima iz ZHŽ a zaposlio bih Hrvate koji su kao manjina živjeli po raznim gradovima, koji su se selilii bar dva puta tijekom života, koji imaju traume, fanatizam, bol, kontroverzan život, po mogućnosti psihijatrijski slučaj (narcisoidni paranoik), koji poznaju Muslimane i Srbe, i naučili su takijat. To je materijal za novinara. I jedino takvi mogu ić u ravnopravan boj s neprijateljskom propagandom. Upravo ovo. Ja tu televiziju ne mogu gledati. Ono je ekranizirani Glas Koncila.
_________________ RH + HR-HB
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nesorta
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 14:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: estoyAqui je napisao/la: Ovo sad je dosta mlako i sporadično Svaki dan u Dnevniku isto: polaganje nekog vijenca negdje, nesto politicko sto se vec prije 20 puta desilo, možda neka priča o medaru iz Stoca, vijest o povećanju nekih doprinosa, predstavljanje neke knjige(vjj o ratu) u Posusju Za početak, zabranio bi zapošljavanje ijednog novinara iz ZHŽ, jer svaki medij uređuju ko da je župni list. Kao prvo, oni ne znaju takiju radit (ili još nisu naučili), i ne mogu se fajtati s ovim šibicarima u Sarajevu. Homogena sredina bez kritičkog društvenog razmišljanja, ne znaju kako sakrit i upakovat neku agendu, ne prate dovoljno šta se dešava u Sarajevu, a na domaćem terenu nijednu kontroverzu temu neće obraditi jer "šta će reć kum, šta će reć mater, šta će reć pop", level "mutavi ministrant". Znači, otkaz svima iz ZHŽ a zaposlio bih Hrvate koji su kao manjina živjeli po raznim gradovima, koji su se selilii bar dva puta tijekom života, koji imaju traume, fanatizam, bol, kontroverzan život, po mogućnosti psihijatrijski slučaj (narcisoidni paranoik), koji poznaju Muslimane i Srbe, i naučili su takijat. To je materijal za novinara. I jedino takvi mogu ić u ravnopravan boj s neprijateljskom propagandom. Taj sam. Kome i gdje se treba javit?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hercegoac
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 21:35 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
A da zaposle Šušnjara?
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 21:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77605 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Poskok je bio veliki izuzetak od ZHŽ pravila. Izuzetak velik ko Galići, ali na domoljubnoj opciji.
Mini lokalna verzija Ferala. Poskok je davno i na mene utjecao (kao i Feral), no to je bilo prije X desetljeća.
Šušnjar ne znam da se može kontrolirati, nema više kočnica i taktike, i ne znam baš je li radišan, Poskok već godinama se sveo samo na njega i sve djeluje jako lijeno. Novinarstvo znači produkciju, rad.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hercegoac
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 21:42 |
|
|
Piše li iko sa foruma tamo? Čita sam na Inkvizitorovom forumu da su stavljali neke njegove kolumne.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hercegoac
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 21:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: No Šušnjar se ne može kontrolirati, nema više kočnica i taktike, i ne znam baš je li radišan, Poskok već godinama se sveo samo na njega i sve djeluje jako lijeno. Novinarstvo znači produkciju, rad. Srbofilija ga je sjebala. Moga je bit perspektivan političar
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 21:48 |
|
|
Poskok je postao srpski portal, zato ga više niko ne čita.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 21:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77605 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja mislim da se Šušnjar probudi u podne, spinna 5 naslova od prepisanih vijesti koje su ga naživcirale, i to je to.
Hebiga.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hercegoac
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 21:52 |
|
|
Sviđa mi se kako na tviteru podjebaje zelene
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2023, 22:04 |
|
|
Ne boj se, nećeš vidit da podjebaje Srbe. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Oni ga plaćaju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Noname01
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 21 pro 2023, 19:09 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Revizija
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 pro 2023, 21:18 |
|
|
Hercegoac je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: No Šušnjar se ne može kontrolirati, nema više kočnica i taktike, i ne znam baš je li radišan, Poskok već godinama se sveo samo na njega i sve djeluje jako lijeno. Novinarstvo znači produkciju, rad. Srbofilija ga je sjebala. Moga je bit perspektivan političar U čemu se ogleda ta njegova srbofilija ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 pro 2023, 21:20 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 09 ožu 2024, 13:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Apropos RTV HB, oni i dalje isplaćuju dugove koji su se generirali zadnje desetljeće, tako da ne očekujte nekakav iskorak ni u izgledu studija. Šefica ima boomerski mindset (inače je bila veleposlanica u Vatikanu). Novinari tamo su zadovoljni jer plaće idu redovno i zato vole šeficu. Zadovoljni su i u fazonu "mama, vidi me na TV". Vlasnici RTV HB (općine i načelnici) su također zadovoljni jer im RTV HB odrađuje EPP za "postignuća", tu su na obljetnicama, raznim "otvaranjima". Politika je zadovoljna jer eto postoji nešto, ništa značajno se ne propitkuje (novinari nemaju kapaciteta, a kamoli volje).
Sve je u nekakvom ekvilibriju gdje su svi zadovoljni, ali gubimo u cjelini. Naravno, to je moja vizura. Sasvim je moguće da su dovoljne i dostatne reportaže sa "raštikijade" i kako načelnik tri minuta govori o "razvojnim planovima" na klipu kojeg će pregledati 137 ljudi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 07:02 |
|
|
U svemu smo naj, pa tako imamo i naj-dosadniju televiziju na Balkanu. Poslije 5 godina postojanja, kada na YouTube počnete ukucavati “TV Herceg…”, algoritam vam nudi TV Herceg Novi ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) Gradske televizije u Hrvatskoj su 10 levela iznad po talentu i produkciji. Ništa čudno za šeficu boomerku koja je sjedila i ništa nije radila u Rimu kao ambasador BiH u Vatikanu (ne bi da će izdavati vize Vatikancima, ili lobirati za trgovački ugovor između BiH i Vatikana). Žena je toliki boomer da vjeroatno ni ne zna šta znači boomer.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 07:11 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Apropos RTV HB, oni i dalje isplaćuju dugove koji su se generirali zadnje desetljeće, tako da ne očekujte nekakav iskorak ni u izgledu studija. Šefica ima boomerski mindset (inače je bila veleposlanica u Vatikanu). Novinari tamo su zadovoljni jer plaće idu redovno i zato vole šeficu. Zadovoljni su i u fazonu "mama, vidi me na TV". Vlasnici RTV HB (općine i načelnici) su također zadovoljni jer im RTV HB odrađuje EPP za "postignuća", tu su na obljetnicama, raznim "otvaranjima". Politika je zadovoljna jer eto postoji nešto, ništa značajno se ne propitkuje (novinari nemaju kapaciteta, a kamoli volje).
Sve je u nekakvom ekvilibriju gdje su svi zadovoljni, ali gubimo u cjelini. Naravno, to je moja vizura. Sasvim je moguće da su dovoljne i dostatne reportaže sa "raštikijade" i kako načelnik tri minuta govori o "razvojnim planovima" na klipu kojeg će pregledati 137 ljudi. Odličan Work life balance ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 07:24 |
|
|
Župni list koji je dobio TV frekvenciju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 08:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60332 Lokacija: DAZP HQ
|
Modra lasta ili Mak (Mali koncil). ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 09:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Modra lasta ili Mak (Mali koncil). ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Ma u Modroj Lasti su najambicioznija djeca koja se trude. I u tom Malom Koncilu vjerujem da rade posvećeni i predani ljudi, koji makar imaju neku agendu na kojoj rade. To su sve sigurno kvalitetni dječji časopisi, nemam sumnje. Ovo nema ništa talenta, ni volje. Poslije 5 godina, nikako da TV Herceg Novi izbace s prvog mjesta pretraživanja “TV Herceg “ BRUKA ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 09:07 |
|
|
Pola ljudi koje stave pred kameru imaju dikciju šofera Globtoura.
Voditelji i gosti frfljaju pola vremena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 09:22 |
|
|
Nego, sjeća li se itko je li RTV HB ikada uputio ijednu kritiku bilo kojem hrvatskom političaru u BiH?
Ne da se HDZ-u ne zamjeraju, nego još gore od toga - ne napadaju čak ni oporbu, jer i oporba drži par općina koje su vlasnik televizije.
Da je bar ovo HDZ televizija, makar bi uživali u zabavnom i kreativnom napadanju HDZ-ovih protivnika.
Čak je i ispod toga.
Niže i od stranačkog biltena.
Ovo je naprosto bezukusni bilten općinskih priredbi, kombiniran s otpacima sa Laudato i puštanjem radija pola vremena: ni nakon 5 godina nisu popunili program.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 10:24 |
|
|
Ja vidim napredak i to značajan od dizajna što je odmah oku vidljivo do tehnike i zvuka. Dobro se ispolirala HBTV (odnosno RTV-HB) kako je to bilo prije par godina kad su krenuli kao nekakva studentska TV koja emitira iz studija u podrumu.
Početak prije par godina
Danas prije par dana
Usporedimo sa N1 koja ima sličan format (vijesti i politika)
Usporedimo sa Z1 (Najveća zagrebačka TV)
Uostalom sama činjenica da smo "probili blokadu" međunarodne zajednice kad je armija SFOR-a ugasila i opljačkala opremu HBTV tamo 2000-tih, to je po meni jbn velika stvar.
Naravno da bi trebalo dopustit i kreativnosti mladim novinarima u odabiru tema itd. al opet treba gledat da nam ne treba nekakav PinkTV i tome slično. Možda da se gleda u smjeru OTV-a tamo početkom zlatnih '90-i kad je tamo radio Pervan, Knjaz, Bolković, Hloverka, Malnar i dr. ubiti OTV je stvorio neke od najačih TV osoba u RH medijskom prostoru.
Edit: Vidim da su komentari blokirani, to im automatski algoritam smanjiva vidljivost na YT pa nek te i vrijeđaju u komentarima samo da ti se poveća doseg na Youtube. Ubiti bi trebali pozvat na kraju emisije da se komentira i postavljaju pitanja i prijedloge gledatelji, samo da imaju što više komentara, pa i da sami novinari i njihove obitelji stave komentar to bio bio plus i algoritam bi im proširio doseg. Ovako ih algoritam bez komentara automatski tretira kao nekakvog luzera čije videe nitko negleda.
Možda da se pozove i zastupnike lokalne i državne da komentiraju videe da imaju barem po 100 komentara, to bi im diglo doseg gledanosti na par tisuća pregleda! Ja mislim da šefovi HBTV ni ne znaju da komentari su bitni za algoritam i da bi video Youtube preporučivao širem dosegu ljudi.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 11:27 |
|
|
Komentare trebaju otvorit.
Muslimani bi im nabili hejt komentara i ispali korisne budale, jer bi privukli još više Hrvata da brane TV, goste itd.
Sve skupa nabila bi se gledanost.
Nastao bi rat komentara, uključili se Srbi, Hrvati RH.
Netko bi to gledao.
Također, klik dijaspore vrijedi više.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dreamteam
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2024, 11:41 |
|
|
Koji vam je najdraži stručni komentator na RTav HB i zašto Milan Sitarski?
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|