|
|
Stranica: 23/32.
|
[ 799 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:15 |
|
|
Zašto ne u Venecuelu?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nema to veze ko ih drži. Ti lično podržavaš “način” na koji Zidovi dolaze do širenja i teritorije. Posljedica je da neće moći pobiti sve Palestince. Pa zbrinute ih.
Kako nema veze, znači muslimani drže Palestince u kavezu pa ih Hrvati moraju zbrinuti. Muslimani ne žele Palestince u svojim državama pa nek ih primi EU. Opet lupaš van teme. Izrael i Palestina, skoncentriraj se.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75695 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ok eto svijet gleda genocid.
A šta gledaju majke Gaze?
Da mene moja mater drži na prvoj liniji ratovanja bez ikakvog smisla, i želi da radije šehidim nego da se makne 20 km na sigurnost, iz čistog inata prema Armiji ili VRS, ja bih ju poslao u tri pičke materine i zahtijevao da me posvoje stranci.
Robi ba, Egipat oh ne bi primio. Nije to 100 ljudi. Kada bilo sranje u Siriji koliko je Erdo uzeo za one kampove uz granicu? I opet puštao ljude. Da se ne zamaramo glupostima. Nije glupost nego je ključno. Ali eto uzmimo i da ih Egipat ne bi primio. Zašto majke Gaze ne upute zahtjev Iranu koji ih ohrabruje na rat i huška, da ih evakuiraju na sigurno (muški neka nastave džihad, nitko ni ne traži da odustanu od džihada ), a Egipat ih samo propusti do prve luke ili aerodroma?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59551 Lokacija: DAZP HQ
|
Tema je Izrael i Iran, koliko ste se ispisali mislio sam da lete rakete na sve strane, kad ono imamo samo udarnu kombinaciju poludjele austrijske dijaspore.
Samo još jedan dokaz da nitko izvan domovinskog prostora ne može ostati normalan na dugi rok, prosto pobudali.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Robi ba, Egipat oh ne bi primio. Nije to 100 ljudi. Kada bilo sranje u Siriji koliko je Erdo uzeo za one kampove uz granicu? I opet puštao ljude. Da se ne zamaramo glupostima.
Nije glupost nego je ključno. Ali eto uzmimo i da ih Egipat ne bi primio. Zašto majke Gaze ne upute zahtjev Iranu koji ih huška, da ih evakuiraju na sigurno, a Egipat ih samo propusti do prve luke ili aerodroma? Robi to je masa svijeta. Nije to udruga žena od par stotina. Kažem ti jedini način da se pomogne tim ženama i djeci i općenito civilima.. starcima i sl je nešto na velikoj razini. UN i sl. I masovno. No kažem ti odraditi to JAVNO i predstaviti kao “humanitarnu akciju “ je za svjetske ušljivi standarde previše. Ne sto su moralni. Nego sto su *** pod krinkom moralnosti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:21 |
|
|
daramo je napisao/la: Drže ih tvoji muslimani iz Egipta. Gluperdo, tu granicu kontrolise Izrael
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38919 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Robi ba, Egipat oh ne bi primio. Nije to 100 ljudi. Kada bilo sranje u Siriji koliko je Erdo uzeo za one kampove uz granicu? I opet puštao ljude. Da se ne zamaramo glupostima.
Nije glupost nego je ključno. Ali eto uzmimo i da ih Egipat ne bi primio. Zašto majke Gaze ne upute zahtjev Iranu koji ih ohrabruje na rat i huška, da ih evakuiraju na sigurno (muški neka nastave džihad, nitko ni ne traži da odustanu od džihada ), a Egipat ih samo propusti do prve luke ili aerodroma? Ja bi ih sve na Sinaj na sigurno a onda dio Iranu, dio Španjolskoj, Sloveniji, Irskoj i ostatku raje koja podržava Hamas. Dovoljno pogledati šijite u Libanonu, tamo ih se 300 000 evakuiralo u Siriju i dalje za Iran, danas nitko ne kuka o ženama i djeci tamo nego navijaju da gore Merkave.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75695 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
vjekoslava je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ok eto svijet gleda genocid.
A šta gledaju majke Gaze?
Da mene moja mater drži na prvoj liniji ratovanja bez ikakvog smisla, i želi da radije budem dijete-šehid nego da se makne 20 km na sigurnost, iz čistog inata prema Armiji ili VRS, ja bih ju poslao u tri pičke materine i zahtijevao da me posvoje stranci.
Tu i jest problem.Mrze Izrael više nego što vole svoju djecu. Nenormalno je to. Ovi što ih podržavaju u ubijanju i žrtvovanju vlastite djece niti imaju ljubavi niti vjere. Zamisli majku koja bi radije da ja krepam nego da ona popusti s inatom. I onda da moju smrt iskoristi da se napali i narajca sa još više inata i mržnje. I da diže prst i poručuje, koga briga za ovog šta ste ubili, rodit ću opet! Divna i uzorita majka. To nije zaštitnička majčinska figura, nego fanatična članica nekakvog kulta smrti.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:24 |
|
|
Plus problem je sto palestinskim civilima treba TRAJNO zbrinjavanje. A to kosta ogromne novce. Bilo koga i bilo gdje. Znaci u Gazi se ne vodi vojna akcija gdje će zaraćene strane postići kompromis oko teritorije za godinu ili pet. Ta opcija ne postoji.
Da bi se Palestinci bilo gdje integrirali u svijetu pa evo i u tom Egiptu. To kosta ogromne novce.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38919 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: daramo je napisao/la: Drže ih tvoji muslimani iz Egipta. Gluperdo, tu granicu kontrolise Izrael Tu granicu Izrael nije kontrolirao na početku sukoba, sve do nedavno. Sad ćeš reći da je ovaj zid izgradio Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Tu i jest problem.Mrze Izrael više nego što vole svoju djecu. Nenormalno je to. Ovi što ih podržavaju u ubijanju i žrtvovanju vlastite djece niti imaju ljubavi niti vjere. Zamisli majku koja bi radije da ja krepam nego da ona popusti s inatom. I onda da moju smrt iskoristi da se napali i narajca sa još više inata i mržnje. I da diže prst i poručuje, koga briga za ovog šta ste ubili, rodit ću opet! Amnestiras sponzore Zidova i njihov način ostvarivanja ciljeva sa “nebrigom neke žene u Gazi prema djetetu”. Robi bolan, ti si pametan. I znas da to žive veze nema. Znas..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije glupost nego je ključno. Ali eto uzmimo i da ih Egipat ne bi primio. Zašto majke Gaze ne upute zahtjev Iranu koji ih ohrabruje na rat i huška, da ih evakuiraju na sigurno (muški neka nastave džihad, nitko ni ne traži da odustanu od džihada ), a Egipat ih samo propusti do prve luke ili aerodroma? Ja bi ih sve na Sinaj na sigurno a onda dio Iranu, dio Španjolskoj, Sloveniji, Irskoj i ostatku raje koja podržava Hamas. Dovoljno pogledati šijite u Libanonu, tamo ih se 300 000 evakuiralo u Siriju i dalje za Iran, danas nitko ne kuka o ženama i djeci tamo nego navijaju da gore Merkave. Neeee! Oni trebaju ići prvo USA, pa ostalima sponzorima hemo ida i etničkog čišćenja. NAČINA na koji su postali izbjeglice.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Plus problem je sto palestinskim civilima treba TRAJNO zbrinjavanje. A to kosta ogromne novce. Bilo koga i bilo gdje. Znaci u Gazi se ne vodi vojna akcija gdje će zaraćene strane postići kompromis oko teritorije za godinu ili pet. Ta opcija ne postoji.
Da bi se Palestinci bilo gdje integrirali u svijetu pa evo i u tom Egiptu. To kosta ogromne novce. Ona bi da Izrael postigne kompromis s Hamasom, imaš li još želja. Nema tu kompromisa dok se ne uništi Hamas. Izrael je upravu nad Gazom nakon toga nudio SA, UN-u, muslimanskim državama i to nitko ne želi. U biti nitko od muslimana ne želi posla s Palestincima.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zamisli majku koja bi radije da ja krepam nego da ona popusti s inatom.
I onda da moju smrt iskoristi da se napali i narajca sa još više inata i mržnje.
I da diže prst i poručuje, koga briga za ovog šta ste ubili, rodit ću opet!
Amnestiras sponzore Zidova i njihov način ostvarivanja ciljeva sa “nebrigom neke žene u Gazi prema djetetu”. Robi bolan, ti si pametan. I znas da to žive veze nema. Znas.. Ima veze, pa tu vrstu inata je Alija i kod vas pokušavao instalirati. Imao je i Alija izjava u smislu da nije bitno kad Bošnjo pogine, ako se iz maternice ispali novi, da je to praktički vrsta reinkarnacije. Islamska reinkarnacija. Vidiš kod Karabaje ponos na nepovlačenje civila, smatra ga komparativnom prednošću islama nad ostalim kulturama. Odnosno da je islam pronašao “slabu točku” ostalih kultura: ne dopuštaju civile da ginu.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Tu i jest problem.Mrze Izrael više nego što vole svoju djecu. Nenormalno je to. Ovi što ih podržavaju u ubijanju i žrtvovanju vlastite djece niti imaju ljubavi niti vjere. Zamisli majku koja bi radije da ja krepam nego da ona popusti s inatom. I onda da moju smrt iskoristi da se napali i narajca sa još više inata i mržnje. I da diže prst i poručuje, koga briga za ovog šta ste ubili, rodit ću opet! Divna i uzorita majka. To nije zaštitnička majčinska figura, nego fanatična članica nekakvog kulta smrti. Da, bolesno.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:34 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Plus problem je sto palestinskim civilima treba TRAJNO zbrinjavanje. A to kosta ogromne novce. Bilo koga i bilo gdje. Znaci u Gazi se ne vodi vojna akcija gdje će zaraćene strane postići kompromis oko teritorije za godinu ili pet. Ta opcija ne postoji.
Da bi se Palestinci bilo gdje integrirali u svijetu pa evo i u tom Egiptu. To kosta ogromne novce. Ona bi da Izrael postigne kompromis s Hamasom, imaš li još želja. Nema tu kompromisa dok se ne uništi Hamas. Izrael je upravu nad Gazom nakon toga nudio SA, UN-u, muslimanskim državama i to nitko ne želi. U biti nitko od muslimana ne želi posla s Palestincima. Ja znam da Izrael neće postići kompromis. Iz prostog razlog jer im se ovo može. I zašto bi propustili priliku? Mislim pišeš gluposti. Ovo u Gazi nema veze sa Hamasom. Nego s flek koja bode oci u pola židovske države. I nulirati tu flekh oni ne d propustiti. To sto bi ti genocid j etničko cuscenje pravdao borbom protiv Hamasa samo je tvoj problem.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Ja bi ih sve na Sinaj na sigurno a onda dio Iranu, dio Španjolskoj, Sloveniji, Irskoj i ostatku raje koja podržava Hamas.
Dovoljno pogledati šijite u Libanonu, tamo ih se 300 000 evakuiralo u Siriju i dalje za Iran, danas nitko ne kuka o ženama i djeci tamo nego navijaju da gore Merkave.
Neeee! Oni trebaju ići prvo USA, pa ostalima sponzorima hemo ida i etničkog čišćenja. NAČINA na koji su postali izbjeglice. Postali su izbjeglice tako što su izglasali Hamas, protjerali umjereni Fatah, Hamas potom napao suverenu državu preko međunarodne granice. S obzirom da taj Hamas financira Iran sada trebaju ići tamo. SAD je sponzorirao izgradnju Gaze, kao i EU.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo u Gazi nema veze sa Hamasom.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Ona bi da Izrael postigne kompromis s Hamasom, imaš li još želja. Nema tu kompromisa dok se ne uništi Hamas. Izrael je upravu nad Gazom nakon toga nudio SA, UN-u, muslimanskim državama i to nitko ne želi. U biti nitko od muslimana ne želi posla s Palestincima.
Ja znam da Izrael neće postići kompromis. Iz prostog razlog jer im se ovo može. I zašto bi propustili priliku? Mislim pišeš gluposti. Ovo u Gazi nema veze sa Hamasom. Nego s flek koja bode oci u pola židovske države. I nulirati tu flekh oni ne d propustiti. To sto bi ti genocid j etničko cuscenje pravdao borbom protiv Hamasa samo je tvoj problem. Čuj nema veze s Hamasom, je li razaranje Berlina imalo veze s nacistima?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Amnestiras sponzore Zidova i njihov način ostvarivanja ciljeva sa “nebrigom neke žene u Gazi prema djetetu”.
Robi bolan, ti si pametan. I znas da to žive veze nema. Znas..
Ima veze, pa tu vrstu inata je Alija i kod vas pokušavao instalirati. Imao je i Alija izjava u smislu da nije bitno kad Bošnjo pogine, ako se iz maternice ispali novi. Vidiš kod Karabaje ponos na to, smatra ga komparativnom prednošću islama nad ostalim kulturama. Odnosno da je islam pronašao “slabu točku” ostalih kultura: ne dopuštaju civile da ginu. Robi, okrivljivati ženu za način na koji “civilizirani zidovi” ciste Gazu i ubijaju djecu je morbidno. Isti slučaj je i sa Alijom. Da neko želi deblokirati Gazu i izvuci civile tu ženu ne bi niko ni pitao želi li izaći s djecom. Nego opća evakuacija. Isto je i sa Sarajevom. Nebuloza na n-tu. Da ne svijet htio prekinuti opsadu prekinuo bi. I ljudi me ostaju i ratnim zonama da djecu radikaliziraju. Nego zbog članova porodice i familije.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
Očigledno da islamisti vjeruju u posebnu vrstu reinkarnacije, zbog koje život nema velike vrijednosti, kao u igrici gdje imaš više od jednog života. Ako pogineš kao šehid, onda te samo opet ispali iz maternice. U tom smislu, zaista onda šehiditi vrijedi, ako postigneš bar neki cilj. Jer se odmah reinkarniraš. Ali, zašto onda kukati nad pojedinim životima, ako je to samo “1 bod” ili žeton u Super Mario.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:39 |
|
|
Citat: A number of these Brotherhood affiliates have been designated as terrorist organizations by the United States Government. The Muslim Brotherhood's Palestinian branch Hamas has been a designated foreign terrorist organization since 1997. Hamas has taken control of the Gaza Strip, launched thousands of rockets against Israeli civilians, and committed suicide bombings and other terrorist attacks that have murdered numerous Israeli and American civilians. https://www.govinfo.gov/content/pkg/CHRG-115hhrg31367/html/CHRG-115hhrg31367.htm
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:40 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Neeee! Oni trebaju ići prvo USA, pa ostalima sponzorima hemo ida i etničkog čišćenja. NAČINA na koji su postali izbjeglice.
Postali su izbjeglice tako što su izglasali Hamas, protjerali umjereni Fatah, Hamas potom napao suverenu državu preko međunarodne granice. S obzirom da taj Hamas financira Iran sada trebaju ići tamo. SAD je sponzorirao izgradnju Gaze, kao i EU. Sve bi to bilo super i odlično, da zidovi te Palestince ne progone koliko godina prije? Sad sto bi vi amnestirali židovske pizdarije go je vas problem. I način ma koji dolaze do teritorije takodjer.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ima veze, pa tu vrstu inata je Alija i kod vas pokušavao instalirati. Imao je i Alija izjava u smislu da nije bitno kad Bošnjo pogine, ako se iz maternice ispali novi. Vidiš kod Karabaje ponos na to, smatra ga komparativnom prednošću islama nad ostalim kulturama. Odnosno da je islam pronašao “slabu točku” ostalih kultura: ne dopuštaju civile da ginu. Robi, okrivljivati ženu za način na koji “civilizirani zidovi” ciste Gazu i ubijaju djecu je morbidno. Isti slučaj je i sa Alijom. Da neko želi deblokirati Gazu i izvuci civile tu ženu ne bi niko ni pitao želi li izaći s djecom. Nego opća evakuacija. Isto je i sa Sarajevom. Nebuloza na n-tu. Da ne svijet htio prekinuti opsadu prekinuo bi. I ljudi me ostaju i ratnim zonama da djecu radikaliziraju. Nego zbog članova porodice i familije. Postavi link na udrugu Gažana gdje potpisuju peticiju za evakuaciju u Iran i samo prolazak kroz Egipat, i link gdje je Egipat odbio peticiju. Ako nema peticije, kako će Egipat odbit zahtjev kojeg ni nema?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izrael vs Iran Postano: 29 lis 2024, 21:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Očigledno da islamisti vjeruju u posebnu vrstu reinkarnacije, zbog koje život nema velike vrijednosti, kao u igrici gdje imaš više od jednog života. Ako pogineš kao šehid, onda te samo opet ispali iz maternice. U tom smislu, zaista onda šehiditi vrijedi, ako postigneš bar neki cilj. Jer se odmah reinkarniraš. Ali, zašto onda kukati nad pojedinim životima, ako je to samo “1 bod” ili žeton u Super Mario. Spinaš bezveze. Hajde se upristoji. Rekoh ti da neko hoće spašavati u svijetu djecu po Gazi. Ne postoji toliko islamistički nastrojena žena niti grupa da to spriječi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|