|
|
Stranica: 341/344.
|
[ 8582 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: A Stup je inače u većinski hrvatskom gradu okružen sa 15 hrvatskih općina? Znaš ikoga da bi kupio tu stan, i bi li ti kupio? PS Daleko je od sveučilišta da možeš studentima rentati...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75801 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A Stup je inače u većinski hrvatskom gradu okružen sa 15 hrvatskih općina? Znaš ikoga da bi kupio tu stan, i bi li ti kupio? Naravno. Još cijena bitno niža. Ako nećeš ti, više za mene.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75801 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovaj Neretvanin misli da 1000 stanara nebodera C2 neće šetati, trčati itd preko mosta 5 metara udaljenog.
Nego će valjda trčati i rekreirati se avenijom.
Vidi se da ti nije poznato koliko Hrvati prelaze novi most, a još C2 nije ni završen i naseljen.
Prva muslimanska kuća 1km udaljena.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59590 Lokacija: DAZP HQ
|
Još je smiješniji s mišlju da će muslimanski kokuzi nešto novo kupiti, da imaju para sagradili bi bar dvije nove zgrade.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovaj Neretvanin misli da 1000 stanara nebodera C2 neće šetati, trčati itd preko mosta 5 metara udaljenog.
Nego će valjda trčati i rekreirati se avenijom.
Vidi se da ti nije poznato koliko Hrvati prelaze novi most, a još C2 nije ni završen i naseljen.
Prva muslimanska kuća 1km udaljena. Mostarci ne trče, samo kave ispijaju. Hvala što ćeš sudjelovati u kroatizaciji grada, ja ću na zgonima podebljavati većinu jednog dana... A dudu ima da kroatizira zgradu mostarku jer je jack rekao da su sve muslimanski stanovi.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:51 |
|
|
I ta priča s dijasporom je smiješna, to je populacija napola izumrla a druga polovica će kroz 20-ak godina.
Prosječni Skandinavac rođen u Mostaru danas ima 60-70 godina i prijavilo ih se 100-200 za izbore.
A pokrenuli su možda 1 firmu u čitavom gradu. Sa ispod 10 zaposlenih.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 18:57 |
|
|
Zamisli, plac udaljen 20 metara od najvećeg luksuznog hrvatskog nebodera u BiH, u hrvatskoj regiji, a 1 km udaljen od kokuznog muslimanskog kvarta… proglašavati muslimanskim.
To je za streljanje.
Za nadati se da novije generacije nisu toliko retardirane, i da će sile tržišta ipak biti najjače.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zamisli, plac udaljen 20 metara od najvećeg luksuznog hrvatskog nebodera u BiH, u hrvatskoj regiji, a 1 km udaljen od kokuznog muslimanskog kvarta… proglašavati muslimanskim.
To je za streljanje.
Za nadati se da novije generacije nisu toliko retardirane, i da će sile tržišta ipak biti najjače. Super, samo je BiH nestabilna, šta će biti u slučaju raspada ako budeš plaćao struju EPBIH?
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:11 |
|
|
Jedino Hrvati imaju potencijal za razvoj i naseljavanje Mostara. Dugoročno sve je jasno. Raste onaj tko drži ekonomiju i zaledje, a ne onaj koji nema ni ekonomije ni zaledja.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:13 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zamisli, plac udaljen 20 metara od najvećeg luksuznog hrvatskog nebodera u BiH, u hrvatskoj regiji, a 1 km udaljen od kokuznog muslimanskog kvarta… proglašavati muslimanskim.
To je za streljanje.
Za nadati se da novije generacije nisu toliko retardirane, i da će sile tržišta ipak biti najjače. Super, samo je BiH nestabilna, šta će biti u slučaju raspada ako budeš plaćao struju EPBIH? Po novom zakonu možeš birati od koje elektroprivrede ćeš brojilo. Rizik je uključen u cijenu, a slučaju raspada BiH možeš prodati, ako cijeli Mostar ne završi u Hrvatskoj. Pravo vlasništva je nešto što nikada nije narušeno, u suprotnom te po sistemu proporcionalnosti hrvatska ovlast obešteti muslimanskim stanom na zapadu a takvih je puno više, ako netko ne priznaje vlasništvo Hrvata u eventualnim novim državama.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:24 |
|
|
Jedan prijedlog za Mostar, možda na prvu ne tako bitan.
Sadnja maslina za ukras u Mostaru. Osim zelenila i cvijeća, mislim da je ovo također potrebno. Maslina nije samo obično stablo, ona je i dio našeg identiteta. Kako hercegovačkog i hrvatskog, tako i kršćanskog.
Daje jedan touch, kao primjerice japanska trešnja Japanu.
Privitak/ci: |
A09BCDC5-EF6F-4638-B5E4-C90CA6A60F1D.jpeg [ 196.09 KiB | Pogledano 1282 put/a. ]
|
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:30 |
|
|
Zanimljiva ideja.
Više Hercegovine u Mostaru.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:36 |
|
|
Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
Kao i period kada Muslimani nisu iseljavali.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače. Nismo se povlačili ni kad je cijeli svijet bio na njihovoj strani a ne sad. Nije slučajno kazalište i katedrala na granici. Možda bi mogli početi sa nekom institucijom u Sjevernom logoru.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 19:51 |
|
|
Institut za vinarstvo sv. Martin.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 22:20 |
|
|
Što se tiče c2 projekta na Neretvi neki početni renderi koliko se sjećam su bili i sa 3 lamele a ne 2? Ok, možda se išlo opreznije zbog velike količine stanova, ali bi panorama još ljepša bila i s trećim neboderom. Ima li šanse sada to ugurati?
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 22:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače. Mi smo u Mostaru na 52% glasova a 55% stanovnika? Po tvojoj projekciji kad ćemo biti na 2/3? Onda i ja kupujem preko Neretve?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 22:30 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače. Mi smo u Mostaru na 52% glasova a 55% stanovnika? Po tvojoj projekciji kad ćemo biti na 2/3? Onda i ja kupujem preko Neretve? Po sadašnjim trendovima za 25 godina.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 22:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Mi smo u Mostaru na 52% glasova a 55% stanovnika? Po tvojoj projekciji kad ćemo biti na 2/3? Onda i ja kupujem preko Neretve? Po sadašnjim trendovima za 25 godina. To se kaže: Langsam, aber sicher
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 22:42 |
|
|
Poćerat Bingo kad se Lidl otvori u C2 i roknut još koji neboder.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 stu 2024, 23:53 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Poćerat Bingo kad se Lidl otvori u C2 i roknut još koji neboder. Ili NAŠ Sjeverni Logor (mi ga prodajemo) ili:
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 06 stu 2024, 00:01 |
|
|
1 milijun pregleda ove teme.
8500 replika
Otvorena je par mjeseci pred izbore 2020.
Trud i interes oko Mostara vrlo popularan među Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 06 stu 2024, 12:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Još je smiješniji s mišlju da će muslimanski kokuzi nešto novo kupiti, da imaju para sagradili bi bar dvije nove zgrade. Ne mogu oni ni Geto dograditi, a kamoli nešto više. To je ovo?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 06 stu 2024, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23893 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
neretvanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ujedno, ja bih odbacio sve prakse, trendove, mišljenjenja, zablude, iz perioda od prije 2022. kada je mentalitet bio barikadiranje u bunker.
To je era koja je završila, tek se navikavamo na nove jače karte i što one znače. Mi smo u Mostaru na 52% glasova a 55% stanovnika? Po tvojoj projekciji kad ćemo biti na 2/3? Onda i ja kupujem preko Neretve? Ja bih rekao hladno da su Hrvati izmedju 58% i 60%.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|