|
|
Stranica: 132/141.
|
[ 3507 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
potocnj
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 13:42 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: potocnj je napisao/la: Da si realan priznao bi da rusi dosta toga mogu napraviti bez zapada i to rade, dok je Ukrajina ta koja bez zapada ne može praviti ništa. Ok, eto ti kao realan navedi što mogu napraviti bez Zapada. Nisam tehničar da pobrajam, ali vidim da im sankcije nisu napravile ništa. Očito da proizvode bez zapada. Eto kalašnjikov su proizveli sami. Treba im zapad za sve, a proizvode i sofisticirane dronove pod sankcijama. Valjda imaju dovoljno samsungovih perilica/sušilica iz kojih vade matične ploče pa montiraju, to je objašnjenje takvih kao ti. Iskreno me boli neka stvar za Ukrajinom i kuda je tamo granica, jedva čekam da dođe Trump na vlast, utanači mir, i da Zelenko odjebe! Nikad nitko goru štetu nije napravio za ukrajinski narod nego on.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 13:49 |
|
|
potocnj je napisao/la: Valjda imaju dovoljno samsungovih perilica/sušilica iz kojih vade matične ploče pa montiraju, to je objašnjenje takvih kao ti.
Da se ne trudimo dalje i gubim vrijeme, kao što sam i očekivao. Čekaj Trumpa...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ipak nije letio čuveni Rubež kako sam se nadao nego Orašnik. Prvi put čujem za tu raketu ali prava ljepotica, multiple independently targetable reentry vehicle ali bez bojevih glava. Znaci bilo je samo slanje poruke bez zelje da se napravi demidž. Ništa brže nisam vidio da leti. Ono je bio napad kao iz SF filma.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:03 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: I što sad? Je li ostalo da molimo Ukrajince da u ime dobrobiti čovječanstva pognu glavu pred Putinom i nastave patiti? Hoćemo li poslije molit i Poljake da u ime dobrobiti čovječanstva kleknu pred Putina? Da li bi tako popustili i Hitleru da je ovaj kojim slučajem došao do atomske bombe? Možda je netko došao na zamisao da jedino pomoću nuklearki može smanjit ,,prevelik'' broj ljudi u svietu...
U cieloj priči, Zapad je daleko od nedužnosti i nije nešto bolji od Rusa, ali mi je strašno žao Ukrajinaca koji su toliko žrtve i truda uložili da napokon dobe slobodu od stoljetnog zlostavljača. Isto ono što bi savjetovao Kubancima 1962.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:15 |
|
|
Kinezi se pokenjaju ali doslovno na sve te najsuvremenije zapadne cnc mašine.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ipak nije letio čuveni Rubež kako sam se nadao nego Orašnik. Prvi put čujem za tu raketu ali prava ljepotica, multiple independently targetable reentry vehicle ali bez bojevih glava. Znaci bilo je samo slanje poruke bez zelje da se napravi demidž. Ništa brže nisam vidio da leti. Ono je bio napad kao iz SF filma. Piše u komentaru na Orahe: Ukrajinska skladišta uspješno su pogodila ruske projektile.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Michael Collins
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:22 |
|
|
potocnj je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kurčenje ili ne, Rusija bez Zapada ne može napraviti konjsku zapregu. Niti je ikada mogla Ukrajinci onda trebaju pitati zapadnjake: "Zašto ovi koji bez vas ne mogu napraviti konjsku zapregu sada imaju toliko toga čime nas napadaju i mi gubimo teritorij? Koja vam je nužda bila da ih toliko podignete bez ikakvih uvjeta što smiju ili ne smiju napraviti?" Ako je zbog resursa koji su trebali zapadu onda isto tako neki rus može reći da bez Rusije Njemačka i Europa ne bi imali toliko jaku industriju. Sve se vrti ukrug, ali Ukrajina nije dio zapada. Da si realan priznao bi da rusi dosta toga mogu napraviti bez zapada i to rade, dok je Ukrajina ta koja bez zapada ne može praviti ništa. Ovo je pila naopačke kolega... Prije 2022. se mantralo da "Rusija za tri dana ulazi u Lisabon", a sada vidimo da za tri godine ne mogu osvojiti Harkiv uz samu granicu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ništa brže nisam vidio da leti. Ono je bio napad kao iz SF filma.
Piše u komentaru na Orahe: Ukrajinska skladišta uspješno su pogodila ruske projektile. Pogodili sa oružjem preciznosti CEP 500 m kojim ne možeš stadion pogoditi? Svaka im čast...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25756 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dane-croatia je napisao/la: I što sad? Je li ostalo da molimo Ukrajince da u ime dobrobiti čovječanstva pognu glavu pred Putinom i nastave patiti? Hoćemo li poslije molit i Poljake da u ime dobrobiti čovječanstva kleknu pred Putina? Da li bi tako popustili i Hitleru da je ovaj kojim slučajem došao do atomske bombe? . Pa zar ti nisi neonaci hebo ga ti? Sve do sada bio ujo dodrinaš arijevac pa mu sad Hićo smeta? A i jeste Putin strašne uvjete postavljao. Samo da ne budu u NATO paktu. Ali eto, izgleda da prosječan Mykola mnogo voli NATO. Spreman je da pogine za njega. Znamo ipak da nije. Ali kijevska vojna hunta je spremna poslati sav narod u smrt radi NATOa. A sve to da odobrovolje Borisa Johnsona.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Odrezat 20 % truleži države mi se ne čini loše ni za Ukrajince. Ja sam proukr. ali mislim da prije svega trebaju sačuvati ljude i onda čekat, kao Azerbejdžan.
Azeri su sad smlavili NK a mogli su do jednog izginuti za njega prije 30 g.
Za 30 godina u Ukrajini neće biti ni 10 milijuna ljudi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:52 |
|
|
Michael Collins je napisao/la: Ovo je pila naopačke kolega...
Prije 2022. se mantralo da "Rusija za tri dana ulazi u Lisabon", a sada vidimo da za tri godine ne mogu osvojiti Harkiv uz samu granicu. Neznam tko ti je to mantrao da Rusija ulazi u Lisabon, ja ni za Kijev nisam davao takve prognoze. Nemoj mi jedne nebuloze opravdavati drugim, istim takvima, samo s druge strane. Reći da Rusija nemože napraviti ništa bez zapada je glupost, i na to sam se osvrtao. Upravo su jučer, nakon dvije godine ratovanja i sankcija testirali eksperimentalnu raketu na Ukrajini. I da, Washington je unaprijed znao da će to uraditi jer rusi nisu htjeli da se lansiranje bude protumačeno kao lansiranje ICBM-a. Znao je valjda i Zelensky, samo ukrajinci, mete tog napada, nisu znali da dolazi.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 14:57 |
|
|
To o 3 dana do ulaska u Kijev su mantrali samo Zapadnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 15:03 |
|
|
Bobovac je napisao/la: To o 3 dana do ulaska u Kijev su mantrali samo Zapadnjaci. Naravno, samo Zapadnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 15:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Piše u komentaru na Orahe: Ukrajinska skladišta uspješno su pogodila ruske projektile.
Pogodili sa oružjem preciznosti CEP 500 m kojim ne možeš stadion pogoditi? Svaka im čast... Pa kad gađaš nuklearkama ko da je bitno, 500m lijevo desno.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 15:29 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: To o 3 dana do ulaska u Kijev su mantrali samo Zapadnjaci. Naravno, samo Zapadnjaci.
Ne znam ja skoro nikoga od ovih. O kojim ruskim zvaničnicima je riječ?
Jer ako su ti dokaz pjesnici i youtuberi onda jbg...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 15:37 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9999 Lokacija: Banja Luka
|
Uopšte nije teško razabrati (dovoljno je i komadić nesprženog mozga ) da su mnogi na Zapadu shvatili, da će brzina i intezitet njihovog" razbijanja o ledinu ", zavisiti od ponašanja prema Rusiji .Posao da proguta žabu je dobio Tramp .A ova pseudo ljevičarska debilana , koja je isturila u front dementnog čičicu sa ceduljama u rukama ,za nekoliko hefti odlazi , da se nikad više ne vrati.
PS .
Baš pročitah kako ludaje pominju mogućnost , da se Ukrajini vrati nuklearno oružje .
Potpuno su izgubili razum.
Jer je vjerovatnoća da se tako nešto desi je , ne nula....nego , apsolutna nula.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 16:56 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kurčenje ili ne, Rusija bez Zapada ne može napraviti konjsku zapregu. Niti je ikada mogla Na ovu temu udjem nekad da vidim jel ima nesto drasticno novo, ne zanima me palo selo ovo ono. Ali kad god udjem primjetim tvoje pretjerano navijacke izjave, koje su za postid se. Inace sam neutralan, jer sto bi mi bilo u interesu da zapad propadne a ja zivim na zapadu? Sa druge strane zapad nije pravedan kao sto glume, mute svugdje i provode razlicite standarde npr. Karabach, Kosovo i RS, Palestina. Mislim ako vjerujes da su Ghadafi i Sadam maknuti radi ljudski prava i ABC oruzija onda preskoci sta ti pisem. Da se vratim na ovaj tvoj post jer tvoje navijanje prelazi sve granice i Mindset ti je ono kao da si rodjen i dorastao u Washingotnu. Zato da te pitam, ko je poslao prvi satelit u svemir, prvi covjek u svemiru itd itd Trazi na google ko su, Sergej Koroljow, Ilja Metschnikow, Michail Tichonrawow itd itd Znas koliko nobeovaca ima Rusija ? Pricas o Rusima kao o nekom africkom plemenu, a upravo to vam i jest najveci problem. Misli GI Joe da ce se kroz Rusiju prosetat sa dvije olovke u ruci.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 17:09 |
|
|
Citat: Analysis of imagery of the attack indicates the RS-26 carried six independent warheads, each in turn deploying several submunitions. This warhead package is exclusively for conventional attack. Russia had not been previously assessed to outfit the RS-26 with a warhead of this design.
By unveiling the conventionally armed RS-26, Russia is changing the qualitative nature of the conflict, something promised by President Vladimir Putin.
Ukraine and its Western allies must now evaluate the destructive potential of this weapon, and understand that Russia can deliver this warhead to any target in Ukraine or Europe knowing there is no defence against it.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 18:39 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: I što sad? Je li ostalo da molimo Ukrajince da u ime dobrobiti čovječanstva pognu glavu pred Putinom i nastave patiti? Hoćemo li poslije molit i Poljake da u ime dobrobiti čovječanstva kleknu pred Putina? Da li bi tako popustili i Hitleru da je ovaj kojim slučajem došao do atomske bombe? . Pa zar ti nisi neonaci hebo ga ti? Sve do sada bio ujo dodrinaš arijevac pa mu sad Hićo smeta? A i jeste Putin strašne uvjete postavljao. Samo da ne budu u NATO paktu. Ali eto, izgleda da prosječan Mykola mnogo voli NATO. Spreman je da pogine za njega. Znamo ipak da nije. Ali kijevska vojna hunta je spremna poslati sav narod u smrt radi NATOa. A sve to da odobrovolje Borisa Johnsona. Po logici ljudi poput tebe i Alojzije Stepinac je bio naci... Nisam ja kano Staljin ili Tito. Da mi Hitler prvo bude prijatelj, a onda preko noći najgori neprijatelj... Nikad nisam veličao Hitlera. Poslije Tita i Staljina, najgori čovjek. Samo se ti ulizuj Putinu, njegovi izaslanici Dodik i Vučić će ti zlatom platiti, a Hrvati pamtiti...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 18:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39460 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Čak i yutarnji počeo pisati o masovnoj prisilnoj mobilizaciji u Ukrajini. NIJE IM DO BORBE Pogledajte kako u Ukrajini nasilno odvode muškarce i šalju ih na front: ‘To je karta u jednom smjeru...‘ Režim Zelenskog mobilizira ljude po svadbama. https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... rva_pasica
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 19:14 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Ali kad god udjem primjetim tvoje pretjerano navijacke izjave, koje su za postid se. Stidit se tebe? Koji si ti faktor da te se stidim? Ako ti smetaju moje "pretjerano navijačke izjave", drž' se svog dole citiranog savjeta.... VUKsaJUGA je napisao/la: onda preskoci sta ti pisem. VUKsaJUGA je napisao/la: Zato da te pitam, ko je poslao prvi satelit u svemir, prvi covjek u svemiru itd itd
De nam ti reci tko je prvi čovjek u svemiru? Ili misliš tko je prvi čovjek koji se živ vratio iz svemira? Ja pričam o Rusiji, ne o Rusima. Čitaj pažljivo. Koga zanima, Kamil Galeev detaljno opisuje čitavu industrijsku povijest SSSR-a do danas, koja bez Zapada NE postoji niti bi postojala....Ima puno zanimljivih tema. Posebno ću se osvrnuti na proizvodnju oružja tj. namjensku industriju.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 20:09 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa zar ti nisi neonaci hebo ga ti? Sve do sada bio ujo dodrinaš arijevac pa mu sad Hićo smeta?
A i jeste Putin strašne uvjete postavljao. Samo da ne budu u NATO paktu. Ali eto, izgleda da prosječan Mykola mnogo voli NATO. Spreman je da pogine za njega.
Znamo ipak da nije. Ali kijevska vojna hunta je spremna poslati sav narod u smrt radi NATOa. A sve to da odobrovolje Borisa Johnsona.
Po logici ljudi poput tebe i Alojzije Stepinac je bio naci... Nisam ja kano Staljin ili Tito. Da mi Hitler prvo bude prijatelj, a onda preko noći najgori neprijatelj... Nikad nisam veličao Hitlera. Poslije Tita i Staljina, najgori čovjek. Samo se ti ulizuj Putinu, njegovi izaslanici Dodik i Vučić će ti zlatom platiti, a Hrvati pamtiti... Znamo mi tebe Dane dobro. Ne glumataj tu. Ti si od onih najgorih wannabe desničara iliti RINOsa koji su u biti najposlišnija pudlice establišmenta po svim pitanjima. Desničar koji podupire islam, imigracije i cjelovitu BiH. E nabijem na takve.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 20:20 |
|
|
Vidim ima ljudi na ovom forumu koji tvrde da Rusi nisu ništa izmislili niti su imali velike znanstvene umove. Grjehota je to i pomisliti a kamoli izreći za tako veličanstvenu naciju koja je dala Lomonosova, Prohorova, Mendjeljejeva, Konstantina Ciolkovskog...
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 21:40 |
|
|
situacija je standardno tragikomicna, prvo bahato tuci po Rusiji oni su jade bijeda nemaju oruzja bla bla bla, ovi lansiraju jednu interkontinentalnu raketu, panika i kmecanje na cijelom zapadu.
U cijeloj prici nejasni su mi debili iz Kijeva, zar njima nije zao njihovog naroda, ili je to toliko debilizirano da stvarno vjeruje kako Rusi nece uzvratiti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 22 stu 2024, 21:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39460 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
"Rusija je Sjevernoj Koreji dala protuzračne rakete u zamjenu za raspoređivanje trupa za podršku ratu Moskve u Ukrajini, rekao je u petak najviši savjetnik za sigurnost Seula."
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|