HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 19:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 339 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 06 sij 2011, 00:15 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
OBEĆANJE MMF-u
Hrvati koji iz RH primaju mirovine, neće moći ostvariti to pravo u BiH
Predloženi nacrt zakona obiluje i drugim nelogičnostima koje bi mogle usporiti njegovo usvajanje

Obećanje koje je Vlada Federacije BiH dala Međunarodnom monetarnom fondu (MMF) da će do početka ove godine usvojiti i početi primjenjivati Zakon o općem prihodovnom cenzusu, nije održano.

Visina primanja

Umjesto zakona koji je trebao striktno odrediti visinu primanja iznad kojih nije moguće ostvariti bilo kakve naknade iz proračuna, urađen je tek nacrt zakona koji nikoga ne zadovoljava. Ovaj dokument nikada nije ni razmatran na Vladi, pa je očito kako cilj i nije bilo njegovo usvajanje, već samo zamazivanje očiju MMF-u i stradalničkim udrugama koje su tražile da se kriterij prihodovnog cenzusa jednako primjenjuje na sve korisnike entitetskog proračuna. Koliko je nacrt beskoristan najbolje pokazuje jedna od njegovih odredbi po kojoj će za svaku kategoriju Vlada FBiH svojom odlukom odrediti poseban prag prihodovnog cenzusa. To znači da je kojim slučajem zakon u ovakvom obliku i usvojen određivanjem cenzusa bavila bi se neka nova federalna vlada. Dosadašnji pregovori govore da do formiranja nove izvršne vlasti u FBiH i neće doći skoro, pa je i hipotetički nemoguće očekivati usvajanje Zakona u dogledno vrijeme. Postoje i političke nesuglasice o samom sadržaju zakona. Za hrvatske predstavnike najsporniji je dio predloženog nacrt zakona u kojem će pod prihodovni cenzus ulaziti i primanja ostvarenja u drugim zemljama. To znači da će Hrvati koji primaju mirovine ili bilo kakve naknade iz RH vjerojatno biti uskraćeni za ostvarivanje prava u BiH, jer će njihovi ukupni prihodi premašivati iznos cenzusa. Kako se to ne bi dogodilo, hrvatski predstavnici u vlasti tražit će da se cenzus odnosi isključivo na primanja ostvarena u BiH.

Brojne nelogičnosti

Predloženi nacrt zakona obiluje i drugim nelogičnostima koje bi mogle usporiti njegovo usvajanje. Primjerice, u prvom članku se govori samo o korisnicima braniteljskih i invalidskih prava, dok se u ostatku zakona jasno navodi da će cenzusom biti obuhvaćeni svi proračunski korisnici, a to znači i imenovani dužnosnici, službenici i namještenici svih razina vlasti.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 19 sij 2011, 10:47 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
MUP spriječio Interpolov progon još trojice branitelja
Policija je u zadnji čas spriječila da još tri branitelja dožive sudbinu Tihomira Purde. Mjesec dana, kažu, nitko nije reagirao na činjenicu da je Interpol Sarajevo za njima zbog ratnog zločina nad muslimanskim civilima s područja Kreševa i Vareša raspisao međunarodnu tjeralicu koja je trebala stupiti na snagu 18. siječnja ove godine.

U policiji kažu da je tek na njihovo inzistiranje zadnji dan roka, u ponedjeljak, 17. siječnja, poslan prigovor na tjeralicu. Usto, ističu da bi Interpol Zagreb i prije poslao taj prigovor, no u Državnom odvjetništvu im za prigovor nisu dali argumente. Tužitelji na ovo prozivanje iz policije oštro odgovaraju da optužnice koje se podižu u BiH nisu u njihovoj nadležnosti. Kažu da je policija nekorektna, a da oni o konkretnom slučaju mogu imati samo one informacije koje im dostavi policija.

Riječ je o slučajevima J. T., I. S. i K. B. protiv kojih je Kantonalni sud u Sarajevu još prije pet godina raspisao međunarodne potrage preko Interpola Sarajevo, i to zbog optužbi za ratni zločin.

Crvene tjeralice
Sva su trojica rođena u BiH, tamo su ratovali i sumnjiči ih se za zločine nad muslimanskim civilima od ranog ljeta do kasne jeseni 1993. Kada je Ured Interpola u Zagrebu još prije pet godina dobio obavijesti o potrazi Interpola, informirali su o njima Državno odvjetništvo RH, potom Ministarstvo pravosuđa, i to njihovu Upravu za međunarodnu pravnu pomoć. Ujedno su Interpolu Sarajevo poslali obavijest da su sva trojica hrvatski državljani i da zbog ustavne odredbe njihovo izručenje nije moguće.

Istaknuto je, međutim, da postoji pravna mogućnost da Sarajevo ustupi Zagrebu progon spomenute trojice branitelja. Nakon toga ništa se nije događalo. U policiji kažu da je 17. prosinca prošle godine od pravne službe glavnog tajništva Interpola došla obavijest da je Interpol Sarajevo zatražio izdavanje crvenih tjeralica za J. T., I. S. i K. B., i to na temelju uhidbenog naloga Kantonalnog suda u Sarajevu još potkraj 2001. godine.

Iz glavnog tajništva Interpola još je stigla i obavijest da se do 17. siječnja 2011. može uputiti prigovor na objavljivanje tjeralica. Naveli su da će, ako se prigovor ne uputi, tjeralice biti objavljene. Prema informacijama iz MUP-a, policija je odmah o tome obavijestila DORH, Upravu za međunarodnu pravnu pomoć Ministarstva pravosuđa te svoj Odjel za ratni zločin i Odjel za opći kriminal. Interpol Zagreb je od Državnog odvjetništva zatražio da se očituje je li suglasan o tome da se protiv spomenute trojice raspišu tjeralice.

Teritorij druge države
U odnosu na J. T. tužitelji su im poslali odgovor da nisu ovlašteni ocjenjivati ima li osnove za raspisivanje međunarodne tjeralice za njim te da nisu ovlašteni ni eventualno se protiviti da se tjeralica objavi. Tu odluku potpisao je jedan zamjenik glavnoga državnog odvjetnika Bajića, a za četiri dana drugi je njegov zamjenik policiji dostavio odgovor u odnosu na drugu dvojicu. Također je navedeno da Državno odvjetništvo ne raspolaže podacima temeljem kojih bi ocjenjivali je li osnovano raspisivanje tjeralice. Stvar je u tome što su spomenuta trojica hrvatskih državljana ratovala u BiH, što su optuženi za događaje koji su se zbili u ratnom sukobu na području druge države o kojima hrvatski tužitelji ne mogu imati podatke.

U Državnom odvjetništvu zato istup policije i njihovu tvrdnju kako su u MUP-u sami spriječili uhićenje još trojice hrvatskih branitelja ocjenjuju vrlo nekorektnim. Ističu da je policija tijelo otkrivanja, a tužitelji su zaduženi za progon, pa su stoga i u Državnom odvjetništvu mogli imati samo informacije koje im je policija dostavila. U MUP-u su, međutim, uvjereni da su se tužitelji trebali usprotiviti tjeralici koju je raspisalo Sarajevo.

Na popisu Srbije i mošćenički branitelji iz Handžar-divizije?

Nekoliko branitelja s područja Mošćenice kod Petrinje nalazi se na popisu koji je ministarstvo pravosuđa Srbije predalo hrvatskom pravosuđu prilikom nedavna zajednička sastanka u Zagrebu. Neslužbeno doznajemo kako ih je o tome obavijestilo Ministarstvo obrane, no potvrdu te informacije danas nismo uspjeli dobiti. Ni u Koordinaciji udruga proisteklih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije nemaju nikakvih službenih informacija.

– Nama se nitko od branitelja s područja županije nije obratio za pomoć – rekao je Drago Umičević, predsjednik Koordinacije, no neki drugi članovi Koordinacije potvrdili su da je i do njih došla, doduše tek neformalna, informacija o braniteljima iz Mošćenice i Siska koji su na tom popisu.

Prema svemu sudeći, riječ je o nekadašnjim pripadnicima takozvane Handžar-divizije koja se već dulje vrijeme spominje u kontekstu nestanka i ubijanja srpskih civila na području grada Siska. Naime, tu su jedinicu u Sisku osnovali uglavnom muslimani iz Labinštine, ali bilo je i članova iz Siska.

Formalno je Handžar-divizija bila jedinica pričuvnog sastava specijalne policije Policijske uprave u Sisku kojom je upravljao Đuro Brodarac, no svjedoci govore da ih je i on teško mogao nadzirati. (dp/VLM)


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 08 tra 2011, 20:21 
Offline

Pridružen/a: 07 tra 2011, 10:34
Postovi: 30
Zašto HVIDR-a ne informira svoje članstvo o ovome:

Čelnici Saveza ratnih vojnih invalida i Organizacije porodica šehida i poginulih boraca BiH, privode kraju postupak podnošenja tužbi protiv Federacije BiH, zbog neisplaćivanja naknada po uvećanoj osnovici za 13,47 posto za 14 mjeseci.

Najbolja varijanta

Safet Redžić, predsjednik Saveza ratnih vojnih invalida BiH, za "San" kaže da će 20. ovog mjeseca održati zajednički sastanak sa advokatima, na kojem će dogovoriti obilazak terena i prihvatiti konačnu formu zahtjeva, odnosno žalbi, koje će podnositi, ako BIZ-ovi budu odbijali njihove zahtjeve. Njihova ukupna potraživanja prema ovom osnovu, iznose oko 50 miliona maraka.

- Zahtjeve za obračun i isplatu razlike invalidnina od prvog januara 2009. do prvog marta 2010. godine dostavit ćemo svim našim korisnicima, a oni će ih popuniti i podnijeti boračkim službama u općinama. Najbolja varijanta i za njih i za nas, bila bi da se prihvate zahtjevi. Međutim, ukoliko odbiju žalit ćemo se federalnom Ministarstvu za boračka pitanja, a ukoliko nas opet odbiju u žalbenom postupku, tek ona idu tužbe protiv Federacije - pojašnjava Redžić. To je, kaže, procedura koja se mora proći da bi se steklo pravo na tužbu. Imaju godinu i po za pokretanje upravnog postupka, a postupak je pokrenut samim činom podnošenja zahtjeva službama. Redžić smatra da je sasvim realno očekivati da će oni dobiti tužbe i naplatiti novac.

- Kada mogu radnici organa državne uprave, koji svakodnevno tuže svoju Vladu i dobijaju presude, pa naplaćuju što ne bi onda i mi mogli naplatiti. Da ne očekujemo da ćemo dobiti novac, ne bi ni išli u jednu takvu avanturu. Mi smo apsolutno sigurni da ćemo dobiti novac - podcrtava Redžić.

Krivica vlasti

Izet Ganić, predsjednik Organizacije šehida i poginulih boraca BiH, također je optimista, jer je nepobitno da je isplata razlika naknada dug Federacije prema boračkoj populaciji.

- Naša primanja nekada su bila od jedne i po do tri prosječne plaće, plus invalidnina. Sada ta naša naknada iznosi 320 maraka, što je manje od 40 posto od prosječne plaće. Onaj ko je to radio, ko je u više navrata povećavao plaća, u ovako teškom vremenu, trebao je razmišljati o svojim obavezama i dugovima našoj populaciji. Mi ćemo sigurno ići sa tužbama, a kako će se to okončati, ne znam. Neka vlastodršci traže modus i rješenje, jer su sami sebe doveli u takvu situaciju - za "San" kaže Ganić.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 09 tra 2011, 00:32 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
Zato sto je udruga iskljucivo radi onih koji sjede u vrhu, a ne radi onih radi kojih je osnovana.
Nema ocitovanja iste, niti o radu komisija barem ne koliko je mani poznato. Sto je to tako znaju oni sami.

Prema rijecima, clanova komisije i onih bliskih njima jos se nije dotakao nitko iz udruge, ali se zato na komisije stalno porivaju oni koji nebi trebali....strasno.

Tako nije niti cudo sto se o tome niko ne ocituje, vjerojatno su na HLADNOM POGONU ili su na nekim igeam,izmisljenim seminarima i kojekavim sluzbenim putevima samo njima znanim.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 18 svi 2011, 20:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 tra 2011, 00:49
Postovi: 808
zomby je napisao/la:
Zato sto je udruga iskljucivo radi onih koji sjede u vrhu, a ne radi onih radi kojih je osnovana.
Nema ocitovanja iste, niti o radu komisija barem ne koliko je mani poznato. Sto je to tako znaju oni sami.

Prema rijecima, clanova komisije i onih bliskih njima jos se nije dotakao nitko iz udruge, ali se zato na komisije stalno porivaju oni koji nebi trebali....strasno.

Tako nije niti cudo sto se o tome niko ne ocituje, vjerojatno su na HLADNOM POGONU ili su na nekim igeam,izmisljenim seminarima i kojekavim sluzbenim putevima samo njima znanim.




Zomby,Gospe ti da te pitam nešto...
Izgleda mi da si dosta usamljen na ovoj temi,a da si poprilično upućen u ovu zajebanciju u vezi ovih mirovina i invalidnina.
Imaš li igdje podatak,točan,koliko HVO danas ima invalida odnosno umirovljenika ili onih koji imaju skrb šta god to značilo.Ovim pitanjem ne želim ništa isprovocirati,osim da znam tko su judi koji se danas predstavljaju kao branitelji i invalidi,obzirom da sam nadavno prvi put pročitao spisak invalida ili primatelja nekakvih naknada iz moje općine i ostao u šoku.

Priča da nisam znao za sve ovo bi bila šupačka,jer sam znao da se svašta radi,ali da imamo cca 1100 ljudi invalida u ovako maloj općini stvarno je previše obzirom da naša brigada nikad nije bila u stanju skupiti 400 ljudi na terenu nakon početka rata s muslimanima.
U ratu sam bio od početka do kraja,jedva preživljavam,borim se.Nemam penziju niti sam je tražio,niti ću je tražiti.
Misliš li da je u HVO-u ratnih godina bilo i približno vojnika koliko HVO danas ima invalida?
Šta je HVIDRA,šta rade ti tipovi tamo.
Misle li da svojim neradom i nedjelovanjem i šutnjom uništavaju ovaj narod.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 18 svi 2011, 22:49 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
Hahaha...znam ponesto, i to sto znam volio bi da neznam... ali samo je jedno sigurno ...jedino cega nema jos je cin KONTRA ADMIRAL i ZAPOVJEDNIK KORVETE...ostalo je sve popunjeno.

Ja mikula mali ili sam imao spiskove...vjeruj mi neda mi se traziti vise po papirima da to skeniram i stavljam, jer doista to vise nicemu ne sluzi. A najmanje onima koji su bili na BILO KOJI NACIN sudionici Domovinskog rata.

Nisam vise usamljen jer vise ne pisem niti objavljujem sto imam, vjeruj mi da koristi nema...svi su postali letargicni,nezainteresirani. Trenutacno idu na komisije i trose novce na odvjetnike da bi vratili ono sto ima pripada ili mozda ne ... Ači tebi info. radi od zavrsetka ratnih dejstava do danas broj stradalih je utrostrucen. E treba li za to nekakav komentar...stvarno neznam...

Sto se tice same udruge...neznam sto bi covjek "normalan" mogao napisati...postoji sam za sebe i takva je vec duuugooooo.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 27 svi 2011, 22:46 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
...KAKO MI JE JEDNA PTICICA SAPNULA...udruga ima problema sa finansijama... ili bolje receno neslazu se racuni, morti prihodi i rashodi.

Show Must Go On


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 27 svi 2011, 22:59 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
Jedna prica vezana uz udrugu, dosta tragicna.
Na obljetnici u Vukowaru sam bio jedne godine,ne tako davno. Sreo sam neke ljude koji su nas pitali kako samo, kako je situacija u SB...onako da im pricamo, jer je tim podrucijem stradalo dosta pripadnika HVO-a. I kroz pricu, objasnjavajuci kakva je politicka klima i kako se zivi, ljudi su bili dosta iznenadeni. Odmah su rekli da bi pruzili neki vid podpore. Iduce njihovo pitanje je bilo jesmo li predstavnici neke udruge? Nas je odgovor bio da smo dosli na poziv osobni jednog vukovarca na obljetnicu, i da nitko iz SB nije dosao na taj nacin , kao predstavnik neke od udruga. Vidjeo sam poznata lica iz SB, ali nitko u tom svojstvu, za razliku od drugih djelova BiH, cije su udruge poslale svoje predstavnike. A da napomenem smjestaj i klopa je bila osigurana, i pice cak.

Ljudi su ostali u cudenju,sto je na kraju prslo i na nas. Eto moj Cruga kakvo je stanje u udruzi. A stanje oko kojega se jos vodi neki dijalog,kako cijem je jos samo oko placeva koji su dodjeljivani i sada se treba platiti neki vid naknade,posto u zakonu nema definirane besplatne dodjele. Pa ce i te placeve,koje su neki vec prodali, pa uzeli druge i onako platiti po smjesnoj cjeni, a grad sve vise lici na kasabu. I kinezi pobjegose iz njega....


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 08 lip 2011, 08:25 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
KANTON 06 (SREDNJO-BOSANSKI)
NOVI TRAVNIK R V I PREGLED PRIMALACA
NAKNADA RATNIH VOJNIH INVALIDA R V I
Datum ažurnosti podataka: 19/10/2007
Red. Korisnik prava broj V r s t a p r i m a nj a k a t e g o r i j a p r i m a nj a Broj rješenja od
1 ADžAIB (MARIJAN) ILIJA 17/07/1941
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1453 01/01/2006
2 ADžAIP (JURE) ANTO 28/05/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 06-41-3-1429-2/05 01/01/2006
3 ADžAIP (FRANJO) ANDELKO 18/05/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R.. 01/04/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 04-41-3-1395-2/05 01/01/2006
4 ADžAIP (GOJKO) BRANKO 11/07/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 06-41-3-1430-2/05 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R-2255 01/05/2006
5 ADžAIP (MATO) DINKO 02/03/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 11724 01/01/2006
6 ADžAIP (NIKO) FABIJAN 24/06/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 06-41-3-1431-2/05 01/01/2006
7 ADžAIP (NEDELJKO) GORAN 19/09/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 306 01/01/2006
8 ADžAIP (NIKO) ILKO 19/07/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1501 01/01/2006
9 ADžAIP (IVAN) IVICA 15/06/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 06-41-3-1397-2/05 01/01/2005
10 ADžAIP (MIRKO) JOZO 15/11/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 06-41-3-1509-2/05 01/01/2005
11 ADžAIP (RUŽA) JOZO 27/01/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 06-41-3-1433-2/05 01/01/2006
12 ADžAIP (JURE) JURE 02/02/1945
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 06-41-3-1434-2/05 01/01/2006
13 ADžAIP (STANISLAV) MARKO 28/07/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 8580 01/09/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 06-41-3-1439-2/05 01/01/2006
14 ADžAIP (NIKO) MARKO 30/03/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 06-41-3-1550-2/05 01/01/2006
15 ADžAIP (DANKO) MATO 13/09/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 06-41-3-1440-2/05 01/01/2006
16 ADžAIP (MIRKO) PERUN 12/08/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..9950 01/02/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa xxx 01/01/2006
17 ADžAIP (NEDELJKO) RANKO 01/04/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 06-41-3-1442-2/05 01/01/2006
18 ADžAIP (JURE) STIPO 14/12/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 06-41-3-1543-2/05 01/01/2006
19 ADžAIP (FRANO) STIPO 26/11/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 06-41-3-1548-2/05 01/01/2006
20 ADžAIP (GOJKO) ZORAN 16/01/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 06-41-3-1444-2/05 01/01/2006
21 ADžAIP (DANKO) ŽARKO 25/02/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 06-41-3-1445-2/03 01/01/2006
24 AUGUSTINOVIC (ANTO) DRAGAN 11/03/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1534 01/01/2006
27 ADAGA (Stipo) SEKULA 02/05/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 719 01/01/2006
28 BABIC (MATO) PERO 03/07/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12670 01/05/2006
30 BANOVIC (IVO) ANTO 22/05/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 06-41-3-1446-2/05 01/01/2006
31 BANOVIC (ILIJA) IVO 25/09/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1447 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 1147 01/01/2006
32 BANOVIC (ILIJA) MARKO 04/05/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 04-41-3-1867-2/05 01/01/2006
33 BANOVIC (NIKO) MARTIN 09/04/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa xxxx 01/01/2006
34 BANOVIC (MATO) STIPO 04/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12112 01/01/2006
35 BANOVIC (IVICA) ZDRAVKO 19/08/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12671 01/05/2007
36 BARABAN (TOMO) HRVOJE 19/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 04-41-3-1449-2/05 01/01/2006
38 BARBIC (PAVAO) LUKA 22/02/1930
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 845 01/01/2006
39 BARNJAK (PERO) IVO 12/02/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 04-41-3-1451-2/05 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 4684 01/11/2006
40 BARNJAK (STIPO) JOSIP 20/03/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 06-41-3-1452-2/05 01/01/2006
41 BARTULOVIC (IVO) DRAGUTIN 02/01/1934
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa xxxx 01/01/2006
42 BAVRKA (NIKO) DRAGO 22/11/1960
6000 M V I - LIcNA INVALIDNINA 08 VIII GRUPA 1025 01/01/2006
43 BAVRKA (MATO) MATO 03/05/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 04-41-3-238-2/05 01/01/2006
44 BAVRKA (MATO) STIPO 01/06/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa xxxx 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..2041 01/01/2007
47 BEGIC (JOZO) FRANJO 26/10/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 06-41-3-1570-2/05 01/01/2006
48 BEGIC (MIRKO) IVO 23/06/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 01 I grupa 06-41-3-1665-2/05 01/01/2006
5011 DODATAK ZA NJEGU I TUDU POMOC (CLAN 14 ZAKONA) 02 II stepen 1665 01/01/2006
49 BEGIC (ŽIVKO) MIJO 24/09/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..527-2 01/01/2006
50 BEGIC (JURE) STJEPAN 14/08/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 06-41-3-1573-2/05 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 06-41-3-1573-05 01/01/2006
51 BEGIC (ŽIVKO) STOJAN 02/08/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 2939 01/01/2006
55 BELJAN (MLADEN) DAVOR 17/09/1976
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1038 01/01/2006
56 BELJAN (STIPO) IVICA 01/06/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 04-41-3-781-2/05 01/01/2006
57 BELJAN (ZVONKO) ZRINO 15/09/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 834 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 834 01/06/2006
59 BEVANDA (FRANO) STIPO 05/10/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 06-41-3-1571-2/05 01/01/2006
60 BEŠOVIC (Hivzija) SEMIN 06/03/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 04-41-3-1872-2/04 01/01/2005
61 BILAVCIC (MIJO) MIROSLAV 10/12/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 06-41-3-1750-2/05 01/01/2006
63 BILJAKA (IVO) MIODRAG 12/10/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..12381 01/01/2006
64 BLAŽEVIC (JURE) IVKA 11/02/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R...6773-2 01/09/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1810 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 6773 01/09/2006
65 BORENOVIC (Duro) ZORAN 27/04/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 04-41-0172/05 01/01/2005
66 BOSNIC (STIPO) GORAN 23/01/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 588 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..2038 01/02/2006
67 BOSNIC (FABIJAN) ILIJA 05/12/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1648 01/01/2006
68 BOSNIC (ILIJA) STIPO 04/07/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12044 01/01/2006
69 BOŠNJAK (ANTO) DRAGO 15/03/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 06-41-3-38-2/05 01/01/2006
70 BOŠNJAK (NIKO) IVO 21/04/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 28 01/01/2006
71 BOŠNJAK (JOZO) MIJO 30/09/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R...12673 01/01/2006
72 BOŠNJAK (MARIJAN) MIRKO 19/07/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 04-41-3-1500-2/05 01/01/2006
73 BOŠNJAK (DRAGO) SLAVKO 19/10/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 06-41-3-580-2/05 01/01/2006
75 BRKAN (MIRKO) ANDRIJA 26/02/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 720 01/01/2006
76 BRKAN (IVO) ANTO 08/10/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 04-41-3-720-2/05 01/01/2006
77 BRKAN (JURE) DRAGAN 15/02/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 04-41-3-1894-2/05 01/01/2006
78 BRKAN (ANTO) DRAGO 29/01/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1393 01/01/2006
79 BRKAN (ANTO) ILIJA 07/12/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1697 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R-870 01/05/2006
80 BRKAN (MIJO) MATO 13/08/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1844 01/01/2006
81 BRKAN (MIRKO) MIROSLAV 19/08/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 196 01/01/2006
82 BRKAN (ANTO) ŽELJKO 11/02/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 64 01/01/2006
88 BUDIMIR (MATO) ANTO 20/06/1941
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12284 01/01/2006
89 BUDIMIR (STIPO) DRAGO 05/04/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1277 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 2036 01/11/2006
90 BUDIMIR (MIJO) IVAN 24/05/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1846 01/01/2006
91 BUDIMIR (MARKO) IVANKO 30/06/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 04-41-3-758-2/05 01/01/2006
92 BUDIMIR (IVO) JADRANKO 23/05/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 732 01/01/2006
93 BUDIMIR (IVO) JOZO 20/04/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1650 01/01/2006
94 BUDIMIR (PERO) JURE 15/08/1947
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 733 01/01/2005
95 BUDIMIR (ANTO) MATIJAS 05/08/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12337 01/01/2006
96 BUDIMIR (MARKO) MATO 13/04/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 285 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..2034 01/01/2007
97 BUDIMIR (Stipo) MIJO 26/10/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 730 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 2040 01/12/2006
98 BUDIMIR (JURE) MIROSLAV 29/04/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 781 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 781 01/01/2006
100 BUNDIC (ANTO) VLADIMIR 18/06/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 735 01/01/2005
101 BUTUM (NIKO) FRANJO 16/08/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 734 01/01/2006
102 BUTUM (NIKO) IVICA 28/04/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 706 01/01/2006
103 BUTUM (IVO) IVO 31/07/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12113 01/01/2006
104 BUZIC () MIRKO 11/02/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 792-2 01/01/2006
105 CINDRIC (PETAR) IVAN 25/08/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1465 01/01/2006
107 CVITANOVIC (STIPO) IVICA 21/03/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa xxx 01/01/2006
108 CVITANOVIC (JOZO) LJUPKO 13/08/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1460 01/01/2006
109 CVITANOVIC (SLAVKO) LORAND 06/10/1975
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1800 01/01/2006
110 DAVIDOVIC (NIKO) JOZO 08/10/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1545 01/01/2006
111 DAVIDOVIC (MARKO) VINKO 10/11/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12045 01/01/2006
123 DJAK (MIJO) DRAGAN 08/02/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 2265 01/01/2006
124 DJAK (ANTO) DRAGAN 09/10/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 148 01/01/2006
125 DJAK (JOSIP) DRAGAN 13/01/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 695 01/01/2006
126 DJAK (JOSIP) FRANO 06/10/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1749 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..837 01/02/2007
127 DJAK (STIPO) IVO 07/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 840 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..2066 01/05/2007
128 DJAK (MIJO) IVO 15/10/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 376 01/01/2006
129 DJAK (IV0) JOZO 20/08/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 202 01/01/2006
130 DJAK (JOSIP) MARKO 01/01/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1801 01/01/2006
131 DJAK (ANTO) MATO 09/09/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 401 01/01/2006
132 DJAK (IVO) MATO 10/04/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1814 01/01/2006
133 DJAK (VINKO) MATO 20/03/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 498 01/01/2006
134 DJAK (IVO) MIRKO 02/08/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 8279 01/06/2006
135 DJAK (ANTO) MIRKO 15/09/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 669 01/01/2006
136 DJAK (STIPO) PREDRAG 18/05/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 108 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R-2266 01/05/2006
137 DJAK (STIPO) STIPO 09/12/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1839 01/01/2006
138 DJAK (ANTO) STIPO 12/11/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12629/10 01/01/2006
139 DOMAZET (MARKO) ANTO 29/02/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..11806 01/01/2006
140 DOMAZET (NIKO) GORAN 16/11/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 63 01/01/2006
141 DOMINOVIC (MARKO) DOMOINKO 24/05/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1802 01/01/2006
142 DOMINOVIC (ANTO) IVO 19/11/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1330 01/01/2006
143 DOMINOVIC (PERO) MARKO 18/09/1943
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1330 01/01/2006
144 DOMINOVIC (IVO) MIRO 28/07/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 779 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 779 01/01/2006
145 DOMINOVIC (ILIJA) MLADEN 24/07/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 694 01/01/2006
146 DOMINOVIC (IVO) VLADO 23/02/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 66 01/01/2006
147 DOMINOVIC (PERO) ZDENKO 17/11/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa xx 01/01/2006
148 DOMINOVIC (IVO) ŽARKO 29/09/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 98 01/01/2006
149 DOMLJAN (ŽIVKO) IVAN 01/02/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1657 01/01/2006
150 DUJIC (FRANO) DARKO 19/05/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 755 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 6051 01/08/2006
151 DUJIC (ANTO) FRANO 04/10/1943
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 821 01/08/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa xxxx 01/01/2006
152 DUJIC (MATO) MIROSLAV 06/06/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..11807/07 01/01/2007
153 DUJIC (ILIJA) PETAR 14/02/1937
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 282 01/01/2006


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 08 lip 2011, 08:26 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
154 DUJMUŠIC (DRAGO) MLADEN 16/09/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 378 01/01/2006
155 DUJO (NIKO) IVICA 04/09/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12240 01/01/2006
156 DUJO (JAKO) JOZO 23/04/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 3749 01/08/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa xxx 01/01/2006
157 DUJO (ANTO) ZDRAVKO 05/07/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 01 I grupa R..12066 01/01/2006
5011 DODATAK ZA NJEGU I TUDU POMOC (CLAN 14 ZAKONA) 02 II stepen R..12066 01/01/2006
162 DžAMBAS (STIPO) ANA 03/03/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 67 01/01/2006
163 DžAMBAS (STIPO) ANTO 07/02/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 299 01/01/2006
164 DžAMBAS (FRANO) MARKO 28/03/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 774 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 3742 01/10/2006
165 DžAMBAS (NIKO) MIROSLAV 21/10/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 301 01/01/2006
166 DžAMBAS (FRANO) STIPO 27/02/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1672 01/01/2006
167 DžEPINA (DRAGO) ANTO 04/09/1929
6000 M V I - LIcNA INVALIDNINA 07 VII GRUPA 344 01/01/2006
168 DžEPINA (BOžO) DRAGUN 04/04/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa r..11809 01/01/2006
169 FETINCI (Fajik) FERID 27/01/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 04-41-1831-4/04 01/01/2005
170 FILIPOVIC (JOSIP) BORISLAV 03/07/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 838 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R-2076 01/05/2006
171 FILIPOVIC (ANTO) SMILJAN 29/08/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 1350 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 1350 01/01/2006
172 FILIPOVIC (IVO) STIPO 15/10/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 842 01/01/2006
173 FIŠIC (ANTO) ANDA 18/10/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 667 01/01/2006
174 FIŠIC (LJUBICA) DRAGAN 04/04/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 760 01/01/2006
175 FIŠIC (NIKOLA) IVICA 15/10/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1663 01/01/2006
176 FIŠIC (LJUBOMIR) MIRKO 02/08/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 754 01/01/2006
177 FIŠIC (ANTO) OLIVER 09/11/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 687 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..2084 01/04/2006
178 FIŠIC (JURE) TIHOMIR 28/03/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 813 01/01/2006
179 FRANIC (ANTO) IVICA 24/06/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 283 01/01/2006
180 FRANJGA (IVO) IVICA 07/02/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 755 01/01/2006
181 FRANJIC (MIRKO) JOSIP 10/02/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 236 01/01/2006
182 FRANJIC (PERO) JOSIP 12/03/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 1736 01/01/2006
183 FRANJIC (IVO) JURE 15/06/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..12382 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen R..12382 01/01/2006
184 FRANJIC (MARKO) VELIMIR 19/08/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1628 01/01/2006
185 FRANJIC (MARKO) VLADIMIR 26/02/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..11725 01/01/2006
186 FURUNDIJA (MATO) ILIJA 20/07/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 718 01/01/2006
189 GAVRIC (MIRKO) ANTO 06/05/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 210 01/01/2006
190 GAVRIC (JOZO) ANTO 08/09/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 264 01/01/2006
191 GAVRIC (MARKO) IVO 07/07/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 27 01/01/2006
192 GAVRIC (PETAR) IVO 11/06/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 2074 01/01/2006
193 GAVRIC (STIPO) MARKO 16/09/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 263 01/01/2006
194 GAVRIC (MIJO) MARKO 19/11/1932
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 32 01/01/2000
195 GAVRIC (MARKO) MIJO 07/12/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 30 01/01/2006
196 GAVRIC (ANTO) MIJO 23/09/1975
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 186 01/01/2006
197 GAVRIC (MARKO) MIRKO 08/10/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 29 01/01/2006
198 GAVRIC (STIPO) NIKO 21/09/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 315 01/01/2006
199 GAVRIC (NIKO) PERO 05/11/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1049 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R-2263 01/05/2006
200 GAVRIC (MIRKO) VLADO 06/11/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 814 01/01/2006
201 GAVRIC (STIPO) VLADO 31/10/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 204 01/01/2006
202 GAVRIC (NIKO) ZVONIMIR 12/02/1947
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 839 01/11/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 092 01/01/2006
203 GAZIBARIC (MARIJAN) VELIMIR 14/07/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 273 01/01/2006
205 GLAVAŠ (ANTO) JADRANKO 25/09/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1796 01/01/2006
206 GLAVAŠ (ŠTEFICA) ZLATKO 02/05/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 181 01/01/2006
207 GRABOVAC (MIRKO) KARLO 03/08/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1193 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..2281-2 01/02/2007
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen R..2281-2 01/02/2007
213 GUZINA (NENAD) GORAN 28/11/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1631 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R 1359 01/07/2006
214 HABIBOVIC (Sulejman) FADIL 15/12/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 04-41-1950/04 01/01/2005
226 HERCEG (ANTO) GORAN 04/04/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1426 01/01/2006
227 HERCEG (STIPO) PAVO 12/03/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 492 01/01/2006
228 HERCEG (Asim) SULEJMAN 18/04/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 04-41-0171/05 01/01/2005
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 04-41-0171/05 01/01/2005
229 HERCEG-MAJIC (PERO) MIRKO 10/04/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 394 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 4310 01/06/2006
235 ILINKOVIC (PEJO) LUKA 04/12/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1602 01/01/2006
236 ILINKOVIC (PEJO) RATKO 16/11/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 822 01/01/2006
239 IVOŠ (PETAR) ADOLF 30/09/1937
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1881 01/01/2006
240 IVOŠ (STJEPAN) FRANO 01/03/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1718 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R 4360 01/08/2006
241 IVOŠ (PETAR) STIPO 27/05/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1845 01/01/2006
242 JAUKOVIC (NATALIJA) PREDRAG 14/06/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1579 01/01/2006
243 JELICIC (MIRKO) GORAN 25/12/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1599 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 1599 01/01/2006
244 JELONJIC (ANTO) NIKO 07/07/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..4723-2 01/02/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R-4723 01/01/2006
245 JELOVIC (SRECO) ZORAN 27/03/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 87 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen R..1360-2 01/01/2006
246 JELUŠIC (JOZO) BLAŠKO 25/11/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 231 01/01/2006
247 JELUŠIC (PERO) IVO 30/05/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 101 01/01/2006
248 JELUŠIC (JAKO) JAKO 14/02/1937
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1508 01/01/2006
249 JELUŠIC (STIPO) PERO 26/04/1940
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 393 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 393 01/01/2006
250 JERKOVIC (Ivo) FRANJO 29/01/1938
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 68 01/01/2006
251 JERKOVIC (ANTO) MIRO 16/03/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 662 01/01/2006
253 JOLIC (FRANJO) DRAGAN 23/11/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1842 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 859 01/06/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen R 859 01/01/2006
254 JOLIC (KRUNOSLAV) FRANJO 15/05/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 01 I grupa 1425 01/02/2006
5011 DODATAK ZA NJEGU I TUDU POMOC (CLAN 14 ZAKONA) 01 I stepen 1425 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 01 I stepen 1425 01/01/2004
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 01 I stepen 1425 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen N..748 01/02/2007
255 JOLIC (FRANJO) JOSIP 15/03/1977
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..12383 01/01/2007
256 JOLIC (KRUNOSLAV) SLAVKO 13/02/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12366 01/01/2006
257 JOSIC (JULIJE) MIHAJLO 03/12/1975
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 158 01/01/2006
258 JOZIPOVIC (PERO) ANTO 04/05/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 428 01/01/2006
259 JOZIPOVIC (STIPO) IVO 14/11/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 227 01/01/2006
262 JUKANOVIC (ILIJA) FRANJO 01/01/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12211 01/01/2006
263 JUKIC (STIPO) ANTO 06/09/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1542 01/01/2006
264 JUKIC (MARIJAN) BOŽO 24/12/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 665 01/01/2006
265 JUKIC (JURE) LJUPKO 28/07/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1630 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 3748 01/07/2006
266 JUKIC (JURE) NEDELJKO 07/07/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12047 01/01/2006
267 JURIŠIC (STIPO) IVAN 02/04/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1538 01/01/2006
268 JURIŠIC (IVO) IVICA 08/03/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12046 01/01/2006
269 JURIŠIC (STIPO) JOZO 09/03/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 231 01/01/2006
270 JURIŠIC (VINKO) MARKO 06/08/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 769 01/01/2006
271 JURIŠIC ( IVAN) MIRKO 19/04/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1770 01/01/2006
272 JURIŠIC (JOSIP) MLADENKO 05/11/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1919 01/01/2006
273 JURIŠIC (IVO) TIHOMIR 12/07/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R...12114 01/01/2006
274 JURIŠIC (IVO) ZDRAVKO 22/04/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 770 01/01/2006
275 KAFADAR (STANISLAV) IVICA 28/09/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 193 01/01/2006
276 KAFADAR (STANISLAV) NIKO 14/04/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 737 01/01/2006
278 KAJDL (JOSIP) MARINKO 23/04/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 821 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..3741 01/04/2007
279 KAJIC (MIJO) DRAGO 02/04/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 866 01/08/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa xxxx 01/01/2006
280 KAJIC (MIJO) JOZO 22/02/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1746 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 1746 01/01/2006
281 KAJIC (MIJO) MARKO 05/02/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1799 01/01/2006
282 KAJIC (JOSIP) MATO 21/05/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1626 01/01/2006
283 KAJIC (JELKA) MIRKO 14/07/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1603 01/01/2006
284 KAJIC (ZDRAVKO) ZDENKO 14/11/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa UP-1946/06 01/01/2006
285 KAMBIC (DRAGUTIN) IVICA 25/10/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 474 01/01/2006
287 KARIN (MARA) MIRO 20/09/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1597 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..4362 01/02/2007
288 KASALO (NIKOLA) MIJO 30/09/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 37 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 825 01/06/2006
289 KASALO (NIKOLA) NIKO 05/12/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1768 01/01/2006
290 KAŠCEL (ILIJA) DRAGAN 09/03/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 697 01/01/2006
291 KAŠCEL (PERO) DRAGUTIN 01/01/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1670 01/01/2006
292 KAŠCEL (IVO) FRANO 29/07/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1744 01/01/2006
293 KAŠCEL (NIKO) ILIJA 14/07/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..5801 01/01/2006
294 KAŠCEL (IVO) NIKO 01/12/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1634 01/01/2006
296 KNEŽEVIC (ZVONKO) DENIS 11/03/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 82 01/01/2006
297 KNEŽEVIC (SRETO) VLADO 28/08/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..8328 01/05/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 1739 01/01/2006
298 KOJADIN (JOZO) ANTO 05/11/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 1856 01/01/2006
299 KOJADIN (MIJO) ANTO 18/08/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1922 01/01/2006
300 KOJADIN (MATO) ILIJA 04/05/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1577 01/01/2005
301 KOJADIN (IVO) ILIJA 29/07/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 11 01/01/2006
302 KOJADIN (MIJO) MARIJAN 17/03/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1540 01/01/2006
303 KOLAK (PERO) FRANO 30/03/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 493 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..2276 01/01/2007
304 KOLAK (ALOJZ) IVICA 12/12/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1839 01/01/2006
305 KOLAR (MIJO) ANTO 06/09/1940
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 767 01/01/2006
306 KOLAR (PERO) ANDELKO 10/02/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 281 01/01/2006
307 KOLAR (FRANJO) BORIS 17/08/1941
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 439 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R 3740 01/11/2006


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 08 lip 2011, 08:26 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
308 KOLAR (STIPO) DRAGO 01/05/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 298 01/01/2006
309 KOLAR (IVO) GORAN 19/12/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 0000 01/01/2006
310 KOLAR (BORIS) JOSIP 01/01/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 233 01/01/2006
311 KOLAR (PERO) JOSIP 18/05/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 707 01/01/2006
312 KOLAR (IVO) PERO 02/12/1944
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1042 01/01/2006
313 KOLAR (MARKO) RAJKO 05/07/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 232 01/01/2006
314 KOLAR (MIRKO) SLAVKO 25/11/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 2278 01/09/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 270 01/01/2006
315 KOLAR (BONO) TOMISLAV 10/05/1946
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1598 01/01/2006
316 KOLAR (VLADO) VLATKO 18/09/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1926 01/01/2006
317 KOLENDA (FRANO) DALIBOR 23/02/1975
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1537 01/01/2006
318 KOLENDA (MILKO) GORAN 03/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 714 01/01/2006
322 KOVAC (IVAN) FRANJO 22/08/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 218 01/01/2006
323 KOVAC (ANTO) GORAN 15/11/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 153 01/01/2006
324 KOVAC (ANTO) MIJO 01/10/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 836 01/01/2006
325 KOVAC (ANTO) SLAVKO 17/08/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 230 01/01/2006
326 KOVAC (MIRKO) VLADO 07/10/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1858 01/01/2006
327 KOVAC (PERO) ZDRAVKO 05/09/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 809 01/01/2006
328 KOVAC (JOZO) ŽARKO 05/12/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 414 01/01/2006
329 KOVACEVIC (ANTO) ANTONIJA 04/06/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1464 01/01/2006
330 KOVACEVIC (JOSIP) MIROSLAV 17/02/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1925 01/01/2006
331 KRIŠTO (DRAGO) PERICA 22/03/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1808 01/01/2006
332 KRIŠTO (JOZO) SLAVKO 27/02/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 56 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..2278 01/05/2007
333 KRIŽANAC (IVO) MATO 07/07/1941
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 2028 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 2028 01/06/2006
334 KRIŽANOVIC (MILKO) ANDRIJA 28/07/1946
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 661 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R.10382 01/11/2006
339 KUJUNDIC (IVO) KARLO 12/04/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 664 01/01/2006
347 KUREVIJA (IVAN) DRAŽEN 07/11/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..9524 01/12/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 739 01/01/2006
348 KUTLEŠA (ANDELKO) TONE 30/11/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 835 01/01/2006
349 KVASINA (IVO) DALIBOR 22/04/1976
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..8327-2 01/01/2006
350 KVASINA (MARKO) DRAGAN 28/10/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1669 01/01/2006
351 KVASINA (FABBIJAN) FRANJO 06/01/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..11726 01/01/2006
352 KVASINA (MIJO) GORAN 23/06/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 349 01/01/2006
353 KVASINA (NIKO) IVO 05/10/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 195 01/01/2006
356 LEVARDA (ANTO) ANTO 28/09/1947
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 646 01/01/2006
357 LEVARDA (BOŽO) PERO 13/05/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1874 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..8902 01/05/2007
358 LEŠIC (VLADIMIR) BORO 12/03/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 389 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 2259 01/06/2006
359 LEŠIC (VINKO) FILIP 28/08/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 430 01/01/2006
360 LEŠIC (STIPO) ILIJA 20/11/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 335 01/01/2006
361 LEŠIC (PERO) IVICA 03/08/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..4364 01/01/2006
362 LEŠIC (ANTO) IVO 01/10/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1652 01/01/2006
363 LEŠIC (VLADIMIR) MARINKO 01/02/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 328 01/01/2006
364 LEŠIC (¸ŽELJKO) MARKO 16/02/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1512 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..8323-2 01/01/2006
365 LEŠIC (NIKO) MATIJA 01/03/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 375 01/01/2006
366 LEŠIC (IVO) MIJO 11/10/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R 2256 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen R 2256 01/01/2006
367 LEŠIC (MIJO) NIKOLA 20/10/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 698 01/01/2006
368 LEŠIC (VLADIMIR) ZDRAVKO 13/06/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 348 01/01/2006
369 LEŠIC (VLADIMIR) ZORAN 15/03/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 334 01/01/2006
370 LJUBAS (MATO) JOZO 15/09/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 65 01/01/2006
371 LJUBAS (MATO) MIRKO 03/04/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 374 01/01/2006
372 LJUBES (ANTO) PREDRAG 07/04/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 235 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..2289 01/05/2007
374 LOPAR (JOVO) BOGDAN 24/04/1931
6000 M V I - LIcNA INVALIDNINA 09 IX GRUPA 340 01/01/2006
375 LOVRENOVIC (IVAN) DRAGAN 08/02/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12157 01/01/2006
376 LOVRINOVIC (PERO) ZDENKO 23/05/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 121 01/01/2006
377 LOZANCIC (IVICA) ANTO 06/10/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1878 01/01/2006
378 LOZANCIC (DRAGO) ANTO 28/08/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 747 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..4363 01/04/2007
379 LOZANCIC (JOSIP) DAMIR 13/01/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 775 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..8586 01/05/2007
380 LOZANCIC (MIRKO) DRAGAN 01/03/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1923 01/01/2006
381 LOZANCIC (ANTO) IVICA 03/01/1947
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 94 01/01/2006
382 LOZANCIC (PERO) IVICA 03/07/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12264 01/07/2006
383 LOZANCIC (ANTO) IVICA 29/01/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 106 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 3738 01/11/2006
384 LOZANCIC (MIJO) LJUPKO 26/03/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..9525 01/12/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 660 01/01/2006
385 LOZANCIC (BOŽO) MARKO 25/03/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1812 01/01/2006
386 LOZANCIC (BOŽO) MATO 01/01/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1764 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 1764 01/01/2006
387 LOZANCIC (IVO) NIKO 27/04/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1047 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..3799 01/06/2007
388 LOZANCIC (NIKO) ROBERT 30/06/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 21-2597 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..3737 01/06/2007
389 LOZANCIC (MIRKO) STIPO 29/04/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 708 01/01/2006
390 LOZANCIC (PERO) VLADO 01/04/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 745 01/01/2006
391 LOZANCIC (MIJO) ZDRAVKO 26/05/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1651 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 4305 01/07/2006
392 LOZANCIC (ANTO) ZDRAVKO 28/10/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 723 01/01/2006
393 LOZANCIC (MIRKO) ZORAN 26/01/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1747 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..4303 01/12/2006
394 LUJANOVIC (NIKO) MATO 13/02/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 837 01/01/2006
395 LUJANOVIC (STIPO) NENAD 28/04/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 2055 01/01/2006
396 LUJANOVIC (NIKO) VLATKO 24/05/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 203 01/01/2006
397 LUKIC (NIKO) ANTO 06/05/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1901 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 2301 01/05/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen R 2301 01/01/2006
398 LUKIC (FRANJO) ANTO 23/05/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa UP..242 01/01/2006
399 LUKIC (DRAGO) IVICA 25/11/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1435 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..2261 01/12/2006
400 LUKIC (VINKO) IVO 13/08/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1435 01/01/2006
401 LUKIC (NIKO) MIJO 29/09/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 800 01/01/2006
402 LUKIC (MARKO) VINKO 14/04/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 748 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..4304 01/12/2006
404 LUCIC (ZVONIMIR) FRANJO 30/09/1946
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 214 01/01/2004
405 MADUNA (MIJO) STIPO 27/02/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 764 01/01/2006
409 MAJDANCIC (NIKOLA) ZDRAVKO 23/09/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 115 01/01/2006
410 MAJIC (PERO) ANTO 11/04/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 825 01/01/2006
411 MAJIC (ANTO) LADISLAV 12/03/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..7968-2 01/01/2006
413 MALJIC (JOZO) TOMO 13/10/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1841 01/01/2006
417 MAMUŠA (ANTO) ANDELKO 13/06/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 395 01/01/2006
418 MAMUŠA (STIPO) DRAGAN 30/11/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 817 01/01/2006
419 MAMUŠA (STIPO) FRANJO 03/08/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 799 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 799 01/01/2006
420 MAMUŠA (STIPO) IVO 25/10/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 300 01/01/2006
421 MAMUŠA (MARIJAN) SLAVKO 12/09/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 494 01/01/2006
427 MARIN (IVO) BORO 17/01/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 427 01/01/2006
428 MARIN (NIKO) DRAGAN 18/02/1977
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 54-2 01/01/2006
429 MARIN (FABO) FRANO 29/11/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1498 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 4312 01/11/2006
430 MARIN (VLADO) GORAN 02/08/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 709 01/01/2006
431 MARIN (STIPO) IVICA 25/01/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 806 01/01/2006
432 MARIN (STIPO) JURE 03/03/1936
6000 M V I - LIcNA INVALIDNINA 05 V GRUPA 346 01/01/2006
433 MARIN (MATO) MARKO 25/02/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 690 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 4384 01/11/2006
434 MARIN (NIKO) MIRKO 03/05/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 828 01/01/2006
435 MARIN (FABO) STIPO 30/10/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 371 01/01/2006
436 MARIN (DRAGO) ZDRAVKO 14/07/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 808 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 808 01/01/2006
437 MARINCIC (FRANJO) GORAN 24/01/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 295 01/01/2006
438 MARINCIC (NIKO) MARINKO 22/05/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 12 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 2306 01/05/2006
439 MARJANOVIC (DRAGO) BOŽO 14/05/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 199 01/01/2006
440 MARJANOVIC (DRAGUTIN) IVICA 01/12/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 2302 01/01/2006
441 MARJANOVIC (MATO) IVO 11/03/1975
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12683 01/08/2006
442 MARJANOVIC (ANTO) IVO 20/08/1943
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1039 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 1039 01/01/2006
443 MARJANOVIC (FILIP) MARKO 01/11/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1389 01/01/2006
444 MARJANOVIC (TADIJA) VINKO 02/01/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 184 01/01/2006
445 MARJANOVIC (ADAM) VLADO 08/02/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 761 01/01/2006
446 MARKOVIC (FRANJO) DRAGAN 29/09/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 345 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..4283 01/05/2007
447 MARKOVIC (ANTO) LJUBOMIR 06/02/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..12368 01/01/2006
448 MAROS (NIKO) JURO 12/05/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12246 01/01/2006
449 MAROŠ (JOSIP) ANTO 10/06/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 843 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 843 01/01/2006
450 MARTINOVIC (DRAGO) KRIŽAN 08/10/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 824 01/01/2006
451 MARTINOVIC (ANTO) MARKO 20/07/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..R..12247 01/01/2006
452 MARTINOVIC (PERO) MATO 08/01/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..11810 01/01/2006
453 MARTINOVIC (IVO) ZDRAVKO 22/04/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 765 01/01/2006
454 MATIC (NIKO) BORISLAV 23/11/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1274 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..3757 01/12/2006
455 MATOŠEVIC (FRANO) BORIS 04/04/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa xx 01/01/2006
456 MATUKA (MARKO) ANTO 12/07/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 86 01/01/2006


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 08 lip 2011, 08:27 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
457 MATUKA (MATO) DRAGO 24/02/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R.12689 01/01/2006
458 MATUKA (ZVONKO) FRANJO 03/10/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1394 01/01/2006
459 MATUKA (MIJO) GORAN 10/11/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 85 01/01/2006
460 MATUKA (MARKO) IVO 22/05/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12076 01/01/2006
461 MATUKA (JOZO) IVO 24/05/1941
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..8316 01/01/2006
462 MATUKA (IVO) JOSIP 16/06/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 198 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 6414 01/11/2006
463 MATUKA (MIRKO) MARTIN 06/03/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 1882 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 1882 01/01/2006
464 MATUKA (MIRKO) MIJO 10/10/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12068 01/01/2006
465 MATUKA (ANTO) MIROSLAV 13/01/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 829 01/01/2006
466 MATUKA (ZVONIMIR) NIKO 10/12/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12067 01/01/2006
467 MATUKA (ZVONKO) STIPO 21/02/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa US..R..2264-2 01/05/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1575 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R 2266 01/06/2006
468 MATUKA (MIRKO) VLADO 24/12/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12049 01/01/2006
469 MATUKA (ANTO) ZLATKO 09/09/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 358 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 3756 01/09/2006
470 MEDIC (ANTO) BOŽO 01/01/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1913 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..4296 01/01/2007
471 MEDIC (ANTO) IVO 20/01/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 316 01/01/2006
472 MEDIC (JOSIP) IVO 21/04/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..8314 01/01/2006
473 MEDIC (ANTO) STIPO 23/07/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 377 01/01/2006
486 MESARIC (ANTON) JASMIN 04/04/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1595 01/01/2006
487 MIJADEVIC (MILOMIR) DORDE 03/05/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1627 01/01/2006
488 MIKLAVCIC (IVAN) ANTON 28/11/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 1719 01/01/2006
489 MILANOVIC (JAKO) FRANO 19/12/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1625 01/01/2006
490 MILANOVIC (ANTO) IVO 17/09/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 275 01/06/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 275 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..8310-2 01/02/2007
491 MILANOVIC (STIPO) MATO 30/09/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1720 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R...4722 01/02/2007
492 MILANOVIC (STIPO) STIPO 15/10/1946
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1713 01/01/2006
493 MILIJAŠEVIC (SPASOJE) MILE 25/07/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 207 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..4389 01/02/2007
494 MILICEVIC (IVO) IVAN 29/11/1946
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1539 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 1539 01/01/2006
495 MILICEVIC (Anto) MIRKO 22/09/1941
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 415 01/01/2006
496 MILICEVIC (RUŽA) STOJAN 09/08/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 294 01/01/2006
497 MILICEVIC (PERO) ZDENKO 20/11/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1795 01/01/2006
498 MITROVIC (MATO) ANTO 24/03/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1043 01/01/2006
499 MITROVIC (MATO) IVO 10/09/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12389 01/01/2006
500 MICIC (MIHAJLO) VLADO 08/02/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 771 01/01/2006
501 MLAKIC (MARKO) ANTO 26/08/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 178 01/01/2006
502 MLAKIC (SLAVKO) BONO 13/11/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 150 01/01/2006
503 MLAKIC (ILIJA) JOSIP 21/05/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 826 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..9527 01/06/2007
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 826 01/01/2006
504 MLAKIC (MIRKO) TOMISLAV 02/05/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 740 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R 3795 01/11/2006
505 MLAKIC (NIKO) VLADO 15/08/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 177 01/01/2006
506 MLAKIC (TUNE) ZDRAVKO 30/09/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..11811 01/01/2006
519 NAKIC (NIKICA) ZDENKO 12/01/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 763 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..9955 01/05/2007
522 OBRADOVIC (TOMISLAV) JOSIP 16/07/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 844 01/01/2006
536 PALAVRA (DRAGO) IVICA 28/06/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1886 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 2311 01/11/2006
537 PAPIC (MATO) FABIJAN 22/08/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1668 01/01/2006
538 PAPIC (JURE) FRANO 06/10/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 8308 01/06/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..8308-2 01/01/2007
539 PARIC (BOŽIDAR) STIPO 02/12/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 314 01/01/2006
540 PEJAKOVIC (VINKO) SLAVKO 28/04/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 689 01/01/2006
556 PERICA (ANTO) STIPO 07/02/1944
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1040 01/01/2006
557 PERIC (MIJO) VLADIMIR 21/03/1978
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 412 01/01/2006
561 PINTARIC (MATIJA) SLAVKO 29/02/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12158 01/01/2006
562 PLIŠO (ANTO) MARINKO 01/02/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12248 01/01/2006
563 POLJAK (NIKOLA) TONI 08/05/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 710 01/01/2006
566 PRALJAK (IVAN) BRANKA 03/10/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 794 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 794 01/01/2006
568 PROPADALO (ANTO) FRANJO 27/07/1947
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 805 01/01/2006
569 PULETIC (MIHAJLO) GORAN 24/02/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1605 01/01/2006
570 RADELJIC (ANTO) BORO 08/05/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1852 01/01/2006
571 RADIC (IVO) ANTO 20/03/1947
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..727 01/01/2006
572 RADMAN (MATO) STIPO 03/02/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1714 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 4300 01/09/2006
573 RAJIC (NIKOLA) DOBROSLAV 18/03/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 793 01/01/2006
574 RAJIC (TOMO) NIKICA 13/03/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12684 01/03/2006
575 RAJIC (MARKO) SLAVKO 11/11/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1766 01/01/2006
576 RAJIC (MIRKO) TIHOMIR 09/04/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 1636 01/01/2006
577 RAJIC-MIŠKOVIC (JOZO) JERKO 11/02/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12065 01/01/2006
578 RAJIC-MIŠKOVIC (PERO) VLADO 04/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1500 01/01/2006
579 RAKO (IVO) BLAž 23/04/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12305 01/10/2006
580 RAKO (IVICA) IVO 04/09/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 262 01/01/2006
581 RAKOCEVIC (MILOJICA) ILIJA 07/03/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 1912 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 1912 01/01/2006
582 RAMLJAK (ANTO) ANTO 19/08/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1659 01/01/2006
583 RAMLJAK (NIKO) FABIJAN 04/04/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1716 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..6777 01/02/2007
584 RAMLJAK (MATO) ILIJA 20/01/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 717 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 4292 01/06/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..4292 01/08/2007
585 RAMLJAK (ANTO) IVO 04/06/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1617 01/01/2006
586 RAMLJAK (MATIJA) IVO 17/10/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 00000 01/01/2006
587 RAMLJAK (STIPO) IVO 17/11/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 408 01/01/2006
588 RAMLJAK (ANTO) IVO 17/11/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1742 01/01/2006
589 RAMLJAK (ILIJA) JOSIP 30/12/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 688 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..4292 01/09/2007
590 RAMLJAK (MATIJA) MIRKO 16/01/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1662 01/01/2006
591 RAMLJAK (MARKO) MIROSLAV 27/08/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1820 01/01/2006
592 RAMLJAK (MARKO) STIPO 25/09/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 168 01/01/2006
593 RAMLJAK (NIKO) VIKTOR 03/07/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1741 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1741 01/07/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..4294-2 01/09/2007
594 RAMLJAK (NIKO) VINKO 08/12/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1818 01/01/2006
595 RAMLJAK (STIPO) ZVONIMIR 15/03/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 89 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..3753 01/12/2006
601 RIBIC (IVO) JURE 07/05/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 89 01/01/2006
602 RIBIC (IVO) MATO 24/08/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 810 01/01/2006
603 RIBIC (MARKO) VLADIMIR 01/08/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 823 01/01/2006
604 RIBICIC (ANTO) NINE 09/07/1940
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 40 01/01/2006
605 ROJNICA (STJEPAN) VELIMIR 21/05/1965.
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1805 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 834 01/06/2006
611 SABELJA (STOJAN) ANTO 04/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1805 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 4356 01/11/2006
620 SEKIC (IVO) DARINKO 29/05/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12687 01/06/2007
621 SEKIC (STIPO) JOZO 14/03/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..12685 01/01/2006
622 SEKIC (FRANJO) JOZO 21/06/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 296 01/01/2006
623 SEKIC (STOJAN) JURE 27/06/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 217 01/01/2006
624 SEKIC (MARKO) MATO 28/08/1945
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1658 01/01/2006
625 SEKIC (STIPO) MIRO 07/02/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R...3752 01/01/2006
626 SEKIC (ANTO) SLAVKO 18/04/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 816 01/01/2006
627 SEKIC (PAVO) STIPO 30/06/1935
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1771 01/01/2006
628 SEKIC (MARKO) STOJAN 07/02/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 179 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 4356 01/06/2006
629 SELAK (NIKICA) MIRKO 23/07/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa R..4695-2 01/06/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1730 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R 4695 01/08/2006
630 SELAK (MATO) ZLATKO 27/09/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 2145 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..6426 01/05/2007
631 SIKIRIC (MIRKO) IVICA 27/12/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 446 01/01/2006
641 SIVONJIC () LIDIJA 03/01/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..12286 01/01/2006
655 SKOPLJAKOVIC (ANTO) ANTO 02/08/1936
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 374 01/01/2006
656 SKOPLJAKOVIC (NIKO) FABIJAN 24/10/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1349 01/01/2006
657 SKOPLJAKOVIC (FRANO) IVO 15/11/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1179 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 1179 01/01/2006
658 SKOPLJAKOVIC (JAKO) JOSIP 14/02/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R 4372 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen R..4372 01/01/2006
659 SKOPLJAKOVIC (STOJAN) KATA 06/01/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 112 01/01/2006
660 SKOPLJAKOVIC (FRANJO) MARTIN 08/11/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 434 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 4298 01/08/2006
661 SKOPLJAKOVIC (FRANO) MIŠO 17/06/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..1248 01/01/2006
662 SKOPLJAKOVIC (JAKO) VLADO 15/05/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1601 01/01/2006
663 SKOCIBUŠIC (MATO) IVO 30/04/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 776 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 776 01/01/2006
664 SLIPAC (IVO) ANTO 15/08/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1743 01/01/2006
665 SLIPAC (ANTO) ANTO 18/07/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 373 01/01/2006
666 SLIPAC (IVO) ANTO 24/12/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 305 01/01/2006
667 SLIPAC (JOZO) BORISLAV 24/03/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1840 01/01/2006
668 SLIPAC (STJEPAN) BRANISLAV 18/11/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1819 01/01/2006
669 SLIPAC (MARKO) DRAGO 07/03/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 756 01/01/2006
670 SLIPAC (ANTO) DRAGO 20/09/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1466 01/01/2006
671 SLIPAC (STIPO) ILIJA 11/12/1937
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 645 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..8910 01/05/2007
672 SLIPAC (ILIJA) ILIJA 26/08/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 30 01/01/2006


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 08 lip 2011, 08:27 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
673 SLIPAC (JOZO) IVICA 25/10/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 151 01/01/2006
674 SLIPAC (ANTO) IVO 16/09/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 304 01/01/2006
675 SLIPAC (MATO) JOZO 18/09/1935
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 1737 01/01/2006
676 SLIPAC (IVO) MARKO 16/06/1936
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 777 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 01 I stepen 777 01/01/2006
677 SLIPAC (MARKO) MIRKO 09/09/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1045 01/01/2006
678 SLIPAC (STIPO) NIKO 02/06/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 09 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 4357 01/09/2006
679 SLIPAC (STIPO) ROBERT 22/05/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..12046 01/01/2006
680 SLIPAC (ANTO) VINKO 04/02/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 470 01/01/2006
681 SLIPAC (JOZO) VLADO 13/01/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1688 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 4371 01/09/2006
682 SLIPAC (ILIJA) ZDRAVKO 10/04/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12660 01/01/2006
683 SLIPAC (PERO) ZORAN 06/01/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12200 01/01/2006
684 SLIPAC (MARKO) ZORAN 24/05/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 426 01/01/2006
685 SLIPAC (JOZO) ŽELJKO 26/02/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1738 01/01/2006
686 SLIŠKOVIC (MARKO) JOSIP 19/03/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 742 01/01/2006
687 SLIŠKOVIC (ANTO) MARTIN 27/07/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R-4298 01/05/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1964 01/01/2006
688 SLIŠKOVIC (IVO) MILKO 21/03/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 458 01/01/2006
689 SLIŠKOVIC (ANTO) RUDO 04/12/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12070 01/01/2006
690 SLIŠKOVIC (MARIJAN) VLADO 08/07/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1624 01/01/2006
701 STANIC (IVO) ANTO 02/03/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1740 01/01/2006
702 STANIC (ANTO) FABO 21/10/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1600 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..4380-2 01/09/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..4380 01/04/2007
703 STANIC (ANTO) IVICA 24/01/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 114 01/01/2006
704 STANIC (ANTO) LJUBIŠA 29/11/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 564 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..6425 01/12/2006
705 STANIC (VESELKO) NIKO 15/09/1945
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..12302 01/01/2006
706 STANIC (MIJO) PERO 23/10/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12301 01/01/2006
707 STANIC (NIKOLA) STIPAN 19/06/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..11812 01/01/2006
708 STIPIC (ANTO) DRAGAN 06/08/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1775 01/01/2006
709 STJEPANOVIC (DRAGOLJUB) DRAGAN 25/12/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1114 01/01/2006
710 STOJAK (FRANJO) LUKA 03/09/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 157 01/01/2006
711 STOJAK (JOZO) NIKICA 07/05/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 31 01/01/2006
712 STOJANOVIC (LJUBICA) DRAGO 30/06/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 425 01/01/2006
715 SUBAN (MARTIN) DRAGO 01/10/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 100 01/01/2006
716 SUBAN (STANISLAV) MILIVOJ 11/03/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1748 01/01/2006
717 SUBAN (ALOJZ) ŽELJKO 20/07/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..11813 01/01/2006
720 SUCIC (FRANJO) MARIO 21/04/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12367 01/01/2006
721 SUCIC (JURAJ) MATO 05/04/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 01 I grupa 773 01/01/2006
5011 DODATAK ZA NJEGU I TUDU POMOC (CLAN 14 ZAKONA) 02 II stepen 773 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 773 01/01/2006
722 SUCIC (JURE) PETAR 23/01/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 201 01/01/2006
723 SUCIC (MATO) PREDRAG 12/03/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 692 01/01/2006
724 SUCIC (STIPO) STJEPAN 21/11/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 69 01/01/2006
727 TERMAN (IVO) MARIETA 25/03/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..6412-2 01/01/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 6412 01/01/2006
737 TOMIC (MIJO) ANTO 07/08/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1689 01/01/2006
738 TOMIC (MATO) ANTO 24/07/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1197 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..8613 01/05/2007
739 TOMIC (JOZO) DRAGAN 13/07/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12632 01/01/2006
740 TOMIC (PETAR) DRAGAN 23/03/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12303 01/01/2006
741 TOMIC (ILIJA) FABIJAN 20/12/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 797 01/02/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 797 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 797 01/02/2007
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 797 01/01/2006
742 TOMIC (ANTO) FILIP 27/08/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1576 01/01/2006
743 TOMIC (DRAGO) GORAN 05/02/1976
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1271 01/01/2006
744 TOMIC (FABIJAN) ILIJA 17/07/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 799 01/01/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 799 01/01/2006
745 TOMIC (MIJO) IVO 13/05/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 152 01/01/2006
746 TOMIC (IVO) IVO 24/10/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 712 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..2282 01/12/2006
747 TOMIC (ANTO) JOSIP 04/01/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1578 01/01/2006
748 TOMIC (MIJO) JURE 07/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 329 01/01/2006
749 TOMIC (IVAN) MIJO 03/04/1955
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 920 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..4709 01/12/2006
750 TOMIC (STANOJKO) MILOVAN 03/04/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 228 01/01/2006
751 TOMIC (JOZO) RADOMIR 12/04/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..12631 01/01/2006
752 TOMIC (PERO) VIJEKO 19/12/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 180 01/01/2006
753 TOMIC (PERO) ZORAN 06/09/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 9957 01/02/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1502 01/01/2006
754 TOPALOVIC (DRAGO) DARKO 06/06/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1505 01/01/2006
755 TOPALOVIC (ANTO) DAVOR 15/07/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1883 01/01/2006
756 TOPALOVIC (MIRKO) MIRO 18/08/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 25 01/01/2006
757 TOPALOVIC (ANTO) STJEPAN 30/09/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 6066-2 01/02/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 491 01/01/2006
758 TOPALOVIC (ANTO) ZORAN 17/09/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 643 01/01/2006
759 TOPIC (STIPO) ANTO 16/01/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 216 01/01/2006
760 TOPIC (NIKO) ANTO 16/11/1924
6000 M V I - LIcNA INVALIDNINA 05 V GRUPA 445 01/01/2006
761 TOPIC (IVO) FRANJO 29/01/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 666 01/01/2006
762 TOPIC (NIKO) MATO 26/05/1943
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa R..7971 01/01/2006
763 TOPIC (ANTO) VLADISLAV 21/06/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 716 01/01/2006
764 TOPIC (IVO) ŽARKO 03/01/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..8615 01/01/2006
765 TRIFKOVIC (SEKULA) ZORAN 12/11/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 159 01/01/2006
766 TUBANOVIC (STIPO) MARKO 14/02/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1902 01/01/2006
767 TUBANOVIC (ILIJA) NIKOLA 02/12/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 841 01/01/2006
768 TURIC (ANDELKO) ANTO 24/08/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1885 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 4288 01/07/2006
769 TURIC (ILIJA) DRAGAN 13/11/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 796 01/01/2006
770 TURIC (STIPO) FRANJO 20/09/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12384 01/01/2006
771 TURIC (MATO) MARKO 08/04/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 741 01/01/2006
772 TURIC (Anto) MATO 13/12/1937
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 644 01/01/2006
773 TURIC (FRANJO) MILKO 15/02/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1887 01/01/2006
776 TUSTONJA (BOŽO) BORISLAV 04/08/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1756 01/01/2006
777 VALENTA (IVO) JAKOV 13/08/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 215 01/01/2006
778 VALENTA (IVO) JOSIP 13/01/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 211 01/01/2006
779 VARIVODA (ILIJA) ANTO 27/10/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 84 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..7937 01/06/2007
780 VARIVODA (ILIJA) IVO 05/02/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 297 01/01/2006
781 VARIVODA (IVO) JOSIP 12/01/1977
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..8627 01/01/2006
782 VARIVODA (ILIJA) STIPO 26/02/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..11815 01/01/2006
783 VIDAK (NIKO) ANTO 09/06/1943
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 531 01/01/2006
784 VIDAK (STIPO) STIPO 02/01/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa ¸ 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 4609 01/11/2006
785 VIDOVIC (MARKO) BOŽO 19/11/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 533 01/01/2006
786 VIDOVIC (MARKO) DRAGAN 01/08/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1686 01/01/2006
787 VIDOVIC (NIKO) IVICA 02/12/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1824 01/01/2006
788 VIDOVIC (ŠIMUN) IVO 27/05/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1823 01/01/2006
789 VIDOVIC (ŠIMUN) MARINKO 08/09/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1882 01/01/2006
790 VIDOVIC (IVO) MARKO 22/03/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1664 01/01/2006
791 VIDOVIC (IVO) MIJAT 16/10/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 70 01/01/2006
792 VIDOVIC (BOŽO) MIROSLAV 24/05/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1893 01/01/2006
793 VIDOVIC (MARKO) PAVO 01/08/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1821 01/01/2006
794 VIDOVIC (NIKO) PERO 02/12/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 71 01/01/2006
795 VIDOVIC (JURE) ZORAN 09/08/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 819-3 01/01/2006
796 VIDOVIC (STIPO) ŽARKO 25/02/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..11814 01/01/2006
797 VIDOVIC (BOŽO) ŽELIMIR 13/05/1976
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1745 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 4390 01/06/2006
798 VRANJEŠ (STIPO) IVICA 01/08/1945
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 185 01/01/2006
799 VREBAC (STIPO) BOŽO 17/11/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..728 01/01/2006
800 VREBAC (IVO) MARTIN 12/10/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 402 01/01/2006
801 VREBAC (FRANO) MARTIN 30/10/1944
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 380 01/01/2006
802 VREBAC (IVO) STIPO 17/11/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1911 01/01/2006
803 VREBAC (MARTIN) ŽELJKO 17/01/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 238 01/01/2006
804 VRHOVAC (MIJO) BORISLAV 16/10/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 183 01/01/2006
805 VRHOVAC (MATO) GRGO 12/07/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 780 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 01 I stepen 780 01/01/2006
806 VRHOVAC (MIJO) ILIJA 07/09/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1884 01/01/2006
807 VRHOVAC (IVO) IVICA 04/03/1968
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 749 01/01/2006
808 VRHOVAC (IVO) IVO 09/03/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..729 01/01/2006
809 VRHOVAC (NIKO) JOSIP 20/11/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1046 01/01/2006
810 VRHOVAC (ANTO) MATO 07/07/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12290 01/01/2006
811 VRHOVAC (LIJA) MATO 26/02/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 107 01/01/2006
812 VRHOVAC (IVO) MILKO 08/05/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 398 01/01/2006
813 VRHOVAC (STIPO) STIPO 05/09/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1807 01/01/2006
814 VRHOVAC (STIPO) ŽARKO 12/11/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 263 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 263 01/01/2006
815 VUKOJA (JURE) MATO 14/07/1941
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 696 01/01/2006
816 VUKOVIC (JOZO) ANTO 14/08/1938
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1807 01/01/2006
817 VUKOVIC (PAVO) DRAGAN 04/04/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 261 01/01/2006
818 VUKOVIC (MARKO) ZVONKO 09/06/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1436 01/01/2006
819 ZABOJ (VENCESLAV) VINKO 27/11/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1510 01/01/2006
828 ZEKIC (IVO) BOŽO 28/05/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1767 01/01/2006
829 ZEKIC (IVO) MIRKO 25/11/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 566 01/01/2006
830 ZEKO (FRANO) ANTO 29/08/1961


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 08 lip 2011, 08:27 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1751 01/01/2006
831 ZEKO (BLAŠKO) FRANJO 17/04/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1811 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..4707 01/01/2007
832 ZEKO (PERO) FRANJO 25/02/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 569 01/01/2006
833 ZEKO (DRAGUTIN) ILIJA 28/10/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1815 01/01/2006
834 ZEKO (BARTUL) IVICA 12/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 571 01/01/2006
835 ZEKO (STJEPAN) JOSIP 18/11/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1660 01/01/2006
836 ZEKO (DRAGUTIN) JOZO 04/07/1963
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1816 01/01/2006
837 ZEKO (STJEPAN) LJUPKO 02/11/1938
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1778 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R 5746 01/06/2006
838 ZEKO (IVAN) MATO 01/11/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa ¸1396 01/01/2006
839 ZEKO (MARKO) STJEPAN 14/09/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1541 01/01/2006
840 ZEKO (STIPO) STOJAN 13/04/1934
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1662 01/01/2006
841 ZEKO-KUCO (JURE) ILIJA 23/04/1943
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1666 01/01/2006
842 ZEKO-KUCO (ILIJA) SLAVKO 06/05/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1661 01/01/2006
843 ZLATUNIC (PAVO) DRAGAN 02/07/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 778 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 778-2 01/11/2006
844 ZLATUNIC (ANTO) DRAGAN 08/10/1962
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 642 01/01/2006
845 ZLATUNIC (JURE) DRAGAN 17/11/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..12291 01/12/2006
846 ZLATUNIC (IVO) JOSIP 07/07/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1044 01/01/2006
847 ZLATUNIC ( IVO) JOZO 26/01/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1044 01/01/2006
848 ZLATUNIC (PERO) JURE 20/04/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 6418 01/01/2006
854 ZVIRAC (NIKO) MIRKO 19/04/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1769 01/01/2006
855 ZVIRAC (STIPO) ŽARKO 02/01/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1437 01/01/2006
858 ŠAFRADIN (FRANO) IVICA 02/01/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1506 01/01/2006
861 ŠAPINA (IVO) ANTO 29/04/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R...12304 01/01/2006
862 ŠAPINA (PERO) SLAVKO 27/10/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 105 01/01/2006
863 ŠAPINA (MATO) STIPO 18/09/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 271 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa R..4289 01/01/2007
866 ŠIMICIC (JOZO) LJUPKO 06/10/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1192 01/01/2006
867 ŠIŠKO (MATO) ANTO 24/08/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 743 01/01/2006
868 ŠIŠKO (IVO) IVO 16/08/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 149 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R 4306 01/09/2006
869 ŠIŠKO (MARKO) TOMO 30/11/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 21-14138 01/01/2006
870 ŠIŠKO (MARKO) ZORAN 04/08/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 721 01/01/2006
871 ŠOŠIC (JOZO) DRAGO 10/09/1970
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1774 01/01/2004
872 ŠOŠIC (PERO) JADRANKO 06/05/1969
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 668 01/01/2006
873 ŠOŠIC (IVO) JOZO 07/02/1973
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 744 01/01/2006
874 ŠOŠIC (MARIJAN) JOZO 20/08/1948
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R 8606 01/01/2006
875 ŠOŠIC (IVO) MIROSLAV 15/08/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1671 01/01/2006
876 ŠOŠIC (MARKO) STIPO 25/08/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R 8608 01/02/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 471 01/01/2006
877 ŠOŠIC (IVO) STOJAN 06/11/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1921 01/01/2006
878 ŠOŠIC (ANTO) VINKO 05/09/1942
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 226 01/01/2006
879 ŠOŠIC (IVO) ZVONKO 27/03/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..12212 01/01/2006
880 ŠOŠIC (JOZO) ŽARKO 07/05/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1547 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..6068 01/12/2006
881 ŠTAMPAR (BOJAN) ZORAN 23/08/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 1687 01/01/2006
882 ŠTEFNER (ANTO) VALENTINO 09/06/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 1604 01/01/2001
883 ŠTRBAC (MATO) SRECO 03/06/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1289 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..8610 01/05/2007
885 CELAM (MARKO) JOZO 23/04/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1463 01/01/2006
886 CELAM (DRAGUTIN) JURE 30/04/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 379 01/01/2006
887 CELAM (MARKO) NIKO 05/02/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 731 01/01/2006
889 CABRO (ANTON) MARIO 02/11/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1459 01/01/2006
896 CELAM (DRAGUTIN) MARIO 23/09/1972
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 387 01/01/2006
899 COKIC (Jakov) JOSIP 20/11/1939
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1459 01/01/2006
900 CONDA (IVO) DRAGO 10/09/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1812 01/01/2006
901 CONDA (ANTO) NENAD 30/11/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1456 01/01/2006
910 CORIC (MARKO) ANTO 10/11/1951
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1633 01/01/2006
911 CORIC (STJEPAN) BRANISLAV 31/08/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 03 III grupa 801 01/01/2006
912 CORIC (IVAN) DRAGO 10/11/1949
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 1513 01/01/2006
913 CORIC (BLAŠKO) DRAGO 13/08/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1895 01/01/2006
914 CORIC (VITOMIR) ILIJA 02/01/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 567 01/01/2006
915 CORIC (MATO) IVAN 16/01/1975
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 110 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa R..831-2 01/09/2007
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa R..831 01/12/2006
916 CORIC (STIPO) IVO 10/05/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1635 01/01/2006
917 CORIC (MATO) JOZIP 03/06/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa xx 01/01/2006
918 CORIC (ILIJA) MARKO 06/03/1947
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 1773 01/01/2006
919 CORIC (STOJAN) MARKO 23/01/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 1963 01/01/2006
920 CORIC (ILIJA) MARKO 25/04/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1803 01/01/2006
921 CORIC (JOZO) MIRKO 11/09/1950
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1667 01/01/2006
922 CORIC (JURE) NIKO 04/12/1964
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa 772 01/01/2006
923 CORIC (PERO) NIKO 11/12/1952
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1569 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 1569 01/01/2006
924 CORIC (MARIJAN) NIKOLA 10/04/1957
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1466 01/01/2006
925 CORIC (VITOMIR) SLAVKO 04/04/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 802 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 03 III stepen 802 01/01/2006
926 CORIC (VITOMIR) STIPO 11/09/1954
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 715 01/01/2006
927 CORIC (MIRKO) VILIM 20/12/1961
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1305 01/01/2006
928 CORIC (JURE) VINKO 12/08/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1914 01/01/2006
929 CORIC (Stjepan) VITOMIR 17/02/1929
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 833 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..4701 01/06/2007
930 CORIC (AUGUST) VLADO 10/02/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa xxx 01/06/2006
931 CORIC (IVAN) ŽARKO 02/12/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 04 IV grupa 1606 01/01/2006
5021 ORTOPEDSKI DODATAK (CLAN 16 ZAKONA) 02 II stepen 1606 01/02/2006
932 CORIC (IVO) ŽELJKO 09/12/1967
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 1549 01/01/2006
933 COSIC (ANTO) IVICA 13/01/1956
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa 574 01/01/2006
934 COSIC (ANTO) IVICA 21/12/1966
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 1276 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 06 VI grupa R..2048 01/02/2007
935 COVIC (STJEPAN) DRAGAN 15/04/1965
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 08 VIII grupa 21 01/01/2006
936 COVIC (IVAN) LORENS 24/05/1974
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 02 II grupa 1536 01/01/2006
937 COVIC (JURAJ) MARIO 25/04/1971
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 213 01/01/2006
938 CURAK (ILIJA) ZORAN 04/04/1958
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 219 01/01/2006
939 CURCIC (MATO) ZDENKO 02/01/1953
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 10 X grupa R..12300 01/01/2006
942 DANDARA (PERO) SLAVO 26/03/1960
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 07 VII grupa 1672 01/01/2006
947 DURAN (FABIJAN) ŽELJKO 13/03/1959
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 05 V grupa 10 01/01/2006
5000 LICNA INVALIDNINA (CLAN 12 ZAKONA) 09 IX grupa 1735 01/01/2006


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 05 srp 2011, 22:06 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
Ima li netko slucajno sjeli tekst, cuo sam da ima zanimljivih imena!

Dežurni telefon za prijavljivanje lažnih boraca zatrpan pozivima: RVI izgubio nogu dok je skidao mrežu sa svinjca

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/42895-dezurni-telefon-za-prijavljivanje-laznih-boraca-zatrpan-pozivima-rvi-izgubio-nogu-dok-je-skidao-mrezu-sa-svinjca.html


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 05 srp 2011, 22:11 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
- cjeli tekst...

Dežurni telefon za prijavljivanje lažnih boraca zatrpan pozivima: RVI izgubio nogu dok je skidao mrežu sa svinjca

■ Svakodnevno pristižu desetine poziva
■ Trojici umirovljenika iz Travnika bivši general HVO-a navodno "sredio" vojnu mirovinu

Putem otvorene linije dežurnog telefona koji je prije petnaest dana otvorilo Federalno ministarstvo za boračka pitanja, svakodnevno pristižu desetine poziva i prijava o lažnim korisnicima iz oblasti boračko-invalidske zaštite.

Nelegalni status

Većina prijava je anonimna, ali ima i onih gdje ljudi imenom i prezimenom tvrde za nekoga da je lažni RVI ili da prima obiteljsku invalidninu ili mirovinu iako na to ne bi smio imati pravo.

Svaki od navoda detaljno će provjeriti članovi revizorskih timova, a mi objavljujemo neke od najzanimljivijih prijava.
Tako za izvjesnog Hazima Bučnju iz sarajevskog naselja Buča Potok tvrde da je nelegalno dobio status RVI i da je bez oka ostao prije rata, i to u firmi u kojoj je radio. Na osnovu tog statusa, Bučnja je navodno dobio četverosoban stan na Otoci, koji ne koristi.
Za Rasima Hasića iz Brazovače kod Banovića tvrde da je nogu izgubio nakon demobiliziranja u mjestu Vozuća dok je skidao pletenu mrežu sa svinjca. Pravo je, navodno, ostvario uz pomoć načelnika saniteta Suada Dedića.

Lažni umirovljenici

Također, za Miju i Nikicu Đotlo iz Viteza stigla je prijava da su „lažni invalidi", ali bez obrazloženja.
S područja Srednjobosanske županije stiglo je dosta prijava, pa tako jedna osoba prijavljuje kao lažne vojne umirovljenike Zdenu Nakića, rođaka bivšeg generala HVO-a Ilije Nakića, Marija Rezdeušeka i Ivicu Bodula. Sva trojica su s područja Travnika, a navodno im je general Nakić „sredio" mirovinu.
Kao lažni invalidi putem dežurnog telefona prijavljeni su i Zdravko i Davor Marelja iz Livna te Tomo Vidović, koji se navodno napio i pao pred kućom te je na osnovu tih povreda proglašen 60-postotnim invalidom iako je čitav rat proveo s obitelji u Njemačkoj.



Kao lažni invalid prijavljen je čak i bivši ministar za boračka pitanja Zahid Crnkić iz Zenice, a stigle su prijave za još pedesetak Zeničana. Daleko najviše prijava stiglo je za korisnike iz Drežnice kod Mostara, čak 117. Kao lažni korisnici prijavljeni su i mnogi iz Čapljine, Gornjeg Vakufa-Uskoplja, Stoca, Banovića, Doboja, Prijedora, Posušja i drugih dijelova BiH.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 05 srp 2011, 22:13 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
Helezov savjetnik Hodžić me tukao u logoru u Bugojnu
Utorak, 05 Srpanj 2011 13:03

Gordan
Ovo je sramotno. Da bi napredovao u službi, morao si ubijati Hrvate - kaže Gordan Jurić

Kada sam čuo da je Hodžić izjavio da su se zarobljenici sklanjali u Gimnaziju Bugojno radi sigurnosti, moram reći suprotno. Gimnazija je bila najgori logor u Bugojnu. Tamo su se vršila svakodnevna premlaćivanja, tortura i ubojstva. Iz logora Gimnazija odveden je Mario Subašić koji je bio sa mnom u logoru u podrumu i Ivković čijeg se imena ne mogu sjetiti. U tim prostorijama koje su bile 2x3 metra nalazilo se više od 30 osoba. Tako za Večernji list svjedoči Gordan Jurić Goca koji je u logoru u Bugojnu proveo 3,5 mjeseca i potvrđuje da ga je i Besim Hodžić, aktualni savjetnik ministra branitelja Zukana Heleza, ratni gospodar života i smrti kao zapovjednik logora - osobno tukao.

Što je stvarna istina za logor Gimnazija?

Stvarna istina je da je Gimnazija bila najveći logor gdje se bila potpuna katastrofa od neuvjeta življenja do stalnoga mučenja. Besim Hodžić je bio zapovjednik toga logora.

Zanimljivo je da sada govori da je taj logor bio odmaralište, a Vi ste osobno preživjeli teške torture!

Jesam, bio sam tamo tri i pol mjeseca u tome užasu. Ako je to odmaralište kako onda da su me četiri puta teško premlaćivali. Kada je pala Ljubljanska banka pri dolasku u ovaj logor dočekao me upravo taj Hodžić i osobno udarao.

Znači sadašnji pomoćnik ministra je osobno u tome sudjelovao?

Jeste. On i njegov zamjenik Nijaz Bevrnja.

Kakve ste vi torture doživljavali?

Mene su tukli u sportskoj dvorani i na hodniku u nekoliko navrata. Najviše su me tukli u dvorani s električnim kablovima i štapovima od bilijara.

A cijelo vrijeme Hodžić je bio zapovjednik!

Da, bio je zapovjednik i ništa se bez njegova znanja nije moglo događati, a to što govori naprosto je teška laž.

Što Vam govori činjenica da Hodžić sada dolazi na mjesto savjetnika u Ministarstvu branitelja?

To mi govori da je postalo mjerilo za napredovanje da si trebao sudjelovati u zlostavljanju i ubijanju Hrvata da bi napredovao u službi, dobio veći čin i funkciju. Nije mi jasno kako to naši dopuštaju, a s druge strane ministar Helez je bio profesor u toj gimnaziji. Ostao sam jednostavno bez teksta, to ne mogu normalno opisati.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 07 srp 2011, 11:59 
Offline

Pridružen/a: 07 tra 2011, 10:34
Postovi: 30
Jedna ispravka, riječ je o Gordanu Raiču Goci a ne Gordanu Juriću kako su naveli.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 16 lis 2011, 23:50 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
..iz komsiluka

JAVNO NEK SAV SVIJET(sa sarajevo x foruma)ZNA

-Esad Crnica direktor uprave za pitanja boraca SBK-a(2 mandat):80%Dg: PTSP chr.: trajna promjena ličnosti,nemirno spava,ružno sanja,ima noćno mokrenje,težak 120.kg,ima dvije kuće i stan,ima tandara mandara završene nauke(legalno samo višu upravnu)...Sve ove boljke je stekao poslije rata i zaslužuje da bude RVI 80% trajno
-Sedžad Milanović bivši ministar policije SBK-a Dg:Enchelophatya cerebralis.status post.Contusio capiitic et PTSP chr,ima noćne more,nemirne snove,ponekad nagle napade intiligencije,kućetinu dvosoban stan,lažnu penziju kao ratni komandant,magistrerij na bravarski zanat,125 kg ...I on je kao i zemljak mu i "saborac"Crnica sve ove bolješćure stekao poslije rata i naravno da zaslužuje da bude 80%RVI-trajno
-Tahir Lendo bivši načelnik opštine Travnik Dg:Fracturae femoriss l.sin.et fracture tybyae l.dex.status post..PTSP chr.definitvno..Ovaj "legendarni komandant slimenskog bataljona"??? ove junačke rane zadobio je kada se mortus pijan vozliom vraćao sa Vlašića u zimu 1995 i skarikao u jarak..no svakako zaslužuje 80% RVI trajno
-Ekrem Julardžija doživotni(jedini on i tito i možda reis ull ema)predsjedniksaveza RVI SBK-a.Dg;Fracturaee pedis l.dex.peroneus ped l.dex,st,post traumatica.PTTSP.chr,ima nemirne snove,znoji se često??halucinacije i fantazije,dvije kuće dva stana,apartman na moru,privatno preduzeće,motel u izgradnji na vlašiću,dva autobusa...I obaj "prvoborac"je prvo ranjavanje doživio još rane 93 kada je pijan ko šina samoinicijativno uzeo kombi ratne jedinice(7 muslimanske)i stutnjao u kanal negdje kod Busovače...potom je namagarčio ugledne doktore braću Šabić nagovorivši ih da mu "pojačaju nalaze"da ga je udario UMPROFOR te da ga upute na liječenje vani..Ovaj i prijerata dokazani lopov kokošar u bolnici u Jajcu preprodavao potvrde prve pomoći za vozačke,a kasnije kao zubni tehničar krao i prodavao zlatne komponente...Ostala oboljenja iz dg zaradio je poslije rata izaslužuje da bude )90%RVI trajno a pogotovo da bude na čelu svaeza RVI SBK-a..inače jedan od ključnih pokretača guzovavače tj mnogobrojnih socijalnih davanja za "boračku populaciju"-JE..M ti borce ARBiH šta su sebi dozvolili
-Behudin Kulović "nane"predsjednik Nogometnog/Športskog saveza SBK-a Dg:PTSP chr.trajna promjena ličnosti i karaktera???ima tri lokala,dva stana,ima nemirne snove još 0d 93 kada je na svirep i brutalan način udavio pripadnika ARBiH(17VKBr)stalno i najčešće mu se priviđa Asim Fazlić koji mu je omogućio tada bijeg iz "voljene mu zemlje"(iako je iz Sandžaka)koja je krvarila pa kao savjestan patriota nemože to dotičnom da zaboravi...Sve ove tegobe nane je zaradio mahom poslije rata ali svakako da zaslužuje da bude 80%RVI trajno


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 20 lis 2011, 09:23 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25
Postovi: 43997
Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
Helez u Vukovaru na poziv hrvatske udruge maloljetnih dragovoljaca. Kako to da im naša HVIDR-a, UDVDR ili neka druga udruga nije javila da se radi o čovjeku koji je mučio Hrvate, a sada ostavlja ostavlja invalide HVO-a na prosjačkom štapu? Veliki propust naših udruga, neoprostivo.

_________________
sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 20 lis 2011, 13:35 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
To su stvari koje su doista za analizu ... tragedija samih udruga je sto u njima sjede bilmezi koji nevide vec odavno nista sem vlastitih interesa.

Jos je veca tragedija istih tih udruga koje nista nisu ucinile na zblizavanju ili bolje receno upoznavanju sa stanjem u BiH, istih tih udruga u RH !
Ovo su posljedice koje se desavaju, a o uzrocima nitko vise ne govori. Ovo nije usamljen slucaj, jedan pripadnik ABiH koji je za vrjeme rata mucio i maltretirao hrvate u BiH, je zamisli poslje rata igrao nogomet u jednom lokalnom klubu u RH i niko nista nije poduzeo!?

Mali ali doista mali doprinos tome je udruga Zavjet, koja se samo dopisima ocituje sto nije ni izdaleka dovoljno!!!!. Sto reci...covjek nije vise pametan...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 03 stu 2011, 00:04 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
...nigdje udruge zglave nema...udara ovaj.
HELEZ: Muž Borjane Krišto dobijao je 1.300 KM kao zapovjednik ratne bolnice, a to uopće nije bio!
http://www.poskok.info/index.php/vijesti-mainmenu-2/124-komsiluk/images/index.php?option=com_content&view=article&id=29734:helez-mu-borjane-krito-dobijao-je-1300-km-kao-zapovjednik-ratne-bolnice-a-to-uope-nije-bio&catid=89:bh-lonac&Itemid=401

Ministre, u Tuzli nije naden niti jedan "lazni" RVI!? A tolika carsija!?
Pojedini clanovi komisije, muslimani su javno iznjeli da nece staviti van prava niti jednog pripadnika ABiH!?
Javno prozvani u postu gore, nisu ostali bez prava iako su javno prozvani!=

Ko koga jebe ovdje, Helez - RVI, HVIDRA-RVI ili hrvatski politicari - RVI?
Za li netko mozda ogovor?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 03 stu 2011, 09:41 
Offline

Pridružen/a: 03 lip 2009, 14:13
Postovi: 1747
zomby je napisao/la:
To su stvari koje su doista za analizu ... tragedija samih udruga je sto u njima sjede bilmezi koji nevide vec odavno nista sem vlastitih interesa.

Jos je veca tragedija istih tih udruga koje nista nisu ucinile na zblizavanju ili bolje receno upoznavanju sa stanjem u BiH, istih tih udruga u RH !

Ovo su posljedice koje se desavaju, a o uzrocima nitko vise ne govori. Ovo nije usamljen slucaj, jedan pripadnik ABiH koji je za vrjeme rata mucio i maltretirao hrvate u BiH, je zamisli poslje rata igrao nogomet u jednom lokalnom klubu u RH i niko nista nije poduzeo!?

Mali ali doista mali doprinos tome je udruga Zavjet, koja se samo dopisima ocituje sto nije ni izdaleka dovoljno!!!!. Sto reci...covjek nije vise pametan...

Braniteljima je definitivno potrebna njihova stranka. Velika je izborna baza. ove udruge izgleda ničemu ne služe a oni koji bi se angažirali kroz politiku, imaju pogrešne motive ili stranke iskoriste njihovo povjerenje jednokratno pred izbore.

_________________
https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 03 stu 2011, 10:43 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
...branitelji koji vode udruge,prvenstveno trebaju da je financiraju iz drugih izvora, ne da su na platnom spisku pojedinih sranaka! Npr. kao stranke iz budeta, pa bi onda i nile neovisne, ovako ispada "ne grizi ruku koja te hrani" !


Vrh
   
 
 Naslov: Re: HVIDRA HRHB
PostPostano: 11 pro 2011, 19:37 
Offline

Pridružen/a: 13 ožu 2010, 16:39
Postovi: 2989
My name is Helez, Zukan Helez !slika
http://www.bhmagazin.com/bosanski-lonac/8909-my-name-is-helez-zukan-helez-.html

Hrvatski logoraši na udaru nakon što su tužili Federaciju BiHslika
http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/politika/hrvatski-logorasi-na-udaru-nakon-sto-su-tuzili-federaciju-bih

Helez će svjesno prekršiti zakon ako zaobiđe istočnu Bosnuslika
http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/bih/helez-ce-svjesno-prekrsiti-zakon-ako-zaobidje-istocnu-bosnu

Zukan Helez izgubljen u vremenu i prostoru...slika
http://www.e-posavina.com/portal/u-izlogu/reagiranja/1221-zukan-helez-izgubljen-u-vremenu-i-prostoru


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 339 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO