HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 tra 2026, 04:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 3400 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 136  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine
PostPostano: 02 tra 2026, 17:32 

=))

VELIKI NAVIJAČ
Video / Zoran na ruci istetovirao datum pobjede: Molio sam Isusa i Mariju da prođemo baraž
https://avaz.ba/sport/nogomet/1033229/v ... jemo-baraz

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 17:33 

sejdo.komsoglu je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Kako mislis ne slavi? Kada modric osvoji ligu prvaka, cijela Hrvatska slavi.
Kada BiH igra svi Hrvati u Bih navijaju protiv, zasto bi se ond aogrtali hrvatskim zastavama?
To je kao kad bi SAD pobjedili Hrvatsku i Pulišić slavio pobjedu sa zastavok Hrvatske

Evo ti informacija iz moje obitelji. Nisu svi Hrvati u BiH navijali protiv - moj tata je veliki BH-patriota i navijao je od srca za BiH, vrištao je od sreće kada je BiH dala gol. On još vjeruje u suživot nakon svih tih političkih džonova u glavu i spletki od strane graDŽana. Iako mi je tata - mislim da je naivčina. Možda ja griješim - who knows ... :neznam

Lol znam ja to.
Nego ne bi ti to drugacije priznao nego da meni kontriraš.
Sad imamo crno na bijelo da si iz patriotske porodice :D

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 17:41 

Karabaja je napisao/la:
sejdo.komsoglu je napisao/la:

Evo ti informacija iz moje obitelji. Nisu svi Hrvati u BiH navijali protiv - moj tata je veliki BH-patriota i navijao je od srca za BiH, vrištao je od sreće kada je BiH dala gol. On još vjeruje u suživot nakon svih tih političkih džonova u glavu i spletki od strane graDŽana. Iako mi je tata - mislim da je naivčina. Možda ja griješim - who knows ... :neznam

Lol znam ja to.
Nego ne bi ti to drugacije priznao nego da meni kontriraš.
Sad imamo crno na bijelo da si iz patriotske porodice :D

Djeca nisu kriva za greške roditelja, niti bi trebala ispaštati zbog njih. :zubati

†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha.
Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 17:44 

Mar-kan je napisao/la:
=))

VELIKI NAVIJAČ
Video / Zoran na ruci istetovirao datum pobjede: Molio sam Isusa i Mariju da prođemo baraž
https://avaz.ba/sport/nogomet/1033229/video-zoran-na-ruci-istetovirao-datum-pobjede-molio-sam-isusa-i-mariju-da-prodjemo-baraz

Gle ga iz 2018:

Lekcija iz patriotizma:/ Vojnik Zoran Pranjić iz Tuzle natpis “Jedna si jedina” ima i na koži i na svojoj katoličkoj krunici

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 17:55 

slika

:biceovodobro

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 17:56 

Tolika rijetkost da katolik u BiH navija da osmah završiš u novinama.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 18:00 

Karabaja je napisao/la:
:zrinjski_ultras
Kako mislis ne slavi? Kada modric osvoji ligu prvaka, cijela Hrvatska slavi.
Kada BiH igra svi Hrvati u Bih navijaju protiv, zasto bi se ond aogrtali hrvatskim zastavama?
To je kao kad bi SAD pobjedili Hrvatsku i Pulišić slavio pobjedu sa zastavok Hrvatske

Navijači Barcelone nisu slavili Modrićevo osvajanje Lige prvaka :D

Hrvati jedino uspjehe reprezentacije slavimo kolektivno, pa i Modrićevu Zlatnu loptu, ali za klubove ne slavimo ako za njih ne navijamo.

Sigurno su navijači Reala (kojeg i sam volim) i možda neutralci donekle proslavili Modrićev uspjeh.

Obrnuto kada je Rakitić osvojio Ligu prvaka s Barcelonom. Meni drago zbog njega da ima a sačuvaj Bože da slavim to lol

Uostalom, ne navijaju svi hrvati u BiH protiv BiH svaki puta, nekada igrate i protiv Srbije.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 18:04 

Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Ovo neki a-la Roko Markovina.
Ipak čudi me što je taj srpsko-hrvatski hercegovački genetski bućkuriš toliko probosanski nafuran. Valjda kriza identiteta, što li?
Ali nikako ne mogu shvatiti kako ovaj lik ovako staro izgleda. 1971 godište a igleda kao da ujak Albert iz Mućki godina više. I onda kažu da se bavimo sportom?? Moj otac koji je 1950 godište izgleda mlađe.

Žena mu se zove Ana i isto je iz Mostara (ne znam je li Hrvatica ili Srpkinja), a sinovi Nijemci se zovu Filip-André Barbarez i Sergio-Luis Barbarez.

Obiteljska priča kao Gospoda Glembajevi.

Majka Zlata iz drugog braka Hrvatice Ruže iz Ljubuškog i Muslimana Omera.
Otac Srbin.
Sergej je unuk Ružice Tadinac iz Trilja u cetinskoj krajini.
Prava Santa Barbara.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 18:05 

Mar-kan je napisao/la:
=))

VELIKI NAVIJAČ
https://avaz.ba/sport/nogomet/1033229/v ... jemo-baraz

Ajde de da navija, nema problema ali tetovaža za plasman na SP, budala.

Ako se prođe grupa ide nova tetovaža :zubati

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 18:08 

daramo je napisao/la:
Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Žena mu se zove Ana i isto je iz Mostara (ne znam je li Hrvatica ili Srpkinja), a sinovi Nijemci se zovu Filip-André Barbarez i Sergio-Luis Barbarez.

Obiteljska priča kao Gospoda Glembajevi.

Majka Zlata iz drugog braka Hrvatice Ruže iz Ljubuškog i Muslimana Omera.
Otac Srbin.
Sergej je unuk Ružice Tadinac iz Trilja u cetinskoj krajini.
Prava Santa Barbara.
Sergio-Luis i Filip-Andre su mu više "Televisa presenta" materijal.
Dok je Sergej ganjao loptu, gospođa je čuvala trudnoće uz sapunice.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 19:40 

Selektorova porodica primjer kako je moguće biti normalan. Nekako se osjećam zatucano kad vidim njegovu lozu. Kod mene sve muhamedanci :(

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 19:55 

Nebula je napisao/la:
Ama da se mi razumijemo, asimilacija manje grupe u veću grupu je prirodna pojava. Dešava se svuda u prirodi

Možete asimilirati samo Rome muslimane, eventualno. Ne može se ugledniji narod asimilirati u manje uglednog, to se nigdje u svijetu nije desilo.
Mi smo ti koji dijelimo putovnice, Srbi su ti koji na Zvezdama Granda stvaraju muslimanski jet set, a Muslimani su ti koji mijenjaju naglasak, odabiru nadimke tipa Lepa Brena, Zuhra da budu "prihvatljiviji gledateljstvu"...

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 20:01 

crni_bombarder je napisao/la:
slika

:biceovodobro

Bi li neki klub iz RH ili BiH smio imati grb kao Lukićev, Universitatea Cluj?

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 20:03 

Nebula je napisao/la:
Selektorova porodica primjer kako je moguće biti normalan. Nekako se osjećam zatucano kad vidim njegovu lozu. Kod mene sve muhamedanci :(

Tacno, kad vidim barbarezovu lozu pozelim da ozenim Hrvaticu, dam sinu ime Filip i napravim od njega patriotu

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 20:10 

Karabaja je napisao/la:
Nebula je napisao/la:

Tacno, kad vidim barbarezovu lozu pozelim da ozenim Hrvaticu, dam sinu ime Filip i napravim od njega patriotu

Ne znam zašto, sjetih se jednog vica...

Došao Mujo u Nemačku i otišao u mesaru da se zaposli. Šef mu pokazuje mašinu u koju stavi bika, a sa druge strane izađe kobasica.
Mujo će na to:
- Ima l' šta da se ubaci kobasica, a izađe bik?
Mesar mu odgovori:
- To je samo tvoj tata mogao...

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 20:33 

Ne razumije Mujo da nije zajebo Filipa, nego svog sina.

Ali treba imat mozga.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 20:35 

Nebula je napisao/la:

Odreci se sotone i obrati se pa budi normalan. Nije teško. :palacgore1

1524 of 2558 - 59.58%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 20:35 

Karabaja je napisao/la:
Nebula je napisao/la:

Nije loše. Dobar prvi korak.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 20:45 

Karabaja je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Gdje je to došlo, u Centar 2 da pardira sa ljiljanima. Bagra.

Mozes mislit kakav je tek dernek bio u Kaknju i Kraljevoj Sutjesci

Dobro ste vi učinili što ste Hrvate tamo poklali, popalili i protjerali. Jer da niste možda bi ste sada imali tamo ljude koji ne navijaju za BiH.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 21:11 

Nebula je napisao/la:

Možeš misliti kako bi Sergej tek bio normalan da nema ono malo muslimanske krvi.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 21:16 

JOŠ JEDNO “VESELJE”, I JOŠ JEDAN UDAR NA ZASTAVU: Nakon Kiseljaka, tijekom slavlja na meti hrvatska obilježja u Vitezu

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je pobjedom nad Italijom osigurala plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo. No, sportsko slavlje na ulicama dijela bosanskohercegovačkih gradova ponovno je, prema navodima Facebook stranice “HB oprema”, iskorišteno za uništavanje obilježja hrvatskog naroda u BiH, ovaj put u Vitezu.

Osvrćući se na sinoćnji incident, sa spomenute stranice ističu kako su izgrednicima “puna usta sportskog raspoloženja i navijanja”, dok istovremeno svaku priliku koriste za uklanjanje hrvatskih simbola.

Sinoć je to bio Vitez. Ranije Kiseljak. Prije toga Vareš. Prije toga Travnik... svako naselje prije toga”, navode iz HB opreme, upozoravajući na simptomatičnu činjenicu da se ovakvi napadi na hrvatska obilježja događaju isključivo u Središnjoj Bosni.

Kako pojašnjavaju u svojoj objavi, to nije samo zato što su Hrvati na tom području u manjini i nezaštićeni, već zato što tu, kako tvrde, “najviše smetaju”. Autori objave smatraju da bošnjačka politika još od 1992. godine Središnju Bosnu tretira kao svoj ekskluzivni prostor, primjećujući pritom dvostruka mjerila. Ističu da se u Zapadnoj Hercegovini nikada ne galame na zastave nazivajući ih “UZP-om”, dok su Hrvati Središnje Bosne stalno na udaru.

Kao odgovor na ovakve događaje, sa stranice nude dvije opcije. Prvu nazivaju “mrljavim političkim” odgovorom koji se svodi na jalove osude i pozive institucijama koje u konačnici ne poduzmu ništa, ostavljajući narod u strahu od iskazivanja vlastitog identiteta. Drugi, i prema njima jedini ispravan odgovor, jest njihov vlastiti – postavljanje hrvatske zastave od 30 metara u središtu grada.

Podsjetnik na nedavne događaje u Kiseljaku

Podsjetimo, incident u Vitezu događa se samo nekoliko dana nakon sličnog scenarija u Kiseljaku. U prošli četvrtak, nakon pobjede reprezentacije BiH nad Walesom u polufinalnom susretu doigravanja za svjetsko nogometno prvenstvo, u središtu Kiseljaka nepoznati počinitelji popeli su se na obiteljsku kuću te nasilno i bez odobrenja vlasnika uklonili zastavu hrvatskog naroda u BiH. Postavljanje te zastave inicirala je stranica "HB oprema", uz financijsku podršku brojnih Kiseljačana.

Ovaj događaj dobio je i svoj politički epilog. Uoči sinoćnje finalne utakmice doigravanja, održana je burna sjednica Općinskog vijeća Kiseljak. Glasovima hrvatskih vijećnika (13 za i 8 protiv) usvojen je zaključak Kluba HDZ-a BiH kojim se najoštrije osuđuje nedavni incident neovlaštenog ulaska na privatni posjed i otuđenja zastave hrvatskog naroda.

Sjednicu je obilježila rasprava između bošnjačkih i hrvatskih vijećnika. Predstavnici SDA tražili su općenitu osudu svih slučajeva iskazivanja nacionalne mržnje, dok su hrvatski predstavnici inzistirali na konkretnoj osudi skidanja zastave. Načelnik Mladen Mišurić Ramljak tom je prigodom poručio kako nitko nema pravo dovoditi u pitanje vole li Hrvati Bosnu i Hercegovinu, istaknuvši da je ona domovina i hrvatskog naroda.

Klub SDA je nakon izglasavanja zaključka najavio prijavu protiv stranice "HB oprema", dok je zamjenik načelnika Policijske stanice Kiseljak Dario Bagarić potvrdio da policija aktivno radi na rasvjetljavanju slučaja uklanjanja zastave na temelju medijskih napisa i reakcija javnosti.

https://www.dnevnik.ba/vijesti/jos-jedn ... -u-vitezu/

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 21:33 

Provociraju pa će kasnije reć uzp.

1524 of 2558 - 59.58%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 22:30 

https://www.facebook.com/share/v/1DsdmuaGiD/

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 22:36 

Jeste gledali maloprije kod Mojmire na RTL?

"Pobjeda BiH konačno ujedinila Mostar. Hrvati i Bošnjaci zajedno slavili! Zapadni Mostar i druga hrvatska mjesta slavljem obilježili pobjedu BiH reprezentacije!"

Vrh

PostPostano: 02 tra 2026, 22:41 

Karabaja je napisao/la:
https://www.facebook.com/share/v/1DsdmuaGiD/

7 varti i dvije armijaške zastave?

Ima li još neka škola u Tuzli u kojoj bi djeca imala više varti?
Koliko je muslimana u KŠC? Trećina? Pola?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3400 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 136  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: