|
|
Stranica: 26/456.
|
[ 11390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zloba je ovdje doći i hvaliti Komšića. Ali to je problem vlasnika foruma.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:28 |
|
|
BBC je napisao/la: To onaj Ustav kojeg je Alija napisao u okruženom Sarajevu, 1992-e ? Cuj Alija pisao ustav RBiH? Ha ha. Pa on je sve radio protivno ustavu u kojeg se zakleo, a taj ustav je radjen i nadoradjivan jos od 1974, dok je dejtonski napravljen upravo izdajom drzave, u nekakvoj vojnoj bazi, sa optuzenima za ratne zlocine, drzavama agresorima i strancima. To nesto da postujem, nikad.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:33 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: To onaj Ustav kojeg je Alija napisao u okruženom Sarajevu, 1992-e ? Cuj Alija pisao ustav RBiH? Ha ha. Pa on je sve radio protivno ustavu u kojeg se zakleo, a taj ustav je radjen i nadoradjivan jos od 1974, dok je dejtonski napravljen upravo izdajom drzave, u nekakvoj vojnoj bazi, sa optuzenima za ratne zlocine, drzavama agresorima i strancima. To nesto da postujem, nikad. Po tom ustavu ti bi danas bila Muslimanka, ne Bošnjakinja. I morala bi pričati srpsko-hrvatski.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:33 |
|
|
osa je napisao/la: Irma je napisao/la:
Ustav RBIH nije ukinut, nego samo suspendovan, u ratnim uslovima, zamjenjen mirovnim sporazumom, koji nam se podvalio kao ustav. Dejtonski ustav nikada nije ni prosao pravnu proceduru u skupstini BiH, cak nije ni preveden, mislim da su te stvari dosada svima poznate.
čuj zamjenjen, daytonom je završen rat, završetak rata omogućili su napadi nato-a i hrvatska vojska, da nije bilo toga i daytona, kao srebrenica bi završili bihać, goražde itd.zato bošnjaci treba više od srba da "ljube" dayton, jer realno, rat ste izgubili, a nakon toga dobiti u miru je jako teško, neću reći nemoguće, jer ipak..... A Armija BiH za vas je nista, pa naravno, ali samo na ovom i na cetnickim forumima, a pricu o tome kako mi Bosnjaci trebamo ljubit dejton okaci macku o rep, smjesno je to i citati i slusati. Nek Hrvatska zahvali 5. Korpusu na Oluji. Pricate suplje, a dobro znate kako je zaustavljena nasa armija i na koji nacin.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:34 |
|
|
Irma je napisao/la:
Cuj Alija pisao ustav RBiH? Ha ha. Pa on je sve radio protivno ustavu u kojeg se zakleo, a taj ustav je radjen i nadoradjivan jos od 1974, dok je dejtonski napravljen upravo izdajom drzave, u nekakvoj vojnoj bazi, sa optuzenima za ratne zlocine, drzavama agresorima i strancima. To nesto da postujem, nikad.
Irmice iz Malme girle, jel si ikad na ovom forumu napisala nesto drugo osim ovoga Kako ti nije dosadno sve isto da pises, mozes nesto ponoviti par puta, ali 90% svih postova jedna te ista mantra...svaka ti cast
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Irma je napisao/la:
Cuj Alija pisao ustav RBiH? Ha ha. Pa on je sve radio protivno ustavu u kojeg se zakleo, a taj ustav je radjen i nadoradjivan jos od 1974, dok je dejtonski napravljen upravo izdajom drzave, u nekakvoj vojnoj bazi, sa optuzenima za ratne zlocine, drzavama agresorima i strancima. To nesto da postujem, nikad.
Po tom ustavu ti bi danas bila Muslimanka, ne Bošnjakinja. I morala bi pričati srpsko-hrvatski. Ne, to bi se izmjenilo i nadogradilo, kao i mnogo puta od 1974. Taj ustav je i tebi garantovao ravnopravnost na svakoj stopi BiH, nije moj problem sto ti neces sva prava u svojoj drzavi, nego hoces da si "bog i batina" nekom drugom u pojedinim opstinama, ali to mi necemo i sta ces sad?
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:37 |
|
|
Irma je napisao/la: osa je napisao/la: čuj zamjenjen, daytonom je završen rat, završetak rata omogućili su napadi nato-a i hrvatska vojska, da nije bilo toga i daytona, kao srebrenica bi završili bihać, goražde itd.zato bošnjaci treba više od srba da "ljube" dayton, jer realno, rat ste izgubili, a nakon toga dobiti u miru je jako teško, neću reći nemoguće, jer ipak.....
A Armija BiH za vas je nista, pa naravno, ali samo na ovom i na cetnickim forumima, a pricu o tome kako mi Bosnjaci trebamo ljubit dejton okaci macku o rep, smjesno je to i citati i slusati. Nek Hrvatska zahvali 5. Korpusu na Oluji. Pricate suplje, a dobro znate kako je zaustavljena nasa armija i na koji nacin. nije da je ništa sačuvala je neke krajeve, cijelih 20 i nešto posto bih, ali realno sama nije uspjela zauzeti ni jednu omanju mahalu, 5. korpus se junački borio, ali i u jesen 94, a i prij4e oluje bi kapitulirao bez pomoći iz hrvatske, treba biti realan, zato pričati o tome kako je daytonom zaustavljena armija u oslobađanju bih je ravno partizanskim romanima o "mirku i slavku". dayton je dopustio da bih preživi, htjela ti to priznati ili ne....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:38 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Po tom ustavu ti bi danas bila Muslimanka, ne Bošnjakinja. I morala bi pričati srpsko-hrvatski.
Ne, to bi se izmjenilo i nadogradilo, kao i mnogo puta od 1974. Taj ustav je i tebi garantovao ravnopravnost na svakoj stopi BiH, nije moj problem sto ti neces sva prava u svojoj drzavi, nego hoces da si "bog i batina" nekom drugom u pojedinim opstinama, ali to mi necemo i sta ces sad? kako bi se izmjenilo, konsenzusom....
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:38 |
|
|
A Armija BiH za vas je nista, pa naravno, ali samo na ovom i na cetnickim forumima, a pricu o tome kako mi Bosnjaci trebamo ljubit dejton okaci macku o rep, smjesno je to i citati i slusati. Nek Hrvatska zahvali 5. Korpusu na Oluji. Pricate suplje, a dobro znate kako je zaustavljena nasa armija i na koji nacin.
nije da je ništa sačuvala je neke krajeve, cijelih 20 i nešto posto bih, ali realno sama nije uspjela zauzeti ni jednu omanju mahalu, 5. korpus se junački borio, ali i u jesen 94, a i prij4e oluje bi kapitulirao bez pomoći iz hrvatske, treba biti realan, zato pričati o tome kako je daytonom zaustavljena armija u oslobađanju bih je ravno partizanskim romanima o "mirku i slavku". dayton je dopustio da bih preživi, htjela ti to priznati ili ne.... Omalozavaj koliko hoces, svjesna sam samo na kaojem sam forumu, eto to je jedino sto priznajem.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:39 |
|
|
Irma je napisao/la: BBC je napisao/la: Po tom ustavu ti bi danas bila Muslimanka, ne Bošnjakinja. I morala bi pričati srpsko-hrvatski. Ne, to bi se izmjenilo i nadogradilo, kao i mnogo puta od 1974. Taj ustav je i tebi garantovao ravnopravnost na svakoj stopi BiH, nije moj problem sto ti neces sva prava u svojoj drzavi, nego hoces da si "bog i batina" nekom drugom u pojedinim opstinama, ali to mi necemo i sta ces sad? Baš si smiješna.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:41 |
|
|
Ne, to bi se izmjenilo i nadogradilo, kao i mnogo puta od 1974. Taj ustav je i tebi garantovao ravnopravnost na svakoj stopi BiH, nije moj problem sto ti neces sva prava u svojoj drzavi, nego hoces da si "bog i batina" nekom drugom u pojedinim opstinama, ali to mi necemo i sta ces sad?
kako bi se izmjenilo, konsenzusom.... Isto kao sto ste vi po tom ustavu imali pravo da izaberete da se zovete i budete Hrvatima, tako i mi imamo pravo na nase istorijsko ime, i jezik. Dakle taj ustav nije bio diskriminatorski kao ova sad perverzija. Procitali iko presudu u predmetu Sejdic-Finci?
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:41 |
|
|
Irma je napisao/la: osa je napisao/la:
nije da je ništa sačuvala je neke krajeve, cijelih 20 i nešto posto bih, ali realno sama nije uspjela zauzeti ni jednu omanju mahalu, 5. korpus se junački borio, ali i u jesen 94, a i prij4e oluje bi kapitulirao bez pomoći iz hrvatske, treba biti realan, zato pričati o tome kako je daytonom zaustavljena armija u oslobađanju bih je ravno partizanskim romanima o "mirku i slavku". dayton je dopustio da bih preživi, htjela ti to priznati ili ne....
Omalozavaj koliko hoces, svjesna sam samo na kaojem sam forumu, eto to je jedino sto priznajem. nije to omalovažavanje irma, to su fakti, pa nije sramota biti slabiji, to je jednostavno stanje stvari, sramota je ne biti svjestan svojih mogućnosti, a bogami to je i glupo, jer vodi u propast....
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:42 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Irma je napisao/la:
Irmice iz Malme girle, jel si ikad na ovom forumu napisala nesto drugo osim ovoga Kako ti nije dosadno sve isto da pises, mozes nesto ponoviti par puta, ali 90% svih postova jedna te ista mantra...svaka ti cast Sta ima vaznije od uredjenja drzave? Da pisem o dejtonskom cirkusu i politicarima, nemma ni zivaca ni stomaka za to. Evo necu vise, sad cu malo popustit.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:44 |
|
|
Omalozavaj koliko hoces, svjesna sam samo na kaojem sam forumu, eto to je jedino sto priznajem.
nije to omalovažavanje irma, to su fakti, pa nije sramota biti slabiji, to je jednostavno stanje stvari, sramota je ne biti svjestan svojih mogućnosti, a bogami to je i glupo, jer vodi u propast.... Ja i pisem samo fakte, a ko propada bogami ce pokazati vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:46 |
|
|
Irma je napisao/la: Sta ima vaznije od uredjenja drzave? Da pisem o dejtonskom cirkusu i politicarima, nemma ni zivaca ni stomaka za to. Evo necu vise, sad cu malo popustit.
Ja odavno tvrdim da je to izuzetno vazno pitanje Samo da se vrati ustav RBIH, ma poteklo bi med i mleko, sve bi tenzije odjednom spale, princ Dodik bi poljubio uspavanu lepoticu Zlatku i kao posle budjenja iz ruznog sva, bosansko kraljevstvo je nastavilo svoj dug i srecan zivot Samo to malo fali... ...
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:47 |
|
|
Irma je napisao/la: osa je napisao/la: nije to omalovažavanje irma, to su fakti, pa nije sramota biti slabiji, to je jednostavno stanje stvari, sramota je ne biti svjestan svojih mogućnosti, a bogami to je i glupo, jer vodi u propast....
Ja i pisem samo fakte, a ko propada bogami ce pokazati vrijeme. koje fakte o tome da je armija mogla istjerati srbe iz bih i ugasiti r.s. i nametnuti cijeloj bih ustav r bih, ako su to fakti, priznajem pišeš ih, a u pravu si što se tiče vremena, vrijeme obično sve pokaže...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25560 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Irma je napisao/la: Ustav RBIH nije ukinut, nego samo suspendovan, u ratnim uslovima, zamjenjen mirovnim sporazumom, koji nam se podvalio kao ustav. Dejtonski ustav nikada nije ni prosao pravnu proceduru u skupstini BiH, cak nije ni preveden, mislim da su te stvari dosada svima poznate.
Pa što onda i da si u pravu? Postoje ustavi usvojeni i postoje ustavi oktroirani, tj. oni koji ne prolaze ustavopravnu proceduru. Nikada nije ukinut ni sutav Austro-Ugarske, nije ukinut ni ustav Kraljevine Jugoslavije, već je samo suspendiran, u ratnim uvjetima, zamijenjen AVNOJ-em. Nije ukinut ni ustav SFRJ, da se onda pozovemo na njega??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Irma je napisao/la: Ustav RBIH nije ukinut, nego samo suspendovan, u ratnim uslovima, zamjenjen mirovnim sporazumom, koji nam se podvalio kao ustav. Dejtonski ustav nikada nije ni prosao pravnu proceduru u skupstini BiH, cak nije ni preveden, mislim da su te stvari dosada svima poznate.
Pa što onda i da si u pravu? Postoje ustavi usvojeni i postoje ustavi oktroirani, tj. oni koji ne prolaze ustavopravnu proceduru. Nikada nije ukinut ni sutav Austro-Ugarske, nije ukinut ni ustav Kraljevine Jugoslavije, već je samo sospendiran, u ratnim uvjetima, zamijenjen AVNOJ-em. Nije ukinut ni ustav SFRJ, da se onda pozovemo na njega?? Ála ti sad pomjesa babe i zabe.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa što onda i da si u pravu? Postoje ustavi usvojeni i postoje ustavi oktroirani, tj. oni koji ne prolaze ustavopravnu proceduru.
Nikada nije ukinut ni sutav Austro-Ugarske, nije ukinut ni ustav Kraljevine Jugoslavije, već je samo sospendiran, u ratnim uvjetima, zamijenjen AVNOJ-em. Nije ukinut ni ustav SFRJ, da se onda pozovemo na njega?? To je to... Al da cujes sad odgovor iz noznog prstica
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:52 |
|
|
Irma, i mi tražimo da se stvari vrate na 1996-u, prije nego su "visoki" mijenjali stvari u vašu korist da bi mogli dominirati u federaciji.
Eto, bliže vremenski.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:55 |
|
|
Ja i pisem samo fakte, a ko propada bogami ce pokazati vrijeme.
koje fakte o tome da je armija mogla istjerati srbe iz bih i ugasiti r.s. i nametnuti cijeloj bih ustav r bih, ako su to fakti, priznajem pišeš ih, a u pravu si što se tiče vremena, vrijeme obično sve pokaže... Nije nikakva slucajnost ono sto se izdesavalo 1995, pronicljivi ljudi to znaju. Nema se sta ustav rbih nametati, kada je RBiH vec bila priznata i na snazi je vec bio taj ustav. da nije bio na snazi, mi bi fino prepustili Beogradu da rjesava "unutrasnji konflikt". Daj sta je s vama?
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:56 |
|
|
Irma je napisao/la: osa je napisao/la: koje fakte o tome da je armija mogla istjerati srbe iz bih i ugasiti r.s. i nametnuti cijeloj bih ustav r bih, ako su to fakti, priznajem pišeš ih, a u pravu si što se tiče vremena, vrijeme obično sve pokaže...
Nije nikakva slucajnost ono sto se izdesavalo 1995, pronicljivi ljudi to znaju. Nema se sta ustav rbih nametati, kada je RBiH vec bila priznata i na snazi je vec bio taj ustav. da nije bio na snazi, mi bi fino prepustili Beogradu da rjesava "unutrasnji konflikt". Daj sta je s vama? alo lipa pa i sfrj je bila priznata i imala je ustav, i realno svi smo se protivustavno izdvojili iz iste, i šta bi sad trebali, da je vrati malo u realan svijet...
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:57 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa što onda i da si u pravu? Postoje ustavi usvojeni i postoje ustavi oktroirani, tj. oni koji ne prolaze ustavopravnu proceduru.
Nikada nije ukinut ni sutav Austro-Ugarske, nije ukinut ni ustav Kraljevine Jugoslavije, već je samo sospendiran, u ratnim uvjetima, zamijenjen AVNOJ-em. Nije ukinut ni ustav SFRJ, da se onda pozovemo na njega?? To je to... Al da cujes sad odgovor iz noznog prstica Sta je to to molim te? Em je pomjesao vremenske periode, em tada nije ni postojao UN, ni medjunarodno pravo ni nikakve svjetske norme prava i demokratije. Daj ne nasmijavajte me, a jos ste stariji od mene obodvojica.
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 22:59 |
|
|
Nije nikakva slucajnost ono sto se izdesavalo 1995, pronicljivi ljudi to znaju. Nema se sta ustav rbih nametati, kada je RBiH vec bila priznata i na snazi je vec bio taj ustav. da nije bio na snazi, mi bi fino prepustili Beogradu da rjesava "unutrasnji konflikt". Daj sta je s vama?
alo lipa pa i sfrj je bila priznata i imala je ustav, i realno svi smo se protivustavno izdvojili iz iste, i šta bi sad trebali, da je vrati malo u realan svijet... Ali SFRJ je bila federacija vec postojecih republika, koje su imali svoje ustave i sve ostale republicke organe.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 20 stu 2011, 23:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25560 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Irma je napisao/la: Sta je to to molim te? Em je pomjesao vremenske periode, em tada nije ni postojao UN, ni medjunarodno pravo ni nikakve svjetske norme prava i demokratije. Daj ne nasmijavajte me, a jos ste stariji od mene obodvojica.
Kakve vremenske periode sam pomiješao?? Baš me zanima... Kakve veze ima UN? Prije WW2 bila je i Liga Naroda koja je imala ulogu koju sada ima UN. I naravno da je bilo i međunarodnog prava i normi i za vrijeme Austougarske, i za vrijeme prve i za vrijeme druge Jugoslavije. Al jbg, tako je to kad nekima povijest počne 1993 pa ne kuže neke stvari.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|