|
|
Stranica: 35/457.
|
[ 11409 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 12:52 |
|
|
Bošnjakistan,želje i pozdravi sa sikirama i noževima. with love FTV
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 13:16 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ma da se bilo gdje u Europi dogodi slučaj da sudac bježi kroz šumu 2 km od navijača taj klub bi bio suspendiran iz natjecanja i bačen u niži rang. A ovdje će to biti samo uobičajeni folklor. Sreća pa je sudac u kondiciji.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 13:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: seherzada je napisao/la: Ta ce te vi Hrvati, 4.5mil, kontra nas, 1.5mlrd, M/muslimana.
Jahh... to je posebno vidljivo po broju nobelovaca koji su dali svi muslimani svijeta i Hrvati u BiH. Ti uzimas nobelove nagrade za ozbiljno
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 13:49 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Ti uzimas nobelove nagrade za ozbiljno Imaš pravo u ovome, izopačilo se to pogotovo posljednjih godina, nakon Atišarija i još ovog posljednjeg amera pa još nekih nebuloznih likova. Sve je dio globalne kampanje ali mislim da nobelovci od prije ovog posljednjeg vala imaju svoju težinu.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 13:50 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jahh... to je posebno vidljivo po broju nobelovaca koji su dali svi muslimani svijeta i Hrvati u BiH.
Ti uzimas nobelove nagrade za ozbiljno ti uzimaš protektorat za ozbiljno
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 13:52 |
|
|
osa je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: najgore je sto hrvatske izbjeglice iz BiH zive u Kninu...a srpske izbjeglice iz Hrvatske zive u npr.Prijedoru... Zar se nije mogao napraviti neki deal pa da se ljudi vrate na svoje... pa da opet za neko vrijeme ratujemo, bolje je ovako, zbog budućnosti nas i naše djece, znam da zvuči okrutno, ali, tako je..... Mozda i jeste bolje...zbog medjusobnih odnosa... Ali daleko je postenije da se vrate svi na svoje... Inace jel bolje zivjeti u BL ili Kninu???
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 13:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
U pravi je zapovjednik. Toliko nobelovaca ne znaju problem Bosne srediti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 14:19 |
|
|
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 14:40 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9987 Lokacija: Banja Luka
|
teranova je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ma da se bilo gdje u Europi dogodi slučaj da sudac bježi kroz šumu 2 km od navijača taj klub bi bio suspendiran iz natjecanja i bačen u niži rang. A ovdje će to biti samo uobičajeni folklor. Gledaj onda ovo! http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... &start=-10U obaveznu sudijsku opremu , narocito u nizeradrednim ligama,trebalo bi uvrstiti .. -laki pancir -kacigu od fiberglasa - biber sprej - shok -paralizator - tetejc + dva rezerzvna okvira - tri dimne kutije (za izvlacenje s poprista) - komplet prve pomoci (makar par kompresa, udlaga i atropin sireta )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 15:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
U vezi ove utakmice... Jesul muslimanski mediji izvjestili o tome kako je došlo do "omanjih incidenata" ?
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 16:25 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: osa je napisao/la: pa da opet za neko vrijeme ratujemo, bolje je ovako, zbog budućnosti nas i naše djece, znam da zvuči okrutno, ali, tako je.....
Mozda i jeste bolje...zbog medjusobnih odnosa... Ali daleko je postenije da se vrate svi na svoje... Inace jel bolje zivjeti u BL ili Kninu??? pretpostavljam da je srbima bolje u banja luci a hrvatima pak u kninu, iako, svatko bi trebao reći za sebe, sudeći po povratku cijenim da sam u pravu....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 16:35 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
teranova je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ma da se bilo gdje u Europi dogodi slučaj da sudac bježi kroz šumu 2 km od navijača taj klub bi bio suspendiran iz natjecanja i bačen u niži rang. A ovdje će to biti samo uobičajeni folklor. Gledaj onda ovo! http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... &start=-10A čuj ih što se deru "Ubi Ustašu" Slično vidjeh na sad ovoj zadnjoj utakmici Hrvatska- Turska kad su navijači vikali "Ubi Srbina" ,a Srba nigdje ...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 16:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
U tvojim mokrim snovima. budi zahvalan ako od vas u Mostaru napravimo i etno selo.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 16:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37882 Lokacija: Gl. grad regije
|
Aztec je napisao/la: U tvojim mokrim snovima. budi zahvalan ako od vas u Mostaru napravimo i etno selo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 16:48 |
|
|
Nebula je napisao/la: Šalu na stranu, ali ovo je današnja teritorija Bošnjakistana (omeđena teritorija na kojoj su Bošnjaci apsolutna većina):
Bar dok ne izborite "treći". Ako ikad izborite. Evo osvrćem se oko sebe,u središnjici te tvoje mape...nema niti jednog Bošnjaka.Doduše,prođe nekad poneki Musliman...
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 17:04 |
|
|
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 17:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nebula i njegove nebuloze. Idi podržavaj umirovljenike u Sarajevu. Sad će u prosvjede,
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 17:21 |
|
|
Nebula je napisao/la: Tužno je slušati ispovjesti nesretnih i ugroženih. Ali realnost je realnost. Granice entiteta su jasne a u jednom od njih Bošnjaci su 80% stanovništva. Ima sela gdje ih nema ali sigurno i u njemačkoj ima sela gdje nema Njemaca. Dešava se. Ono što je činjenica je da postoji jasno omeđena teritorija na kojoj su Bošnjaci 80%. The Bošnjakistan indeed. meni je smijesno to vase durenje i taj net rat. Kad niste do sad, i necete nikad. Al nek bar napokon otovreno priznate da vama nikad nije bilo do rata protiv Srba, pa i sad kad vas podsjecaju s Radovanom. Eto sta ste vi... Nego, smijesna mi je ta vasa djecija logika i informacije iz jutrosnjeg gatanja iz kasika.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 17:22 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8173 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Nego BBC, sviđa mi se tvoj novi avatar. Ima li neke simbolike u tome koliko je tekućine preostalo u čaši?
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 17:26 |
|
|
Nebula je napisao/la: Nego BBC, sviđa mi se tvoj novi avatar. Ima li neke simbolike u tome koliko je tekućine preostalo u čaši? De nek nanana napravi baklavu pa cemo ovdje polako po temi mi baciti jednu pricu kako ko ima kakav avatar.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 17:59 |
|
|
osa je napisao/la: pa, i nije bas.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 18:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37882 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nebula je napisao/la: Nego BBC, sviđa mi se tvoj novi avatar. Ima li neke simbolike u tome koliko je tekućine preostalo u čaši? Ne koliko je ostalo tekućine, nego koja je tekućina. Šta nisi skužio kako je tu da pije krv... Fali mu slamčica... Sve moram objašnjavat...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 18:34 |
|
|
osa je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Mozda i jeste bolje...zbog medjusobnih odnosa... Ali daleko je postenije da se vrate svi na svoje...
Inace jel bolje zivjeti u BL ili Kninu??? pretpostavljam da je srbima bolje u banja luci a hrvatima pak u kninu, iako, svatko bi trebao reći za sebe, sudeći po povratku cijenim da sam u pravu.... Hebiga...ali postenje je postenje...svakome njegovo...pa neka on radi sa svojim sta god hoce...neka mijenja... Vjerovatno bi se jos ljudi vracali ali su sprijeceni zbog nekih visih interesa...
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 19:13 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6329 Lokacija: Izvan sebe
|
i_jopet je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Ti uzimas nobelove nagrade za ozbiljno Imaš pravo u ovome, izopačilo se to pogotovo posljednjih godina, nakon Atišarija i još ovog posljednjeg amera pa još nekih nebuloznih likova. Sve je dio globalne kampanje ali mislim da nobelovci od prije ovog posljednjeg vala imaju svoju težinu. Ja nobelove nagrade uzimam za ozbiljno. Nobelove nagrade za mir su nesto sasvim drugo. Sa nobelovom iz prirodnih znanosti bih se sigurno ponosio a vi ostali koji to ne uzimate za ozbiljno crkli bi od zavisti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 22 stu 2011, 19:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nebula je napisao/la: Nego BBC, sviđa mi se tvoj novi avatar. Ima li neke simbolike u tome koliko je tekućine preostalo u čaši? Ne koliko je ostalo tekućine, nego koja je tekućina. Šta nisi skužio kako je tu da pije krv... Fali mu slamčica... Sve moram objašnjavat... Krv..??! Junuze..i tvoj novi avatar poprilicno ' krvav'... Djelujes napet, depresivan , bas ko da imaš namjeru, nekom čakijom trbuh rasporiti . .. nije zgoreg pripaziti se...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|