HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 pro 2024, 14:41.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 11412 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 457  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi
PostPostano: 26 stu 2011, 03:49 

Evo jedna emotivna od emt za laku noć i sa porukom za emotivce takođe.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 03:50 

seherzada je napisao/la:

Hjooooo sta ti naprica, a ja samo pitala jel si obicni ili neobicni. :001_rolleyes

Ti si klasican primer tih pozera o kojima pricam... izadji iz te sminke, reci nekad sta mislis, vise ti postova imaju smajlija nego reci...

...poslusaj ovo, ovo je covek koji je na vreme shvatio da ne mozes pobeci od sebe, ma kako se hvalila americkim papirima...lutas mnogo seherka od zada...

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 03:57 

DzoniBG je napisao/la:
A ja mogu da se setim, mnogo ste "govana izasrali" svi zajedno, zaposlili prodavce magle na televiziji da svakodnevno vas plase Srbima, vi ste i danas u panicnom strahu od SANU, imate neku deformisanu predstavu toga zato sto vas mediji filuju izuzetnim glupostima, od kojih su samo neke stvari istinite, ali u pogresnom kontekstu.

Nisu danas na celu Srbije fizionomije poput Komsica koji preti udaranjem po prstima, Reisa kome su Turci majka, onog raspalog Bakira...revija kretena vam je u prvim redovima, i to je tako... :neznam ja koji to posmatram sa strane, ne vidim uticajnog coveka sa vizijom da to sve podigne iz gliba... Jel moguce da ne mozete da postavite malo bolje ljude od Komsica i Bakira...oni su bukvalno samo za sprdanciju, fali IQ +40 da bi moglo da se polemise oko njihovih stavova...koje ustvari i nemaju, to je sibicarska politika od danas do sutra, samo se zamotas u varta zastavu i prosipas patriotizam...eto te prvi na izborima.

To sve jos vise baca u apatiju obicne ljude, koji su naplaseni i frustrirani, i zato je iskren dijalog nemoguc, udjete u mrtvu petlju samozaaljevanja i prkosa, i onda "windows is shuting down"...

Ne znam, al volio bih da mi objasnis, pokazes i dokazes koji su to BH politivari srali *** po Srpskom narodu. Ti mora da si veliki postovalac uputa SANUa vidim da dobro pratis odjeke njihovih zakljucaka. Mislim da si na osnovu nekoliko stvari koje su nebitne obicnom Bosnjaku dosao do pogresnih zakljucaka.

Mada tvoj je izbor sto ces svoje odnose prema drugima formirati prema politicarima tog naroda. Ja pak tako ne radim nego se vodim licnim iskustvima i poznanstvima. Kada bi se bilo koji narod na svijetu gledao iskljucivo kroz politiku i politicare sve zemlje bi bile u sukobima.

Smeta ti Komsicevo udaranje po prstima a ne smeta Kostunicino udaranje po Bosni i Hercegovini ili Dacicevi pozivi u rat? Smeta ti reis Ceric(a smeta i meni) a ne smetaju Kacavende i slicni. Komsic i Izetbegovic nisu politicari visokog kalibra ali ni vi nemate neke Kenedije.

Sustina ovoga sto pisem je da bi svi trebali prvo pocistiti svoje dvoriste pa drugima dijeliti lekcije, kako su bolesni, puni mrznje itd.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:01 

DzoniBG je napisao/la:
seherzada je napisao/la:

Hjooooo sta ti naprica, a ja samo pitala jel si obicni ili neobicni. :001_rolleyes

Ti si klasican primer tih pozera o kojima pricam... izadji iz te sminke, reci nekad sta mislis, vise ti postova imaju smajlija nego reci...

...poslusaj ovo, ovo je covek koji je na vreme shvatio da ne mozes pobeci od sebe, ma kako se hvalila americkim papirima...lutas mnogo seherka od zada...

Koji je tebe crnjak spuco sad neam pojma... :neznam

Mozem li kako pomoc??? :tongue_smilie

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:07 

Bosnensis je napisao/la:

Ne znam, al volio bih da mi objasnis, pokazes i dokazes koji su to BH politivari srali *** po Srpskom narodu. Ti mora da si veliki postovalac uputa SANUa vidim da dobro pratis odjeke njihovih zakljucaka. Mislim da si na osnovu nekoliko stvari koje su nebitne obicnom Bosnjaku dosao do pogresnih zakljucaka.

Mada tvoj je izbor sto ces svoje odnose prema drugima formirati prema politicarima tog naroda. Ja pak tako ne radim nego se vodim licnim iskustvima i poznanstvima. Kada bi se bilo koji narod na svijetu gledao iskljucivo kroz politiku i politicare sve zemlje bi bile u sukobima.

Smeta ti Komsicevo udaranje po prstima a ne smeta Kostunicino udaranje po Bosni i Hercegovini ili Dacicevi pozivi u rat? Smeta ti reis Ceric(a smeta i meni) a ne smetaju Kacavende i slicni. Komsic i Izetbegovic nisu politicari visokog kalibra ali ni vi nemate neke Kenedije.

Sustina ovoga sto pisem je da bi svi trebali prvo pocistiti svoje dvoriste pa drugima dijeliti lekcije, kako su bolesni, puni mrznje itd.

Ja sam ovde prvi, mozda i jedini koji kritikuje sve *** koja se valjaju sa ove strane...i to mi daje pravo da otvoreno govorim i o ovoj temi koju smo zapoceli...

Sticajem okolnosti veoma dobro znam sta je ta SANU kojom vas plase, i tvrdim da je samo mozda 10% toga tacno, ostalo su poluistine i lazi, na koje se poziva svaka dileja u raspravi, ukljucujuci i ovog zadnjeg tuznog zubara.

Ne formiram ja svoje stvavove samo na osnovu politicara, samo sam uspostavio konekciju kako tako delovanje sa vrha utice na obicne ljude... a uvek cu reci da obican Bosnjak nije nista losiji covek od bilo kog drugog, nikad vas necu kolektivno nazivati ******, Muslimani smradovima, i ostalo iz arsenala uvreda.

Ali za postovanje to nije dovoljno, ti si jedan od retkih ovde sa pristojnim recnikom, ali vrtis SDP maglu na 1001 nacin, to npr ne cenim, i prosli put si sa nickom Krudar to isto radio...izadji iz tih amova, ajde neka nova ideja, kao da su te angazovali da branis svaku mogucu Zlajinu pizdariju.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:13 

DzoniBG je napisao/la:

Ja sam ovde prvi, mozda i jedini koji kritikuje sve *** koja se valjaju sa ove strane...i to mi daje pravo da otvoreno govorim i o ovoj temi koju smo zapoceli...

Sticajem okolnosti veoma dobro znam sta je ta SANU kojom vas plase, i tvrdim da je samo mozda 10% toga tacno, ostalo su poluistine i lazi, na koje se poziva svaka dileja u raspravi, ukljucujuci i ovog zadnjeg tuznog zubara.

Ne formiram ja svoje stvavove samo na osnovu politicara, samo sam uspostavio konekciju kako tako delovanje sa vrha utice na obicne ljude... a uvek cu reci da obican Bosnjak nije nista losiji covek od bilo kog drugog, nikad vas necu kolektivno nazivati ******, Muslimani smradovima, i ostalo iz arsenala uvreda.

Ali za postovanje to nije dovoljno, ti si jedan od retkih ovde sa pristojnim recnikom, ali vrtis SDP maglu na 1001 nacin, to npr ne cenim, i prosli put si sa nickom Krudar to isto radio...izadji iz tih amova, ajde neka nova ideja, kao da su te angazovali da branis svaku mogucu Zlajinu pizdariju.

Nemoj od mene traziti da se odreknem ideje ravnopravnosti svih naroda u BiH na cijeloj njenoj teritoriji, jer ne mogu. Ja tu ideju smatram najboljim rjesenjem za sve nas u BiH.
Za tebe je to magla, za mene ideal.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:17 

Bosnensis je napisao/la:

Nemoj od mene traziti da se odreknem ideje ravnopravnosti svih naroda u BiH na cijeloj njenoj teritoriji, jer ne mogu. Ja tu ideju smatram najboljim rjesenjem za sve nas u BiH.
Za tebe je to magla, za mene ideal.

Cak i verujem da imas dobre namere, ali fali da jasno i glasno kazes da su Zlaja i SDP kurtoni koji ozbiljno rade o glavi ideji da ta drzava stvarno zazivi na ravnopravnosti...

Nesposobnost da sagledas koje su to stetocine negira dobru volju da se stvari nekako ispeglaju.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:24 

DzoniBG je napisao/la:

Cak i verujem da imas dobre namere, ali fali da jasno i glasno kazes da su Zlaja i SDP kurtoni koji ozbiljno rade o glavi ideji da ta drzava stvarno zazivi na ravnopravnosti...

Nesposobnost da sagledas koje su to stetocine negira dobru volju da se stvari nekako ispeglaju.

Zlaja kao i svaki drugi politicar zasluzuje da odradi mandat. Ako on ne izvrsi ono sto ja od njega ocekujem iduci put nece dobiti glas i to je to. Opet i taj Zlaja salje u svojim istupima salje najmanje otrovnih strelica prema drugim liderima pa i narodima.
Ovdje je Zlaja godinu na vlasti a sta je bilo sa prethodnih 15? ispade da je tada teklo med i mlijeko za sve narode u Bosni i Hercegovini.

Opet taj Zlaja je mozda i prvi bosnjacki politicar koji je izrazio spremnost da se radi u okvirima Daytona i da se isti postujei sprovodi i koji ne prosipa suplju pricu o ukidanju RSa i tako neke slicne gluposti.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:40 

Bosnensis je napisao/la:

Zlaja kao i svaki drugi politicar zasluzuje da odradi mandat. Ako on ne izvrsi ono sto ja od njega ocekujem iduci put nece dobiti glas i to je to. Opet i taj Zlaja salje u svojim istupima salje najmanje otrovnih strelica prema drugim liderima pa i narodima.
Ovdje je Zlaja godinu na vlasti a sta je bilo sa prethodnih 15? ispade da je tada teklo med i mlijeko za sve narode u Bosni i Hercegovini.

Opet taj Zlaja je mozda i prvi bosnjacki politicar koji je izrazio spremnost da se radi u okvirima Daytona i da se isti postujei sprovodi i koji ne prosipa suplju pricu o ukidanju RSa i tako neke slicne gluposti.

Cekaj, pricamo o coveku koji vuce repove jos iz vremena kad je bio "slucajni prolaznik", bio je taj na vlasti i pre 10 godina, ovo mu je jos jedna sansa...birali ste ga, tu je sad...

Sad ja tebe pitam sta je uradio u predhodnih godinu dana... prvo je Muslimani Komsica Hrvatima kao danajski dar, i ma kako citirao ustav po kome je to legalno, politicki to podriva i onako krhke temelje poverenja, Komsic od Hrvata koji su glasali nije dobio vise od 15% glasova, i to sto je negde napisao da je po nacionalnosti Hrvat nije prepoznato i pretoceno glasovima tog konstitutivnog naroda...i to je odmah stvorilo problem koji se vuce do dan danas. Barem za to priznas da nije dobro uradjeno...

Dalje, nije tu stao, oko sebe je pokupio poltrone, od onih tuznih ujkana sa klipa na predhodnoj stranici, do mesara i kobasicara koji su otvoreno kupovali glasove... sve da bi zadovoljio matematicku vecinu, i boli ga kuki sto Hrvati koji su glasali za HDZ, koji isto ima putera na glavi, ali su ipak glasali... su ozbiljno namagarceni, saljuci signal da niko ne jebe 2% sta oni misle.

On je obrazovan i inteligentan tip, ali je kvaran do koske, kako to ne osecas... kad ga slusam u intervjuima, posle nekoliko izgovorenih recenica i grimasa shvatim da je to jedan podmukao tip bez skrupula koji ce sve uraditi za saku vlasti, i da ta proklamovana multietnicnost je samo paravan.

E zato ti kazem da si slep pored ociju koji je to kurton, rovac u mozgu onih ljudi koji iskreno zele da se nesto pokrene...sa takvim tipom to ne moze...

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:42 

DzoniBG je napisao/la:
Sad ja tebe pitam sta je uradio u predhodnih godinu dana... prvo je Muslimani Komsica Hrvatima kao danajski dar, i ma kako citirao ustav po kome je to legalno, politicki to podriva i onako krhke temelje poverenja, Komsic od Hrvata koji su glasali nije dobio vise od 15% glasova,

Mala ispravka, dobio je negdje između 1.5%-4%.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:44 

Ministry of Sound je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:
Sad ja tebe pitam sta je uradio u predhodnih godinu dana... prvo je Muslimani Komsica Hrvatima kao danajski dar, i ma kako citirao ustav po kome je to legalno, politicki to podriva i onako krhke temelje poverenja, Komsic od Hrvata koji su glasali nije dobio vise od 15% glasova,

Ok, uzeo sam okruglo i malo nafilovao, da se ne bi kacio za te brojke i time uhvatio krivinu...

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 04:46 

DzoniBG je napisao/la:

Ok, uzeo sam okruglo i malo nafilovao, da se ne bi kacio za te brojke i time uhvatio krivinu...

Ma znam da nije važno, ali eto da ubacim onako reda radi, da ne ispadne da je za psinu glasalo 50.000 Hrvata.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 05:15 

seherzada je napisao/la:

Mamac za pravi muško-šovinistički odgovor. :smajl007

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 09:24 

Pessimus dux je napisao/la:
DzoniBG je napisao/la:
Zna Realka, ja sam u pocetku bio semi-cvecar, reko aj da ispeglamo ta sranja iz zadnjeg rata i zivimo ko ljudi...kapirajuci da ima barem malo sluha za tu naivnu pricu...

Kad sam video o cemu se radi, koliko je mrznja metastazirala, koliko vam je bolesna politicka elita, a narod sludjen... cekaj lafe, dozvoljeno je biti naivac samo u pocetku, sad da pricam to sto sam ranije mislio...sam bi sebi izgledao kao kompletan idiot.

Slična stvar i sa mnom. :wink

također do jedno 2006. godine. :zubati

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 09:28 

seherzada je napisao/la:

podbočila se rukama, u halterima i pita može li pomoći. ne, ne možeš, odi spavat. :zubati

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 11:06 

DzoniBG je napisao/la:

Uzeo si mi slova sa tastature. To jest ja bih rekao 1-3% :001_smile

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 11:08 

emt je napisao/la:
Šeherzada rade nam antifašisti na razgradnji domovine, jedne i jedine.Ali samo pojedinci na sreću.

Doduše poslali smo i Dinu kao ambasadora, da im prenese malo atomosfere iz Šehera te skupa s nama obilježavaju 25.11 :)

Evo ja bi jednu da naručim pjesmicu, ako ima ko voljan da bude D.J

:aleale

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 11:42 

Šta ste svi vrisnuli na taj Dervišhalidovićev koncert, to vam znači nešto ili šta? Pevač ko pevač, s malom razlikom što pripada krugu onih koji su pojeli ono što su izasrali dolazeći u "nikad neću" Beograd. Jaka stvar.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 11:56 

teranova je napisao/la:
Šta ste svi vrisnuli na taj Dervišhalidovićev koncert, to vam znači nešto ili šta? Pevač ko pevač, s malom razlikom što pripada krugu onih koji su pojeli ono što su izasrali dolazeći u "nikad neću" Beograd. Jaka stvar.

Pa jeste, normala.

Nego je li vam otpjevao i pjesmu "Alija"?

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 12:08 

DzoniBG je napisao/la:
Bosnensis je napisao/la:

Cekaj, pricamo o coveku koji vuce repove jos iz vremena kad je bio "slucajni prolaznik", bio je taj na vlasti i pre 10 godina, ovo mu je jos jedna sansa...birali ste ga, tu je sad...

Ma ovo je treći put da Zlaja dolazi na vlast. I uvijek to njego obožavatelji zaboravljaju. I uvijek Orwelovski zaboravljaju da za vrijeme svoje vladavine nije učinio ama baš ništa već naprotiv - zemlja je čak još dublje potonula u glib.
I uvijek je čim i došao na vlast djelovao antidejtonski, uvijek je slao najviše otrovnih strelica prema drugim narodima u odnosu na sve druge muslimanske lidere (npr. Tihić), i uvijek je njegova stranka bila najglasniji eksponent velikomuslimanskog nacionalizma, umotanog u nekakav multietnički frak - da budale povjeruju.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 13:01 

emt je napisao/la:
dudu je napisao/la:

samo kucam ustaše Sarajevo, a ono nemoš ostat od linkova. :zubati

Sve Crnolegijaši :zubati

ta postrojba je ako me sjećanje dobro služi osnovana u sarajevu, a crna se zvala zbog odora jer je to bio jedini dostupan materijal, kako sitnice pišu povjest....

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 13:56 

dudu je napisao/la:
Pessimus dux je napisao/la:
Slična stvar i sa mnom. :wink

također do jedno 2006. godine. :zubati

Pa to onda samo govori o snazi gore vas karaktera...

...koji je slab!

=))

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 13:59 

osa je napisao/la:
emt je napisao/la:

Sve Crnolegijaši :zubati

ta postrojba je ako me sjećanje dobro služi osnovana u sarajevu, a crna se zvala zbog odora jer je to bio jedini dostupan materijal, kako sitnice pišu povjest....

:neznam

Sve je moguće.

Slabo poznajem našu istoriju/historiju.

:pepam

Nego večeras u Begešu utakmica visokog rizika " večni derbi zvezda i partizan "i onaj džihadlija Dervišhalidović drži koncert i harač kupi.Kakva su predviđanja ?Ankete, vijesti i sl .

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:04 

dudu je napisao/la:

podbočila se rukama, u halterima i pita može li pomoći. ne, ne možeš, odi spavat. :zubati

Pa zar vam je potrebna pomoc?????????

=)) :sega

Vrh

PostPostano: 26 stu 2011, 14:19 

teranova je napisao/la:

Bas to...

"Dobro veče dragi Beograde, dobro veče dragi ljudi. Za mene je ovo svečanost. Došao sam posle dugog puta... Ja sam u godinama kada mi je sve dosadno i pitao sam jednog prijatelja, šta sada da radim, a on mi je odgovorio – idi u Beograd, tamo je sve spektakl…"

...a kleo se da nikad nece doci u Beograd, "patriote" rzale na svaku njegovu slinu, vrhunac popularnosti dostize na Eurosongu ove godine, i taman kad je stavio krunu medju rajom, eto ga na Dunavu i Savi, da polize sve sto je pljuvao. Sad su isti ti koji su se kleli u njega poceli da ga proglasavaju izdajnikom i prodanom dusom, pa je kao malu oblogu poslao "Bosnom behar probeharao", kao da je to neka patriotska pesma, a sledeci stih "mene zivot razocarao" :zubati

Taj je i postao neko ime kad je vozom dosao ovde da zamoli Zmiju Veki da otpevaju zajedno Jorgovane... posle je u vreme najveceg ludila napisao Ceci pesmuljak koji je postao nezvanicna himna grada kod svih onih koji su samo prosli kroz ovaj grad, ali grad nije proslao kroz njih...

p.s frajer iz spota, Laki, trenirao samnom basket...inace neskriveni ******** :klanjam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 11412 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 457  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], micko52, Patriota i 43 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: