HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 pro 2024, 16:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 325 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know"
PostPostano: 25 kol 2009, 02:32 

Kao što sam napisao gore islam je poprimio strogoću i pravilnik iz judaizma, misionarstvo i prikazivanje kao vjere ljubavi je došlo iz kršćanstva. Mnoge kontradikcije postoje od tih da je Adam bio prvi musliman, pa Abraham, pa Muhamed. Što se Yeshue (Isusa) tiče, sura Mariyam iz Kur'an-a priča da je rođen u Meki ispod palminog drveta, da nije razapet nego je to bio dvojnik a original pobjegao u Indiju i slične stvari koje povijest ni moderna znanost nigdje nije zabilježila niti našla sličnu stvar. Najpoznatiji komentatori islama su Walid Shoebat (bivši PLO-vac, primio kršćanstvo), Wafa Sultan (ženska aktivistica, agnostik), sin vođe Hamasa (postao kršćanin)itd., svi pobjegli glavom bez obzira i svi iz osinjaka (arapsko područje).

Broj forumaša na ignore : 5

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 02:42 

Kraju zezanje i tako to, ali gdje ćeš kvragu tripovat na onog bolesnog nizozemca ili Dževada Galijaševića u razmišljanjima o vjeri sa toliko pripadnika.

Ima jedna zanimljiva tiskovina Milorada Doddieja, Fokus se zove ,banjalučki, i kad čovjek tamo zamjeni "islam" ili pak "džihad" za "kršćani" i "krstaški rat" u tekstovima galijaševića, rajka vaSSića, ili onog nesretnog Darka Trifunovića....majku mu imaš utisak da ih kloniraju.Daj svjetini komad divljega džihadlije dok ti brat kršćanin guli sve, od džepa do dostojanstva, i istovremeno blagosilja Škorpione tražeći Dražin grob.

Grobova i igara..tužno...nema ovo veze sa vjerom,sa vjerom islamom, ili ozbiljnom pričom o islamu.Death match za mentalnu onaniju,plitko i "bodeoči" ksenofobno.Najgori su loši klonovi koji umisle da razumiju Huntingtona, pa počnu od susjeda pri Sukobu Civilizacija, neki puškom i nožem, neki pak perom i tastaturom..

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 03:05 

dr.gog je napisao/la:
Kraju zezanje i tako to, ali gdje ćeš kvragu tripovat na onog bolesnog nizozemca ili Dževada Galijaševića u razmišljanjima o vjeri sa toliko pripadnika.

Ima jedna zanimljiva tiskovina Milorada Doddieja, Fokus se zove ,banjalučki, i kad čovjek tamo zamjeni "islam" ili pak "džihad" za "kršćani" i "krstaški rat" u tekstovima galijaševića, rajka vaSSića, ili onog nesretnog Darka Trifunovića....majku mu imaš utisak da ih kloniraju.Daj svjetini komad divljega džihadlije dok ti brat kršćanin guli sve, od džepa do dostojanstva, i istovremeno blagosilja Škorpione tražeći Dražin grob.

Grobova i igara..tužno...nema ovo veze sa vjerom,sa vjerom islamom, ili ozbiljnom pričom o islamu.Death match za mentalnu onaniju,plitko i "bodeoči" ksenofobno.Najgori su loši klonovi koji umisle da razumiju Huntingtona, pa počnu od susjeda pri Sukobu Civilizacija, neki puškom i nožem, neki pak perom i tastaturom..

Problem je u islamskoj filozofiji i doktrini, današnji teroristi i oni koji dižu autobuse u zrak u Haifi jesu pravi muslimani jer ispunjavaju zadaću te religije npr. sure;

9:5
"Borite se i ubijajte nevjernike gdje god ih nađete, uzimajte ih kao zatočenike, zlostavljajte ih, lažite dok čekate i pravite im zasjedu koristeći se svakom strategijom ratovanja".

9:112
" Vjernici se bore za Allaha, kolju i kolje ih se, ubijaju i ubija ih se. "

8:39
" Borite se sa njima dok sva opozicija ne završi i svi se pokore Allahu. "

9:123
"Borite se sa nevjernicima oko vas, neka nađu nemilost u vama."

Laički musliman koji posti i drži se određenih blagdana i rituala a ne čita Kur'an ustvari ni ne zna što njegova vjera uči. U Iranu je bila na snazi zabrana nošenja križa, Saudijska Arabija ima jake opresijske zakone protiv konvertita na druge religije poput smrtne kazne, u Iraku se od početka rata do sata broj kršćana smanjio više od pola zbog maltretiranja i ubojstava, u Turskoj svake godine se obavezno ubije nekoliko svećenika za Božić, u Maleziji su dvjema djevojčicama odsječene glave mačetom dok su se vraćale iz škole jer su kršćanke itd. Zapad ne zna ustvari ni što se zbiva sa ljudima tamo jer su mediji oil dollar financirani, dok ti isti mediji trube da su sve krivi Jews, jews, no peace dok ima ijedan jew a na drugoj strani prodaju maglu da židovi drže sve medije i tiskovine.

Broj forumaša na ignore : 5

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 08:24 

dr.gog je napisao/la:
:zubati ....pozdrav Geerte Wildersu iz One koja graniči s Tokijem :sleep1

slika

..i što veliš?...zabraniti klete ajete ili pak knjigu komplet? Budiš se ujutro sa strahom , srce lupa, Novi pazar je blizu :zubati
SSJ ne prima bivše đinđićevce sa naglom sklonošću ka ksenofobiji, a i Ražnatovićeva trula lešina bi se poput ventilatora okretala u grobu da vidi taj bogohulni avatar nad imenom svojega sljedbenika :yes ...

Ali što ćeš, evo hercegbosanci su svijet oduvijek radoznal i željan bizarnijeh susjeda i njihovih umnih riječi o trećima....zabavlja to , zbilja nemam riječi..samo se ti opusti i dalje nam objašnjavaj -primjerice bi li pomenutu Knjigu možda osobno iščitao i "h"rišćanski mudro promislio o svojim riječima za koje matično ti pravoslavlje ima termin adekvatan.

Čini mi se da u prijevodu Karadžić Daničić vele : "Ne bacajte biserje pred svinje" :neznam

Sine aleksije, "bundeve" su ukusnije, mani se duhovne literature kojoj nisi dorastao.

Kolega dr.goge, ja napišem post čija je poruka da se islam zalaže za diskriminaciju na verskoj osnovi, a ti sastaviš pesmicu o meni gde se ne vidi da li se ti slažeš sa mojom tvrdnjom. Tebi izgleda smeta činjenica da je tvrdnja izrečena, a da li je istnita ili ne - to nije važno. :neznam

Potvrdi da misliš suprotno: da je islam protiv verske diskriminacije - pa da imamo o čemu pričati. :neznam

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 14:23 

Uhh, dobismo jos jednu malu internet dzihadlijku, Irmicu..
Jel bona, mislis da ces ovje tako lahko postat sehidka i dobit 88 kuronja na onom svijetu??
Ja ti predlazem ipak koji stapin dinamita pa se zikni u zrak, sigurnije ti je, glede nagrade. A ovdje prestani sibat narod svojom kuknjavom i glupostima, ogladnit ces prije iftara pa sta ce mo onda..

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 14:29 

Irma je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Ajd priznaj da postiš samo zato jer već dotjeruješ liniju za sljedeće ljeto :osama

Ne postim uopste. Jedino cega se pridrzavam je: nema alkohola, nema fizickog zadovoljstva, nema psovanja, i pokusavam da budem fina :zubati , a pokusat cu da postim bar jedan dan...Ja smatram da je to dovoljno od mene...

Irmić, ne znam je li se to pika, to baš zvuči kao islam-ultra lite, biraš oću ovo, neću ono, ovo je previše, ovo je dovoljno i sl. Koliko sam shvatio, u Islamu vlada apsolutizam, i sumnjam da bi te neki Arapin uopće smatrao muslimankom, pogotovo kad bi te vidio razgolićenu na plaži negdje u Hrvatskoj :nanana

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 14:32 

Irma je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:
Evo pričice iz života. Pitam jedni Albanku, obrazovanu i
zaposlenu osobu, što bi bilo "manje zlo" za njezinu nećaku-došlo
je do te teme jer cura ide na studij i tamo naravno ima muških-
da se uda, eventualno, za:

a) Albanca-katolika
b) BH Muslimana
(izbacio sam druge nacije, a i optimum, Albanac-musliman). Izbacila je k'o
iz toga- za BH Muslimana.

A ja: Hja...a ono svi smo mi Albanci, brat je mio koje vjere bio, bla bla...
Ništa, strogo, religija je glavna, veli ona.

A ja: Pa, ja sam primarno nacionalist, meni je -u tom pogledu-
bliži Hrvat kršćanin, ateist, židov, musliman, budist, scijentolog,..
nego neki katolik stranac.

A ona će- jok, nije, religija je bitna, važnija od nacije.

I rastadosmo se fino...

Interesantna prica, ali ja se nikada ne bi udala za Arapa, bilo koje vjere....Ne bih mogla ni sa ljudima druge rase, nisam rasista, ali preferiram bijelu rasu....

A ja bi uvijek prije ženio crnkinju katolkinju nego najbijelju muslimanku, :zivili
Ipak se ne može sa nekrštenom dušom, šejtankom :ujko

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:07 

RajvoSa je napisao/la:
Irma je napisao/la:

Interesantna prica, ali ja se nikada ne bi udala za Arapa, bilo koje vjere....Ne bih mogla ni sa ljudima druge rase, nisam rasista, ali preferiram bijelu rasu....

A ja bi uvijek prije ženio crnkinju katolkinju nego najbijelju muslimanku, :zivili

E točno to. I meni je religija uvijek bila ispred nacije, jer danas svatko može postati Hrvatom, Srbinom, a da ne pričamo o tome kako je lako postati Bošnjak :smajl010
Al` Irma mi je jako zanimljiva, kao i dr. Gog koji očito konta ako napiše post sa što ne razumiljivijom porukom, da će pobijediti u raspravi, zaista smiješno :)
Još samo da Sultan uleti sa 20 smajlića, i nemamo šta više prićati :ujko

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:26 

Zepce Jugend je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

E točno to. I meni je religija uvijek bila ispred nacije, jer danas svatko može postati Hrvatom, Srbinom, a da ne pričamo o tome kako je lako postati Bošnjak :smajl010
Al` Irma mi je jako zanimljiva, kao i dr. Gog koji očito konta ako napiše post sa što ne razumiljivijom porukom, da će pobijediti u raspravi, zaista smiješno :)

Yup, mada mi se na ove riječi pokojni dida okreće u grobu :ujko
On je djeci poručio da se mogu ženiti i udavati samo sa muslimanima/muslimankama (naravno, u slučaju da nema katolika).

No kako ono ide...times they are aa changin' :ujko

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:32 

RajvoSa je napisao/la:
Irma je napisao/la:

Tvoj izbor! Ja smatram da su ljudi iz Somalije jako ljepi, ali "biti" s jednim takvim, osjecala bi se kao s vanzemaljcem. Ipak ne bih nikad konvertirala na drugu vjeru, taman kad bi mi Kristiano Ronaldo ponudio brak :pepam

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:34 

RajvoSa je napisao/la:

On je djeci poručio da se mogu ženiti i udavati samo sa muslimanima/muslimankama (naravno, u slučaju da nema katolika).

Dida ti je znao o cemu prica :winkiss

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:36 

RajvoSa je napisao/la:
Irma je napisao/la:

Ne postim uopste. Jedino cega se pridrzavam je: nema alkohola, nema fizickog zadovoljstva, nema psovanja, i pokusavam da budem fina :zubati , a pokusat cu da postim bar jedan dan...Ja smatram da je to dovoljno od mene...

Irmić, ne znam je li se to pika, to baš zvuči kao islam-ultra lite, biraš oću ovo, neću ono, ovo je previše, ovo je dovoljno i sl. Koliko sam shvatio, u Islamu vlada apsolutizam, i sumnjam da bi te neki Arapin uopće smatrao muslimankom, pogotovo kad bi te vidio razgolićenu na plaži negdje u Hrvatskoj :nanana

Zavisi kako ko tumaci Islam. Ja sebe cak smatram boljim vjernikom, od tamo nekog seika koji ima 70 zena, i tretira ih ko biljke, a ide u Vegas i placa za kurve.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:39 

aleksije radicevic je napisao/la:
dr.gog je napisao/la:
:zubati ....pozdrav Geerte Wildersu iz One koja graniči s Tokijem :sleep1

slika

..i što veliš?...zabraniti klete ajete ili pak knjigu komplet? Budiš se ujutro sa strahom , srce lupa, Novi pazar je blizu :zubati
SSJ ne prima bivše đinđićevce sa naglom sklonošću ka ksenofobiji, a i Ražnatovićeva trula lešina bi se poput ventilatora okretala u grobu da vidi taj bogohulni avatar nad imenom svojega sljedbenika :yes ...

Ali što ćeš, evo hercegbosanci su svijet oduvijek radoznal i željan bizarnijeh susjeda i njihovih umnih riječi o trećima....zabavlja to , zbilja nemam riječi..samo se ti opusti i dalje nam objašnjavaj -primjerice bi li pomenutu Knjigu možda osobno iščitao i "h"rišćanski mudro promislio o svojim riječima za koje matično ti pravoslavlje ima termin adekvatan.

Čini mi se da u prijevodu Karadžić Daničić vele : "Ne bacajte biserje pred svinje" :neznam

Sine aleksije, "bundeve" su ukusnije, mani se duhovne literature kojoj nisi dorastao.

Kolega dr.goge, ja napišem post čija je poruka da se islam zalaže za diskriminaciju na verskoj osnovi, a ti sastaviš pesmicu o meni gde se ne vidi da li se ti slažeš sa mojom tvrdnjom. Tebi izgleda smeta činjenica da je tvrdnja izrečena, a da li je istnita ili ne - to nije važno. :neznam

Potvrdi da misliš suprotno: da je islam protiv verske diskriminacije - pa da imamo o čemu pričati. :neznam

Aleksije, sasvim sam ti lepo i čisto opisao osnovne karakteristike tvoga pisanja i njegove poruke.Kolega forumski, jednostavno, ti kao čovek, kao karakter sagovornika, nisi dorastao pisanju i tumačenju nečega što ne razumeš.

Pričanje o tuđoj veri i kulturi na takav način je nehrišćanski i kalja ugled onih koje virtualno predstavljaš u raspravi.
Stvar je učtivosti da se ne govori jezikom poput dr.Karadžićevog.

Ja živim među muslimanima čitav svoj vek kao nemusliman, znam i loše i dobro o Islamu i lažnim vernicima i preterivanju u manipulisanju sa Kur"anskim stihovima.Nisam štedeo vremena u čitanju i razgovoru sa učenim ljudima, i ipak ne mrzim niti imam rezerve prema ljudima sa kojima živim.
Čuvam svoju veru i nacionalni ponos dostojanstveno, kao pojedinac,ne kao bilo čiji megafon, i na tuđu također pazim odgoja radi, ne šireći ksenofobiju i vlastite demone po internetu.
Svaki čovek moje zemlje mi je jednako vredan poštovanja.

Ući sa tobom u dijalog je nažalost gubljenje vremena jer si ispunjen slepom ideološkom i verskom mržnjom i u svemu stranom vidiš zlo.Čak i sličica tvog forumskog identiteta predstavlja ismejavanje karaktera i ideje čoveka čiji lik uzimaš za predstavljanje.

To nas ipak ne sprečava da pričamo o muzici ili nekim lepšim stvarima u životu.

Oprosti na eventualnim greškama u tvom maternjem jeziku kojeg koristim bez zadnjih misli i bez mrvice loših namere.

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:42 

Tulkas je napisao/la:
Uhh, dobismo jos jednu malu internet dzihadlijku, Irmicu..
Jel bona, mislis da ces ovje tako lahko postat sehidka i dobit 88 kuronja na onom svijetu??
Ja ti predlazem ipak koji stapin dinamita pa se zikni u zrak, sigurnije ti je, glede nagrade. A ovdje prestani sibat narod svojom kuknjavom i glupostima, ogladnit ces prije iftara pa sta ce mo onda..

Hvala na "dobronamjernom" prijedlogu, nego vidim da to mnoge ovde fascinira, pa im savjetujem da sami probaju. Nista se ne moze znat, dok se ne proba!
Nego kako ide borba za prava "ugrozenih"??

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:43 

Irma je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Zavisi kako ko tumaci Islam. Ja sebe cak smatram boljim vjernikom, od tamo nekog seika koji ima 70 zena, i tretira ih ko biljke, a ide u Vegas i placa za kurve.

Veliko je pitanje smije li se Kuran i Islam uopće "tumačiti" i "prilagođavati". Ti bi da sjediš na dvije stolice, a prava istina je da bi te veliki % svjetskih muslimana smatrao otpadnicom, a Arapi strahovali zbog tog tvog ponosa i samostalnog držanja :neznam

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:46 

dr.gog je napisao/la:
Aleksije, sasvim sam ti lepo i čisto opisao osnovne karakteristike tvoga pisanja i njegove poruke.Kolega forumski, jednostavno, ti kao čovek, kao karakter sagovornika, nisi dorastao pisanju i tumačenju nečega što ne razumeš.

Pričanje o tuđoj veri i kulturi na takav način je nehrišćanski i kalja ugled onih koje virtualno predstavljaš u raspravi.
Stvar je učtivosti da se ne govori jezikom poput dr.Karadžićevog.

Ja živim među muslimanima čitav svoj vek kao nemusliman, znam i loše i dobro o Islamu i lažnim vernicima i preterivanju u manipulisanju sa Kur"anskim stihovima.Nisam štedeo vremena u čitanju i razgovoru sa učenim ljudima, i ipak ne mrzim niti imam rezerve prema ljudima sa kojima živim.
Čuvam svoju veru i nacionalni ponos dostojanstveno, kao pojedinac,ne kao bilo čiji megafon, i na tuđu također pazim odgoja radi, ne šireći ksenofobiju i vlastite demone po internetu.
Svaki čovek moje zemlje mi je jednako vredan poštovanja.

Ući sa tobom u dijalog je nažalost gubljenje vremena jer si ispunjen slepom ideološkom i verskom mržnjom i u svemu stranom vidiš zlo.Čak i sličica tvog forumskog identiteta predstavlja ismejavanje karaktera i ideje čoveka čiji lik uzimaš za predstavljanje.

To nas ipak ne sprečava da pričamo o muzici ili nekim lepšim stvarima u životu.

Oprosti na eventualnim greškama u tvom maternjem jeziku kojeg koristim bez zadnjih misli i bez mrvice loših namere.

:001_smile Dobro. Čak i ako sam ja toliko loš možda je tvrdnja da islam vrši diskriminaciju ljudi po verskom osnovu tačna. Ako je tačna, onda zašto je problem izgovoriti tu tvrdnju. :neznam

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:47 

RajvoSa je napisao/la:
Irma je napisao/la:

:zubati :zubati ... :zubati Skoro mi dođe da ti kažem da vratiš Željin grbić :sega .....beš Obamu..

Vidiš li ti ahmedijicu ili pak hidžab ogrtač na cijenjenoj forumašici? Ti? Sumnjam..no evo vidim prisutne hercegbosance vrle koji su jedva dočekali minutu besplatnoga mejtefa i islamskoga katekizma :sega ...ajd nek je veselo :hrvatinic

Irma,zagrabi grickalica :biceovodobro , očekuje te iznimno sadržajno diskutiranje :zubati

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:48 

RajvoSa je napisao/la:

Ima ovde glupih, ali ima i glupljih pa i naglupljih. Moji postovi ne mogu biti jasniji!

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:50 

Irma je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Tvoj izbor! Ja smatram da su ljudi iz Somalije jako ljepi, ali "biti" s jednim takvim, osjecala bi se kao s vanzemaljcem. Ipak ne bih nikad konvertirala na drugu vjeru, taman kad bi mi Kristiano Ronaldo ponudio brak :pepam

Razmišljao sam o tome na najobjektivniji mogući način i došao do zaključka da nakon rata miješani brakovi stvarno nemaju smisla. Nemojte me odnah proglasiti "fašistom" jer sam pokušao razmišljati na praktičan način.

Nije dovoljno reći da "ljubav ruši sve prepreke". Pa i u vezi sa "srodnom dušom" se nađe 100ak razloga za svađu, a zamisli sad brak sa osobom iz "neprijateljskog" naroda. Doživjeli bi osude od obadvije obitelji, tu su problemi sa potpuno banalnim stvarima poput imenovanja djece, krštenja ili nekrštenja, odgoja. Jednostavno postoji širi dijapazon mogućih stvari za svađu, a šta bi bilo danas-sutra da se stvari malo "zaoštre" u BiH (ne dao Bog).

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:52 

dr.gog je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

:zubati :zubati ... :zubati Skoro mi dođe da ti kažem da vratiš Željin grbić :sega .....beš Obamu..

Vidiš li ti ahmedijicu ili pak hidžab ogrtač na cijenjenoj forumašici? Ti? Sumnjam..no evo vidim prisutne hercegbosance vrle koji su jedva dočekali minutu besplatnoga mejtefa i islamskoga katekizma :sega ...ajd nek je veselo :hrvatinic

Irma,zagrabi grickalica :biceovodobro , očekuje te iznimno sadržajno diskutiranje :zubati

Gogi, ja sam ti prije svega praktičan čovjek. Inače sam ovdje optužen između ostalog da nisam katolik i da sam Jugosloven :smajl007

Jednostavno sam preciznom računicom skontao da brak sa osobom iz muslimanske vjere stvara previše problema za all involved :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:56 

RajvoSa je napisao/la:
Irma je napisao/la:

Veliko je pitanje smije li se Kuran i Islam uopće "tumačiti" i "prilagođavati". Ti bi da sjediš na dvije stolice, a prava istina je da bi te veliki % svjetskih muslimana smatrao otpadnicom, a Arapi strahovali zbog tog tvog ponosa i samostalnog držanja :neznam

Slijedis li ti Bibliju od rijeci do rijeci? Samo Krscanstvo se reformisalo toliko puta u istoriji.Stvar je sto ja smatram da samo Bog moze da mi sudi, a nikakvi Arapi....

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 15:59 

Irma je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Dida ti je znao o cemu prica :winkiss

Ma dida je bio :ujko na kvadrat

kratkog pamćenja...njegov dida ratovao protiv hercegovačkih begova i robovlasnika, a potomak (pokoj mu duši) mu se zalijepio ko muha na .... na Starčevićevu ideologiju

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 16:00 

dr.gog je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Jest, najbolje doc ovde dobro najeden i ispavan, pogotovo ko je zivcan ko ja:)

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 16:01 

Irma je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

Slijedis li ti Bibliju od rijeci do rijeci? Samo Krscanstvo se reformisalo toliko puta u istoriji.Stvar je sto ja smatram da samo Bog moze da mi sudi, a nikakvi Arapi....

Slabo ti ja slijedim bilo što, al svejedno znam da me i ovakvog prihvata 99% katolika, dok to ne bi bio slučaj sa tobom i svjetskim muslimanima :kava

Vrh

PostPostano: 25 kol 2009, 16:01 

Aleksije kvragu, sačekaj da se vratim na maternji jezik ...Ja u klin , ti u ploču.

Ja ti govorim da zvučiš kao Dževad Galijašević, a ti mi veliš da izgovorim tvoju mantru.Baratanje retorikom na tvoj način i moje lamentiranje će me koštati banane zbogradi trollanja.Budi uljudan, ne smatraj me naivnim čitačem Fokusa ili Kurira.

Ja , da ponovim, ljude gledam osobno kao pojedince, vjeru također tako, kao osobni odnos čovjeka i Boga, te mi je hantingtonovsko drobljenje o "opasnostima od islama" gubitak vremena i klica širenja mržnje tamo gdje je najmanje potrebna.Među narodom željnim mesa i krvi, sirotinjom bez krova i kruha, takve priče porađaju mržnju i zlo-o tome ti ja govorim.

Druga je stvar također bitna, da prostiš-jebo ga ti , pa kako ćeš analizirati religiju bez dovoljno podučenog sugovornika?
Pamtim virtualne stilove forumaša, pa slutim i tvoj- nisi od jučer.Dakle, ne trpaj mi nešto što ne pripada mojemu mentalnom i ljudskom sklopu.

Izvoli mi doći kao poštovan gost, i idemo skupa razgovarati sa ljudima koji imaju soli i nauka u glavi,pristojnosti, a politike i zle krvi nemaju.
Ja i ti , dva nemuslimana, idemo iznijeti otvoreno muslimanskim učenim glavama naše rezerve i kritiku ako hoćeš.Imam telefone, vrata nisam nigdje guzicom, da prostiš, zatvorio...

Ne košta mnogo, a i nije Srbija daleko(valjda si u domovini), troškove snosim ja dapače.

tako, i ti priznaj da o nekim stvarima , ako pričaš, moraš poznavati materiju iz prve ruke i ličnog razgovora bez suzdržavanja.Ostalo, kao što znaš, najčešće pređe u mentalnu onaniju...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 325 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya, Brigadir, Fredericktown, Naša Kvačica, Patriota i 39 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: