Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 17329 Lokacija: Granica je na Drini!
EMT je acc za navlačenje u vlasništvu kitonje.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Rekao sam mu, no on i dalje vjeruje i vjeruje :)
emt vam izgleda ovakvo
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
BBC je napisao/la:
Da su takvi na gay paradama ne bi nitko bacao kamenje na njih u Splitu.
Što fali gay-evima? Gay its OK ?
boli te još guzica od motke kojom su te naćerali odonud?
hahahaa jesi jaka pa inkvija sam osramotio ko malu glupu pičkicu, zato me banirao.........inače jak vam forum gdje se modovi međusobno ne mogu složiti oko običnih gluposti pusa rodice
pa zašto si onda kmečeći slao privatne poruke, pitajući; -zašto me nećete, zašto, šmrc, zašto.......
p.s. ako ti smatraš da si osramotio inkvizitora kao glupu pičkicu, nadmašio si srbe koji slave svoje poraze kao i sadama huseina koji je nakon pustinjske oluje slavio pobjedu iračkog naroda......
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
hahahaa jesi jaka pa inkvija sam osramotio ko malu glupu pičkicu, zato me banirao.........inače jak vam forum gdje se modovi međusobno ne mogu složiti oko običnih gluposti pusa rodice
pa zašto si onda kmečeći slao privatne poruke, pitajući; -zašto me nećete, zašto, šmrc, zašto.......
p.s. ako ti smatraš da si osramotio inkvizitora kao glupu pičkicu, nadmašio si srbe koji slave svoje poraze kao i sadama huseina koji je nakon pustinjske oluje slavio pobjedu iračkog naroda......
p.p.s ja sam te banirao.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.