|
|
Stranica: 10/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Kod mene ide domaca majoneze, i Thommy se moze sakriti kako bude gusta i ukusna.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ja u rusku stavim 1/3 majoneze i 2/3 pavlake, ali najprije viljuškom usitnim kuhana jaja i pomiješm s umakom. Super bude. Najbolje je jesti sa tostom. Aha, pa to je onda okej, jer je Vii rekla da je tost puno zdraviji od kruha, pa tako sigurno umanjuje štetu od ruske salate. Nego reci nevisto, je li ima u tvojoj ruskoj šunke, ipak je to ključni dio, a ne pada mi na pamet šta bi išlo umjesto šunke... Pureca sunka, pileca prsa...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:37 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
M. pileća prsa sitno sjeckana. Što se tiče domaće majoneze evo moje Jest da sam rekla da neću više stavljai slike hrane da me ne optužite da tražim muža na forumu, al ovo je izuzetak
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Malo mi se gadi ta majoneza (dobro, to je općenito), ali si me sa slikama vrhunskog domaćeg kruha itekako mučila, pogotovo kad sam bio u fazi odvikavanja.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:40 |
|
|
Sayuri je napisao/la: M. pileća prsa sitno sjeckana. Što se tiče domaće majoneze evo moje Jest da sam rekla da neću više stavljai slike hrane da me ne optužite da tražim muža na forumu, al ovo je izuzetak k'o smrkalj. U mene bude gusca, odnosno, moja mama to pravi.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne jedem rusku salatu, iako je uvijek bude za uskrs ili božić, ipak je premasno. Imaju sad raznorazne light majoneze da se kupe. Stavis umjesto klasicne majoneze light majonezu i to mu onda dodje kao neka vrsta dijetalne verzije ruske salate, ali to vec onda nije to.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:42 |
|
|
Bude gusta kad se pravi, ali ja dodam 2 kašike tople vode, pa bude onako gustoće kao kupovna. Ma majoneza je otrov. Čak i domaća, al hajd... I onako je koristim samo kad pravim pizzu i rusku salatu što je 2-3 puta mjesečno.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:44 |
|
|
Sutra od jutra se počinje sa kuvanjem junećeg kotlića. Ekipa i ja smo spremni za krkanje,oljućivanje i nalivanje pivom. Volim domaće kuvanjce.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:44 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Bude gusta kad se pravi, ali ja dodam 2 kašike tople vode, pa bude onako gustoće kao kupovna. Ma majoneza je otrov. Čak i domaća, al hajd... I onako je koristim samo kad pravim pizzu i rusku salatu što je 2-3 puta mjesečno. Pa... nije bas zdravo jelo majoneza... al moze biti ako se radi od maslinovog ulja ili suncokretovog nerafiniranog ulja... to se da kod kuce, i dalje ce biti kaloricna, al bar puno zdravija... Hebes ti sve, ja bih sad rusku salatu.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 12:48 |
|
|
Sayuri je napisao/la: M. pileća prsa sitno sjeckana. Što se tiče domaće majoneze evo moje Jest da sam rekla da neću više stavljai slike hrane da me ne optužite da tražim muža na forumu, al ovo je izuzetak Ovo mora da je majoneza specijalno napravljena za teske ovisnike o majonezi.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 28 tra 2012, 13:35 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne jedem rusku salatu, iako je uvijek bude za uskrs ili božić, ipak je premasno. Imaju sad raznorazne light majoneze da se kupe. Stavis umjesto klasicne majoneze light majonezu i to mu onda dodje kao neka vrsta dijetalne verzije ruske salate, ali to vec onda nije to. Light majoneze ne liče majonezu, moje zapažanje-možda se varam.
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 17 svi 2012, 13:31 |
|
|
Zanima me, a vidim da ima dosta gurmana ovdje, koji su vam recepti za Čobanac? U nedelju smo mislili jedan pravit, srndaca smo uhvatili, a i smrcka smo nabrali (inace jedna od skupljig gljiva poslje tartufa) ....pa kontamo sjesti onako ...uz vatru...iako je pao snjeg mislim da nas osmesti nece.. Kod nas ide ovako; malo srnetine,malo junetine,malo svinjetine,...i to se krcka (rakijica),krcka(rakijica),...onda ide mrkva,kruumpir,...krckanje(rakijica) pa koji smrcak pred kraj... ...moze i slika koja!
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 17 svi 2012, 13:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 18 svi 2012, 18:33 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Aztec je napisao/la: Kod mene ide domaca majoneze, i Thommy se moze sakriti kako bude gusta i ukusna. Ja nisam probao domacu majonezu, a da bude i priblizno ukusna Thommy-ju. Thommy zakon. Kao kloinac sam ga jeo usvakoj varijanti.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 18 svi 2012, 18:35 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Najomiljenop jelo - muckalica. I to sa pola-pola ljutih i blagih paprika.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 20 svi 2012, 01:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
A evo, s obzirom da svi skidaju sa Coolinarike, evo dokaza iz osobne produkcije da se i od dosadnog doručka (jaja) može napraviti nešto i oku i stomaku ugodno:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 20 svi 2012, 08:41 |
|
|
Ma kakvo oko,jaja i pečenica su kult.Tako jednostavno a tako dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 15 srp 2012, 11:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 16 srp 2012, 00:19 |
|
|
Ovo zeleno na mesu...saransak i majdonoz?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 16 srp 2012, 11:53 |
|
|
Bijelo je saransek iliti bijeli luk, a zeleno je peršun (jel to majdonoz?). Obična marinada to dvoje sastojaka i maslinovog ulja.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 16 srp 2012, 11:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59562 Lokacija: DAZP HQ
|
mene čudi da imate iste tanjure, vilice i noževe kao mi. ili je to znak da mi napredujemo ili da vi propadate.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 16 srp 2012, 12:00 |
|
|
A šta si očekivao, da će biti pozlaćeni, ili da sam ja neka domaćica koja gleda na vizuelni dojam servisa? Jok brato, kod mene je jeftino i spartanski, mejd in čajna.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 16 srp 2012, 12:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59562 Lokacija: DAZP HQ
|
vraćao se jedan naš iz Australije u Roško Polje prije malo više od 10 godina i odlučio sve rasprodati tamo i napraviti kuću kod nas pod stare dane. spremio on tako na kontejner sve od najmanjeg čavlića, pa do prozora, vrata, krova i stavio to na brod za Rijeku, koji putuje skoro 60 dana. i ubrzo sjedne na avion i vraća se u svoj rodni kraj nakon 45 godina, dođe ovamo i ima što vidjet. svaka kuća bolja od one koju ju je on spremio na kontejner, kaže čovjek pravi Las Vegas. bilo je kasno da zaustavlja brod na putu do Rijeke, otisnuo se on od Australije već 10-ti dan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 16 srp 2012, 12:16 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministre ako nisi, probaj zeleni papar i njegov umak na bifteku(srednje prema blaze pecenom) . Meni iskreno draze i od ove gore kombinacije.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vasa jela... Postano: 16 srp 2012, 12:22 |
|
|
Meni se ne sviđa, tzv. peppercorn sauce.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|