|
|
Stranica: 3/28.
|
[ 687 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:30 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Moglo se ovako ali nije. Rijeka ce dobiti islamski centar ali u buducnosti ojacati HR desnicu, sto i nije tako lose.. Jel ti smatras HDZ desnicom? Vi malo brkate loncice, Hrvati RH nisu radikalni kao sto su nasi Hercegovci (jel ti drago) Vidjećemo kad im efendija u 5 AM drekne na sabahu - Alahuekber...
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:31 |
|
|
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:33 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Moglo se ovako ali nije. Rijeka ce dobiti islamski centar ali u buducnosti ojacati HR desnicu, sto i nije tako lose.. Jel ti smatras HDZ desnicom? Vi malo brkate loncice, Hrvati RH nisu radikalni kao sto su nasi Hercegovci (jel ti drago) Meni nije, al izgleda da su tebi i Milo i Drago.. Nisu oni osvjesteni kao mi u Bosni jer nisu imali posla s vasim olosem, ali uskoro ce imati. U HR se pravite fini, blesavi Bosnaci, pitomi ko ovce i tupavi ko telad, prodajete se na finjaka jer vas je malo, dok u BiH radite ono sto u stvari zelite i pokazujete pravo lice, a to je ono radikalno islamsko..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:33 |
|
|
Da se razumijemo , ne smeta mi molitva , smeta mi galama , nek je i papa na munaru.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:35 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Jel ti smatras HDZ desnicom? Vi malo brkate loncice, Hrvati RH nisu radikalni kao sto su nasi Hercegovci (jel ti drago) Meni nije, al izgleda da su tebi i Milo i Drago.. Nisu oni osvjesteni kao mi u Bosni jer nisu imali posla s vasim olosem, ali uskoro ce imati. U HR se pravite fini, blesavi Bosnaci, pitomi ko ovce i tupavi ko telad, prodajete se na finjaka jer vas je malo, dok u BiH radite ono sto u stvari zelite i pokazujete pravo lice, a to je ono radikalno islamsko.. smatram da je ovo ozbiljan forum, ovo je direktno vrijedjanje ili nema cenzure. sramota.
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:36 |
|
|
Mene interesira, zaista neznam, da li u Bihacu zvone zvona na crkvama svakih sat vremena??? Ili barem u jutarnjim satima, kad treba poceti misa??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Da se razumijemo , ne smeta mi molitva , smeta mi galama , nek je i papa na munaru. Ja se ne razumijem u Katolicanstvo bas mnogo, ali i kod nas zvone zvona crkve, kad odjednom
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:39 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Da se razumijemo , ne smeta mi molitva , smeta mi galama , nek je i papa na munaru. Ja se ne razumijem u Katolicanstvo bas mnogo, ali i kod nas zvone zvona crkve, kad odjednom Bolan , ta nauka je akustika , nije kršćanstvo.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:40 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Meni nije, al izgleda da su tebi i Milo i Drago.. Nisu oni osvjesteni kao mi u Bosni jer nisu imali posla s vasim olosem, ali uskoro ce imati. U HR se pravite fini, blesavi Bosnaci, pitomi ko ovce i tupavi ko telad, prodajete se na finjaka jer vas je malo, dok u BiH radite ono sto u stvari zelite i pokazujete pravo lice, a to je ono radikalno islamsko..
smatram da je ovo ozbiljan forum, ovo je direktno vrijedjanje ili nema cenzure. sramota. Nemas se sta ljutiti, to je samo istina.. U HR svi izigravate nesto drugo.. I glumci i pjevaci i sportasi i obicni ljudi.. Dok isti po BiH pljuju Hrvate.. Kad ste bjezali za rata u HR bilo je ok, Hrvatska primila izbjeglice i to na more, zene , djeca dok su muzevi i ocevi istih koje su Srbi potjerali klali Hrvate po BiH.. Ne seri puno
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:41 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Ja se ne razumijem u Katolicanstvo bas mnogo, ali i kod nas zvone zvona crkve, kad odjednom Bolan , ta nauka je akustika , nije kršćanstvo. A sto je bilo jednom interesantno, crkva je odmah blizu stadiona, a dzamija 50m udaljena, kad to u hor sve zagrmi...a mi navijaci pokusavamo biti jaci od ezana i zvona
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:42 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la:
smatram da je ovo ozbiljan forum, ovo je direktno vrijedjanje ili nema cenzure.
sramota.
Nemas se sta ljutiti, to je samo istina.. U HR svi izigravate nesto drugo.. I glumci i pjevaci i sportasi i obicni ljudi.. Dok isti po BiH pljuju Hrvate.. Kad ste bjezali za rata u HR bilo je ok, Hrvatska primila izbjeglice i to na more, zene , djeca dok su muzevi i ocevi istih koje su Srbi potjerali klali Hrvate po BiH.. Ne seri puno Kod nas u Bihacu ne postoji rijec mrznja izmedju Hrvata i Bosnjaka, zajedno su se i borili protiv dva agresora, ocit kompleks u toj Hercegovini, nikad necu razumijeti zasto.
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:46 |
|
|
Nije Bosna samo Bihac druze moj... Ja nisam iz Hercegovine vec rodom Banjalucanin pa mi je tim vise krivo sto su bas Krajisnici muslimani koji su bjezali od Srba klali Hrvate po srednjoj Bosni..
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 14:56 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Nije Bosna samo Bihac druze moj... Ja nisam iz Hercegovine vec rodom Banjalucanin pa mi je tim vise krivo sto su bas Krajisnici muslimani koji su bjezali od Srba klali Hrvate po srednjoj Bosni.. A kao Hrvati nisu krenuli na Bosnjake, daj molim te, izravnaj to malo. I imas ti bilo kakvu drugu temu od klanja, protjerivanja, vjere, desnice, postao si kao onaj krimofasist Ceric. Toga je bilo na svakoj strani i znamo dobro ko je najvise nastradao, ja nisam kriv sto su se HRvati u ratu okrenuli ZAgrebu, eto sta im je donio, nista. Ubijstvo Blaza Kraljevica -covjeka kojeg Bosnjaci cijene vise od Alije, bas zato sto je Hrvat Allah mu rahmetelj, najbolji covjek.
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:13 |
|
|
Cijenite Blaza Kraljevica?? I da je ostao i pobjedjivao i htio Hrvatsku do Drine, poslije svega, jebali bi mu mater ustasku kao i svima. Pusti se ti toga... I nemam ja sta ravnat.. Krajiska je bila vrlo agresivna u kidisanju na Hrvate, mjesto da su trazili da ih se prebaci da se lupaju kontra Srba.. Hravti bili okrenuti Zagrebu u ratu?? Pa kome smo se trebali okrenuti?? Aliji i njegovim mundzosima po Bosni, islamskoj politici.. Jesi ti neki klinjo ili si odrastao covjek.. Ako si prvo okda ok, ako si ovo drugo onda ti fali kubik dasaka u glavi
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:18 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Cijenite Blaza Kraljevica?? I da je ostao i pobjedjivao i htio Hrvatsku do Drine, poslije svega, jebali bi mu mater ustasku kao i svima. Pusti se ti toga... I nemam ja sta ravnat.. Krajiska je bila vrlo agresivna u kidisanju na Hrvate, mjesto da su trazili da ih se prebaci da se lupaju kontra Srba.. Hravti bili okrenuti Zagrebu u ratu?? Pa kome smo se trebali okrenuti?? Aliji i njegovim mundzosima po Bosni, islamskoj politici.. Jesi ti neki klinjo ili si odrastao covjek.. Ako si prvo okda ok, ako si ovo drugo onda ti fali kubik dasaka u glavi Ti mjesas loncice, Blaz Kraljevic je rekao:
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:19 |
|
|
Blaz Kraljevic je Heroj Bosne i Hercegovine!!!!
|
|
step
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:20 |
|
|
Drago mi je,sada Je Split na redu,,ja samo volim HR Herceg Bosnu.
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:22 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Nije Bosna samo Bihac druze moj... Ja nisam iz Hercegovine vec rodom Banjalucanin pa mi je tim vise krivo sto su bas Krajisnici muslimani koji su bjezali od Srba klali Hrvate po srednjoj Bosni.. A kao Hrvati nisu krenuli na Bosnjake, daj molim te, izravnaj to malo. I imas ti bilo kakvu drugu temu od klanja, protjerivanja, vjere, desnice, postao si kao onaj krimofasist Ceric. Toga je bilo na svakoj strani i znamo dobro ko je najvise nastradao, ja nisam kriv sto su se HRvati u ratu okrenuli ZAgrebu, eto sta im je donio, nista. Ubijstvo Blaza Kraljevica -covjeka kojeg Bosnjaci cijene vise od Alije, bas zato sto je Hrvat Allah mu rahmetelj, najbolji covjek. Gdje su to Hrvati krenuli na vas ? Sto se tice đamija ,nisam protiv njih ako je u njima Hrvatski grb. i ako se uklopi u danasnji izgled Rijeke. Islamski centri po Europi su centri za izucavanje mrznje prema nemuslimanima i sluze za regrutaciju mladih muslimana za sveti rat ,jedino ako im je hodza radikalni musliman. Zagrebacka đamija u sebi ima restoran Sofra,gdje se toci alkohol . Prema ustavu RH svaki građanin ima pravo na slobodu vjeroispovijesti. Razumijem svoju HB bracu ,zasto im to ne mirisi đamija u Rijeci. Jer onaj koji se jednom opece ,puse i na hladno.
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
step
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:23 |
|
|
a jebes blaza pa ljudi nemaju pojma ko je on,on blaz ko mu je dao cin?sto je radio prije rata?ko mu je zena?zasto nije dosao 71 sa bugojanskom skupunom????????
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:31 |
|
|
Da ja lijepo zavrsim sa ovim iz Bihaca glede neke "izdaje" Hrvata.. http://www.youtube.com/watch?v=g0Z-cR2vwRgDa li sam ja kao Hrvat trebao s ovima gore sa snimke?? Jebem i tebe i onog Hrvata koji misli da smo trebali s tim djilkosima zajedno. Samo preko nisana kako je i bilo.. Vi ste za Bosnu ali onakvu kakvu ste vi zamislili, e nece bato, nece..
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:32 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Da ja lijepo zavrsim sa ovim iz Bihaca glede neke "izdaje" Hrvata.. http://www.youtube.com/watch?v=g0Z-cR2vwRgDa li sam ja kao Hrvat trebao s ovima gore sa snimke?? Jebem i tebe i onog Hrvata koji misli da smo trebali s tim djilkosima zajedno. Samo preko nisana kako je i bilo.. Vi ste za Bosnu ali onakvu kakvu ste vi zamislili, e nece bato, nece.. Apsolutno S onima može samo
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:41 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
PCM je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Da ja lijepo zavrsim sa ovim iz Bihaca glede neke "izdaje" Hrvata.. http://www.youtube.com/watch?v=g0Z-cR2vwRgDa li sam ja kao Hrvat trebao s ovima gore sa snimke?? Jebem i tebe i onog Hrvata koji misli da smo trebali s tim djilkosima zajedno. Samo preko nisana kako je i bilo.. Vi ste za Bosnu ali onakvu kakvu ste vi zamislili, e nece bato, nece.. Apsolutno S onima može samo Nemojte tako ,tko bi nam baustelao za sitan novac?
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 15:49 |
|
|
http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70173Evo jos malo Bosnjackog bratstva prema Hrvatima i to u mjestu gdje su ih takodjer Srbi derali godinama..
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:07 |
|
|
Tulkas je napisao/la: http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70173
Evo jos malo Bosnjackog bratstva prema Hrvatima i to u mjestu gdje su ih takodjer Srbi derali godinama.. Tulkas ti si teski debil, mrznja je tvoje drugo prezime, idi psihijatru covjece-lijeci se. Na svakoj temi prosipas ratna dejstva idi kod Cerica i njegovih vehabija pa polemisite stoko poremecena.
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:11 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Tulkas je napisao/la: http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70173
Evo jos malo Bosnjackog bratstva prema Hrvatima i to u mjestu gdje su ih takodjer Srbi derali godinama.. Tulkas ti si teski debil, mrznja je tvoje drugo prezime, idi psihijatru covjece-lijeci se. Na svakoj temi prosipas ratna dejstva idi kod Cerica i njegovih vehabija pa polemisite stoko poremecena. Mislim da si radi ovoga zaslužio upozorenje...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|